2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Kapkarakartal, gokhans, Yusuf Berberoğlu, Özgür Gültekin, matias_27, sEuL, levitate, Gökhan Güvenç, kartalizma190399, Georgetown, annoca, yaço58, Savaş, ergin, Samet Demir, ulumemo, Sinan66, maıden, Darkeagle, Sedat.Y, mtorunlu, murat, ahmetekinciogl2, KartalınGücü, Mehmet57, COB, Serdar3444, mayguntr, sefaköykartali, doganay, tolga1903, Monza, Rasim, 38life, OnurG, Umutcan Kaya, Samet Ç, Yokmessi, Zafer55, Tass, underworld, savaş altay, Reawers, safak_01, hasankale, o2bucak, golazokartal, bull74, Yancos, balkan-kartal, murat baltacı ve 340 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 183271 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Rıdvan Yılmaz, Rangers'ın Panathinaikos ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu maçları için UEFA'ya bildirdiği kadroya dahil edilmedi.

Emrecan terzi ile sözleşme fesih edip şunu alsınlar bari jurasek-rıdvan götürür orayı.

Çevrimiçi Samet Demir

Rıdvan Yılmaz, Rangers'ın Panathinaikos ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu maçları için UEFA'ya bildirdiği kadroya dahil edilmedi.

Emrecan terzi ile sözleşme fesih edip şunu alsınlar bari jurasek-rıdvan götürür orayı.
Rotasyon için Rıdvanı kiralamak mantıklı olabilir, ama hayalinizdeki Rıdvan ile karşılaşmayacaksınız bunu da göz önünde bulundurun. Eskiden de defansı mükemmel değildi. Kanat alternatifi olarak bile düşünebilirsiniz Rıdvanı.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

neden terziden dahamı iyi vasata iyice alıştık artık beşiktaş alt yapısından çıktı diye kurtulduğumuz bir oyuncuyu gerimi alalım rangers bile kadroya dahil etmemiş beşiktaşın neresine yakışıyor

Rotasyon için Rıdvanı kiralamak mantıklı olabilir, ama hayalinizdeki Rıdvan ile karşılaşmayacaksınız bunu da göz önünde bulundurun. Eskiden de defansı mükemmel değildi. Kanat alternatifi olarak bile düşünebilirsiniz Rıdvanı.
ayaksız emrecan terziden iyidir her türlü.

neden terziden dahamı iyi vasata iyice alıştık artık beşiktaş alt yapısından çıktı diye kurtulduğumuz bir oyuncuyu gerimi alalım rangers bile kadroya dahil etmemiş beşiktaşın neresine yakışıyor

yerli olarak kim var başka sol bek varsa hemen alalım. 2 ayağı olan herhangi biri emrecan terziden daha iyi.

https://www.transfermarkt.com.tr/detailsuche/spielerdetail/suche/56521841

3.sırada rıdvan var.
[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2025, 14:37:33 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimiçi Samet Demir

Nkodou varken onun yollayıp daha iyisini almamız gerekiyor derken Nkodou'yu arar olduk. Kanat problemimiz o kadar vahim. Elimizde değerli 3 tane orta saha oldu, gedson, orkun ve rafa. Üçüde birbirini tamamlayamıyor. Kanat problemimiz olduğu gib orta saha problemimizde doğdu. Ya rafayı kanat forvet düşünüp, orkun, gedson ve demir ege/transfer olarak oynayacağız. Ya da gedson ya da rafa dan birini satıp ona göre kurgu yapacağız. Bir sürü sorun var.

İnşallah Graf ortaya güzel bir akıl koyar ve yönetimde fikri bunu uygulayıp faaliyete geçirir.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

bunun çokmu ayağı var hiç bir şekilde iyi değil kötü kötüyle değişmez bunu tekrar başa bela ettiğimizde on yıl para öderiz vasat oyuncuya terziyi beğebnmiyormusun gönder alt yapından çıkart yenisini beğenmedinmi türkiye koca ülke yüzlerce bek oyuncusu bulursun deneyecek gidenin topuğuna bakmayacaksın

Çevrimiçi Samet Demir

Bu sene Rıdvanı izledin mi dostum ? Adamın kaç maçını izlediysem hepsinde orta dörtlünün sağında oynadı ve sağ taraftada olsa sol tarafttada olsa arkasında oynayan bir bek vardı. Bizim şimdi rıdvanın arkasında oynayan beke mi ihtiyacımız var yoksa rıdvana mı. Rıdvanı istiyorsan öncelikli buna karar vermemiz gerekiyor.

Beşiktaş, Alejandro Garnacho için oyuncu ve kulüp tarafıyla anlaşma sağladı.

UEFA'ya kadro bildirmek için çok az bir süre kaldı, yetkililer evrak işlerini hızlandırdı!

(Sabah)

Bu sene Rıdvanı izledin mi dostum ? Adamın kaç maçını izlediysem hepsinde orta dörtlünün sağında oynadı ve sağ taraftada olsa sol tarafttada olsa arkasında oynayan bir bek vardı. Bizim şimdi rıdvanın arkasında oynayan beke mi ihtiyacımız var yoksa rıdvana mı. Rıdvanı istiyorsan öncelikli buna karar vermemiz gerekiyor.

Daha iyisi yerli olarak yok olsa alalım bek yok piyasada zaten.

Kanatları yerli yapacaksak orta sahayı yerli yapacaksak 2.sol bek yabancı olabilir sıkıntı yok.

bunun çokmu ayağı var hiç bir şekilde iyi değil kötü kötüyle değişmez bunu tekrar başa bela ettiğimizde on yıl para öderiz vasat oyuncuya terziyi beğebnmiyormusun gönder alt yapından çıkart yenisini beğenmedinmi türkiye koca ülke yüzlerce bek oyuncusu bulursun deneyecek gidenin topuğuna bakmayacaksın

Yerli iyi bek oyuncusu yok başka maalesef orta saha ve kanadı yerli yapacaksak yabancı hakkımızı sol bekten yana kullanabiliriz 2.sol bek yabancı olabilir.

Ziraa iyi bir yerli sol bek yok.

Çevrimiçi Samet Demir

Yabancı sağ bek
Yabancı sağ stoper
Saf kan 6 numara
Sol kanat
Sağ kanat olacak şekilde 5 adet onbire oyuncu ihtiyacımız var.
Sol bek, sağ bek, forvet olacak şekilde de minimum 3 rotasyon oyuncusuna ihtiyacımız var.

Rakiplerin eksikleri az olmasına rağmen, konuşulan isimlerde ligimiz için çok uçuk oyuncular. Yarışmak için para harcamamız gerekiyor.

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş, Alejandro Garnacho için oyuncu ve kulüp tarafıyla anlaşma sağladı.

UEFA'ya kadro bildirmek için çok az bir süre kaldı, yetkililer evrak işlerini hızlandırdı!

(Sabah)
yalan haberdir

Çevrimiçi Necmi

Yerli iyi bek oyuncusu yok başka maalesef orta saha ve kanadı yerli yapacaksak yabancı hakkımızı sol bekten yana kullanabiliriz 2.sol bek yabancı olabilir.

Ziraa iyi bir yerli sol bek yok.

işde rıdvanda beklikle yakından uzaktan alakası olan biri değil onu iyi kakaladık bırakalım orda kalsın bize kakalanmasın

işde rıdvanda beklikle yakından uzaktan alakası olan biri değil onu iyi kakaladık bırakalım orda kalsın bize kakalanmasın

o zaman 2.bekimiz yabancı olacak sol kanat yerli orta saha yerli yabancı hakkımızı orta kullanacağız.Aslında şu KWP gelseydi güzel olacaktı o solbekte oynyabiliyordu orayıda yedeklerdi.

UEFA’ya kadro bildirme aşamaları şu şekilde:

Çevrimiçi gokhans

Emrecan terziyi gördükten sonra, Rıdvan, adiano seviyesindedir. Alternatif olarak Umut Meraş bile gelse Emrecan Terzi sonrası Adriano olur benim için. Yani Yusuf Özdemir, Uğur Çiftçi falan onlarada razıyım durumun vehametinin farkında değilsinz sanırım, dün avusturya 2.lig takımında bile oynayamayacak kapasitede emrecan.. Süper ligden herhangibir sol bek çekmeye çalışsan Rıdvan'dan daha fazla para isterler. 1-2milyona halledilecekse Rıdvan Beşiktaş için fırsattır.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Konferans seviyesi transferlere odaklanın rakiplerin son hamlelerini gördükten sonra başkan salmıştır orkun yeter bize gereksiz havaya girdik yine orkunu aldın bitti iki gün konuş geç yeni transfere bizimkiler aldıkları adamla birlikte kampa gittiler
[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2025, 15:12:43 Samet Ç ]

Çevrimiçi 38life

Kanat için verecek 20 milyonunuz varsa gidene kayıp olarak bakmaya gerek yok, bir dünya topçu alırsın o paraya

Kanat için verecek 20 milyonunuz varsa mı? 20 milyon'dan aşağı bir kanat oyuncusu alamaz ki yönetim şuan. 20 taban. 40-50 bandı bir şey harcamasını bekliyorum ben yönetimin.
[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2025, 15:20:18 38life ]

Çevrimiçi gokhans

Kana için verecek 20 milyonunuz varsa mı? 20 milyon'dan aşağı bir kanat oyuncusu alamaz ki yönetim şuan. 20 taban. 40-50 bandı bir şey harcamasını bekliyorum ben yönetimin.
çok yanlış yürüttük süreci çokk.. 3 kuruşa weghorst, 3 kuruşa nkoudu, osai, ortaya ucuza klasik çapa falan dengeli kadro kuracaktık. İlk hedef bankalar birliğinden çıkmak, sonrasında fırsat transfer bekleyecektik. Maaş 3,5-4ü bonservis 5-6’yı geçmeyecek şekilde oda. Diğer 2 renkli takım bu oyunu saha dışında oynuyor, etik dışı yollardan, lobilerle falan hemde.. transferle falan olacak şey değil bu, katarlı qnb 75milyon teminat veriyor gs’ye, katarlı yayıncı kuruluş zaten gs nin fanatiği olmuş. Adamlar şampiyonluğu garantiye almışki katarlı banka teminat vermiş, araplar kumar oynamaz, oyunu kurmuşlar yine figüransın, gerek yoktu, gerek yok valla..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi tolga1903

Bu Beşiktaş yönetimleri seçilirken kanat oyuncusu alınamaz diye şerh mi düşüyorlar acaba? Bir kulübün tam 1 yıldır 3 transfer döneminde elle tutulur tek kanat oyuncusu olmaz mı akılla mantıkla izah edilecek şey mi şu? Rashicayı falan adamdan mı sayıyorlar bu kadar izah edilemez futbol yapılanması görmedim ben slovakya 2.liginin kanat oyuncusu bile delip geçiyor bu takımı elindeki tek adam top sürme özürlü. Kimse arroyo falan demesin o çocuğun acil şekilde avrupa'da herhangi bir takıma kiralanması lazım

Çevrimiçi 38life

çok yanlış yürüttük süreci çokk.. 3 kuruşa weghorst, 3 kuruşa nkoudu, osai, ortaya ucuza klasik çapa falan dengeli kadro kuracaktık. İlk hedef bankalar birliğinden çıkmak, sonrasında fırsat transfer bekleyecektik. Maaş 3,5-4ü bonservis 5-6’yı geçmeyecek şekilde oda. Diğer 2 renkli takım bu oyunu saha dışında oynuyor, etik dışı yollardan, lobilerle falan hemde.. transferle falan olacak şey değil bu, katarlı qnb 75milyon teminat veriyor gs’ye, katarlı yayıncı kuruluş zaten gs nin fanatiği olmuş. Adamlar şampiyonluğu garantiye almışki katarlı banka teminat vermiş, araplar kumar oynamaz, oyunu kurmuşlar yine figüransın, gerek yoktu, gerek yok valla..

O iş geçti artık. Ben Mayıs ayında söyledim. Eldeki 3-4 oyuncu dışında tüm oyuncuları gönderip tamamen bedelsiz ve kiralıklardan oluşan ve 2m üstü maaş alanın bulunmadığı bir kadro kuracaktık bu sezon. En doğru yol buydu. Yönetim bu yolu tercih etmedi. O zaman Rashford, Garnacho, Doku, Kenan vs. bunlardan birini alacak yönetim. Arada derede bir kadro kurma lüksü yok.

Çevrimiçi levitate

geçenlerde guedes'i bize yazacaklar demiştim bugün yazmışlar :D
bipbipbupbup

Etiketler: