2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Yokmessi, Kapkarakartal, Sinan66, Umutcan Kaya, KartalınGücü, murat baltacı, Mehmet57, annoca, Darkeagle, mellfred, Gökhan Güvenç, kartalizma190399, Zafer55, gokhans, Rasim, blackeagle35, Özgür Gültekin, hasankale, mtorunlu, OnurG, tolga1903, Yusuf Berberoğlu, sefaköykartali, Monza, BJKTÜRK23, kartal meriç, NioHH, bull74, kahyaoglueren, maıden, 38life, Georgetown, Yancos, ulumemo, Tass, cornelius, Ravenman, safak_01, yaço58, golazokartal, o2bucak, highflyingeagle, c3c2k, murat ve 312 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 269119 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Yokmessi

Kap gelmiş kimsede heyecan yok:) eskiden kap geldiği zaman rahatlıyorduk şimdi uçaktan inmesini bekliyoruz.

Acıbadem'den sağlam raporuyla cikisini bekliyorum ben, havalimaninda cicek verilmesin hastane cikisinda verilsin 😂

Çevrimiçi Samet Demir

nesine heyecanlanalım yarın maça demirege çıkacak
Onana çıksa daha mı iyi ? 😁
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Acıbadem'den sağlam raporuyla cikisini bekliyorum ben, havalimaninda cicek verilmesin hastane cikisinda verilsin 😂
Sağlık raporlarını istemişlerdir ya, çok sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Son dakika gelmekten vazgeçmesin de.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

yok  S Sport Plus veriyor.
Vay arkadas bu nereden cikti simdi

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

s sport+ veriyormuş
Kötü oldu.kanat almayı düşünmüyoruz herhalde

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi gokhans

Kap gelmiş kimsede heyecan yok:) eskiden kap geldiği zaman rahatlıyorduk şimdi uçaktan inmesini bekliyoruz.
samet şaka yapmıyorum bak, biri var 2 - 3 yıldır başkanların sex kasedimi var elinde ne var kanat almayacaksın diye şantaj yapıyor ve kanat bi şekilde aldırtmıyor. Kaç yıldır bas bas bağırıyor herkes kanat yok, uefa’dan elendik hala kanat yok konferans turuna yarın çıkıcaz yine yok, bu hafta lig başlıyor yok oğlu yok, lanet olsun insanların ne motivasyonu kaldı, ne heycanı ne de umudu, tüm günü beddua ederek geçiriyorum…
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Zafer55

İlk 11 olduğu gibi duruyor desek daha doğru olur abi :)

2 kanat
1 bek
1 stoper

4 tane ilk 11'e bu saydıklarımızın :)
Mayıs ayından bugüne ihtiyacımızda pek bir azalma olmadı ki😊
6-7 lazımdı, 3 transfer yapıldı hala 6-7 adam lazım😁

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 00:17:02
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Mayıs ayından bugüne ihtiyacımızda pek bir azalma olmadı ki😊
6-7 lazımdı, 3 transfer yapıldı hala 6-7 adam lazım😁
mayısdan bu yana dahada geriye gittik ondandır millet transfer yapıp güç kazanır biz güç kaybediyoruz

Çevrimiçi Mehmet57

Umarim dogrudur, ve hamle yapariz. Genk’den beri istedigim biri. Inanilmaz level atlatir.

https://x.com/kartalhatti/status/1953051012551278834?s=46

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sagbeke Chelsea den Alfie olmaz mı, ucuza da kapatırız.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Chelsea nin kadroda düşünmediği oyuncular

Renato Veiga, Axel Disasi, Benoit Badiashile, Carney Chukwuemeka, Lesley Ugochukwu, Alfie Glichrist, Kiernan Dewsbury-Hall, Armando Broja, David Fofana, Raheem Sterling, Christopher Nkunku ve Nicolas Jackson

Çevrimdışı levitate

Chelsea nin kadroda düşünmediği oyuncular

Renato Veiga, Axel Disasi, Benoit Badiashile, Carney Chukwuemeka, Lesley Ugochukwu, Alfie Glichrist, Kiernan Dewsbury-Hall, Armando Broja, David Fofana, Raheem Sterling, Christopher Nkunku ve Nicolas Jackson

ilk üçünü ve broja'yı topla auuuw
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

ilk üçünü ve broja'yı topla auuuw

Valla bir çoğu EPL den zor çıkar, ama muhtemelen araplar hepsine teklif götürür.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Valla bir çoğu EPL den zor çıkar, ama muhtemelen araplar hepsine teklif götürür.

zaten sterling broja dışı kimseyi alamayız oradan :D broja'da sakatlandı vs. diye gözden düştü

ama disasi-badiashile ne güzel olurdu ya kule gibi atletik ayağı iyi iki stoper... biraz mallar ama olsun
bipbipbupbup

Çevrimiçi COB

• Kara Kartal
  • *
  • Bugün, 01:09:25
  • Prizren - Kosova / Helsinki - Finlandiya
  • Black Eagle from Balkans
Broja Sergen'in taktiğinde Larin x2 olurdu hem de sağ kanatta.

Çevrimiçi Samet Demir

zaten sterling broja dışı kimseyi alamayız oradan :D broja'da sakatlandı vs. diye gözden düştü

ama disasi-badiashile ne güzel olurdu ya kule gibi atletik ayağı iyi iki stoper... biraz mallar ama olsun
Son dakika sterling alacağız gibi bir his var içimde.

Çevrimdışı levitate

Son dakika sterling alacağız gibi bir his var içimde.

sancho olmazsa bence de öyle olacak az buçuk aynı paralar
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

kartalist diyor ki birine yetki vermişler ingiltere'de biriyle görüşüyormuş, ndidi'den bağımsızmış

bi de bryan gil önermişler

o birisi bailey imiş... olumlu ilerliyormuş görüşmeler wuhu
bipbipbupbup

Etiketler: