2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Gökhan Kurt, eryigitcaner, levitate, Umutcan Kaya, Kapkarakartal, sefaköykartali, murat baltacı, mayguntr, tolga1903, Sinan66, Darkeagle, COB, Zafer55, Gökhan Güvenç, Ravenman, emre_1978, KartalınGücü, gokhans, annoca, 38life, yaço58, Samet Ç, Monza, Georgetown, Tass, Kartal Ç, Rasim, Yokmessi, NioHH, blackeagle35, Yancos, kartal meriç, uno_bjk, ozeratalay, Alparslan, safak_01, umutow, golazokartal, o2bucak ve 307 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 217292 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Yeteneklerine ihanet etmesin o da kimse öyle davranmaz.Taraftar o yetenekleri gördüğü için sabretti kaç zamandır ama o yeteneklerine ihanet etmeye basladıkca taraftar da haklı olarak tepki gösterdi.
nasıl ihanet etti bir anlatsana çocuğu mental olarak bitiren taraftar ve sözde efsanelerimiz geçin bu işleri bitiriciliği eldekilerin hepsinden iyi ama mustafa oynuyor üçüncü forvet konumunda giriyor eyüpspora gol atıyor ertesi maç kadroda bile yok kendi kafanızdan saçma sapan şeyler uydurup inanmayı bırakın artık

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

montella kim!? adam en formda, çıkış yaptığı devrede semihin düşüşünü başlatan p...! referans olarak onu gösterecek bir beşiktaşlı olamaz.

ben beşiktaş resmi sayfası, mackolik ve farklı bilinen futbolda öncü olan sitelerden baktım. her yerde aynı. "aynaya baktm bana benziyor" demekten daha sağlıklı bir veri olduğu belli. fazlası olsa bile 3-5kg fazlası olur. öyle abartacak bir durum da yok. cüce değil 1.78 boyu var. her türlü yeterli fiziğe sahip. hava topları ve hız konularında kendine avantaj yapacak beceriler geliştirse komple bir topcu da olur. benim gözümde 40m değeri var o cocugun. inş bizi yanıltmaz.

Montella örneğini verdim çünkü o zaman hepimiz ona kızdık nasıl oynatmaz dedik demedik mi ? Beşiktaşta hangi hoca semihe şans verdi gvp şans verdi sol kanatta adam yok diye jao mario gelince o da kesti.Ole hoca zaten şans vermiyor mustafayı bile onunde görüyor.Serdar topraktepe şans verdi sadece.Bütün hocalar suclu semih sucsuz mu demeliyiz durumda demek ki hocalarının istediği şeyleri yapmıyor semih.

1.78 santrafor için kısa immobile 1.85 boyu vardı o bile hava toplarını alamıyordu santrafor için 1.78 boy kısa.

Semihin gelişmesi hepimizin isteği zaten geliştirsin kendini gelsin 10-15 sene Beşiktaş forması giysin.

Çevrimiçi Tass

geçen yazdıydım, rıdvan da öyleydi. gayet süper bir başlangıç yaptı altyapıdan gelerek. mecbur kalarak oynattı maçlarda her ne kadar iyi oynarsa oynasın sonraki maçı nsakalayla başlıyordu sergen. arda ismi daha tr bilmezken bizim hücumcu 8 olarak top class olacak emirhan ilkhan'ımız çıktı. yine yönetim ve teknik kadro acizliğinden ötürü çocugu kaybettik.

hala geri gelmesini isterim bu ikilinin. tam da en düşük maliyete alabilecek pozisyondalar.

bu liste daha da uzayabilir ama serdar saatci gibi tiplerin geri gelmesini de istemem. hadi diğer saydığım iki altyapı topcumuz avrupa merakıyla yanıp tutuştular, gittiler.. saatci olsun ne biliyim eskiden kalma fatih aksoy olsun.. bunlar ayrıldıktan sonra resmen bize düşmanca açıklama ve/veya oynanışlarla karşımıza çıktılar. o tür karakterleri tutma. ama şu an ki semih olsun mustafa olsun yeteneklerin kıymetini bilin.

haa bu demek değil altyapıdan olsun taştan olsun.. bizim sol bek gayet seviyemizin çok altında. onu ne diye hala tutarlar bilmiyorum. bu da doğal zaten, altyapıdan az bizim seviyeye gelecek topcu çikar. bu her kulüpte böyledir. ama çıktığı zaman da kıymetini bilmeliyiz.

nasıl ihanet etti bir anlatsana çocuğu mental olarak bitiren taraftar ve sözde efsanelerimiz geçin bu işleri bitiriciliği eldekilerin hepsinden iyi ama mustafa oynuyor üçüncü forvet konumunda giriyor eyüpspora gol atıyor ertesi maç kadroda bile yok kendi kafanızdan saçma sapan şeyler uydurup inanmayı bırakın artık

Nasıl ihanet ettiğini göremiyor musunuz gerçekten.

Geçen sene  32 maçta 1.303 dakika .3 gol 4 asist yapmıs.14 maç kanat 17 maç santrafor 1 maç sağ kanat oynamıs.

Ondan önce ki sene 23 maç 11 gol 3 asist 1.687 dakika forma şansı verilmiş.13 maç sol kanat 9 maç santrafor 1 maç sağ kanat.

Kendi kafanızda kurduğunuz şeylere inanmayı bencede bırakın.

@Samet Ç , @Tass Semihe iyilik değil kötülük yapıyorsunuz ona iyisin diyerek eksiklerini görmesine engel oluyorsunuz.Eksiklerini gidereceği yerde oda hocalara atar gider yapıyor ben zaten iyiyim egoist yıldız havalarına giriyor ben oldum havalarına giriyor.Hiçbir hoca neden beni oynatmıyor diye kendine sormuyor takım oyuncusu muyum bireysel oyuncu muyum diye sorgulamıyor eksiklerim neler diye sorgulamıyor nerde yanlıs yapıyorum diye sorgulamıyor neyse bu konuyu daha fazla uzatmayacağım herkesin fikrine saygı duyuyorum.

Bu semih konusunu gereksiz uzadıgı için kapatıyorum arkadaşların bizim tartışmamızı çok görmek istediğini düşünmüyorum rahatsızlık verdiğim herkes kusura bakmasın kendi adıma.

Çevrimiçi Tass

@Samet Ç , @Tass Semihe iyilik değil kötülük yapıyorsunuz ona iyisin diyerek eksiklerini görmesine engel oluyorsunuz.Eksiklerini gidereceği yerde oda hocalara atar gider yapıyor ben zaten iyiyim egoist yıldız havalarına giriyor ben oldum havalarına giriyor.Hiçbir hoca neden beni oynatmıyor diye kendine sormuyor takım oyuncusu muyum bireysel oyuncu muyum diye sorgulamıyor eksiklerim neler diye sorgulamıyor nerde yanlıs yapıyorum diye sorgulamıyor neyse bu konuyu daha fazla uzatmayacağım herkesin fikrine saygı duyuyorum.

Bu semih konusunu gereksiz uzadıgı için kapatıyorum arkadaşların bizim tartışmamızı çok görmek istediğini düşünmüyorum rahatsızlık verdiğim herkes kusura bakmasın kendi adıma.

tartışıyoruz sadece. benim açımdan sorun yok. ben de, semihi seven herkes te onun yanlışlarını görüyor ve dillendiriyor. orada bir sorunumuz yok. sen suçu topçuda görüyorsun, ben ise daha çok teknik ekipte görüyorum.

bir de hatırlayın, geçen sezon son maçta bize üçüncülüğü kazandıran golü semih attıydı son dakikada. bu golü faul diye kesen hakemdi. yoksa buz gibi sezonu kurtaran çocuktu semih. 40 maçta osimenin çekme, itmelerini görmeyen hakemler söz konusu ve gencecik delikanlı olunca futbol içinde kalan bir çok top kazanmayı faul diye kesti.

kendi çocuğumuz bu. sahip çıkalım derken bunları kastediyorum.

Çevrimiçi Tass

https://x.com/TransferMerkez/status/1947612548469035129
benim adama fener teklif yapmış. kanat için bu rakamları gözden çıkardığımızı tahmin ediyorum. ne diye biz hamle yapmıyoruz anlamıyorum!

Beşiktaş, Eintracht Frankfurt'un stoperi Tuta ile temasa geçti. Görüşmeler henüz erken aşamada.

(Adler News)

Çevrimiçi Zafer55

Uefa listesine 25 insan yazma zorunluluğu mu var acaba futbolcu olup olmamalarına bakılmaksızın.

Çevrimiçi Mehmet57

AZ PSV'den 14, yabanci kuluplerden 10 milyon istiyor Mijnans icin. Gedson'dan cikarsak en azindan orta sahaya futbol akli katabilir. Galatasaray'in icinden gectiydi iki macta da.

Çevrimdışı Akil Emre

AZ PSV'den 14, yabanci kuluplerden 10 milyon istiyor Mijnans icin. Gedson'dan cikarsak en azindan orta sahaya futbol akli katabilir. Galatasaray'in icinden gectiydi iki macta da.
Elimizde değerli olabilecek gedsonu neden bukadar çabuk gözden çıkarıyoruz, hedef başarıysa gedson gibi bir profilinde takımda olması lazım. Ne ilk 11 ne de yedeklerimiz tamken satmaya gerek yok bence. İlla maça ilk 11 başlamasın enerjisiyle ikinci yarılarda fark yaratır, bizim her daim yüksek kalibrede isimlerle oynamamız lazım.

Çevrimiçi Samet Demir

Elimizde değerli olabilecek gedsonu neden bukadar çabuk gözden çıkarıyoruz, hedef başarıysa gedson gibi bir profilinde takımda olması lazım. Ne ilk 11 ne de yedeklerimiz tamken satmaya gerek yok bence. İlla maça ilk 11 başlamasın enerjisiyle ikinci yarılarda fark yaratır, bizim her daim yüksek kalibrede isimlerle oynamamız lazım.
Bizim gedsonu rotasyona sokacak bir kadromuz ve bütçemiz şuan yok. Gedson iyi bir oyuncu ama bizim ihtiyacımız olan profil değil. Heleki kadroda rafa varken, yeni gelecek kanat oyuncuları kim olacak onuda bilmiyoruz. Bu durumda ya orkunu yeriz, ya da yanına ihtiyacımız olan profilde pas yapabilen iyi bir 6-8 alırız.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Akil Emre

Çevrimiçi mayguntr

https://x.com/mediasiyahbeyaz/status/1947666622950383636

Sonu Güven Yalçın gibi olacak buyuk ihtimal, italya ligi kendini gelistirme acisindan cok iyi bir tercih degil, bi sene takilip cok ustune bir sey katmayip iki pizza yiyip doner.

Su assagidaki adamin 68 kilo olduguna inanan da bi goz doktoruna gitsin. Portekiz ikinci ligindeki takim genc oyuncusunun fizigini daha iyi gelistirir. Bu ne allah askina beli 2 kamyon olmus.

Çevrimiçi yaço58

buna da değinecem. heryerde semih düşmanları var. bu çocuk çok yetenekli pırıl pırıl evladımız. o resimde dalga geçilen vücuduyla 2 tane eşşek kadar yabancı oyuncuyu sırtında taşımıştı geçen sezon. ben semihteki eksikliklerin farkındayım ama onu suçlamıyorum. daha 19 yaşına gelmiş ve 1.5 sezondur bizde oynayan çocuga kimse mi akıl vermiyor, özel ilgilenmiyor. onun yol göstericiye ihtiyacı var. semih kadar, hele bu yaşta şut/gol becerisi kimde var örnek verin ligde? pozisyona girdiğinde sağ/sol fark etmeksizin çok isabetli ve sert şut çekiyor. yüzdesi de muazzam derecede iyi kalyi tutturmakta. bir golcüde aranacak en önemli kriterdir bu.

ama topsuz alanda başı kesilmiş tavuk gibi nerde ne yapacağını zerre bilmiyor. sürekli mücadele etmeyi çalışıyor pas vereceği zamanlarda.. boşa koşularda eksiği büyük. bunları ona anlatacak/eğitecek birisi lazım teknik ekipten.

elimizdeki elmasın değerini bilmemiz gerekiyor bence.
Semih evladımız diyoruz evet lakin bu sene 2 defa takımımız Sivasa geldi bende karşılamaya gittim herkes Semih Semih diyor Semih kapşonu takmış direk otobüse biniyor yani hayırdır bu hava bu cıva kime seni sen yapan Beşiktaş ve bu taraftar o günden sonra semihten birşey olmayacağını anladım acı ama gerçek

Çevrimiçi tolga1903

Şu cerny yerine aynı takımdan olsen'e teklif vermek lazımdı ya.

Çevrimiçi Mehmet57

Bir-iki hafta önce yazmıştım; St. Juste sakatlık yaşamasa tam bizim için biçilmiş kaftan diye  :D

https://x.com/Bogazin_kartal/status/1947670506695516414

https://www.youtube.com/shorts/wjj7PSShJTE

Çevrimiçi Mehmet57

Şu cerny yerine aynı takımdan olsen'e teklif vermek lazımdı ya.

Bence vermişizdir ama Skov Olsen'i almak, Cerny'yi almaktan çok daha zor. Ki sol kanada da transfer şart, hatta 2 tane.

Cerny'nin geçen sezon 18 gol 9 asistlik performansı var. Twente ile son senesinde de 15 gol 13 asistlik performansı vardı. Skov Olsen için 6 ay önce kendileri 14 milyon ödemişken, 18-20'nin altına bize satmazlar. Ki o fiyatlara çıkacaksak, Zhegrova'yı tercih ederim. Bence bonservisi makul olduğu sürece, Cerny çok iyi bir seçenek.

Çevrimiçi Samet Demir

🔥 İşte Semih Kılıçsoy'un sözleşme detayları @mediasiyahbeyaz

📍1 milyon € kiralama bedeli
📍25/26 sezon sonu (Zorunlu olmayan) Cagliari ister ise 12 M€ + 2 M€ satın alma maddesi.
📍Sonraki satıştan pay %20

Çevrimiçi Samet Demir

Bence vermişizdir ama Skov Olsen'i almak, Cerny'yi almaktan çok daha zor. Ki sol kanada da transfer şart, hatta 2 tane.

Cerny'nin geçen sezon 18 gol 9 asistlik performansı var. Twente ile son senesinde de 15 gol 13 asistlik performansı vardı. Skov Olsen için 6 ay önce kendileri 14 milyon ödemişken, 18-20'nin altına bize satmazlar. Ki o fiyatlara çıkacaksak, Zhegrova'yı tercih ederim. Bence bonservisi makul olduğu sürece, Cerny çok iyi bir seçenek.
Çıtayı o kadar yükselttiler ki cerny beğenmiyorduk bir ara, sola da ghezzal gibi bir kanat alsak tadından yenmez.

Çevrimiçi KartalınGücü

İsimler heyecanlandırmıyor, Cerny olacaksa 1 ay önce alamaz mıydık yani?

Semih öyle böyle değerimizdir gençtir gelişime açıktır milli takım havuzundadır Semihi yolladık ki nakit de satmıyoruz, Gedson gibi takımın en iyi 2 oyuncusundan birini satalım diyoruz güçlenmiş mi oluyoruz şimdi? 15 mio cash olsa hadi bir nebze o parayla 2-3 rotasyon topçusu alalım diyeceğim o da yok. Beşiktaş ta solda kim oynuyor şu an, sağda kim oynayacak, ortasahada kim savunma yapacak?

Yedek kulübesi mustafa, salih, muci, emirhan, rashica bu mu şampiyonluğa oynayacak kadro?

Çevrimiçi yaço58

sizden kendini bir kurtarsın da çocuk siz arkasından ağlarken biz çok eğleneceğiz bu arada fizik 10 numara size 7 milyonluk ayaksız abrahamla mutluluklar
Abraham kimin futbolcusu Beşiktaş’ın ayaksız falan hoş olmuyor formayı giydiyse sonuna kadar destekleriz ki bu adam tutar yada yutmaz chealsea alt yapısı ile kariyerine başlamış yeni drogba diye lanse edilen bir futbolcu yok ona ayaksız buna kolsuz diyerek kendi oyuncularımızı yermek hoş değil

Çevrimiçi Mehmet57

Çıtayı o kadar yükselttiler ki cerny beğenmiyorduk bir ara, sola da ghezzal gibi bir kanat alsak tadından yenmez.

Twente'den beri çok beğendiğim bir oyuncu. Zaten Ajax’ta oynarken bile çok yetenekli olduğu biliniyordu; onu ilk orada izlemiştim. Orkun ve Abraham transferleriyle çıtayı yükselttik ama Cerny bence de fiyat/performans açısından çok iyi bir seçenek. Gerçekleşirse taraftarın en sevdiği oyunculardan biri olacağından şüphem yok.

Etiketler: