2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

sefaköykartali, Yancos, Samet Demir, KartalınGücü, doganay, Rasim, Umutcan Kaya, Gökhan Güvenç, Kapkarakartal, maıden, 38life, tolga1903, Ravenman, Serdar3444, mayguntr, umutow, annoca, highflyingeagle, Tass, ozeratalay, mtorunlu, Özgür Gültekin, Georgetown, blackeagle35, kartalizma190399, kahyaoglueren, yaço58, Yusuf Berberoğlu, Darkeagle, underworld, Yokmessi, ulumemo, golazokartal, cornelius, Monza, murat, bull74, safak_01, hasankale, Gökhan Kurt, sozkul, eryigitcaner, Sinan66, balkan-kartal ve 401 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 243576 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi annoca

semedoyu fener almış
şimdi gördüm bende kwp den bence daha iyiydi.

Piyasada bonservissiz sağ bek de kalmadı yeni sezona svensonla devam o zaman.

Çevrimiçi 38life

GVB sezon sonuna kadar kalsa cok farkli durumda olur muyduk acaba? arti cebimizde 2/3 milyon kalirdi.

Taraftarın gazıyla hareket etmenin sonuçları...

Adalı da aynı hataya düşecek.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

nelsonuda fenere kaptırmışız adalı seninde ömrün fazla uzun olmayacak belli oldu!

Çevrimiçi 38life

Semedo yeni transfer ettiği futbolcuyu ilk resmi maçında ıslıklamayan bir kulübe gitmiş. Doğru karar. ✅

3 tane free sağ bek gitti.

Osayi
KWP
Semedo

Giderler boştaki 35 yaşında ki lucas vazquez alırlar!!!

Çevrimiçi 38life

Herkes hoca konuşuyor fakat yönetimin suyu kaynama noktasına daha yakın.

Neyse bekleyelim bakalım bi maç bitsin. Futbol 90 dakika, top yuvarlak.

Çevrimiçi Necmi

Adı tecavüzle anılan bir futbolcunun Beşiktaş'la adı geçmemeli.
kadrodaki bütün oyuncular bize tecavüz ediyor

Çevrimiçi levitate

sergen’in 3-4sene önce 2milyon aldığı yerde harbi bedavaymış.

2 değil 3 alıyordu, kur 10 falandı 30-35 milyon lira istiyordu
bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

kadrodaki bütün oyuncular bize tecavüz ediyor
en azından bize ilişmezdi 

Çevrimiçi tolga1903

Herifler aynı gün içinde sözleşmiş gibi biri osimhen indirdi diğeri skriniar nelson semedo. İddia ediyorum şu fenerbahçe elindeki stoperler bizde olsa bırak skriniar'ı stoperin s'si konuşulmazdı. Mert müldür bizde olsaydı yedeğine bitane genç bulur geçerdik. Ellerinde gayet yeterli futbolcular olmasına rağmen daha üstünü zorluyorlar. Bizim olay garibanlık ya paramız yok ne eldekini göndermeye ne daha iyisini almaya gücümüz yok şu hocanın haline bak ya bitirdiler bizi 2 takımın arkasından bakıp duruyoruz yapmasınlar transfer falan keşke orkun da gelmeseydi garibansın sen 30m euro neyine.

İzlenmez bu lig de bu takım da allah yardımcısı olsun sevenlerinin ya kabullenicez bu durumu ya da iyice hırçınlaşıp yönetime hocaya topcuya saldırcaz ben kabullendim ya şahsen buyuz diyip devam etmek lazım bikac sene hedef sadece 3.culuk ve konferansta puan kasmak olmalı.

Çevrimiçi Necmi

Birde işin Ole boyutu var, adama teklif sunuyorsun, projelerini anlatıyorsun, scout ekibi kuracağız, yapılanma olacak, birlikte eş güdümlü çalışıp ilerleyeceğiz diyorsun, adamda bu sözlerine inanıp seninle sözleşme imzalıyor, ilk geldiği hafta alt yapı maçını izliyorsun beraber, hem taraftarı hemde hocayı bir güzel kandırıyorsun.  Verdiğin sözlerin bir çoğunu yerine getirmediğin hocadan da performans bekliyorsun. Bu adil değil. Bu başkanın hoca ile olan ilişkisi.

Seçim öncesi kanat, bek, santrafor lazım diyorsun 2024 aralık ayında, 2025 ağustos ayına gireceğiz halen kanat, bek, yedek santrafor ve 6 numara ihtiyacımız var.

Bunca sorunu salt hoca değişikliği ile çözebileceğimizi düşünenlere elimde satılık köprü var, 2bin araç geçiş garantili.
yedek değil as santrafora ihtiyaç var

Herifler aynı gün içinde sözleşmiş gibi biri osimhen indirdi diğeri skriniar nelson semedo. İddia ediyorum şu fenerbahçe elindeki stoperler bizde olsa bırak skriniar'ı stoperin s'si konuşulmazdı. Mert müldür bizde olsaydı yedeğine bitane genç bulur geçerdik. Ellerinde gayet yeterli futbolcular olmasına rağmen daha üstünü zorluyorlar. Bizim olay garibanlık ya paramız yok ne eldekini göndermeye ne daha iyisini almaya gücümüz yok şu hocanın haline bak ya bitirdiler bizi 2 takımın arkasından bakıp duruyoruz yapmasınlar transfer falan keşke orkun da gelmeseydi garibansın sen 30m euro neyine.

İzlenmez bu lig de bu takım da allah yardımcısı olsun sevenlerinin ya kabullenicez bu durumu ya da iyice hırçınlaşıp yönetime hocaya topcuya saldırcaz ben kabullendim ya şahsen buyuz diyip devam etmek lazım bikac sene hedef sadece 3.culuk ve konferansta puan kasmak olmalı.

Bizimkiler fakir değil ki iş bilmezler o yüzden senin kanat eksiğin varken gidip orta sahaya 30 milyon € bayılıyorsun 2 tane zımba gibi kanat alsana önce 15milyon-15milyon sonra bakarsın orta saha filan 3 tane sağ bekle anlastın 1 tanesini alamadın.

Çevrimiçi Samet Ç

takımın her bölgesi öncelikli bizde durum böyleyken tek kişi transfer yaparsa yetiştiremezsin tabi kanat alsan orta sahan yok orta saha alsan savunman yok savunma alsan santraforun yok hatta yedeği bile yok böyle bir kişi devam ederse transfer işlerine eylül sonuna belki tamamlanır kadro

Çevrimiçi Necmi

parası olmayan adam orkuna 50 m gömmez asla ellerine böyle mazeret vermem bunlarınki parasızlık değil iş bilmezlik fikret orman ffp deki kulübe şampiyon kadrolar kurdu

Çevrimiçi KartalınGücü

Semedoya bizim ekmek gibi su gibi ihtiyacımız vardı KWP den sonra. Rakibe kaptırmışlar, pes.

Çevrimiçi Necmi

takımın her bölgesi öncelikli bizde durum böyleyken tek kişi transfer yaparsa yetiştiremezsin tabi kanat alsan orta sahan yok orta saha alsan savunman yok savunma alsan santraforun yok hatta yedeği bile yok böyle bir kişi devam ederse transfer işlerine eylül sonuna belki tamamlanır kadro
şu ana kadar yapılan hiç bir transfer öncelikli değildi. Hücum hattını indirirsin sonra imkanın varsa bunlara bakarsın sen kalkıyorsun ligin en az gol yiyen savunmalarından birini direk bozuyorsun üstelik takım hücum bile edemezken sen dünyanın en iyi savunmasını alsan ne olacak hiç gol yemese sana kazandıracağı puan 38 dir buda küme düşürür

Çevrimiçi tolga1903

parası olmayan adam orkuna 50 m gömmez asla ellerine böyle mazeret vermem bunlarınki parasızlık değil iş bilmezlik fikret orman ffp deki kulübe şampiyon kadrolar kurdu

Saçma işte ben de onu diyorum madem vizyonun yok ekonomin yok ne giriyorsun böyle işlere sen. Sana göre kadro yeterli yetersiz olduğunu düşünsen şu takıma bugüne kadar minimum 6 transfer yapmıştın e hocan da son derece memnun zaten herif tek kelime etmiyor kovulma korkusu mu nedir artık tamam abi kapatın transferi başlayın lige zaten sen bu ikisi batmadığı uçağı falan düşmediği sürece şampiyon olamayacaksın bari olmayan paranı çar çur etme.

Çevrimiçi Samet Demir

Semedoya bizim ekmek gibi su gibi ihtiyacımız vardı KWP den sonra. Rakibe kaptırmışlar, pes.
Sene sonunda planlama yapılmamış. Yakında svenson kalsın kıvamına geliriz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi 38life

Bizimki ne garibanlık ne parasızlık. Bizimki vasatseverlik, geri kalmışlık, üçüncü büyük olmayı kabullenmişlik. Bunu da bu kulübe yerleştiren Çebi. Aday olduğu gün söylemiştik oysa Çebinin vizyonu bu kulübü Anadolu kulübü seviyesine çekmektir diye.

Çevrimiçi Necmi

birini kaptırmak için peşinde koşman gerekiyor bunların herhangi bir oyuncunun peşinde koştuğuna inanıyormusun
En olası görülen transfer keremdi değilmi ne keremle ne benficayla görüşülmüş
Transfer haberleri sızmıyor deniyor olmsyan birşey nasıl sızacakki

Bizimkilerin bize layık gördüğü kadro!

Yok birbirlerinden farkı!

Çevrimiçi KartalınGücü

birini kaptırmak için peşinde koşman gerekiyor bunların herhangi bir oyuncunun peşinde koştuğuna inanıyormusun
En olası görülen transfer keremdi değilmi ne keremle ne benficayla görüşülmüş
Transfer haberleri sızmıyor deniyor olmsyan birşey nasıl sızacakki

İşte peşinden bile koşmamışlar. Piyasada buraya gelebilecek 2-3 adam var zaten yarışmak istiyorsan, adama basıp parayı alacaksın.  8 milyon Semedoya vermediler de şimdi yerine gelecek saçma sapan bir adama 5 verecekler ne anlamı kaldı? Ya da Svensson izletecekler...

Çevrimiçi tolga1903

Bizimki ne garibanlık ne parasızlık. Bizimki vasatseverlik, geri kalmışlık, üçüncü büyük olmayı kabullenmişlik. Bunu da bu kulübe yerleştiren Çebi. Aday olduğu gün söylemiştik oysa Çebinin vizyonu bu kulübü Anadolu kulübü seviyesine çekmektir diye.

Vasatı bile sevmen için vasattan bir şey elde etmiş olman lazım bu kulüpte korkunç bir gurursuzluk var - puandaki takıma yenilen 9 kişiye yenilmeyi hazmeden futbolcu grubu hala bu kulüpte ekmek yiyebiliyor, seni sürekli reddeden "ex" futbol yorumcusu hala inanılmaz derecede talep edilebiliyor.

O çebi denilen adama hergün beddua ediyorum binlerce kişi ediyordur eminim nasıl bir yüzsüz arsız herif ki hala katılabiliyor divan kurullarına falan şöyle bir adamın hala etkin olabildiği fikir beyan edebildiği bir kulüp nasıl başarılı olabilir allah aşkına

Çevrimiçi levitate

direkt gerizekalılık denilebilir uzatmadan
bipbipbupbup

Etiketler: