2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

annoca, gokhans, Özgür Gültekin, sefaköykartali, Yokmessi, Yusuf Berberoğlu, Umutcan Kaya, Gökhan Kurt, KartalınGücü, Samet Ç, Rasim, Georgetown, tolga1903, hasankale, Tass, Gökhan Güvenç, murat, mtorunlu, matias_27, maıden, Yancos, 38life, ahmetekinciogl2, golazokartal, ulumemo, Zafer55, bull74, NioHH, safak_01, Darkeagle, COB, Kapkarakartal, Liquidator, yaço58, ozeratalay, kartalizma190399, kahyaoglueren, Ravenman, Serdar3444, barisaydin, Irakleio, balkan-kartal, ugurkartalizma, ergin, murat baltacı, Sinan66, blackeagle35, Monza, fatihsahin, OnurG, sozkul ve 375 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 240065 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi mayguntr

Hocam ben hiç geçiş oyunu oynanmasın diye bir şey  demedim ki :)

Maç içinde zaman zaman geçiş oyunu oynarsın ama set hücumu  oynaman gerekiyor Beşiktaş gibi büyük takımlar topa sahip olmalı set hücumu yapmalı yoksa 3 dk boyunca shaktar 50 tane pas yapar bizde öyle bakarız aa ne güzel pas yapıyorlar diye.Aynısını valorant ismail döneminde de yaşadık evet açık oynayan takım varsa karşıda göze hoş gelen top oynuyorduk geçiş oyunu oynatıyordu ama rakip topu bize verince öyle ışık tutulmus tavsan gibi kalıyorduk.

skor avantajını yakalayıp öne geçtikten sonra yedekten girecek bir gedson deli iş yapardı orta sahada yorulmus rakip takıma karsı elek ederdi ama yapacak bir şey yok kendisi illa gitcem diye tutturmuş.

ins bir gun gedson kalitesinde birini yedek oturtabilecek kadro kalitesine ulasiriz :D

Çevrimiçi Yokmessi

Gedsonun parayı göndersinler de başkan oyuncu indirse

Çevrimiçi annoca

Gedsonun parayı göndersinler de başkan oyuncu indirse
gedsonun gelen parasını bekliyorsak, başkanın o koltukta oturmasının ne anlamı var. Sokaktan rastgele biri otursun zaten menajer önermeleride geliyor oh mis. Başkan dediğin cebinden koyar.

Çevrimiçi Tass

benim de gittikçe ümidim azalıyor. kısır bir "basiretsizlik" döngüsüne girdik ve çıkış görünmüyor maalesef.

Çevrimdışı Akil Emre

benim de gittikçe ümidim azalıyor. kısır bir "basiretsizlik" döngüsüne girdik ve çıkış görünmüyor maalesef.
Çıkış bencede zor umarım eldekilerden çıkarız benim beklentim olabildiğince bu formaya layık olmayan herkesin gitmesi.

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Tass

öyle bir moda soktu ki bizi yönetim keyifli transfer temennileri, kadro kurmalarını bile bıraktı taraftar. son ve daha önceki açıklamaları düşündükçe çok sinirleniyorum. ne kadar gereksiz ve yanlış konuşma yapıyor başkan. sürekli milletin özgüvenini sarsıyor. yazık bu taraftara.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çevrimiçi 38life

https://x.com/nexustransfer/status/1950446682359087185?s=46&t=5MHMNamsg1cYqH0lzMzM9g

Depremin olduğu yerle Moskova arasındaki mesafe Türkiye ile Çin arasındaki mesafe kadar. Gelmiş Gedson transferi ertelenebilir diyor. Bunların Allahları etkileşim.

Çevrimdışı Akil Emre

Avrupa kupası olmayınca oyuncu gelmiyor diyorsun ama ilk turda elenecek kadar aynı kadroyu neredeyse koruyosun. Yarın elendikten sonra ortalık yangın yeri olacak bakalım hangi teknik adam ve oyuncular gelecek.

Çevrimiçi mayguntr

Avrupa kupası olmayınca oyuncu gelmiyor diyorsun ama ilk turda elenecek kadar aynı kadroyu neredeyse koruyosun. Yarın elendikten sonra ortalık yangın yeri olacak bakalım hangi teknik adam ve oyuncular gelecek.

Bu da en buyuk sallama, duzgun bir plan proje anlatirsan, senin gorevin bizi avrupa kupasina tasimak dersen gelir adam (parasini da verirsen.).

Çevrimiçi gokhans

Solskjaer, 18,30'da basın toplantısı yapacak!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi kartalizma190399

GS ligi orta siralarda bitirip ertesi sene Avrupa kupalari'nda yokken Icardi, Mertens, Torreira, Seferovic, Rashica vs indirdi. Alan aliyor yani, bu is para ve proje'ye bakar. FB de senelerdir Sampiyonlar Ligi'nde yok ama kimleri indirdi. Alan aliyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Gedson 27+bonus benficaya ödenecek para 5 taksit olarak ödenecek

Solskjaer, 18,30'da basın toplantısı yapacak!

Hocamız mutlu 2-0 skor avantajımız var o yüzden! 2.maç bizim evimizde kadromuz tam! oynattığı oyun ümit veriyor!

Gedson 27+bonus benficaya ödenecek para 5 taksit olarak ödenecek

Beşiktaş Futbol Direktörü Eduard Graf, Gedson Fernandes'in Spartak Moskova'ya transferinin 27 milyon euro karşılığında tamamlandığını açıkladı. (Metaratings)

Beşiktaş, Arthur Melo'nun transfer şartları hakkında bilgi aldı. (La Gazzetta dello Sport)

Çevrimiçi Tass

Beşiktaş, Arthur Melo'nun transfer şartları hakkında bilgi aldı. (La Gazzetta dello Sport)

kronik sakat adamların peşinden koşmak dışında bir halt ettikleri yok!

Çevrimiçi levitate

https://x.com/DeportesReports/status/1950276561443172414

kışın kongre yolları gözüktü gibi bir turda hüseyin yücel binecek kulübe :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Tass

Beşiktaş Futbol Direktörü Eduard Graf, Gedson Fernandes'in Spartak Moskova'ya transferinin 27 milyon euro karşılığında tamamlandığını açıkladı. (Metaratings)

enteresan şekilde Du...ye bu haberi 15 dakika önce verdi. şimdi de kaldırdı. bakalım kaç açıklanacak. eğer daha az açıklanırsa yönetime olan güvenim biter - yolunu buluyorlar olarak yorumlarım.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi mayguntr

https://x.com/DeportesReports/status/1950276561443172414

kışın kongre yolları gözüktü gibi bir turda hüseyin yücel binecek kulübe :D
ya sanki bana cebinden cikarip orkunu almis, kulubun arsasini satip sonraki sene gelecek paralari pesin yiyosun, 40bin kisi imza torenine gelmis, 40 puan fark yedikten sonra ne anlami var. sen 40 hafta trubunleri fulleyecek takim kur once.

Çevrimiçi Samet Demir

GS ligi orta siralarda bitirip ertesi sene Avrupa kupalari'nda yokken Icardi, Mertens, Torreira, Seferovic, Rashica vs indirdi. Alan aliyor yani, bu is para ve proje'ye bakar. FB de senelerdir Sampiyonlar Ligi'nde yok ama kimleri indirdi. Alan aliyor.
İstemek önemli, bak istedin 1 haftada Orkunu aldın.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Hocamız mutlu 2-0 skor avantajımız var o yüzden! 2.maç bizim evimizde kadromuz tam! oynattığı oyun ümit veriyor!

Yerli hoca isteyenleri çıldırtacak poz vermiş hoca 😁😁😁
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: