2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Mehmet57, Darkeagle, golazokartal, KartalınGücü, gokhans, annoca, maıden, Gökhan Güvenç, Samet Ç, cornelius, yorgo_d(geodem), Zafer55, Kapkarakartal, Yusuf Berberoğlu, hasankale, Savaş, mtorunlu, tolga1903, safak_01, Umutcan Kaya, blackeagle35, eryigitcaner, Georgetown, Necmi, Yokmessi, Yancos, yaço58, Ravenman, sefaköykartali, matias_27, COB, kartalizma190399, ulumemo, Özgür Gültekin, bull74, uno_bjk, Tass, NioHH, Ryan_USA, murat baltacı, Sinan66, kartal meriç, Serdar3444, OnurG, Bülent Yiğitcan, murat, Rasim, fatihsahin, mayguntr, Kartal Ç ve 456 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 196735 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

Olan şifoya oldu, herifi denizin ortasında dımdızlak bıraktılar.

İsmail abinin gelmeyen gemisine döndü şifo

Çevrimiçi tolga1903

Ne fırat günayer ne sercan dikme ne ertan süzgün ne de murat özen kwp patladığından beri ağzını açmıyor. Herifler youtube yayını falan yapardı onu da kestiler x'de ki 5k takipçili hesaplardan yalan dolan okuyoruz kaç gündür. Bakalım yeni bir yol izleniyor gibi tamam bu adamlara haber yaptırmayın ama kulubün kendi bilgilendirmeleri bari patlamasın bir zahmet.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kıralık falan Sugawara yi çözüp önümüze bakalım.

Çevrimiçi Sinan66

kerem gelse ilaç olur

ama taraftar tepkisinden dolayi gelmez heralde

Çevrimdışı levitate

bella-kotchap gider miydi bize sene sözleşmesi bitiyor southampton kümede net gelir gibi geldi @Samet Ç
bipbipbupbup

Çevrimiçi Tass

🔥 FLAŞ

👀 Sassuolo forması giyen Armand Lauriente'nin Sunderland'e transferi iptal oldu.

(Fabrizio Romano)

bu herifi baya istiyordum. keşke bize gelse. 15m'ye olur gibime geliyor.

Çevrimiçi Samet Ç

dörtlüde sağa atıyoruz üçlü gibi takılıyoruz tutar mı
Demir denklemde olacaksa ve önüne çapa alınacaksa 3-1-4-2 tarzı bir şey oynamak daha mantıklı kanat bakıyorlar öyle bir düşünce yok bence ama Olsen alırlarsa 3-1-4-2 oynarsın da bu seferde en az 3 stoper alman lazım

Çevrimiçi Samet Ç

bella-kotchap gider miydi bize sene sözleşmesi bitiyor southampton kümede net gelir gibi geldi @Samet Ç
Tutturamadı o çocuk ama buralar için kalitesi yeterli

Çevrimiçi Samet Ç

Semedo KWP'den daha iyi oyuncu ama onun maliyeti daha yüksek olur imza parasıyla birlikte yıllık 6 milyon civarı

Çevrimiçi Samet Ç

20'ye verdiler oraya sana 15'e vermezler

Çevrimiçi Samet Ç

shaktar turunun sonucu belli olmadan transfer falan beklemiyorum geçersek kendilerine gelirler devam ederler elenirsek komple sıradan oyuncularla transferi kapatırız
[ Son Düzenleme: Bugün, 09:17:06 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş, Fulham’da forma giyen Harry Wilson’ı transfer etmek istiyor.

Solskjaer’in onay verdiği oyuncu için bonservis görüşmeleri sürüyor.

(SporX)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi 38life

Uydurmasyon haberlerde epey bi artış var gördüğüm kadarıyla. Güzel güzel.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yukarıda bir arkadaş paylaşmıştı, galiba sağlık testinden geçememiş.

Çevrimiçi Samet Demir

Yukarıda bir arkadaş paylaşmıştı, galiba sağlık testinden geçememiş.
Bizden uzak dursun mümkünse (sağlık konusunda sıfır risk almalıyız), hala söylüyorum tek kanat oyuncusuna 20 verecek bütçe varsa bir düzine altarnatif bulursun.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Mehmet57

Van Ewijk en iyi aday sagbek icin, ama bonservisi sorun olabilir. Emerson'dan olabildigince uzak durmamiz gerek.

Çevrimdışı levitate

Beşiktaş, Fulham’da forma giyen Harry Wilson’ı transfer etmek istiyor.

Solskjaer’in onay verdiği oyuncu için bonservis görüşmeleri sürüyor.

(SporX)
seviyorum bunu benim evlat
bipbipbupbup

Çevrimiçi Mehmet57

Emerson'un defansif istatistikleri gercekten elit seviyede. Istemeyen cogu kisi sirf algidan dolayi istemiyor, ama bu alginin sebebi ozellikle ofansif yetersizligi. Defansif acidan gercekten elit seviyede istatistiklere sahip. Serie A'da 1e1'de en nadir gecilen beklerden biri. Ama isin ofansif tarafi gercekten kotu. Bekledigimiz o dinamik, ofansa katki yapacak bek degil.

Çevrimiçi Samet Demir

seviyorum bunu benim evlat
Fm de bununla ne kupalar almıştım hey yavrum hey

Çevrimiçi Samet Demir

Emerson'un defansif istatistikleri gercekten elit seviyede. Istemeyen cogu kisi sirf algidan dolayi istemiyor, ama bu alginin sebebi ozellikle ofansif yetersizligi. Defansif acidan gercekten elit seviyede istatistiklere sahip. Serie A'da 1e1'de en nadir gecilen beklerden biri. Ama isin ofansif tarafi gercekten kotu. Bekledigimiz o dinamik, ofansa katki yapacak bek degil.
X'de sakatlık problemi nedeniyle istenmediği yazılmış ama onuda aşağıya bırakıyorum. Teknik ekibin bileceği iş oda. Riski alacak onlar.

https://www.transfermarkt.com.tr/emerson-royal/verletzungen/spieler/476344

Çevrimiçi Koa_lAA

Umarım Şifo balık falan tutabiliyordur... Bu gidişle Robinson crusoe gibi olcak adam... Sifoyu severiz.. sahip çık eyy yönetim

Çevrimiçi Yokmessi

Muhtemelen en iyi oyuncudan kötü olana bir sıralama yaptılar, iyisinden başlayarak teklif ederek ilerliyorlar, basına da bir sey sızdırmamaları bence güzel, pazarlik süreci daha rahat olur. Süreç uzarsa çok iyi oyuncu beklemeyelim.
Bu hafta yapılacak transferler 24 yaşında 10m bonservis 2.5 yillik şeklinde olacaksa 2-3 hafta sonra immobile tarzı transferler başlar.
Bizim en büyük avantajımız sorunlarin ve çözümlerin çok net olması lazım, einstein olmaya gerek yok. Başkana güveniyorum, desteklemeliyiz.

Çevrimiçi eryigitcaner

Sağlık kontrolünden geçememiş

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi eryigitcaner

Kerem ismi geçen tüm kanatlardan daha çok katkı verir hemen gelsin yrn başlasın olsen ile birlikte.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: