2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Yusuf Berberoğlu, mtorunlu, annoca, Rasim, fatihsahin, Özgür Gültekin, hasankale, kartalizma190399, maıden, tolga1903, Samet Ç, OnurG, KartalınGücü, Umutcan Kaya, Yancos, eryigitcaner, gokhans, Georgetown, sefaköykartali, BJKTÜRK23, sEuL, Gökhan Güvenç, Yokmessi, Kapkarakartal, COB, Sinan66, Mehmet57, mayguntr, Monza, Darkeagle, matias_27, yaço58, Savaş, ergin, ulumemo, Sedat.Y, murat, Serdar3444, doganay, 38life, Zafer55, Tass, underworld, savaş altay, Reawers, safak_01, o2bucak, golazokartal, bull74 ve 340 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 185259 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Başkan gidip bir kanat bir sağ bek indirsin 2 senedir bu mevkiler rezalet Orkun’u getirdiği gün gedsonu satması lazımdı iki oyuncu üst üste biniyor fernandesi satıp kanata yatırsa iyi okur
Aslında üst üste binmeyebilir, demir ege/transfer önlerinde de orkun ve gedson ile oynayabiliriz. Bu durumda da bütün denklem yeni gelecek kanat, sağ bek ve rafanın bu takımda nasıl konumlanacağına bakar.

Burada net tavrın hocadan gelmesi gerekli.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'ın Shakhtar'ı elemesi halinde Avrupa Ligi 3. ön eleme turundaki muhtemel rakipleri:

- Wolfsberger
- Fredrikstad
- Lugano-Cluj kazananı
- Celje-AEK Larnaca kazananı
- Rangers-Panathinaikos kaybedeni
- Plzen-Servette kaybedeni
- Brann-Salzburg kaybedeni
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

Aslında üst üste binmeyebilir, demir ege/transfer önlerinde de orkun ve gedson ile oynayabiliriz. Bu durumda da bütün denklem yeni gelecek kanat, sağ bek ve rafanın bu takımda nasıl konumlanacağına bakar.

Burada net tavrın hocadan gelmesi gerekli.
rafa-sol kanat işini çözebilsek çok büyük dertlerden kurtulacağız da işte...

ben anlamıyorum benfica'da üçlünün sağında solunda bile oynamış adam burada sola atınca mala bağlıyor

ki 150 maça falan çıkmış solda
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Beşiktaş'ın Shakhtar'ı elemesi halinde Avrupa Ligi 3. ön eleme turundaki muhtemel rakipleri:

- Wolfsberger
- Fredrikstad
- Lugano-Cluj kazananı

şu anki kura daha zor yemin ederim
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

rafa-sol kanat işini çözebilsek çok büyük dertlerden kurtulacağız da işte...

ben anlamıyorum benfica'da üçlünün sağında solunda bile oynamış adam burada sola atınca mala bağlıyor

ki 150 maça falan çıkmış solda
Bir kanat ve bir sağ alınmış olsaydı nefes alma imkanımız olacaktı. Orkun bizi fazla havaya soktu, beklentiyi yükseltti falan. Ne olursa olsun Shaktarla ilk maçı en kötü berabere bitirmeliyiz.

Rashica ile vedalasmazlarsa tribun kafayı takmış zaten ona hoş olmayan şeyler olacak.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi gokhans

Ben konferans liginden devam edilmesini istiyorum. Transfer konusunda da en kötü sağ kanat ve 6 numara transferi alınsın. Çekelim olsen ve palhinha.. sert güçlü takımlara palhinha-gedson-orkun üçlüsüyle, ligdeki kolay set hücümu yapılcak rakiplere ege-palhinha-orkun 3lüsü ile oynarız. Sol kanat forvet rafa, sağda olsen, forvet abraham.. sağ bek için rashica-svenson idare etsin şimdilik yapcak bişey yok..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2025, 23:57:09 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimdışı levitate

Bir kanat ve bir sağ alınmış olsaydı nefes alma imkanımız olacaktı. Orkun bizi fazla havaya soktu, beklentiyi yükseltti falan. Ne olursa olsun Shaktarla ilk maçı en kötü berabere bitirmeliyiz.

içeride alırız bir şekilde, hocaya sövülüyor ama adam önemli maç almayı beceriyor
bipbipbupbup

Ben konferans liginden devam edilmesini istiyorum. Transfer konusunda da en kötü sağ kanat ve 6 numara transferi alınsın. Çekelim olsen ve palhinha.. sert güçlü takımlara palhinha-gedson-orkun üçlüsüyle, ligdeki kolay set hücümu yapılcak rakiplere ege-palhinha-orkun 3lüsü ile oynarız. Sol kanat forvet rafa, sağda olsen, forvet abraham.. sağ bek için rashica-svenson idare etsin şimdilik yapcak bişey yok..

Ben avrupa liginden devam edilmesini istiyorum bu sene final bizim evimizde tüpras stadyumunda erkenden havlu atmayalım.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

gelse taraftar "bu kim moruk ya kerem/rashford/sancho nerde a.." diye gezinirdi

onları alacağımızında garantisi yok ki.

İrfancan isteyenler için amme hizmeti.

İrfan Can Kahveci: "Fenerbahçelilik başıma gelen en güzel şey. Evladıma en büyük mirasım. Dünya Fenerbahçeliler Günü kutlu olsun. İyi ki Fenerbahçe. 💛💙"

Çevrimdışı levitate

onları alacağımızında garantisi yok ki.
tamam ona rağmen yine de söylenirlerdi
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

İrfancan isteyenler için amme hizmeti.

İrfan Can Kahveci: "Fenerbahçelilik başıma gelen en güzel şey. Evladıma en büyük mirasım. Dünya Fenerbahçeliler Günü kutlu olsun. İyi ki Fenerbahçe. "
geldikten 5 dakika sonra falan unutulur ki unutulsun da taş gibi topçu

kampları bittikten sonra bize gelir diye düşünüyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 00:55:23
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Başkan gidip bir kanat bir sağ bek indirsin 2 senedir bu mevkiler rezalet Orkun’u getirdiği gün gedsonu satması lazımdı iki oyuncu üst üste biniyor fernandesi satıp kanata yatırsa iyi okur
ne sağ kanadı orkuna 50 m bastığı anda iki kanafıda indirmek zorunda sağ bektede kendi kendini zorunlu k7ldı sırf taraftar istiyor diye orayla oynarsan artık geri dönüşü olmaz bu işin o nedenle 3 mevkiin hiç mazereti yok hemde sıradan oyuncu falan alamaz

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 00:57:52
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena

- Wolfsberger
- Fredrikstad
- Lugano-Cluj kazananı
rakibin kim olduğunun önemi varmı kadro canı isterse eler istemezse elenir denklem bu kadar basit

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 01:01:36
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
ilk maç içerde berabere biterse ikinci maç fark yeriz az farklı galibiyetler bile işimize yaramaz

Çevrimiçi Samet Ç

ilk maç içerde berabere biterse ikinci maç fark yeriz az farklı galibiyetler bile işimize yaramaz
orta sahayı kartal demir kurarsa burada fark yersin

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 01:08:16
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena

unutulmaz ve ilk yanlışta alanıda aldığına pişman ederler gelenide geldiğine bir takıma bağlılığını ilan etmiş oyuncu ve geçmişinde sana hakaret etmiş oyuncu alınmaz kerem seni ve daha iyi teklifini reddedip gsye gittimi beşiktaş kapısı açılmamak üzere japanır irfanda her uzatılan mikrafona fener aşkını ilan ediyor zaten gelmezde gelsede alınmamalı bunlardan daha önemlisi yönetim bunları getirip aradan sıyrılmamalı bunlar beşiktaşta anca yedek olur

Çevrimiçi Samet Ç

2 stoper, 1 sağ bek, 1 orta saha, 2 kanat ve 1 as santrafor lazım bunlardan en fazla üçü alınır onlarında kalitesi ne olur bilmiyorum Orkun aldı diye adamın ayaklarına kapanırsan durum bu olur

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 01:12:12
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
orta sahayı kartal demir kurarsa burada fark yersin
zaten burda fark yeme ihtimali çok yüksrk kimle çıkarsa çıksın sonuçta çıkacak takım geçrn sene tırı vırı takımlardan fark yemedimi zaten beşiktaşı çok iyi tanıyan hoca var başlarında
Değişmiş bir iskeletle oynayabilseydik belki biraz şansımız olurdu

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 01:16:17
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena

ha bşrde beşiktaşta oynamam gerekirse fenerbahçeli irfan olarak futbolu bırakırım diye demeci var

Çevrimiçi Samet Ç

kartal için ben aradığım adamı buldum diyen emrecan için büyük patlama bekleyen hocayı aşırı koruyorsunuz bize talep eden hoca lazım gerekirse basın önünde başkana rest çekecek kaldı ki biri kenanlı palhinhalı kadro kurmuş o kadroyu bile üçüncü yapar en fazla
[ Son Düzenleme: Bugün, 01:20:43 Samet Ç ]

Çevrimdışı levitate

unutulmaz ve ilk yanlışta alanıda aldığına pişman ederler gelenide geldiğine bir takıma bağlılığını ilan etmiş oyuncu ve geçmişinde sana hakaret etmiş oyuncu alınmaz kerem seni ve daha iyi teklifini reddedip gsye gittimi beşiktaş kapısı açılmamak üzere japanır irfanda her uzatılan mikrafona fener aşkını ilan ediyor zaten gelmezde gelsede alınmamalı bunlardan daha önemlisi yönetim bunları getirip aradan sıyrılmamalı bunlar beşiktaşta anca yedek olur
ha bşrde beşiktaşta oynamam gerekirse fenerbahçeli irfan olarak futbolu bırakırım diye demeci var
bu camia 2 maçta burak ve caner'i kabul etmiş, burak gs için ölüyordu mesela şu an kulübe üyeliği var :D irfan dümdüz herhangi bir adam 5 saniyede falan kabul edilir camiada

mesela yine gs için ölen eden, bize ve fb'ye göndermeli ig postları atan kerem için taraftarın yarısı belki gelir diye bir umut bekliyor

yine bir örnek büyük gs'li arda'nın hocalık için adı geçince millet seviniyordu

bu romantik işler geride kaldı, volkan tarzı adamlar dışında herkes çok rahat kabul görür
bipbipbupbup

Etiketler: