bunların hesabı orkunu transfer etmeden önce yapmakgerekiyordu orkun transfer edilirken döyledim bunu orkun alıyorsan arkasına ndidi almak zorundasın sbraham alıyoesan kanatlarada bunları almak zorundasın 1 oyıncu hem taraftar beklentisini yükseltir hemde seni riske sokar
Birşeyi kesinlikle kafamızdan çıkartmayalım ama ucuz ama pahalı bu takım değişmek zorunda ha birde ilk kez ndidi ile para harcıyoruz daha harcamamışdık tabi bütün bonservisler 4 5 yıla yayılacaksa ben okeyim biz zaten her sene çere çöpe o paraları verdik son dört beş yılda şu 6 noya harcadığımız parayı bir düşün doğru borçlanmayla alacaksan böyle oyuncular alacaksın önümüzdekş 4 yıl forvete kanatlara orta sahaya para harcamayacaksak bu transferler bedava bile denebilir şu orta sahaya geçtiğimiz 4 yılda çok daha fazlasını harcadık üstüne bizi rezil ettiler
Katiliyorum, bu oyuncuları getiriyorsan herkese biz şampiyonluğa oynayacagiz büyük oynuyoruz hissi verirsin. Ama sorun şu ki, sen üç oyuncuya $150M Euro civarı baglayinca ne stopere, ne beklere, ne diğer eksik bolgelere sağlam topçu alacak paran kalmayacak. Onun için kadroyu değiştirme konusuna katılsam da böyle fahis transferler yapıldığı sürece bu kadroya nesteri vurabileceğimizi hiç sanmıyorum.
Senin geri dörtlün Svenson, Gabriel, Felix, Jurasek olduğu sürece ön tarafta Sancho, Rafa, Tammy ve X olsa da farketmeyecek. Lige Kasim ayinda havlu atmak yerine Ocak ayinda veda edeceksin - ve bu oyuncuları da yavaş yavaş kaybetmeye alistirip birer loser yapacaksın. Nasıl ki şuan ki kadro için kaybetmek bi norm haline gelmişse yavaş yavaş bu yeni gelenlere de
tesir edecek ve onların da normali bu olacak.
Öte yandan elindeki Ox gibi çöplerede bu kulüpte para var ve benim maaşımın tamamını ödeyip üstüne fesih bedeli istemem gerekir düşüncesini yerleştireceksin. Bizim en büyük sorunlarimizdan biride iki yıldır gitmesi gerekenler belli olduğu halde çöplerden kurtulamiyor olmamız maalesef.
Shakhtar’dan 6 yiyince bizi ancak “yıldız” paklar düşüncesindeki yönetim büyük ihtimalle yıllık 7-8M Euro’ya birini baglayip getirecek. Ardından yabancı limiti var eldekileri göndermediğiniz sürece transfer yapamayacağız diyip salaga yatacaklar. Başkan ve yönetim değişse bile her sene aynı hikaye