2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

gokhans, Yusuf Berberoğlu, Özgür Gültekin, matias_27, Kapkarakartal, sEuL, levitate, Gökhan Güvenç, kartalizma190399, Georgetown, annoca, yaço58, Savaş, ergin, Samet Demir, ulumemo, Sinan66, maıden, Darkeagle, Sedat.Y, mtorunlu, murat, ahmetekinciogl2, KartalınGücü, Mehmet57, COB, Serdar3444, mayguntr, sefaköykartali, doganay, tolga1903, Monza, Rasim, 38life, OnurG, Umutcan Kaya, Samet Ç, Yokmessi, Zafer55, Tass, underworld, savaş altay, Reawers, safak_01, hasankale, o2bucak, golazokartal, bull74, Yancos, balkan-kartal, murat baltacı ve 340 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 183261 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi gokhans

3-2 yenildiğimiz hazırlık maçında wolfsberger'in sağ beki 20 yaşında matic'i alsınlar en kötü.. 20 yaşında çocuk ilk yarı sağda 2.yarı solda oynadı çocuk 2 kanada da üstünlük kurdu, ben kanat sanıyordum çocuk bekmiş şaka gibi. Agyemang'da o ortaahada bizimkileri ipe dizen sonra dağa taşa şut çeken siyahi çocuk oda 20 yaşındaymış al gel bi kaç ay şut çalıştır her türlü oynar şu takımda. 2 transferi 1 milyona bitirirsin 2sinede toplam 1 milyon maaş verirsin..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

yalan zaten
yok bari yalan atacaksın kanat bek stoper libero için at 10 numara ne ya beşiktaşta bile 10 numara alacak kadar akılsız adam yoktur herhalde

Çevrimiçi Samet Ç

geçenlerde guedes'i bize yazacaklar demiştim bugün yazmışlar :D
sabahta öyle bir haber yok muhabiri yalanladı

Çevrimiçi Necmi

3-2 yenildiğimiz hazırlık maçında wolfsberger'in sağ beki 20 yaşında matic'i alsınlar en kötü.. 20 yaşında çocuk ilk yarı sağda 2.yarı solda oynadı çocuk 2 kanada da üstünlük kurdu, ben kanat sanıyordum çocuk bekmiş şaka gibi. Agyemang'da o ortaahada bizimkileri ipe dizen sonra dağa taşa şut çeken siyahi çocuk oda 20 yaşındaymış al gel bi kaç ay şut çalıştır her türlü oynar şu takımda. 2 transferi 1 milyona bitirirsin 2sinede toplam 1 milyon maaş verirsin..
yalnız bize üstünlük kurması onu iyi bek yapmıyorki sende çıksan şu takımın karşısına üstünlük kurarsın 😂

Çevrimiçi KartalınGücü

yok bari yalan atacaksın kanat bek stoper libero için at 10 numara ne ya beşiktaşta bile 10 numara alacak kadar akılsız adam yoktur herhalde

Yana yakıla sol kanat beklerken ol kanat diye Ricardinho, Joao Mario almışlığımız vardır.

Çevrimiçi Necmi

Yana yakıla sol kanat beklerken ol kanat diye Ricardinho, Joao Mario almışlığımız vardır.
zaten şu ana kadar beşiktaşı nasıl başarısız yaparızı izledik çebi haindi ve onun yarattığı yıkımı toparlayamıyoruz işin acı tarafıda çebiyle kol kola yürüyen bir başkan var beşiktaşın başında

Çevrimiçi yaço58

sol kanata richarlison olmaz mı ya artık bir kanat alalım

Çevrimiçi Samet Ç

Shaktar maçında orkun oynamazsa hocayı direkt yerler şimdiden söyleyelim umarım yanında birileri vardır bunları söyleyen zaten kaos içindeyiz en fazla şenol sergen gelir bu saatte birde onların leş futbolunu çekemem bir daha ki sene için şimdiden abel fereira ile görüşmeye başlasınlar bu sene kayıp zaten

Çevrimiçi Tass

rıdvan için tam zamanı. rangers'de gözden düşmüş olması onu 1-1,5m bandına almamızı sağlayabilir. ben aldığımız juresek'e daha ısınamadım ve kalitesinden de emin değilim. rıdvan ise keslinlike kaliteli bir oyuncu. sergen çok hakkını yedi onun zamanında; sürekli (rıdavan formda olmasına rağmen) nsakala'yı oynayataraktan. rıdvan'daki yegane sorun sakatlıgı. tüm maçlara bağlayamazsın güvenip te. ama yabancı sol bek + rıdvan sezon için yeter de artar. bir de dediğiniz gibi rangers'te çok zaman sağ bek oynatıldı, o sebep gerekir sağ tarafı da yedeklemiş olur. mevcut altyapı oyuncumuz (emrecan terzi) ise bizim standardımızın çok altında. diret takasta kullanırım onu.

Çevrimiçi Samet Demir

Shaktar maçında orkun oynamazsa hocayı direkt yerler şimdiden söyleyelim umarım yanında birileri vardır bunları söyleyen zaten kaos içindeyiz en fazla şenol sergen gelir bu saatte birde onların leş futbolunu çekemem bir daha ki sene için şimdiden abel fereira ile görüşmeye başlasınlar bu sene kayıp zaten
En başta onu alacaklardı, yedek kulübesine öyle duran bir karaktere ihtiyacımız var bizim.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi 38life

Orkun'un ilk 11 oynama olasılığı olduğunu düşünmüyorum ilk maçta. Fiziksel olarak hazır olacağı bir süre geçirmedi.

Çevrimiçi Samet Ç

kronik sağlam olsa bile vurdumduymaz topçu iplemez burayı çiftlik gibi takılır gider

Çevrimiçi Samet Ç

Orkun'un ilk 11 oynama olasılığı olduğunu düşünmüyorum ilk maçta. Fiziksel olarak hazır olacağı bir süre geçirmedi.
oynatmayacak bencede ama demir ege kartal çıkarsa sabahına yollanır hoca ilk maç kaosla başlamak istemiyorum gerekirse 4-3-3'e dönsün biraz esnek olsun ikili orta saha ile shaktar savunmaya kalkarsa rezalet bir şey çıkar ortaya

Çevrimiçi 38life

Benim hem beklentim hem de tahminim böyle bir kadro kurulacağı yönünde.

Süper lig için seviye artık bu. Dikilitaştan bilmem şu kadar para gelecekse o zaman neden süper ligin max çıtasına göre kadro kurmuyoruz? Tammy, Orkun transferlerini nasıl 5 yıla yayarak yaptıysan bu oyuncuları da öyle transfer edersin. Edeceklerine de inanıyorum bu arada.

Ha yok biz böyle paralar veremeyiz diyorsan da o zaman büyük takım olma iddiasından vazgeçmiş olduğunu resmen ilan etmiş olursun.

[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2025, 16:11:48 38life ]

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Roger Schmidt daha iyi olur.

Çevrimiçi Samet Ç

Roger Schmidt daha iyi olur.
yapamaz o burada buranın ilacı abel fereira portekizde yönettipi takıma göre başarılı yunanistanda başarılı brezilyada başarılı buraya getir arkana yaslan

Benim hem beklentim hem de tahminim böyle bir kadro kurulacağı yönünde.

Süper lig için seviye artık bu. Dikilitaştan bilmem şu kadar para gelecekse o zaman neden süper ligin max çıtasına göre kadro kurmuyoruz? Tammy, Orkun transferlerini nasıl 5 yıla yayarak yaptıysan bu oyuncuları da öyle transfer edersin. Edeceklerine de inanıyorum bu arada.

Ha yok biz böyle paralar veremeyiz diyorsan da o zaman büyük takım olma iddiasından vazgeçmiş olduğunu resmen ilan etmiş olursun.

kenan yıldız imkansız,gedson sağ bek olmaz,palhinhada imkansız 30 yaşında 30 milyon € piyasa değeri var ona o parayı verince son sahibi oluyoruz otomatikmen başka ön libero gelir.Tek olur gibi duran olsen.

yapamaz o burada buranın ilacı abel fereira portekizde yönettipi takıma göre başarılı yunanistanda başarılı brezilyada başarılı buraya getir arkana yaslan

yapar yapar psv,benfica,leverkuesn çin klübü nerelerde yapmadı ki adam burda hayli hayli yapar.

Çevrimiçi Samet Ç

yapar yapar psv,benfica,leverkuesn çin klübü nerelerde yapmadı ki adam burda hayli hayli yapar.
hiç birinde başarılı olamadı adam bir kere orkunla kavgalı

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

orkun'da bir problem var galiba, kamera arkası görüntülerini yayınlamışlar, sağlık kontrolü sırasında doktor sakatlığın ya da yaralanman var mı diye soruyor, orkun "sakatlığım yok ama bileğimde" dediği anda kesiliyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

fiziken kötüymüş, hatta gs bu yüzden vazgeçmiş tarzı bir iddia var
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

kenan yıldız imkansız,gedson sağ bek olmaz,palhinhada imkansız 30 yaşında 30 milyon € piyasa değeri var ona o parayı verince son sahibi oluyoruz otomatikmen başka ön libero gelir.Tek olur gibi duran olsen.

Transferde imkansız diye bir şey yoktur. Gözden çıkarılmamış para, yapılmamış pazarlık vardır. Palhinha'yı 20 bandında bitirirsin. Transfermarktta yazan değerler değişmez kural değil. Palhinha (kadronun geri kalanı tam olmak şartıyla) seni şampiyon yapacak x faktör olabilir. O yüzden paraya kıyacaksın 30 yaşında falan demeden. Ha Bayern benim tuzum kuru, vermiyorum diyorsa altında onun alternatifi var. Gider onu getirirsin. Diğer transferlerin de altlarında alternatifleri var. Gedson'un sağ bek oynayabilmesinin soru işareti olduğunu ben zaten hep yazıyorum fakat başkan Gedson'u satmayacak gibi görünüyor. O yüzden bir şekilde değerlendirmen gerek. İster sağ be koynat, ister sağ bekte başkasını oynat hamle oyuncusu yap.

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Etiketler: