2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

gokhans, KartalınGücü, bull74, COB, maıden, Samet Demir, Gökhan Güvenç, Georgetown, Özgür Gültekin, Yusuf Berberoğlu, kartalizma190399, Akil Emre, Monza, 38life, NioHH, golazokartal, Zafer55, annoca, mayguntr, hasankale, Kartal Ç, Umutcan Kaya, cornelius, safak_01, emre_1978, Mehmet57, yaço58, blackeagle35, Yancos, o2bucak, ugurkartalizma, Rasim, matias_27, Kapkarakartal, levitate, Savaş, Tass, ulumemo, sefaköykartali, Yokmessi, Darkeagle, mtorunlu, murat baltacı, ergin, Reawers, Ravenman, murat, Sinan66, mellfred ve 401 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 203491 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı eryigitcaner

adamın sakatlık geçmişine baktınız mı? ben söyleyeyim hayatında neredeyse sakatlık yaşamamış. geçen sene serie B'de yılın futbolcusu seçilmiş. tam ihtiyacımız olan sol açık. sunderland anlaşması son anda olmayınca "sağlık testi" diye spekülasyon çıktı ortaya aslı olmayan. Sağlık kontrolünden geçmiş herif - kontrat sebebiyle olmamış. kaçırılmaması gereken bir profil bence. bu fiyata alınabilecek en iyi alternatiflerden biri.

solda lauriente, sağ da skov olsen... düşünemiyorum :)
Birçok yerde sağlık testi diye gördüm.alsinlar artık birilerini zaten zahmet olacak.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı eryigitcaner

Yedek olarak bencede kalsın , necip tayyip yedek olacağına svenson kalmalı. Maç sonrasıda geleni geçtim bir an önce ayrılıklar yaşanmalı adamlar resmen tatil yapıp para alıyorlar.
Ya şu adamların antrenmana bile çıkartılması skandal delirmemek elde değil.kanser bunlar bulundukları yeride bozuyorlar kes kurtul yeter da

Çevrimiçi Akil Emre

Ya şu adamların antrenmana bile çıkartılması skandal delirmemek elde değil.kanser bunlar bulundukları yeride bozuyorlar kes kurtul yeter da

Şu ekip diğer takımlarda olsa antremana çıkarmazlar malesef bizde hala forma şansı buluyorlar, 1 2 kişi olsa belki tolere edilir ama min 10 adam var bu şekilde.

Çevrimiçi kartalizma190399

Hala ihtiyaca gore degil piyasa'ya gore transfer yapiliyor. Orkun, Abraham dahil scouting ve planlama'nin sonucu olmayan transferler. Piyasa kimi dayatirsa, kim bonservissizse, kim satis listesine konmussa, menajerler kimi itelerse ona gidiyoruz.
Emerson Royal da 3 senedir 0 performans veren dususte, bombos topcu. Svensson'dan fazlasini veremez.
Takimda kanatlar bombos hala sagbek pesinde kosuyoruz. GS 2 senedir 0 bekle sampiyon oluyor ama hala bek pesinde kosuyoruz.

Sasirtici sekilde Shakhtar'i eleyecegimizi dusunuyorum, bu tur maclari seviyoruz bir sekilde aliyoruz. Alacagimizi dusunuyorum. Ama ligde 10. hafta sonunda yarista olacagimizi hic sanmiyorum.

Çevrimiçi Tass

uefaya verilen kadro listesini gördüm içim karardı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

UEFA nin da ici kararmistir hofff bu ne ya 😀

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

o kadar iyi kadro ki bizim resmi hesap paylaşmaya cekinmiş nazar değer filan diye! :)

abrahamdan iyi topçu semih

güreş yapacaklarsa evet daha iyi semih.pehlivan gibi maşallah kocum.

Çevrimiçi Tass

çok sinirleniyorum düşündükçe. jurasek'i saymıyorum ama abraham akabinde özellikele orkun.. sonra kwp derken tüm rüzgarı dikkatleri üzerimize almış, üstümüzdeki ölü toprağını atmaya başlamıştık. immobile'den kurtuluyorduk, chamberlain gidiyordu anlaşmıştık.. kanat için büyük isimlerin haberleri yayılıyordu. gs osimen için rezil oluyor, fener ne yaptıgını bilmiyordu.

tam ayağa kalkacaz... sonra 2 haftada bu duruma düştük. anlam veremiyorum. niye devam ettirmiyorlar. bugün yapılan hesaplar, tasarruflar, bekleme - şans fırsatı bulma girişimleri ileride hep ters tepecek. bunu nasıl görmüyorlar. belli ki var bir güçleri yönetimdekilerin. daha ne diye es veriyorsunuz? neden devam ettirmiyorsunuz. ne haltıma 40 kişilik kamp yapıp saçma sapan kadro ve eski oyuncu müsveddeleriyle hazırlık maçları yapıp bu travmayı yeniden hatırlatıyorsunuz.

kwp olayı bombanın bir pimi oldu. aynı durumda fb veya gs olsaydı oraya yöneticisi uçar alır gelirdi. artık cebinden 500bin euro mu verirdi, o değer bir araba ev mı hediye ederdi.. ya da kız arkadaşının gözünü boyamak için bişiler mi yapardı bilemiyorum ama ne gerekiyıorsa yaparlardı.

bizim yıllardır düştüğümüz durum ortada. afedersiniz ama g.tmüz başımız oynamayacak. b.k gibi kadromuz ve b.k gibi oyunumuz var yıllardır. bir albenimiz kalmadı. orkun fanatik beşiktaşlı oldugu için geldi.. o da bizim bi yerimizi kaldırdı sanki. abi artık sıkıldım bu olumsuzluktan. hiçbir rakibimiz bizdeki çöpleri bu kadar tutmazlardı. gelenleri de bozuyorlar. gönder altyapı tesislerine orada antreman yapsınlar. burunlarından getir. sebep açıklamak lazımsa kadro şişkinliğini bahane edersin. bişi yapamazlar. ucakla gönderme gidecekleri yere, otobusle gitsinler. kampa götürme yurtdışına istanbul sıcagında yapsınlar antremanlarını. kısaca artık ACİZ OLMA!
[ Son Düzenleme: Bugün, 13:40:15 Tass ]

Çevrimiçi Tass

buna da değinecem. heryerde semih düşmanları var. bu çocuk çok yetenekli pırıl pırıl evladımız. o resimde dalga geçilen vücuduyla 2 tane eşşek kadar yabancı oyuncuyu sırtında taşımıştı geçen sezon. ben semihteki eksikliklerin farkındayım ama onu suçlamıyorum. daha 19 yaşına gelmiş ve 1.5 sezondur bizde oynayan çocuga kimse mi akıl vermiyor, özel ilgilenmiyor. onun yol göstericiye ihtiyacı var. semih kadar, hele bu yaşta şut/gol becerisi kimde var örnek verin ligde? pozisyona girdiğinde sağ/sol fark etmeksizin çok isabetli ve sert şut çekiyor. yüzdesi de muazzam derecede iyi kalyi tutturmakta. bir golcüde aranacak en önemli kriterdir bu.

ama topsuz alanda başı kesilmiş tavuk gibi nerde ne yapacağını zerre bilmiyor. sürekli mücadele etmeyi çalışıyor pas vereceği zamanlarda.. boşa koşularda eksiği büyük. bunları ona anlatacak/eğitecek birisi lazım teknik ekipten.

elimizdeki elmasın değerini bilmemiz gerekiyor bence.
[ Son Düzenleme: Bugün, 13:42:21 Tass ]

Çevrimiçi Samet Ç

sizden kendini bir kurtarsın da çocuk siz arkasından ağlarken biz çok eğleneceğiz bu arada fizik 10 numara size 7 milyonluk ayaksız abrahamla mutluluklar

Çevrimiçi Samet Ç

adalı çok büyük başkan bu arada ayaksız abrahamı bizim gariban taraftara yıldız forvet diye yedirdi  :D

buna da değinecem. heryerde semih düşmanları var. bu çocuk çok yetenekli pırıl pırıl evladımız. o resimde dalga geççilen vücuduyla 2 tane eşşek kadar yabancı oyuncuyu sırtında taşımıtı geçen sezon. ben semihteki eksikliklerin farkındayım ama onu suçlamıyorum. daha 19 yaşına gelmiş ve 1.5 sezondur bizde oynayan çocuga kimse mi akıl vermiyor, özel ilgilenmiyor. onun yol göstericiye ihtiyacı var. semih kadar, hele bu yaşta şut/gol becerisi kimde var örnek verin ligde? pozisyona girdiğinde sağ/sol fark etmeksizin çok isabetli ve sert şut çekiyor. yüzdesi de muazzam derecede iyi kalyi tutturmakta. bir golcüde aranacak en önemli kriterdir bu.

ama topsuz alanda başı kesilmiş tavuk gibi nerde ne yapacağını zerre bilmiyor. sürekli mücadele etmeyi çalışıyor pas vereceği zamanlarda.. boşa koşularda eksiği büyük. bunları ona anlatacak/eğitecek birisi lazım teknik ekipten.

elimizdeki elmasın değerini bilmemiz gerekiyor bence.

Semih her yönüyle eksik böyle futbolcu fiziği olmaz 1.si güreşci misin sen futbolcu mu ? 1.78 boyu var 90-95 kilo vardır şurda.1.97 tamy abraham 80 kilo füleli nasıl hızlanıyor.Semihin götü yerden kalkmıyor.Birinci sıkıntısı fizik.

İkinci sıkıntısı karar mekanizması ne zaman pas atacağını ne zaman şut atacağını nerde ne yapacağını bilmiyor bunun içinde tecrübe kazanması gerekiyor kiralık gitmesi onun içinde en iyisi olur kendini geliştirir.

Kafasını kaldırmayıda öğrenmesi gerekiyor kafasını önüne eğip 3-4 kişinin arasına dalmaması gerektiğini muhtemelen hocası soyluyordur ama o yinede bildiğini okuyor gibi geliyor.Sizin de tabir ettiğiniz gibi kafası kopuk tavuk misali gibi cırpınıyor ne yaptıgını o da bilmiyor.

Aslında yetenekli cocuk kanat olarak evrilmesi onun için daha iyi olabilir santrafor için boyu kücük kalır.Kenan yıldızda santrafor olarak başladı kanat forvet oldu semihte oyle olabilir yukarda ki özelliklerini geliştirmesi gerekiyor tabi ki.

Fizik,Pas oyunu,Karar mekanizması,Çalım yeteneği,Kafasını kaldırması...

sizden kendini bir kurtarsın da çocuk siz arkasından ağlarken biz çok eğleneceğiz bu arada fizik 10 numara size 7 milyonluk ayaksız abrahamla mutluluklar

semihin kendini geliştirmesi bizim mutlu eder Beşiktaşın evladı sonucta en çok biz seviniriz.Fiziği iyi filan değil 1.78 boya 90-95 kilo olmaz beli dönmüyor götü kalkmıyor böyle futbolcu olmaz.KAfasını kaldırmıyor , karar mekanizmasının gelişmesi gerekiyor bunları geliştirebilir şeyler geliştirsin gelsin Beşiktaş 10-15 sene santrafor aramasın oynatsın en çok biz seviniriz ama bu semihin elinde sönüp gidicek mi emirhan ilkhan gibi yoksa oynayıp parlayıp kendini geliştirip ben Beşiktaşın 1.santraforuyum mu dicek onu zaman göstericek.

Sadece Abraham yeterli değil sayısal olarak eksiliyoruz zaten semih gidince 1 tane daha iyi santrafor şart 40-50 mac olacak tek abraham götüremez.Abrahamı besleyebilirsek bu lig için biçilmiş kaftan uzun boy,fizik bitiricilik sıkıntı sadece çok fazla pozisyona sokmak gerekiyor.

Çevrimiçi Tass

Semih her yönüyle eksik böyle futbolcu fiziği olmaz 1.si güreşci misin sen futbolcu mu ? 1.78 boyu var 90-95 kilo vardır şurda.1.97 tamy abraham 80 kilo füleli nasıl hızlanıyor.Semihin götü yerden kalkmıyor.Birinci sıkıntısı fizik.

İkinci sıkıntısı karar mekanizması ne zaman pas atacağını ne zaman şut atacağını nerde ne yapacağını bilmiyor bunun içinde tecrübe kazanması gerekiyor kiralık gitmesi onun içinde en iyisi olur kendini geliştirir.

Kafasını kaldırmayıda öğrenmesi gerekiyor kafasını önüne eğip 3-4 kişinin arasına dalmaması gerektiğini muhtemelen hocası soyluyordur ama o yinede bildiğini okuyor gibi geliyor.Sizin de tabir ettiğiniz gibi kafası kopuk tavuk misali gibi cırpınıyor ne yaptıgını o da bilmiyor.

Aslında yetenekli cocuk kanat olarak evrilmesi onun için daha iyi olabilir santrafor için boyu kücük kalır.Kenan yıldızda santrafor olarak başladı kanat forvet oldu semihte oyle olabilir yukarda ki özelliklerini geliştirmesi gerekiyor tabi ki.

resmi sitede ve internet aramalarında kilosu 68kg. bir resme bakaraktan ki bunun çekimi düzgün mü, oynanmış mı bile bilmeden iftira atıp tutuyorsunuz. çocuk şut çekim kararında çok zorlanmıyor aslında.. arada hatalı karar verse de %90 kaleyi gördüğünde vuruyor ve bana göre o konuda çok başarılı. benim gözümde iki top class özelliği var, biri gücü diğeri de şutu.

eksiklikleri zaten ikimiz de söyledik. ben hatayı böyle bir yeteneği işlemeyen yönetim ve teknik kadroda görürüm. hiç sanmam ki semih kendisine verilen özel bir programa veya eğitime karşı çıksın.

kanat konusunda ise tersini düşünüyorum. bundan has santrafor olur. şu aşamada çift santraforlu bir sistem, tecrubesizliğinden ötürü daha uygun olur ama ileride eminim tek forvet olarak oynayacak yeteneği var.

adalı çok büyük başkan bu arada ayaksız abrahamı bizim gariban taraftara yıldız forvet diye yedirdi  :D

Ben forumda abraham için kimsenin yıldız transferi yaptık diye sevindiğini görmedim aksine herkes daha iyisi olmalıydı neden bunu aldık ama artık aldık bizim oyuncumuz bu saatten sonra kanatlar iyi olmalı dediğini hatırlıyorum.  :alala:

Çevrimiçi Samet Ç

Ben forumda abraham için kimsenin yıldız transferi yaptık diye sevindiğini görmedim aksine herkes daha iyisi olmalıydı neden bunu aldık ama artık aldık bizim oyuncumuz bu saatten sonra kanatlar iyi olmalı dediğini hatırlıyorum.  :alala:
beşiktaş sadece burası değil sosyal medyada herkes yıldız diyor bitiriciliği olmayan adama

resmi sitede ve internet aramalarında kilosu 68kg. bir resme bakaraktan ki bunun çekimi düzgün mü, oynanmış mı bile bilmeden iftira atıp tutuyorsunuz. çocuk şut çekim kararında çok zorlanmıyor aslında.. arada hatalı karar verse de %90 kaleyi gördüğünde vuruyor ve bana göre o konuda çok başarılı. benim gözümde iki top class özelliği var, biri gücü diğeri de şutu.

eksiklikleri zaten ikimiz de söyledik. ben hatayı böyle bir yeteneği işlemeyen yönetim ve teknik kadroda görürüm. hiç sanmam ki semih kendisine verilen özel bir programa veya eğitime karşı çıksın.

kanat konusunda ise tersini düşünüyorum. bundan has santrafor olur. şu aşamada çift santraforlu bir sistem, tecrubesizliğinden ötürü daha uygun olur ama ileride eminim tek forvet olarak oynayacak yeteneği var.

vikipedia da yazan 68 kilo verisi o kim bilir en son ne zaman güncellendi.Bir resim üzerinden yorum yapmıyorum semih ile benim boyum aynı benim boyumda 1.78 benim kilom 93 semih benden daha iyi iri duruyor kaslı olduğu içinde olabilir ama kilosuda var bu belli iftira atmıyorum yani kendimle karşılaştırıyorum.Sadece şut çekiminde sıkıntı yaşamıyor.

Ben hatayı semihte görürüm.Montella bile oynatmadı kendisini Beşiktaşta bir çok hoca kendisine şans vermedi neden oynamıyorum nerde hata yapıyorum diye sorgulaması gerekiyor.Ole üstünde duruyor hatalarını soyluyorum fizik olarak kendine bakması gerekiyor diye acıklaması vardı demek ki dinlemiyor.

Semihten tek santrafor olmaz 4-4-2'de iş yapar tek basına santrafor olmaz şahsi görüşüm ama kanat olabilir tabi kendini geliştirirse.

Çevrimiçi Samet Ç

siz çocuğa gayrimeşru çocuk gibi davranırsanız o çocuk bir daha buraya uğramaz yaptığınız da tam anlamıyla bu umarım gider ve bir daha da bu topraklara adım atmaz hak etmiyorsunuz çünkü

beşiktaş sadece burası değil sosyal medyada herkes yıldız diyor bitiriciliği olmayan adama

Twitter da ki ergen veletlerin lafına bakmayın onların futbol bilgisi yok.

siz çocuğa gayrimeşru çocuk gibi davranırsanız o çocuk bir daha buraya uğramaz yaptığınız da tam anlamıyla bu umarım gider ve bir daha da bu topraklara adım atmaz hak etmiyorsunuz çünkü

Yeteneklerine ihanet etmesin o da kimse öyle davranmaz.Taraftar o yetenekleri gördüğü için sabretti kaç zamandır ama o yeteneklerine ihanet etmeye basladıkca taraftar da haklı olarak tepki gösterdi.

Çevrimiçi Tass

Montella bile oynatmadı kendisini

montella kim!? adam en formda, çıkış yaptığı devrede semihin düşüşünü başlatan p...! referans olarak onu gösterecek bir beşiktaşlı olamaz.

ben beşiktaş resmi sayfası, mackolik ve farklı bilinen futbolda öncü olan sitelerden baktım. her yerde aynı. "aynaya baktm bana benziyor" demekten daha sağlıklı bir veri olduğu belli. fazlası olsa bile 3-5kg fazlası olur. öyle abartacak bir durum da yok. cüce değil 1.78 boyu var. her türlü yeterli fiziğe sahip. hava topları ve hız konularında kendine avantaj yapacak beceriler geliştirse komple bir topcu da olur. benim gözümde 40m değeri var o cocugun. inş bizi yanıltmaz.

Çevrimiçi Samet Ç

Yeteneklerine ihanet etmesin o da kimse öyle davranmaz.Taraftar o yetenekleri gördüğü için sabretti kaç zamandır ama o yeteneklerine ihanet etmeye basladıkca taraftar da haklı olarak tepki gösterdi.
nasıl ihanet etti bir anlatsana çocuğu mental olarak bitiren taraftar ve sözde efsanelerimiz geçin bu işleri bitiriciliği eldekilerin hepsinden iyi ama mustafa oynuyor üçüncü forvet konumunda giriyor eyüpspora gol atıyor ertesi maç kadroda bile yok kendi kafanızdan saçma sapan şeyler uydurup inanmayı bırakın artık

montella kim!? adam en formda, çıkış yaptığı devrede semihin düşüşünü başlatan p...! referans olarak onu gösterecek bir beşiktaşlı olamaz.

ben beşiktaş resmi sayfası, mackolik ve farklı bilinen futbolda öncü olan sitelerden baktım. her yerde aynı. "aynaya baktm bana benziyor" demekten daha sağlıklı bir veri olduğu belli. fazlası olsa bile 3-5kg fazlası olur. öyle abartacak bir durum da yok. cüce değil 1.78 boyu var. her türlü yeterli fiziğe sahip. hava topları ve hız konularında kendine avantaj yapacak beceriler geliştirse komple bir topcu da olur. benim gözümde 40m değeri var o cocugun. inş bizi yanıltmaz.

Montella örneğini verdim çünkü o zaman hepimiz ona kızdık nasıl oynatmaz dedik demedik mi ? Beşiktaşta hangi hoca semihe şans verdi gvp şans verdi sol kanatta adam yok diye jao mario gelince o da kesti.Ole hoca zaten şans vermiyor mustafayı bile onunde görüyor.Serdar topraktepe şans verdi sadece.Bütün hocalar suclu semih sucsuz mu demeliyiz durumda demek ki hocalarının istediği şeyleri yapmıyor semih.

1.78 santrafor için kısa immobile 1.85 boyu vardı o bile hava toplarını alamıyordu santrafor için 1.78 boy kısa.

Semihin gelişmesi hepimizin isteği zaten geliştirsin kendini gelsin 10-15 sene Beşiktaş forması giysin.

Çevrimiçi Tass

geçen yazdıydım, rıdvan da öyleydi. gayet süper bir başlangıç yaptı altyapıdan gelerek. mecbur kalarak oynattı maçlarda her ne kadar iyi oynarsa oynasın sonraki maçı nsakalayla başlıyordu sergen. arda ismi daha tr bilmezken bizim hücumcu 8 olarak top class olacak emirhan ilkhan'ımız çıktı. yine yönetim ve teknik kadro acizliğinden ötürü çocugu kaybettik.

hala geri gelmesini isterim bu ikilinin. tam da en düşük maliyete alabilecek pozisyondalar.

bu liste daha da uzayabilir ama serdar saatci gibi tiplerin geri gelmesini de istemem. hadi diğer saydığım iki altyapı topcumuz avrupa merakıyla yanıp tutuştular, gittiler.. saatci olsun ne biliyim eskiden kalma fatih aksoy olsun.. bunlar ayrıldıktan sonra resmen bize düşmanca açıklama ve/veya oynanışlarla karşımıza çıktılar. o tür karakterleri tutma. ama şu an ki semih olsun mustafa olsun yeteneklerin kıymetini bilin.

haa bu demek değil altyapıdan olsun taştan olsun.. bizim sol bek gayet seviyemizin çok altında. onu ne diye hala tutarlar bilmiyorum. bu da doğal zaten, altyapıdan az bizim seviyeye gelecek topcu çikar. bu her kulüpte böyledir. ama çıktığı zaman da kıymetini bilmeliyiz.

Etiketler: