2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Ç, hasankale, ulumemo, Mehmet57, annoca, KartalınGücü, Kartal Ç, Zafer55, AEmre, Özgür Gültekin, Sinan66, Yusuf Berberoğlu, bull74, COB, murat baltacı, Yokmessi, Gökhan Güvenç, 38life, Kapkarakartal, Ravenman, golazokartal, murat, Georgetown, sefaköykartali, blackeagle35, maıden, Darkeagle, Tass, Rasim, Yancos, tolga1903, Serdar3444, Monza, mtorunlu, matias_27, sozkul, Umutcan Kaya, OnurG, Savaş, ugurkartalizma ve 353 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 229019 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

Abi onun istediği garantileri ole istemedi mi sence ? Adım kadar eminim ona da bir sürü söz verilmiştir, bu sözler yerine getirilmeyip hocadan full performans beklemek fazla bencilce geliyor bana. Burada amacım hocayı övmek değil, yönetimi eleştirmek.

Sergen eğer ben Beşiktaşlıyım, Beşiktaşın çocuğum diyorsa geçen sene risk alıp, sorumluluk alıp takımın başına geçecekti. Mesela bu konuda Orkunun yaptığını hala aklım almıyor. Bunlar şahsi fikrim benim.
belki de iyi bir beşiktaşlı ılduğu için teklifi kabul etmemiştir.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Benfica teknik direktörü Bruno Lage, Kerem Aktürkoğlu’nu takımın kilit oyuncusu olarak görüyor.

(Pedro Almeida)

Çevrimdışı Akil Emre

Harekete geçmek ve transfer için elenmeyi bekliyoruz gerçekten müthiş bir planlama, elenirsek zaten hoca gidecek bari şu işeyaramazlardan çıkın artık, adamları forma ile görmek bile yeterice can sıkıcı.

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/_nexuskartal/status/1949216073091252440
Batshuayi, pjanic falan alınırken takımın hocası rıza çalımbaydı sanırım.

Şampiyon olduğu sene takım değerleri :
Fenerbahçe : 115
Galatasaray: 107
Beşiktaş : 104

Bu sene takım değerleri :
Galatasaray: 248
Fenerbahçe: 244
Beşiktaş : 176

Rakamlarla aran iyidir umarım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Harekete geçmek ve transfer için elenmeyi bekliyoruz gerçekten müthiş bir planlama, elenirsek zaten hoca gidecek bari şu işeyaramazlardan çıkın artık, adamları forma ile görmek bile yeterice can sıkıcı.
Taraftarsa şuan transfer beklentisi neredeyse sıfır. Elenince de hocayı yollarla, bir sonraki hamlede graf olur. Sene sonu da kara kara düşünürüz biz nerede yanlış yaptık diye.

Yanlış anlaşılmasın transferler gelirse Ole takımı uçurur demiyorum, ana problem o değil diyorum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Benfica teknik direktörü Bruno Lage, Kerem Aktürkoğlu’nu takımın kilit oyuncusu olarak görüyor.

(Pedro Almeida)

Kerem hikaye adama 7 numaralı formayı da verdiler.

Çevrimiçi gokhans

Sergen'in bahsettiği apoletler;
-Son 10 yılda Beşiktaşla 4 kere üst üste mağlup olan tek hoca
-Ucl'de tarihimizde 0 çeken ilk ve tek hoca
-O sene küme düşecek olan Rio Ave'ye elenme
-PAOK'a elenme
-3  kornerden yenilen gollere şans dme
-Korner duran top değil diyen ilk insan olma
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

ole hocam ile devam edelim güclü bir kadro ile görelim kendisini.

Çevrimiçi Samet Demir

Şenol Güneş: "Amartey'i hem stoper hem orta sahaya düşündük. Djiku'yu da konuştuk ama ikisinden biri tercih edildiği zaman Amartey'i tercih ettik. Hem Gana Milli Takımı'nda oynadı hem de gelmek istediğini söyledi."

Şenol Güneş: "Afrikalı olmayan oyuncular transfer etmek istiyoruz."

Çevrimiçi Samet Demir

Kerem hikaye adama 7 numaralı formayı da verdiler.
Keremin maliyeti 15-20 arası yönetim bu parayı gözden çıkardıysa ki önemli olan o, her türlü sol kanat problemini ortadan kaldırabilecek bir oyuncu alırız.

Çevrimiçi Samet Demir

Şenol Güneş: "Afrikalı olmayan oyuncular transfer etmek istiyoruz."
Nazım Sangare'nin Türk olduğunu bilmediği için milli takımda sağ bek yokken Nazım'ı kadroya almayan hoca mı söylemiş bunu ?

Çevrimiçi gokhans

Kulüp sosyal medyada yayınladığı 14 fotoğrafın hiçbirinde hocanın olmaması ve basın&sosyal medyada bu kadar algı ve haberlerin olması hocanın kesin olarak devam etmeyeceğini gösteriyor. Yönetim basmış parayla trolleride x’de, ekşide hatta burda bile algı kasıyorlar. Manu tarihinin enlerine giren performansı yakalayan avrupada final oynatan hocasının, prime man.city’i 2-0, şampiyon prime liverpool’u, chealse’yi, tothenham’ı darmadağın ettiği maçları bırakıp, başarılı bitirdiği sezonunda puan kaybı yaşadığı maç fotosunu paylaşmak başlı başına trollük zaten. Elemanların Beşiktaş umrundamı parasına bakıyorlar.. Yerli hocalarda bolca övülüp yolu yapılıyor işte iş bitmiş yani hepimize geçmiş olsun..

Çevrimiçi levitate

Şenol Güneş: "Amartey'i hem stoper hem orta sahaya düşündük. Djiku'yu da konuştuk ama ikisinden biri tercih edildiği zaman Amartey'i tercih ettik. Hem Gana Milli Takımı'nda oynadı hem de gelmek istediğini söyledi."
dijku'da gana milli takımında oynuyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Kulüp sosyal medyada yayınladığı 14 fotoğrafın hiçbirinde hocanın olmaması ve basın&sosyal medyada bu kadar algı ve haberlerin olması hocanın kesin olarak devam etmeyeceğini gösteriyor. Yönetim basmış parayla trolleride x’de, ekşide hatta burda bile algı kasıyorlar. Manu tarihinin enlerine giren performansı yakalayan avrupada final oynatan hocasının, prime man.city’i 2-0, şampiyon prime liverpool’u, chealse’yi, tothenham’ı darmadağın ettiği maçları bırakıp, başarılı bitirdiği sezonunda puan kaybı yaşadığı maç fotosunu paylaşmak başlı başına trollük zaten. Elemanların Beşiktaş umrundamı parasına bakıyorlar.. Yerli hocalarda bolca övülüp yolu yapılıyor işte iş bitmiş yani hepimize geçmiş olsun..
zaten genel olarak hocayı koymuyorlardı niye takıldın anlamadım abi
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat baltacı

Orkun, rafa varken gereksiz bir transferdi ve en kötüsü öncelik değildi.

2 tane zımba gibi kanat almadan lige başlamayın
Orkunu almalarını eleştirmem nihayetinde fırsat doğdu kendiside çok gelmek istedi başarılı olacağını tekrar iyi paralara satacağımizida düşünüyorum zaten taksitle aldın elindeki parayı ona vermedin ama neden rüzgarı arkana almışken camiayı ayağa kaldırmışken frene bastın tüm havayı kaybettin sağ bek altı numara sağ sol kanat indir bu maça öyle çık yenilirsen direk hocayı gönder bu adamla olmaz dersin anlarım ama sen frene basıp geçen seneki kadroyla Shaktar maçına çıkıp yenilincede stadı terk edip hoca değiştirmeye çalışırsan yemezler.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Demir

Wolfsburg'un Černý için istediği bonservis 8 milyon Euro seviyelerindeydi.

Ancak ciddi bir durum olursa bu rakam daha da aşağı inebilir. Beşiktaş'ın henüz resmi bir teklifi olmadı.

(Ertan Süzgün)

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Bu haberler için yönetimin para basmasına gerek yok ki, bizim medya ve aparatları hiç bir zaman yabancı hoca ve teknik ekip istemezler, nedeni de böyle olunca haber alma durumları kısıtlanıyor. Bu nedenle de her olumsuzlukta piyasaya yerli hoca ismi atıyorlar.

Bahtiyar Zaynutdinov, Dinamo Moskova'ya transferi kapsamında yapılan sağlık kontrollerinden başarıyla geçti.

Yaklaşık 3 milyon euro değerindeki anlaşma 1-2 gün içinde tamamlanacak.

(Bookierating)

Çevrimiçi Samet Demir

dijku'da gana milli takımında oynuyor
Sangare'nin  yerli olduğunuda oyuncudan öğrendi. Şaşırılacak bir durum değil.

Sergen mesela osimheni Türkiye'ye gelince öğrenmiş. Boşuna demiyoruz bu kafada yerli hocalar gelmesin diye.

Ertan Süzgün: “Ole Gunnar Solskjær’in geleceği konusunda tünelin sonunda net bir ışık göremiyorum.
Eklemeler yapıldı ama sezonun son maçıyla bu sezonun ilk maçı arasında büyük bir değişiklik göremedim.

Ole Hoca yeni gelmiş olsa, ‘zamana ihtiyacı var’ diyebilirdik ama 8-9 ay geçti. Hocanın, reaksiyon anlamında eksikleri olduğunu düşünüyorum.

‘Transferler tam bitmedi, elimde eksik bir kadro var’ diyebilir. Ama kendi kadronla da farklı bir şeyler yaratabilirsin.

Samsunspor’un da geçen sezon kadro rotasyonu kısıtlıydı ama hoca dokunuşunu gördük. Beşiktaş’ta ise hoca dokunuşu anlamında güzel bir şey söyleyemiyoruz.”

(🔗Yeni Açık /
@ertansuzgun)

Çevrimiçi gokhans

Bu haberler için yönetimin para basmasına gerek yok ki, bizim medya ve aparatları hiç bir zaman yabancı hoca ve teknik ekip istemezler, nedeni de böyle olunca haber alma durumları kısıtlanıyor. Bu nedenle de her olumsuzlukta piyasaya yerli hoca ismi atıyorlar.
yönetim, verdiği sözleri tutamama, transfer beklentileri, kolombiyalıların fos çıkması vs. algıyı bir yere döndürmesi gerekiyordu. Canlı yayında Hüseyin Yücel’e yaptığı şekil ile şu durum tezat değil mi? Olan Dikilitaş’a oldu. Graf’a 50milyon bütçe versen sana genç, dinamik, yıllarca sırtlayacak, paralar kazandıracak dengeli bir iskelet kadro kurardı, graf’ı niye aldın? Günah keçisini hoca yapıp kendilerini aklayacaklar. Belki oyuncular bile işin içindedir, hoca yiyen oyuncular genelde yönetimle hareket eder. Sosyal medyadan da mamalayıp salıyorlar trolleri işte hedef saptırıyorlar.
[ Son Düzenleme: Bugün, 16:52:58 gokhans ]

Çevrimiçi Ravenman

Başkan nerde? Gören varmı?

Polisi arayan oldumu? Kayıpsa bildirelim.

Etiketler: