Orkun transferini bu sebeple başta burada eleştirdik bir kaç kişi, insanlar yanlış anlayınca da açıklayıp başkan her mevkiiye 10-15 milyon verip oyuncuları dizecekse buyursun alalım dedik. Bizim hele hele 8 numaraya bu kadar para bağlamışken kanatlarda, sağ bekte , 6 numarada, forvette oyalanacak lama cime bakacak vaktimiz mi var? Olması gereken: "KWP kaç para istiyorsun?", adam 4 diyecek sen "ben 5 veriyorum şimdi bin gel diyeceksin." Sancho 10 istiyorsa 12 veriyorum yarın antremanda ol diyeceksin.
Kimse Orkun transferinden ve yedek santraforun yokken İmmobilenin parasının çoğunu verip yolladıktan sonra "ama maliyet, ama menfaat" demesin. Tammy sakatlansa Mustafa oynayacak, Paulista kart görse Necip çıkacak, Svensson la Arroyo ile yarışmaya çalışıyorsun Rashica bile göze hoş geliyor yanlarında Allah sonumuzu hayretsin.
Orkun transferi fırsat transferi olarak görüyorum bende çoğu insanda öyle görüyor bizim orta sahada orkun gibi bir oyuncuya ihtiyacımız vardı bu bir gerçek ancak diğer bölgelerde neden frene basıldı onu anlamıyorum.
Başkan avrupa ligini bekliyor muhtemelen elenirsek başka bir yol çizicek devam edersek başka bir yol çizecek.
Şu takım bana 2 tane zımba gibi kanat lazım diye bağırıyor.
1 tane kesici 6 numara 1 tane sağ bek 1 tane sağ stoper diye bağırıyor hatta sol stoper diye de bağırıyorda biz şimdilik sağ stoperede razıyız.
2.santraforda şart mutlaka.
Kadroda yedek denecek seviyede adam bile yok gidecek bir sürü oyuncu var transferde neden frene basıldı anlam veremiyorum.