2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

gokhans, tolga1903, Özgür Gültekin, maıden, hasankale, Monza, Kapkarakartal, Yusuf Berberoğlu, Samet Demir, Yancos, mtorunlu, Kartal Ç, Mehmet57, annoca, KartalınGücü, 38life, Zafer55, matias_27, Ravenman, sefaköykartali, ergin, NioHH, Darkeagle, Rasim, sozkul, ulumemo, blackeagle35, Umutcan Kaya, murat, OnurG, murat baltacı, yaço58, Sinan66, Serdar3444, Gökhan Güvenç, Tass, Savaş, eryigitcaner, bull74, ugurkartalizma, Georgetown, golazokartal, Fikret ve 352 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 227922 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

2018-2019 arası 19 maçlık takımın başına ilk kez geçtiğinde 2.32 ortalaması yakalıyor.Sadece 19 maç.

Maçlar bunlar kararını siz verin.

https://www.transfermarkt.com.tr/ole-gunnar-solskjaer/leistungsdatenDetail/trainer/7286/verein_id/985/datum_zu/2018-12-19/datum_ab/2019-03-28

O zaman şenol güneşe tapmanız lazım.

41 maçta 2.22 puan ortalaması topluyor maçlar böyle.

https://www.transfermarkt.com.tr/senol-gunes/leistungsdatenDetail/trainer/2332/verein_id/114/datum_zu/2022-10-28/datum_ab/2023-10-06

Öyle dünya yıldızları filan yok ha yine tayyip,omar,masuaku,svenson,amir filan sizin şimdi kötü dediğiniz oyuncu grubu ile yapıyor bunu!

Küme düşme hattından alıp şampiyonluğa mı oynattığı filan yok.Geçici 19 maçlıktan serüvenden sonra. ilk senesinde liderden 30 puan fark yiyor.

Manchester united başında 149 maça çıkıp 1.79 puan ortalaması yakalıyor.

Verilen kadro ortada.Manchester unitedlı taraftarlar avrupa liginde final oynattıgı için filan sevmiştir ama kaybetmiş finalde o da başarı değil o kadroya rağmen final oynatması final oynattı diye tapacaksak o zaman GVB ölmemiz lazım daha kötü kadro ile final oynadı finalde oda kaybetti.
Şenol Güneş gelirken potadaydık, sonrasında potadan çıktık, manchester da düşmeden şampiyonluk potasına çıkmış. Yine haksızsınız.

Hocayı istemeyebilirsiniz ama yerine şenol ve sergen gelsin dediğiniz zaman bence samimi olmuyor. Yok ben bu ikisini istemiyorum önce kadro değişsin sonrada iyi bir hoca diyorsan tek laf etmem.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

Ole hoca şu shaktar maçı öncesi veya maçtan sonra elenince şöyle güzelce şu kulübü yerden yere vurarak çatır çatır konuşsun o kadar istiyorum ki. Verdikleri sözlerin yüzde kaçını tutmuşlar o kadar merak ediyorum ki. Kovulacaksın zaten allahın kitabın varsa konuş öyle kovul konuş da sana ne yalanlar söylendiğini öğrenelim bilelim. Kovduları adamın son maçından 9 ay sonra hala 3 değişik oyuncuyla maça çıkardılar seni. Rahatsızlarmış onları kim o koltukta oturtacak acaba sen kovulduktan sonra merakla bekliyorum git de tozu dumanı görelim arkandan kalkacak.

Çevrimiçi Samet Demir

Ole hoca şu shaktar maçı öncesi veya maçtan sonra elenince şöyle güzelce şu kulübü yerden yere vurarak çatır çatır konuşsun o kadar istiyorum ki. Verdikleri sözlerin yüzde kaçını tutmuşlar o kadar merak ediyorum ki. Kovulacaksın zaten allahın kitabın varsa konuş öyle kovul konuş da sana ne yalanlar söylendiğini öğrenelim bilelim. Kovduları adamın son maçından 9 ay sonra hala 3 değişik oyuncuyla maça çıkardılar seni. Rahatsızlarmış onları kim o koltukta oturtacak acaba sen kovulduktan sonra merakla bekliyorum git de tozu dumanı görelim arkandan kalkacak.
O gittiği zaman aklı başında hiç bir yabancı hocayı buraya getiremezsin. Hal böyle olunca yönetim de sergen ve şenola tabiri caizse biat etmek zorunda kalacaklar. O yüzden yönetim hoca gönderme mevzusunu düşünmez bence. Anca hoca istifa ederse aksiyon alırlar.

Çevrimiçi AEmre

Bu kanat oyuncusu işi can sıkmaya başladı. Ama daha da can sıkan şey kulübün transfer politikası. Graf’ın edvin austbo gibi orjesaeter gibi jack Clarke gibi isimleri ezbere bildiğini düşünüyorum. Ancak kulüp yetkilileri hala belli oyuncular üzerinden gidiyorlar. Wolfsbergerde ballo’nun ismi geçsin en azından. Ya da moe’nin eski takımından breivike gidilsin 8-10 yedeği için. Yok yok yok. Altı numara alınmıyor, sol açık alınmıyor, sağ açık alınmıyor hala topu rakibe çarptıran Rashica ile gidiyoruz. Sol ayağı ile pas veremeyen (şaka yapmıyorum) Necip yedek. Tayyip Talha stoperlerimizden biri. Şimdi bir de hoca gidecek diyorlar. Bunu da gönderin bir o kaldı. İskandinav ekolü gideceğiz de sjovold karlsbakk ismi geçsin en azından kulüp belli bir çizgide diyelim. Çok ağır hareket ediliyor.

Çevrimiçi mayguntr

O gittiği zaman aklı başında hiç bir yabancı hocayı buraya getiremezsin. Hal böyle olunca yönetim de sergen ve şenola tabiri caizse biat etmek zorunda kalacaklar. O yüzden yönetim hoca gönderme mevzusunu düşünmez bence. Anca hoca istifa ederse aksiyon alırlar.
Bu arada yerli hocalar arasinda en iyisi yine Sergen ama o da gelmez zaten su an.

Zeki arkadaslar sagolsun yakinda ucuncu Riza Calimbay donemi loading...

Çevrimiçi Samet Ç

millet transfer döneminde kadro güçlendirir biz hoca kovuyoruz madem kovacaktınız sene sonu kovsaydınız gram akıl yok şu kulüpte hocanın olmayacağını bugün mü anlamışlar geldiği gün olmayacağı belliydi gelmesi hataydı zaten bu saatten sonra en fazla şenol gelir o da gelmezse ibrahim üzülmeze kalır takım :D

Çevrimiçi Samet Ç

Bu kanat oyuncusu işi can sıkmaya başladı. Ama daha da can sıkan şey kulübün transfer politikası. Graf’ın edvin austbo gibi orjesaeter gibi jack Clarke gibi isimleri ezbere bildiğini düşünüyorum. Ancak kulüp yetkilileri hala belli oyuncular üzerinden gidiyorlar. Wolfsbergerde ballo’nun ismi geçsin en azından. Ya da moe’nin eski takımından breivike gidilsin 8-10 yedeği için. Yok yok yok. Altı numara alınmıyor, sol açık alınmıyor, sağ açık alınmıyor hala topu rakibe çarptıran Rashica ile gidiyoruz. Sol ayağı ile pas veremeyen (şaka yapmıyorum) Necip yedek. Tayyip Talha stoperlerimizden biri. Şimdi bir de hoca gidecek diyorlar. Bunu da gönderin bir o kaldı. İskandinav ekolü gideceğiz de sjovold karlsbakk ismi geçsin en azından kulüp belli bir çizgide diyelim. Çok ağır hareket ediliyor.
dur ilk önce hoca kovacağız ligin başlamasına 1 hafta kala sonra alırlar 3-5 tane teneke

Çevrimiçi yaço58

Başkan nerede ya taraftar ümitsizliğe kapışılıyor camiaya liderlik etmesi gerekirken ortada yok temmuz sonunda hoca değişimini konuşuyoruz takım eksik

Çevrimiçi Samet Demir

X'de hocanın biletini kesmişler bile. Hayırlısı artık..

Çevrimiçi tolga1903

https://x.com/ertansuzgun/status/1912896522410217923?s=19

Tarih 17 nisan. Bugün 26 temmuz:) elleme göndersinler her şeyi hak ediyoruz boşver daha td ile ilgili bir şey yazmaya gerek yok hayırlısı olsun yolu açık olsun hocanın

Çevrimiçi gokhans

Şimdi de Fatih terim ismi dillenmeye başladı aman diyim aman aman tövbe..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

:D

Çevrimiçi annoca

Adamın eline pırasa ile kereviz vermişler sonra niye bize kebap yapmadın diye adamı yuhluyorlar. Amacım oleyi korumak değşl ama adam bu baskıyla bu oyuncu grubuyla ne başarabilir ki. Hangi hoca kim ne başarabilir. Şenol sergen klop xabi gelince svenson cafuya mı dönecek rashica beckham mı olacak. Sosyal medyada başkanı eleştiren yok.

Çevrimiçi Samet Ç

kadronun yetersizliği yönetimin iş bilmezliği konuşulmasın diye birden bire hoca konusu attılar ortaya madem hoca hakkında herkes olumsuzdu neden sene sonu yollamadınız

Çevrimdışı levitate

bence hoca gündemi yok bu akbabalar uyduruyor

sergen ya da şenol hoca bu durumda olsaydı onları da yerlerdi bjk medyası tam bir lağım çukuru
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

sergen ya da şenol hoca bu durumda olsaydı onları da yerlerdi bjk medyası tam bir lağım çukuru
ha yönetimde yayıyor olabilir kadronun dandikliği konuşulmuyor sonuçta işlerine geliyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi annoca

fatih ve sergenin gelmesinin artı yönü bir kaç yıldır devam eden 3-4 ayda bir hoca yiyen taraftar bunlara diş geçiremez. Ayrıca hakemlerde karşı koyabilirler. Yönetimede basına da posta koyarlar oyunculara kesikte atarlar. Şampiyonluk beklemtim yok, külhan beyi hoca gelsin yönetime hakeme laubali topçuya satılık medyaya ayar çeksin

Çevrimdışı levitate

fatih ve sergenin gelmesinin artı yönü bir kaç yıldır devam eden 3-4 ayda bir hoca yiyen taraftar bunlara diş geçiremez. Ayrıca hakemlerde karşı koyabilirler. Yönetimede basına da posta koyarlar oyunculara kesikte atarlar. Şampiyonluk beklemtim yok, külhan beyi hoca gelsin yönetime hakeme laubali topçuya satılık medyaya ayar çeksin
son bir yıldır yaptıkları yüzünden sergeni ciddiye alacak bir kişi bile yok futbol camiasında
bipbipbupbup

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Şenol Güneş gelirken potadaydık, sonrasında potadan çıktık, manchester da düşmeden şampiyonluk potasına çıkmış. Yine haksızsınız.

Hocayı istemeyebilirsiniz ama yerine şenol ve sergen gelsin dediğiniz zaman bence samimi olmuyor. Yok ben bu ikisini istemiyorum önce kadro değişsin sonrada iyi bir hoca diyorsan tek laf etmem.

Şenol güneş geldiğinde potadamıydık ? :) İnsanlar nasıl olsa hatırlamaz bilmez diye bol keseden yalanı savuruyorsunuz :)

Ya teknoloji çağında şunu bari yapmayın hadi bari hafızanız zayıfladı ama teknoloji çağındayız :)

Valorant ismail 11 maç 5 galibiyet 4 beraberlik 2 mağlubiyet.

Şenol 24 maç 17 galibiyet 5 beraberlik 2 mağlubiyet.

Nasıl kalan bütün macları kazanamazsın o kadroya rağmen şenol hoca! :) Bak valorant ismaile içerde ağırlıklı oynamıs macları 5 galibiyeti almıs sen ligde diğer macları nasıl kazanamazsın! :)

Çevrimdışı levitate

şimdi ole zoru başardı shakhtar'ı eledi bir şekilde, şu haberlerden sonra nasıl beraber çalışabileceksin başkan çok merak ediyorum
bipbipbupbup

şimdi ole zoru başardı shakhtar'ı eledi bir şekilde, şu haberlerden sonra nasıl beraber çalışabileceksin başkan çok merak ediyorum

Shaktarı eleyeceğini hocanın kendisi bile inanmamıştır emin ol :D

Çevrimiçi Samet Demir

Şenol güneş geldiğinde potadamıydık ? :) İnsanlar nasıl olsa hatırlamaz bilmez diye bol keseden yalanı savuruyorsunuz :)

Ya teknoloji çağında şunu bari yapmayın hadi bari hafızanız zayıfladı ama teknoloji çağındayız :)

Valorant ismail 11 maç 5 galibiyet 4 beraberlik 2 mağlubiyet.

Şenol 24 maç 17 galibiyet 5 beraberlik 2 mağlubiyet.

Nasıl kalan bütün macları kazanamazsın o kadroya rağmen şenol hoca! :) Bak valorant ismaile içerde ağırlıklı oynamıs macları 5 galibiyeti almıs sen ligde diğer macları nasıl kazanamazsın! :)
2-1 yenildiğimiz gs maçını izle bak. Nkodou yedekte kanatta cenk oynuyor. Gs de bek de emre taşdemir mi ne vardı. O maçı yenilerek adamlara hayat öpücüğü verdi. Git algını başka yerde yap. O maçı alsaydın şuan gs nin başında okan bile olmayacaktı.

11.hafta puan durumunda biz gs nin üzerindeydik.

Az vizyonunuz olsun. Bu hocayı istemiyorsanız en iyisini isteyin. Ts bile dayanamdı kovdu herifi. Siz ölüp bitiyorsunuz.

Neyse 1 tur daha dönelim. Yoksa akıllanmayacağız.
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2025, 21:51:55 Samet Demir ]

Çevrimiçi Samet Demir

Sercan ve avaneleri salıyot bu haberleri. Yerli hoca onlar için hep 1 adım önde olur. Her türlü bilgi alırlar çünkü. Başkanın hoca göndereceğini düşünmüyorum. Gönderirse de kendi topuğuna sıkar. Verdiği sözleri kendi ağzı ile yalanlamış olur.

2-1 yenildiğimiz gs maçını izle bak. Nkodou yedekte kanatta cenk oynuyor. Gs de bek de emre taşdemir mi ne vardı. O maçı yenilerek adamlara hayat öpücüğü verdi. Git algını başka yerde yap. O maçı alsaydın şuan gs nin başında okan bile olmayacaktı.

Az vizyonunuz olsun. Bu hocayı istemiyorsanız en iyisini isteyin. Ts bile dayanamdı kovdu herifi. Siz ölüp bitiyorsunuz.

Neyse 1 tur daha dönelim. Yoksa akıllanmayacağız.

Vay be bir derbi kaybetti diye şenol adamlara hayat öpücügü verdi demek adamlar ondan sonra gaza geldiler şampiyon oldular hepsi şenol güneşe yazar :D Yapma samet kardeşim komik duruma düşüyorsunuz cidden bak. Neyin algısını yapacağım ben algının kralını siz yapıyorsunuz Beşiktaşın başarılı olmuş hocalarını gömüyorsunuz beden hocalarını övüyorsunuz Beşiktaşın iyiliğini istediğinize şüphe ile yaklasmaya başlıyorum artık! O maçı çok önemsiyorsak sezon başı şenol güneşi getirecektik şenol hocayı suclayamazsın 1 maç kaybettiği için.

Sizin beden hocalarınız arka arkaya 5-6 maç galibiyet serisi yakalasın ona bile sevineceğim şampiyonluk şurda dursun.

Benim vizyonum sizden fazla bizi şampiyon yapmıs avrupada başarılar yakalamıs hocayı istiyorum işte.Sizin gibi valorant ismail mi isteyeyim.Oleye sabredelim diyip 1 senemizi daha çöpe mi atalım! Hamsilere kim dayansın ya hamsiler hayatında şampiyonluk mu görmüş! 30 yılda bir şampiyon yaptılar siyasiler işte onları.2011 senesinde şenol hoca onları şampiyon yapacaktı fener elinden çaldı tek başarıları varsa onuda şenola borclular hamsiler fazla konusmasın.

Etiketler: