2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

levitate, blackeagle35, Özgür Gültekin, Rasim, Yokmessi, gokhans, annoca, Gökhan Güvenç, Yusuf Berberoğlu, KartalınGücü, maıden, Georgetown, Monza, Kapkarakartal, tolga1903, Darkeagle, Samet Ç, kartal meriç, sefaköykartali, Samet Demir, Yancos, mtorunlu, ulumemo, bull74, mayguntr, Tass, hasankale, 38life, cornelius, Ravenman, Sinan66, Liquidator, Zafer55, safak_01, COB, yaço58, golazokartal, BJKTÜRK23, o2bucak, NioHH, highflyingeagle, c3c2k, kartalizma190399, murat, murat baltacı, Serdar3444 ve 332 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 267935 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

Ben şunu anlamıyorum. Takımda hayvan gibi yeni futbolcu ihtiyacı var mı var, istediğin oyuncu seni günlerce bekletiyor mu bekletiyor peki neden hala aptal gibi tek mevki tek mevki gidiyor bu yönetim kafasız mı? Ndidi beklerken mesela kanat stoper sağ bek yedek forvet alamıyor musun veya ndidi beklerken amir ox svenson joao mario rashica muçi vs her haltlarsa işte gönderemiyor musun? Aynı anda 3'er bölge indirmesi lazım bu takımın hala akılsızlık hala izansızlık 1 ay kaldı toplam sirkülasyon gidecek gelecekle birlikte belki 20 olması lazım ben ndidi bekliyorum kaç gündür sıktınız bezdirdiniz tiksindirdiniz.

Çevrimiçi gokhans

Bence yönetim hiçbir şey alamayacak beceremezler çünkü.
al bendende o kadar!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Ndidi bugünde mi yok ?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Tass

bunyemiz bir kwp olayını daha kaldırmaz.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çevrimiçi sefaköykartali

Spartak Uduokhai istiyorsa direkt satarım, aldığım paraya versem yeter.

adam 5 milyon € takıma korkuyor.Gerçi nasıl korkmasın koskaca man united ile astanaya yenilmiş zamanında kendisi!

Bu hocaylada başarı filan gelmez.

Ole Gunnar Solskjaer: "St. Patrick's maçı zor olacak. Başakşehir'e karşı geçen sezon oynadılar, buradaki maç 0-0 bitti."

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 21:07:13
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Spartak Uduokhai istiyorsa direkt satarım, aldığım paraya versem yeter.
satta daha iyisini alabilecekmisin sezona stopersiz girmekte var bak hiç kanat yok almak için kıpırtıda yok ama bir sürü yerli stoper var bir bakmışsın bütün sezonu iki yerli stoperle götürüyoruz
Bunlara fazla güvenme bu saatten sonra yapacakları transfer sayısı en fazla 2 bunun biri 6 numara olacak diğeri allah kerim artık ne bulurlarsa bek olur kanat olur yedek forvet olur kısmete ne düşerse burda kısmet son günde mendezin önüne koyduğu isim olur yani allahada kalmaz o iş

satta daha iyisini alabilecekmisin sezona stopersiz girmekte var bak hiç kanat yok almak için kıpırtıda yok ama bir sürü yerli stoper var bir bakmışsın bütün sezonu iki yerli stoperle götürüyoruz
Bunlara fazla güvenme bu saatten sonra yapacakları transfer sayısı en fazla 2 bunun biri 6 numara olacak diğeri allah kerim artık ne bulurlarsa bek olur kanat olur yedek forvet olur kısmete ne düşerse burda kısmet son günde mendezin önüne koyduğu isim olur yani allahada kalmaz o iş

Necip,tayyip,emrecan uzunhan,paulista,emirhan neyinize yetmiyor diyebilir başkan.!

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 21:17:50
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Ben şunu anlamıyorum. Takımda hayvan gibi yeni futbolcu ihtiyacı var mı var, istediğin oyuncu seni günlerce bekletiyor mu bekletiyor peki neden hala aptal gibi tek mevki tek mevki gidiyor bu yönetim kafasız mı? Ndidi beklerken mesela kanat stoper sağ bek yedek forvet alamıyor musun veya ndidi beklerken amir ox svenson joao mario rashica muçi vs her haltlarsa işte gönderemiyor musun? Aynı anda 3'er bölge indirmesi lazım bu takımın hala akılsızlık hala izansızlık 1 ay kaldı toplam sirkülasyon gidecek gelecekle birlikte belki 20 olması lazım ben ndidi bekliyorum kaç gündür sıktınız bezdirdiniz tiksindirdiniz.
alacak olan alırdı zaten şu anda ndidi olduysa bir oyuncu almak için 4 oyuncu göndermek gerekiyor bunlar 4 oyunvuyuda zor gönderirler hadi amiri kiraladılar oxada tazminat ödediler başka kim gidecek hadi onanayada son anda kiralık takım buldular başka

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 21:18:27
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Necip,tayyip,emrecan uzunhan,paulista,emirhan neyinize yetmiyor diyebilir başkan.!
büyük ihtimalde diyecek

Alper Bahadır: "Kyle Walker-Peters transferi içerden bozuldu. Beşiktaş'ın bir futbolcusu tarafından bozuldu. Bu daha sonra açıklanacak."

Chamberlain diyorlar bu futbolcu için.

Çevrimiçi levitate

felix-renan değişimi @Samet Ç

ben çok hoşlaşmadım bu renandan
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

felix-renan değişimi @Samet Ç

ben çok hoşlaşmadım bu renandan
djiku takası muhabbeti dönüyordu, ne oldu o iş? Bizde baya iş görür djiku.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

eyvahhh geçen haftada avrupa ligi finali hayal ediyordu elendik.  :ebebe:

Solskjaer: Konferans Ligi'nde finali hayal ediyoruz.

Etiketler: