2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

gokhans, MUSTAFA_, Samet Ç, Gökhan Güvenç, hasankale, tolga1903, annoca, Rasim, Zafer55, Samet Demir, bull74, Yusuf Berberoğlu, Savaş, Tass, Darkeagle, maıden, KartalınGücü, Kapkarakartal, Georgetown, Kartal Ç, mtorunlu, underworld, blackeagle35, Yokmessi, Monza, golazokartal, safak_01, Özgür Gültekin, cornelius, emre_1978, Gökhan Kurt, Ravenman, Reawers, sozkul, Serdar3444, murat, ozeratalay, sefaköykartali, aezaez, c3c2k, Yancos, ulumemo, Sinan66, murat baltacı, Umutcan Kaya ve 288 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 275199 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

şu yeni transferlerle birlikte jurasek yerine masuaku olsaydı daha tehditkar bir takım olurduk. :/

Gelen gideni aratıyor bu yönetimle bakalım diğer gelecek hamlelere!.

ayhan akman seba ya da bilgili dönemi değil miydi

Seba dönemiymiş o kadar çok kazık atmışlar ki bize başkandan farksız oyuncu kazıklarına bakıyorum.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 16:22:39
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
https://x.com/KartalRecord/status/1953705725546406385

iyi 4-5 takım var en az çeyrek görmemiz lazım
deplasmanda 4 1 kazandığımız maçın rövanşında turu geçeceğimiz bile garanti değil bu takıma fazla güvenme haftaya kendi sahamızda 4 yeme kapasitemiz var

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 16:37:12
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Hoca önde basıp press yapınca 4 gol attık :) 2.yarı el frenini çekti takımı geri yasladı 1 tane gol yedik köy takımından 2.gol kaçırdılar.
Defans ilk yarı iyi 2. yarı kötü mü ? başka oyuncular mı girdi 4'lü değişti mi ? sadece svensonn,tayfur değişikliği oldu defans kötüyse önde basarsın rakibi kaleye yaklaştırmazsın.2 yersen 5 atarsın. kaldı ki bu 2 milyon € luk takıma karşıda defansın kötü olması değil hücumun iyiliği ortaya cıkması lazım ilk yarı çıktı nitekim ama hoca 2.yarı takımı geri yaslayınca yine aynı terane oldu.Shaktara da korkak futbol oynattı sonuc ortada.

Kardeşim mac hazırlık havasında geçti bir avrupa macı değil oyuncular bile ciddiye almadı böyle durumlarda acımasız olacaksın atabildiğin kadar atacaksın.Biz sergenle 1 golle şampiyon olduk.Gomezin sözünü hatırlayın atabildiğimiz kadar atmalıyız acımasız olmalıyız!

Halen muzdan çilekten bahsediyorsunuz şu takımı yenmek için muza çileğe ihtiyac yok kaldı ki 3 bölgede filan eksik kaldı onlar gelince bu oyunda yine müthiş değişim olmayacak! dediğimi göreceksiniz .

Bu hoca gitsin kimse gelmesede olur yardımcısı daha iyi yöneti bizi bu hoca filan değil.
neyin algısını yapmaya çalışıyorsun maçı birtek senmi izledin yediğimiz golde spiker orta sahada ofsayt arıyordu stoperlsrimiz orta sahada yakalandı kontra golü yedik
Bu yapmaya çslıştığın şeyin yapılmasına bu forumda izin verilmiyor burda herkes maçı izledi kendini neden bu duruma sokuyorsun
Akşam eleştirecek birşey bulamadında yalanamı baş vuruyorsun

Çevrimiçi Rasim

Yıldırım çorapören vizyonsuzlugundan o.Tabataya verilen parada ona ait ferrariye alıp ödemediği maaşıda ona ait ceza aldığımız.

Bu klübün başkanları hep aynıydı matruska.
ayhan Seba dönemi alindi
Beşiktaş!

Çevrimiçi kahyaoglueren

Shaktar maçında da avrupa liginde yoluna devam etmek istemediği için mi savunma ağırlıklı oynadı hücum yapmadı ilk şutu 40.dakikada attık isabetli şutu! 2maçtada. Hadi abicim ya hadi yormayın Türkiyede futbolu bilen 1 Allahın kulu yok herkes bildiğini zannediyor izliyor ama ne izlediğinin farkında değil.Bu hoca geçen sene 4-6-0 büyük maclara çıktı derbilere kontra atak futbol oynattı kapandı rafa silvanın ayağına bireysel becerisine baktık gedsonun driblingine baktık yine burda gözleriniz kapalıydı herhalde.Gerçi kadro kötü o takımları kazanmak için mecbur öyle oynamak zorunda dersiniz bu seferde.9 kişi kalan konyaya 40 dk  boyunca gol atamamakta taktiğin bir parcası yada takım kötü demi.Elinin tersiyle 3.olusunu itmesi tek kulvar kupayı önemsemeyişi yaptığı rezalet kötü değişiklikler.Bir insanı körü körüne savunmak bizim ülkemize has bir durum yanlısa yanlıs diyemediğimiz için ülkece b.ka batıyoruz her anlamda.Hocaya saldırı yok herkes bu hoca ile olmayacağını görüyor hepsi bu yanlıştan dönelim diye uyarıyoruz 1 senemiz daha heba olmasın diye.

Bir sen futbol biliyorsun Türkiye'de  :)
Eleştiri ayrı gerçeklikten kopmak, olayları birbirine karıştırmak bambaşka bir konu. Dun yenilen golde geriye mi yaslandi takım. 10 kişi rakip yari sahadaydı.

Eleştiriden çok takıntıya dönmüş vaziyette.

Şenol olsaydı 9-0 falan olurdu demişsin. 2018 2019 sezonunda LASK diye bir takima eleniyorduk tam da Ağustos ayı basında. Son saniye Negredonun golüyle şansa deplasman golü avantajiyla geçtik turu. O sene sonra Genk-Malmo'ye içerde dışarıda ezildik.

Sarpsborg 08 diye köy takimina maç veriyorduk gruplarda da son anda kurtardık.

Bazi şeyler kolay unutuluyor.
Senin için maça çıkmamış, her şeyi karşısına almış camiayi bırakıp milli takima gitmeler vs çabuk unutuluyor.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Eleştiri ayrı gerçeklikten kopmak, olayları birbirine karıştırmak bambaşka bir konu. Dun yenilen golde geriye mi yaslandi takım. 10 kişi rakip yari sahadaydı.

Şenol olsaydı 9-0 falan olurdu demişsin. 2018 2019 sezonunda LASK diye bir takima eleniyorduk tam da Ağustos ayı basında. Son saniye Negredonun golüyle şansa deplasman golü avantajiyla geçtik turu. O sene sonra Genk-Malmo'ye içerde dışarıda ezildik.

Senin için maça çıkmamış, her şeyi karşısına almış camiayi bırakıp milli takima gitmeler vs çabuk unutuluyor.
Yanlış anlaşılmasın, Pepe'li, Adrianolu, Vidali , Gokhan Gönüllü, Babelli, Medelli, Quaresmali falan takımla yaptık bunu o sene.

neyin algısını yapmaya çalışıyorsun maçı birtek senmi izledin yediğimiz golde spiker orta sahada ofsayt arıyordu stoperlsrimiz orta sahada yakalandı kontra golü yedik
Bu yapmaya çslıştığın şeyin yapılmasına bu forumda izin verilmiyor burda herkes maçı izledi kendini neden bu duruma sokuyorsun
Akşam eleştirecek birşey bulamadında yalanamı baş vuruyorsun

maçın ya tamamını izlemediniz yada duymadınız o zaman Beşiktaşın bu rakibe bu kadar pas imkanı vermesi doğal olmayan durum dedi spiker.Geriye çekilip beklemesi normal değil dedi.

Tutturmuşsunuz forumda algı algı beğenmek zorunda mıyım bu hocayı zorla bir şeyi dayatamazsınız bu hoca Beşiktaş capında ve kalitesinde değil herkes sizinle hem fikir olmak zorunda değil.

O zaman raşitsa ,svensonda kalsın bende onları beğeniyorum sizde o oyuncuları kötülemeyin bırakın algıyı!

Transfer sezonunu devam ediyor istediğimizi eleştirelim yanlısları söyleyelim yok forum benim tekelimde astığım astık kestiğim kestik benim dediğim olacak diyorsanız buyrun tek basınıza fikrinizi belirtmeye devam edin karşıt görüş olmasın yanınıza sizinle aynı düşünenleri alın sadece.5 kişi özelinde olsun forum.

Kötü bu hoca svenson,tayfur,raşitsa kadar kötü bir hoca iyi değil bunu zaman göstericek beni susturup baskılamanız gerçeği değiştirmez kaldı ki sizde hocayı eleştirmiştiniz shaktar macında hafızam beni yanıltmıyorsa kazanınca düzeldiğini mi düşündünüz bilemiyorum ama düzelen bir şey yok bu hoca büyük takım hocası değil!
[ Son Düzenleme: Bugün, 17:16:12 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimiçi gokhans

maçın ya tamamını izlemediniz yada duymadınız o zaman Beşiktaşın bu rakibe bu kadar pas imkanı vermesi doğal olmayan durum dedi spiker.

Tutturmuşsunuz forumda algı algı beğenmek zorunda mıyım bu hocayı zorla bir şeyi dayatamazsınız bu hoca Beşiktaş capında ve kalitesinde değil herkes sizinle hem fikir olmak zorunda değil.

O zaman raşitsa ,svensonda kalsın bende onları beğeniyorum sizde o oyuncuları kötülemeyin bırakın algıyı!

Transfer sezonunu devam ediyor istediğimizi eleştirelim yanlısları söyleyelim yok forum benim tekelimde astığım astık kestiğim kestik benim dediğim olacak diyorsanız buyrun tek basınıza fikrinizi belirtmeye devam edin karşıt görüş olmasın yanınıza sizinle aynı düşünenleri alın sadece.5 kişi özelinde olsun forum.

Kötü bu hoca svenson,tayfur,raşitsa kadar kötü bir hoca iyi değil bunu zaman göstericek beni susturup baskılamanız gerçeği değiştirmez kaldı ki sizde hocayı eleştirmiştiniz shaktar macında hafızam beni yanıltmıyorsa kazanınca düzeldiğini mi düşündünüz bilemiyorum ama düzelen bir şey yok bu hoca büyük takım hocası değil!
Herkesin hocayı eleştrdiği maçlar oldu, linçleyip gömdüğümüz zamanlarda oldu. Hatta birçoğumuz rio kovulup ole gelirken, rio'nun çok daha iyi hoca olduğğunu, iyi bir kadro ile rio'nun kalmas gerektiğini söyleyen insanlarız. Kimse hoca süper demiyor, hocayıda savunmuyor, senin forumda yanlış anladığın konu bu. Alakasız bir linnç politikan var, hani dünkü maç için 2.yarı rafa falan sakatlansa bu sefer neden 4-0 ken bu patates tarlasında bu 3.sınıf rakibe karşı tempo yapıyorsun zaten aldın turu neden yoruyorsun takımı zaten yeni yeni form tutuyor diye linçleyecektin. Yani sen zaten linçlemeye odaklanmışın, bahane arıyorsun diyeceğim onada gerek yok, olmayan şeylerden linçliyorsun.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Evet 10 kişi rakip yarı sahadaydı takım.(ama ilk yarı öyleydi)

Maçın ilk yarısında Beşiktaş 7 kişi hücum.

8 kişi hücum

7 kisi hucum

Maçın 2.yarısı

9 kisi savunma

Ben hayatta hiçbir şeye takıntılı olmam kardeşim kötüye de kötü derim iyi diye kimse beni zorla söyletemez kötü.

Şunları şuraya atmama bile gerek yok macı izleyen insanlar görüyorlar zaten takımın geriye yaslandığını.

Herkesin hocayı eleştrdiği maçlar oldu, linçleyip gömdüğümüz zamanlarda oldu. Hatta birçoğumuz rio kovulup ole gelirken, rio'nun çok daha iyi hoca olduğğunu, iyi bir kadro ile rio'nun kalmas gerektiğini söyleyen insanlarız. Kimse hoca süper demiyor, hocayıda savunmuyor, senin forumda yanlış anladığın konu bu. Alakasız bir linnç politikan var, hani dünkü maç için 2.yarı rafa falan sakatlansa bu sefer neden 4-0 ken bu patates tarlasında bu 3.sınıf rakibe karşı tempo yapıyorsun zaten aldın turu neden yoruyorsun takımı zaten yeni yeni form tutuyor diye linçleyecektin. Yani sen zaten linçlemeye odaklanmışın, bahane arıyorsun diyeceğim onada gerek yok, olmayan şeylerden linçliyorsun.

Hocanın oynattığı oyun beni tatmin etmiyor korkak oyundan bahsediyorum büyük takım hocası değil.Linç filan yok ortada ben 3-0 olunca 4-5-6-7-8 olmasını isteyen bir insanım sakatlık olacaksa her maçta risk barındıyor zaten.Sürekli yazıyorum dün ki mac özelinde değil benim eleştirim geçen seneden beri geliyor hocaya olan inancsızlık gvb misal bundan daha iyiydi.Oynattığı oyun zevk veriyordu bunda o da yok kadro aynı kadro oyun farkı var.!

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 17:27:52
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
maçın ya tamamını izlemediniz yada duymadınız o zaman Beşiktaşın bu rakibe bu kadar pas imkanı vermesi doğal olmayan durum dedi spiker.Geriye çekilip beklemesi normal değil dedi.

beğenmek zorunda değilsin bende beğenmiyorum eleştirebilirsinde ama algı yapamazsın ben seninle sohbet etmiyorum senin forum kurallarına uyman gerektiğini söylüyorum birşey tutturduğumuz yok bu forumun kuralları var burda yazmak istiyorsan o kurallara uymak zorundasın
Bu arada üslubun burda daha önce yazan ve senin gibi forum kurallarını yok sayan birine çok benziyor

Çevrimiçi levitate

Evet 10 kişi rakip yarı sahadaydı takım.(ama ilk yarı öyleydi)

Maçın ilk yarısında Beşiktaş 7 kişi hücum.

8 kişi hücum

7 kisi hucum

Maçın 2.yarısı

9 kisi savunma

Ben hayatta hiçbir şeye takıntılı olmam kardeşim kötüye de kötü derim iyi diye kimse beni zorla söyletemez kötü.

Şunları şuraya atmama bile gerek yok macı izleyen insanlar görüyorlar zaten takımın geriye yaslandığını.

maçın ikinci yarısında takımın stoperler dahil rakibin yarı sahasına çıktığı bir milyon sekans var
bipbipbupbup

maçın ikinci yarısında takımın stoperler dahil rakibin yarı sahasına çıktığı bir milyon sekans var

ama sadece pas yaptı hücumu düşünmedi top çevirdi :)

beğenmek zorunda değilsin bende beğenmiyorum eleştirebilirsinde ama algı yapamazsın ben seninle sohbet etmiyorum senin forum kurallarına uyman gerektiğini söylüyorum birşey tutturduğumuz yok bu forumun kuralları var burda yazmak istiyorsan o kurallara uymak zorundasın
Bu arada üslubun burda daha önce yazan ve senin gibi forum kurallarını yok sayan birine çok benziyor

Fikrimi söylemek algı yapmaksa söylememem bundan sonra.

Ben forumunuza yeni katıldım kimden bahsettiğinizi bilmiyorum.

Çevrimiçi Yokmessi

Fikrimi söylemek algı yapmaksa söylememem bundan sonra.

Ben forumunuza yeni katıldım kimden bahsettiğinizi bilmiyorum.

Senin yaptığın hata 1 maça bakıp genel resim çiziyorsun, halbuki yapman gereken genel resme bakıp bu maçı yorumlamak. Dünkü maçta yaşanan her şeyin geçmişten gelen bir sebebi var, biraz sakin olalım, hocayı hepimiz eleştiriyoruz ama hemen kelle almaya gerek yok, biraz sabır

Çevrimiçi Zafer55

Avrupa transfer sezonunun bitişini inşallah sadece santrafor  transferi için bekliyoruzdur.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: