2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

maıden, Samet Ç, hasankale, Rasim, blackeagle35, KartalınGücü, kartalizma190399, murat baltacı, Umutcan Kaya, matias_27, Sinan66, COB, annoca, Kapkarakartal, Gökhan Güvenç, tolga1903, bull74, Darkeagle, Zafer55, Ravenman, sefaköykartali, Monza, mtorunlu, Özgür Gültekin, ugurkartalizma, mellfred, murat, ergin, Georgetown, OnurG, Serdar3444, Kartal Ç, Tass, doganay, Liquidator, safak_01, ozeratalay, 38life, golazokartal, o2bucak, yorgo_d(geodem), Reawers, yaço58, cornelius, NioHH, fatihsahin, highflyingeagle, Yokmessi, emre_1978, Irakleio, mrred ve 466 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 250449 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Samet Ç

hoca ister çünkü adam kontra oynuyor o yüzden ilk önce hoca ve elden çıkarılacak 18-19 oyuncu gönderilmeli ondan sonra planlama yapılmalı yoksa seneye elden çıkacak oyuncu sayı 25'leri bulur ve her sene bu sayı artar

Çevrimiçi gokhans

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Tüpraş Stadyumu'nda düzenlenen TÜGVA etkinliğini Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ile birlikte takip ediyor.

simbiyot yaşam formu gibi heryeri ele geçirdiler. Fikret Orman’ın bahçelinin açıklamasına rağmen takımı sahadan çekmesi ile ipini çektiler. Ali koç’da yanaşıo artık mecburiyetten, ellerinden baklava falan yiyiyor, ziyaretler falan, ülkeden kaçası geliyor insanın!!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Süper Lig'de yeni sezonda VAR'da yerli hakem olacak.

İstedikleri gibi at koşturucaklar yine!

Fenerbahçe de Samuel Chukwueze'nin menajeriyle görüşecek.

(Calciomercato)

fenerde devreye girmiş antep var biz varız yok mu arttıran ?

Çevrimiçi Samet Demir

Başkan kritik toplantıdaydı hani hocanın durumu görüşülüyordu falan 😁😁😁

Sergen rüyası yarınlara kaldı 😁
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Başkan kritik toplantıdaydı hani hocanın durumu görüşülüyordu falan 😁😁😁

Sergen rüyası yarınlara kaldı 😁
3,5milyon fesih bedeli varmış onu toparlıolardır.. Bu arada Demir Ege’nin dünden beri anasına bacısına sövüyormuş taraftar sosyal medyadan. Bu kulüp artık bataklığa dönüşmüş gelen batar.
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2025, 20:35:26 gokhans ]

Çevrimiçi Koa_lAA

Ben bir adam neden bukadar kaybedip yine aday olur diye düşünüyordum... Hep de kafamdaki soru işaretiydi... Bugün ki organizasyon, dikilitaş falan... Netleşti sebebi...

Ben bir adam neden bukadar kaybedip yine aday olur diye düşünüyordum... Hep de kafamdaki soru işaretiydi... Bugün ki organizasyon, dikilitaş falan... Netleşti sebebi...

yarım saattir x ve burada malum organizasyon için yazılanları okuyorum da abi siz galiba trde yaşamıyorsunuz bu işler tepeden inme emirle olur yapacak bir şey yok fikret ormana maça çıkma dediler arkandayız dediler ilk satanlar yine o lafları edenler oldu adamı hırsız yaptılar adam devletle proje yapıyor devlete hayır mı diyecek her şeyi eleştiririm dibine kadar ama şu konuda bir şey söyleyemem yapacak bir şey yok çünkü

Hayır dicek başkan.Siyasiler devreye girdi bizi fener macına cıkacaksınız dedi devlet bahçeli cart curt hayır dedik cıkmıyoruz dedik dik durusu bunu gerektirir.

Niye gs,fb stadını vermiyorda biz veriyoruz!

Çimlerin haline bak zaten kötüydü iyice rezil hale geldi takım zaten patates iyice bahaneleri oldu zemin kötü diye!

geçen sene gs stadında yaptılar seneye fenerde yaparlar hayır desin de kulübün cenaze namazını kesin olarak kılalım :D

ya zaten bir halt yapacakları yok bari dik durusa geçti diye yazılırdı tarihe  :D

Çevrimiçi COB

Şu uçak bileti muhabbeti fazla olmaya başladı.

Bajo'nun menajeri de bilet alındığını ama sonra beklettiğimizi söyledi.

01.08.2025 bu tarihi unutmayın bu tarih Beşiktaşın bittiği tarihtir.

Çevrimiçi Zafer55

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Tüpraş Stadyumu'nda düzenlenen TÜGVA etkinliğini Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ile birlikte takip ediyor.

Yaşıyormuş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şu uçak bileti muhabbeti fazla olmaya başladı.

Bajo'nun menajeri de bilet alındığını ama sonra beklettiğimizi söyledi.

Bu çocuk cok tukaka edildi ama bence ihtiyaç bir profildi.
Kizilyildiz e 5 verip almış, 1 sene sonra alman ya da Belçika kulüplerine 10 a satarlar ondan sonra fiyat ne olur izleriz artık.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş yönetimi Pazartesi gününe kadar 2 yeni transferi getirmek istiyor.

Gelme ihtimali olan bir oyuncunun marka bir isim olduğu söyleniyor.

(Fırat Günayer)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Kizilyildiz e 5 verip almış, 1 sene sonra alman ya da Belçika kulüplerine 10 a satarlar ondan sonra fiyat ne olur izleriz artık.
Dünkü maçta Musrati neden oynamadıysa bu arkadaş da o yüzden gelmedi.

Çevrimdışı levitate

bence bu tarz çocukları alıp direkt kiralamak lazım, ya iyi topçu olur oynatırsın ya da bir yerden talibi çıkar hemen satarsın vs.
bipbipbupbup

Çevrimiçi Zafer55

Beşiktaş yönetimi Pazartesi gününe kadar 2 yeni transferi getirmek istiyor.

Gelme ihtimali olan bir oyuncunun marka bir isim olduğu söyleniyor.

(Fırat Günayer)

Gelme ihtimali olan marka oyuncu gelse ve bu oyuncu "hadi canım", "yok artık" dedirtecek bir isim de olsa benim için birşey ifade etmez.

bence bu tarz çocukları alıp direkt kiralamak lazım, ya iyi topçu olur oynatırsın ya da bir yerden talibi çıkar hemen satarsın vs.

Biz normal almamız gereken adamları alalım önce bi de geliştirmek için oyuncu alıp kiralama işi şurda dursun 4 senedir kanat yok takımda.

Çevrimiçi gokhans

Yorum bile yapamıyorum. Anç’ın, arat’ın ve demirören’in olduğu listenin zirvesine çıkmayı başardı bende serdar adalı, bravo!!!

Çevrimdışı sEuL

Yorum bile yapamıyorum. Anç’ın, arat’ın ve demirören’in olduğu listenin zirvesine çıkmayı başardı bende serdar adalı, bravo!!!
Bu kadar yalamadan sonra bari bankalar birliği anlaşmasindan hemen çıkalım da bu rezilliklerin bi anlami olsun.

Çevrimiçi Ravenman

Artık hiçbir transfer haberine inanmıyorum, umrumdada değil.

Sancho, Anthony ve Cajuste’yi üçünü birden alsalar bile bu kötü hava düzelmez.

Etiketler: