2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Demir, Yokmessi, Georgetown, golazokartal, kartalizma190399, bull74, Rasim, gokhans, blackeagle35, matias_27, mtorunlu, Yancos, maıden, Kapkarakartal, Umutcan Kaya, Sinan66, annoca, KartalınGücü, mayguntr, Darkeagle, Gökhan Kurt, Zafer55, tolga1903, 38life, kahyaoglueren, Serdar3444, murat, Savaş, Mehmet57, hasankale, Monza, ugurkartalizma, fatihsahin, sefaköykartali, emre_1978, Bülent Yiğitcan, Tass, COB, Ravenman ve 268 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 281159 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

3 transfer dönemi diye bu yüzden söylediler işte. Öyle bitik bir kadro var ki tek transfer döneminde toparlamak imkansıza yakın.
ya tek dönemde çok para gömeceksin ya da dediğin gibi çok dönem başka yolu yok
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

https://x.com/kartalhatti/status/1954113536960958964

Bu şekilde Come to Beşiktaş yağmuruna tutup da getirttiğimiz futbolcu kim var ki? Çoğu gelmedi.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi 38life

Kabul edilirse eldekileri gönderme konusunda elimizi rahatlatır.

https://x.com/DeportesReports/status/1954072026098151522

Çevrimiçi Samet Demir

Kabul edilirse eldekileri gönderme konusunda elimizi rahatlatır.

https://x.com/DeportesReports/status/1954072026098151522
Kabul edilir bence, oxu falan da yollamasınlar bir yere. Alt yapı maçlarına çıkarsınlar hatta. Ama bu anç korkutuyor beni. Kim bilir ox la nasıl sözleşme yaptı.

Çevrimiçi 38life

Kabul edilir bence, oxu falan da yollamasınlar bir yere. Alt yapı maçlarına çıkarsınlar hatta. Ama bu anç korkutuyor beni. Kim bilir ox la nasıl sözleşme yaptı.

Yollayamama durumunda da işimize gelir ama yollamak konusunda pazarlık masasında da elimizi kuvvetlendirir. Çünkü sen "göndermeye mecbur" olduğunda masada tamamen güçsüz oluyorsun. Bütün ipler oyuncu tarafında oluyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Yollayamama durumunda da işimize gelir ama yollamak konusunda pazarlık masasında da elimizi kuvvetlendirir. Çünkü sen "göndermeye mecbur" olduğunda masada tamamen güçsüz oluyorsun. Bütün ipler oyuncu tarafında oluyor.
Kesinlikle, yollamada sıkıntı olacak bir ox var diğerlerini bir şekilde elden çıkarırız.

Çevrimiçi Samet Demir

Sancho işi tamammış uyanın yahu, (İnşallah patlamayız)

Çevrimiçi 38life

Kesinlikle, yollamada sıkıntı olacak bir ox var diğerlerini bir şekilde elden çıkarırız.

Rashica da problem çıkarmaya meyilli gibi geliyor bana.

Çevrimiçi Samet Demir

Kupa maçında falan kullanırız onu :)

Çevrimiçi tolga1903

Manu'nun elindeki zirkzee ve hojlund'dan biri kesin gidecek sesko'yu da almışlar. Yok mu şöyle bir babayiğit menajer 1 yıllık kiralık getirsin ikisinden birini.  Abraham yedeği mustafa hekimoğlu düşüncesi varsa geçen sene de aynı haltın yenildiğini ve sonunun berbat olduğunu görsünler. Sancho için gerçekten temas kuruldu ise bu ikisinden biri için de kurulabilir

Çevrimiçi Samet Demir

@Samet Ç sende sancho hakkında anlaşıldığı konusunda bilgi var mı ?

Çevrimiçi Samet Ç

@Samet Ç sende sancho hakkında anlaşıldığı konusunda bilgi var mı ?
kulübüyle anlaşılmış 15 milyona oyuncu ile anlaşma yokmuş daha sürer o iş bence

Çevrimiçi Tass

ben artık iyi adam istiyorum. bu sancho hayal da olsa isterim.. he sancho yerine dediğiniz gibi hem rowe hem de skov olsen olursa o daha da iyi olur. yeter ki riski yuksek, ne vereceği belli olmayan vasatın bir tık ustu topcuları gundeme almasınlar. kalitesinden suphe olmayan futbolcular lazım takıma.

Çevrimiçi 38life

Sancho uzun zamandır hayatımızda olduğu için sanki yaşı 28'e falan gelmiş gibi hissediyor insan ama oyuncu daha 25 yaşında.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Kocaelispor'un lige çıktığı her sene şampiyon olmuşuz.

Ikiz bebege ihtiyacımız var ekstra :)

Çevrimiçi levitate

Sancho uzun zamandır hayatımızda olduğu için sanki yaşı 28'e falan gelmiş gibi hissediyor insan ama oyuncu daha 25 yaşında.
eleman 18'inde almanya'yı tokatlıyordu normal :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Manu'nun elindeki zirkzee ve hojlund'dan biri kesin gidecek sesko'yu da almışlar. Yok mu şöyle bir babayiğit menajer 1 yıllık kiralık getirsin ikisinden birini.  Abraham yedeği mustafa hekimoğlu düşüncesi varsa geçen sene de aynı haltın yenildiğini ve sonunun berbat olduğunu görsünler. Sancho için gerçekten temas kuruldu ise bu ikisinden biri için de kurulabilir
zirkzee bilmiyorum ama hojlund milan yolunda gibi, opsiyonu düşürmeye çalışıyorlarmış 35 istiyor manu
bipbipbupbup

Çevrimiçi kartalizma190399

Dortmund Juventus Napoli'nin falan vermekten kacindigi maasi bizim vermemizi mantikli gormek nasil bir kafa? Kariyeri dususte oyuncular bu paralar gelirken siz cikartmazsak yarin oburgun gondermeye kalktigimizda o kontrati birakmak istemeyip gitmediginde de kizmaya hakkimiz olmuyor.

Çevrimiçi kartalizma190399

Renkli forumlarında Osimhen ve Duran çetelesi tutuluyormu acaba ?

Tutulmuyor. Eger renklilerde de aylarca maaslar odenmese, gelen her baskan borc'tan vs sikayet etse, camia zenginlerinden destek gormese emin ol onlar da cetele tutardi.

Çevrimdışı underworld

Sporting lisbon gibi bir kadro ve takım istiyorum.
Çok değil...

Çevrimiçi Zafer55

İyi bir alıcı bulunursa satılır. Satılmazsa kadroda kalır. Arroyoyu gönderirler. Rashicada sözleşme feshi falan beklemiyorum ben. Para girişi olmaycaksa kasaya rashicayı salmazlar.

Çevrimiçi Samet Demir

Etiketler: