2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

mayguntr, levitate, Monza, Gökhan Güvenç, yaço58, Samet Ç, 38life, kartalizma190399, matias_27, ahmetekinciogl2, Georgetown, hasankale, Samet Demir, annoca, Darkeagle, Umutcan Kaya, gokhans, Zafer55, maıden, ergin, Özgür Gültekin, kartal meriç, KartalınGücü, Kapkarakartal, golazokartal, Sinan66, COB, Tass, Yusuf Berberoğlu, sEuL, BJKTÜRK23, Yokmessi, ulumemo, Rasim, NioHH, Ravenman, safak_01, murat, Kartal Ç, mtorunlu, OnurG, Yancos, sefaköykartali, Mehmet57, Sedat.Y, Serdar3444, doganay, underworld ve 341 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 186608 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

unutulmaz ve ilk yanlışta alanıda aldığına pişman ederler gelenide geldiğine bir takıma bağlılığını ilan etmiş oyuncu ve geçmişinde sana hakaret etmiş oyuncu alınmaz kerem seni ve daha iyi teklifini reddedip gsye gittimi beşiktaş kapısı açılmamak üzere japanır irfanda her uzatılan mikrafona fener aşkını ilan ediyor zaten gelmezde gelsede alınmamalı bunlardan daha önemlisi yönetim bunları getirip aradan sıyrılmamalı bunlar beşiktaşta anca yedek olur
ha bşrde beşiktaşta oynamam gerekirse fenerbahçeli irfan olarak futbolu bırakırım diye demeci var
bu camia 2 maçta burak ve caner'i kabul etmiş, burak gs için ölüyordu mesela şu an kulübe üyeliği var :D irfan dümdüz herhangi bir adam 5 saniyede falan kabul edilir camiada

mesela yine gs için ölen eden, bize ve fb'ye göndermeli ig postları atan kerem için taraftarın yarısı belki gelir diye bir umut bekliyor

yine bir örnek büyük gs'li arda'nın hocalık için adı geçince millet seviniyordu

bu romantik işler geride kaldı, volkan tarzı adamlar dışında herkes çok rahat kabul görür
bipbipbupbup

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

şöyle gs'liyim böyle gs'liyim diyen hakan calhanoglu fenere gidiyormus galiba herkes bir orkun kokcu olamıyor 24 yaşında kariyerinin zirvesinde bir sürü büyük takımı bırakıp bize geldi şu cocuğa mahcup olmayalım iyi bir kadro kuralım geldiğine pişman olmasın.

Çevrimiçi Samet Ç

fenerin elinde 1500 tane forvet var gidip vlahovic kovalıyor bizim elde 1.5 kanat var biz hala daha rashica gitmezse sağ kanat almayız kafasındayız gesenin desen lig için iki iyi stoperi var birini yedeğe çekmek için akanji kovalıyor biz paulista gitmezse stoper almayız kafasındayız kaldı ki koskoca takımda üç stoper var ve biri senede 20 maçı geçerse sürpriz aynen düzelir bu takım
[ Son Düzenleme: Bugün, 01:38:03 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

Sugawara al sağ beke kaçırdığın Kwp'den daha iyi oyuncu isim falanda istemiyoruz

fenerin elinde 1500 tane forvet var gidip vlahovic kovalıyor bizim elde 1.5 kanat var biz hala daha rashica gitmezse sağ kanat almayız kafasındayız gesenin desen lig için iki iyi stoperi var birini yedeğe çekmek için akanji kovalıyor biz paulista gitmezse stoper almayız kafasındayız kaldı ki koskoca takımda üç stoper var ve biri senede 20 maçı geçerse süpriz aynen düzelir bu takım

nedense bizim başımıza gelen bütün başkanlar aynı zihniyette oluyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Bryan Gil yazmışlar yine kontra topçusu dar alanda berbat oyuncu

Çevrimiçi Yokmessi

rakibin kim olduğunun önemi varmı kadro canı isterse eler istemezse elenir denklem bu kadar basit
Günlerdir anlatmaya çalıştığım şey, ağzına sağlık necmi abi

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/EvrenChicago/status/1946341011824730518
Hiç düşünmesin alsınlar. Yabancının iyisi olsa bile ne vereceğini bilmiyorsun. Sağ tarafa da antony bitti gitti.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 02:18:44
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
bu camia 2 maçta burak ve caner'i kabul etmiş, burak gs için ölüyordu mesela şu an kulübe üyeliği var :D irfan dümdüz herhangi bir adam 5 saniyede falan kabul edilir camiada

mesela yine gs için ölen eden, bize ve fb'ye göndermeli ig postları atan kerem için taraftarın yarısı belki gelir diye bir umut bekliyor

yine bir örnek büyük gs'li arda'nın hocalık için adı geçince millet seviniyordu

bu romantik işler geride kaldı, volkan tarzı adamlar dışında herkes çok rahat kabul görür
ardayı bende kabul ederim büyük gsli falan değil gs oyuncusuyken kameralar karşısında gs formasına kğfür etmişliği var beşiktaşa tek yanlışı yok hatfa çokda iyi sözleri var irfanında beşiktaşa yanlışı yok genç olsa tamamda beşiktaşa gelmek istemiyor ben fenerli irfan olarak kalacağım diyor böyle adamı almayacaksın 30 yaşında kafasında noktayı koymuş peşinden koşmaya bile gerek yok  kerem içinde öyle %50 nin gelsin diye yırtındığı falan yok ben tepki göstermem ama çok kişi gösterir zaten sorunlu biri elde patlar ve elde patlayacak olan az bir para değil aklı başında hiç bir yönetici bu transfere olur vermez ona vereceğin parayla daha iyilerini alabilecekken üstelik
Bana göre ijiside gelebilir ama ikisininde gelişi hata olur o kadar sevdiği fenerde yedek olmayı kabul etmeyen adamı kulübede oturtamazsın beşiktaşda 11 e girecek kapasitedede değil

Çevrimiçi KartalınGücü

Kerem yetenekli, patlayıcı ve skor katkısı olan bir oyuncu. Uygun bir şekilde kiralanabilirse çok faydalı olur.   

Ha sen neden bir tane bile Keremin yarısı kadar oynayacak adam bulamıyorsun yerli yabancı. Ya da elindeki Semih gibi yeteneklerden bir Kerem performansı alamıyorsun tartışacaksak bunu tartışalım

Çevrimiçi Samet Ç

Hiç düşünmesin alsınlar. Yabancının iyisi olsa bile ne vereceğini bilmiyorsun. Sağ tarafa da antony bitti gitti.
kerem irfan ikisini de alırım

Çevrimiçi tolga1903

Kwp sonrası bıçak gibi kesildi transfer haberi kimse yapmıyor yapmak istemiyor. Medyadaki en güvenilir kaynaklar bile osai ox ve kwp konusunda patladı herifler linçlenmemek için adını bile ağzına almıyor kulübün bırak transferi.

Çevrimiçi Samet Demir

Kwp sonrası bıçak gibi kesildi transfer haberi kimse yapmıyor yapmak istemiyor. Medyadaki en güvenilir kaynaklar bile osai ox ve kwp konusunda patladı herifler linçlenmemek için adını bile ağzına almıyor kulübün bırak transferi.
Bu transfer dönemi bizim yerli medya ilk günden itibaren patladı ki. Bizim transferleri ilk ağızdan hep yabancı medyadan duyduk. Onlardan gelecek haberleri pek kaale almamak lazım anlayacağın.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

fener ve gese haberleri veriyorlar :D

Çevrimiçi annoca

Kerem 20 gole katkı yapar, irfan ilk 11 olur mu bilmem ama mis gibi rotasyon olur.

Mert-orkun-kerem-irfan-emirhan-demir ege-kartal-(taha şahin)-(rıdvan)

Yerli gücümüz süper olur.

Kadrosunu güçlendirmek için fırsat kollayan Schalke 04, kiralık formülüyle Amir Hadziahmetovic'i kadrosuna katmak istiyor.

(DerWesten)

Çevrimdışı eryigitcaner

Rakiplerimizin kadrolarından fersah fersah geride iken adamlar kadrolarını güçlendirmeye devam ediyor bizde onca eksik var yaprak kıpırdamıyor.yonetimde kusura bakmasın en az 10 tane adam gitmesi lazim bir o kadar da gelmesi lazim yok gitmiyor gelmiyor bırakacaklar bu isleri.orkun da gelmeseydi buyuk ihtimalle millet birbirini kesiyordu şimdi

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Kadrosunu güçlendirmek için fırsat kollayan Schalke 04, kiralık formülüyle Amir Hadziahmetovic'i kadrosuna katmak istiyor.

(DerWesten)
Amir ve onana'yı yollarsın problem olmaz, şu oxdan resmi olarak bir an önce çıkmamız lazım

Rakiplerimizin kadrolarından fersah fersah geride iken adamlar kadrolarını güçlendirmeye devam ediyor bizde onca eksik var yaprak kıpırdamıyor.yonetimde kusura bakmasın en az 10 tane adam gitmesi lazim bir o kadar da gelmesi lazim yok gitmiyor gelmiyor bırakacaklar bu isleri.orkun da gelmeseydi buyuk ihtimalle millet birbirini kesiyordu şimdi

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ondan sonra deniyor ki neden tadın kacıyor nasıl kacmasın.söylediklerine hepsine altına imza atıyorum.

Çevrimiçi murat

(DerWesten)
Allah shalkelilere de sabır versin nasıl bir yokluk içindelerse.gerçi oynatmayı bilirsen  iş yapmaz da değil.

Amir ve onana'yı yollarsın problem olmaz, şu oxdan resmi olarak bir an önce çıkmamız lazım

chamberlerin sözde 2 kez gitti resmiyette giden bir şey yok.Musrati arabistandan teklif var deniyor giden bir şey yok.Amire teklif geldi şimdi onanaya hiç teklif yok.Oyuncu getiremiyorlar bari gidecek oyuncuları gönderseler oda yok.Hayır ne güzel 1 haftada 4 oyuncu indirmiştik ne oldu da frene bastık şimdi ben onu anlamıyorum ne güzel ivme yakalamıssın işte devam etsene kadronun transfer ihtiyacı mı bitti.Orkunu aldık 25 milyon € başıkanın gozune cok mu geldi bu kadar transfer yeter mi dedi geçen sene sadece rafa,immobileyi alınca transfer bitti dendiği gibi transfer bitti mi denecek.Bu kadronun bu oyuncu grubunun olmayacağını başkan hoca bilmiyor mu  bu adamlara güvenip maca cıkılır mı!

Çevrimiçi 38life

Kenan Yildiz mi? Ironi mi abi?

Oraya Doku yazmışım kimse ona takılmamış herkes Kenan'a takılıyor.  :lol: Beşiktaşlı olarak benim beklentim bu. Kimseye bir şey dayatmıyorum. Kimse de bana karışmasın. Ben Palhinha ayarında 6 bekliyorum. Ben Kenan, Doku, Rashford ayarında sol kanat bekliyorum. Sağ beke de KWP olmadıysa daha iyisini bekliyorum. Osayi olmayınca daha iyisine gidildiyse KWP olmayınca da daha iyisine gidilecek.

Fb'de 7 tane stoper var genç-tecrübeli karışık skinar alıyor yine!
6 tane kanat oyuncusu var asensio çekiyor.
Gs keza öyle 2 tane santrafor var 1 tane da osimen alıyor.
Kaleci gönderdi ederson alıyor.

Ula bizim sol kanat hiç yok hiç 0 kocaman 0 bari olmayan bölgeye alsanıza oraya oyuncu zaten lazım hadi olan bölgeye almıyorsunuz bari olmayan bölgeye alın oda yok.
Dikilitaş için onayda aldın ne istediysen verdi taraftar.
Orkun aldım bunla idare etsinler mi diyorsun sayın başkan.

Etiketler: