2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

levitate, ergin, maıden, KartalınGücü, Yusuf Berberoğlu, Özgür Gültekin, ulumemo, annoca, kartalizma190399, Mehmet57, Zafer55, Serdar3444, sEuL, OnurG, yaço58, mayguntr, Gökhan Güvenç, gokhans, Monza, Kapkarakartal, Sinan66, Rasim, Umutcan Kaya, hasankale, 38life, Georgetown, Kartal Ç, matias_27, NioHH, Darkeagle, cornelius, murat, Tass, balkan-kartal, mtorunlu, Yancos, underworld, sefaköykartali, c3c2k, Yokmessi, murat baltacı, golazokartal, bull74, sozkul, safak_01, Liquidator, Reawers, Bülent Yiğitcan, mellfred, kahyaoglueren, emre_1978, doganay ve 402 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 177525 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

Kaldı ki gedson'a yapılacak bir sağ bek denemesi eğer tutarsa hem sağ bek için ayırdığın bütçeni kenarlara kaydırırsın hem +1 kontenjan kazandırır. Ne var arkadaş deneseler forvet arkası ferdi kadıoğlu'ndan ters ayaklı muazzam bir sol bek yaratıldı bu ülkede gedson'dan niye olmasın

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 01:50:06
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Orkunla gelen hava 1 hazırlık maçı ile neredeyse dağıldı, Allah korusun Shaktar'a elenirsek olacakları düşünemiyorum..
hazırlık maçı kadronu hazırlamak için yaptığın maçtır sen oynatmayacağın göndereceğin oyuncularla bu maçları oynarsan tepki yemeyede itiraz etmeyeceksin sorun maç oynamak değil sorun yenilmekte değil senin geçen sene güvendiğin ve oyuncu almadığın forvetin iki metreden boş kaleye atamıyor adını bilmediğim takım senin orta sahanı elini kolunu salkayarak geçti sen bana hala amir salih kartal falan izletiyorsun bu kadro bize iki sezondur tarihimizin en kötü sezonlarını yaşattı ve ben yeni sezona bu rezilleri izleyerek giriyorumsorun yenilmek değil sorun benim hala bu futbolcu müsvettelerini izliyor olmam

Çevrimiçi COB

• Kara Kartal
  • *
  • Bugün, 01:51:51
  • Prizren - Kosova / Helsinki - Finlandiya
  • Black Eagle from Balkans
Hazırlık maçından resital falan bekliyoruz sanırım.

Valerian Ismael döneminde hazırlık maçları kötü gitti diye apar topar sistem değişikliğine gittik taraftar ve medya baskısı ile belki de zamanla oturacak bir sistem ve oyunu hiçe sayıp, o sisteme uygun oyuncuları da etkisiz hale getirdik.

Hazırlık maçında görmemiz gereken kiralık gidecek gençler kalmayı hak ediyor mu etmiyor mu olmalı.

Çevrimiçi 38life

Takaslasak biriyle olmaz mı

Kim var ki Benfica'nın kadroda düşünmediği, bizim ihtiyacimiz olan oyuncu? O işi yapsak Orkunda yapardık. Ben bekliyordum öyle bir şey ama yapmadılar. O yüzden bu iş olmayacak gibi geliyor bana.

Çevrimiçi 38life

Pekala gedson kalsın. Feshetsinler svenson'u şu ailevi meselesi ne olduğu anlaşılmayan kwp'ye de tamam kardeş sen gelme desinler al sana mis gibi ciğersiz sağ bek gedson. Yetenek seti ve oyun aklı orta sahada oynamaya ne kadar elverişsizse dribling yeteneği ve enerjisi bir sağ bek için bulunmaz nimet. Açmasın orta falan da çizgiye bassın oyunu genişletsin geçiş hücumlarını durdursun yetmez mi bize? Niye denenmiyor bu adam sağ bekte o kadar merak ediyorum ki çizgide bunun kadar git gel yapabilecek oyuncu zor bulursun

Ben de denenmesini, bir gormeyi çok istiyorum. Fakat sadece gidip gelme yetmez. Defansif pozisyon bilgisi 100 üzerinden 0 mı? 20 mi, 40 mı bilmiyorum. Atletik olarak, dribling olarak iyi iş çıkarır ama orta tehdidi sıfır olduğu sürece rakip savunmalarin Gedson'un yolunu kesme işi de kolaylaşır. Bir konfor sağlar rakip savunma için. Belki iyi olur belki kötü ama soru işaretleri var. Sezon başlangıcı planlaması için fazla radikal olur.

Çevrimiçi mellfred

ayağında top tutan takımlara karşı geçiş oynarsın belki  kazanırsın da ( derbiler)
 peki ayağında top tutamayan senden aciz  diğer 15 takıma karşı ne yapmayı planlıyorsun
demir ege gibi güzelim topçuları da 3. sınıf anadolu zencilerini yakalayamıyor diye  ıskartaya çıkarırsın
kanadında rachica  swenson olan takımın o kenardan gol bulmasına ihtimal vermiyorum
[ Son Düzenleme: Bugün, 03:09:57 mellfred ]

Çevrimiçi Serdar3444

Bize daha iyi futbol oynatabilecek hangi Türk hocayı getireceğiz mesela abi ? Aba altından sopa göstermişsin resmen :)

Diğer söylediklerine katılıyorum, bizim hoca değişiminden önce net olarak transfer ihtiyacımız var. Bugün kadroda olan oyuncuların yarısıyla yolların ayrılması lazım, çeyreği anca 11 olur diğer çeyrekte en fazla rotasyona girer. Halen 11'e net 5 oyuncu ihtiyacımız var.

Bu takım en iyi ihtimalle şubatta, kötü senaryoyu düşünürsek de anca önümüzdeki yaz düzelir.
Samet, yerlisi de, yabancısı da umurumda bile değil, hocanın en başta ligi çok iyi bilmesini isterim.anlatmak istediğim bu. Çünkü bu çok önemli. Mourinho bile ligin üstünde bir kadroyla ligi, hakemleri, kendi topçusunu, ,ligin dinamiklerini bilmediği için verdi şampiyonluğu. Seneye de tam anlayamayacak, efsane bir kadro toplamazlarsa gene şampiyon olamayacaklar gibi.
Şu anda kadro iskeletimiz yeni oluşuyor.
Hoca iyi kötü öğrendi ligi, öğreniyor. Ligi bilmeyen yeni bir hocayla bir daha reset atıp sıfırdan başlatmak saçmalık olur.
Hoca sıfır bir adamda değil bence. Kendi kadrosuyla bir görelim. Başarabilirse ne güzel ama başaramazsa da bir iskelet bırakabilmesi için bu sene sonuna kadar desteklemeliyiz. Ha aşırı saçmalarsa zaten barınamaz. Biz her kötü sonuçta böyle cam gibi dağılırsak zaten hiç toplayamayacağız.

Çevrimiçi mellfred

sezona hatalarla başlandı öyle de gidiyor
öncelikli hata hoca ile devam etmekti.
alanya maçında bu adamın bileti kesilmeliydi ,
2. hata masuaku ile yapıldı
geçen sezon başında yazmıştım. masuakunun prime sezonu bu sezon olacak diye. sözleşme sezonu bu sezon haldır haldır oynar demiştim. dökülen takımda ayakta kalan 3 kişiden biriydi
bu sezon da 1+1 yıllık bir sözleşme ve performansa dayalı bir kontrata evet diyecek durumdaydı gönderildi
peki yerine kim getirildir ? muamma
takımda ayakta kalan 2. adam gedsondu
2 sezonduır hemen her maç maç, seçmeden yaldır yaldır her yere koşan ve bence bizim yerini dolduramayacağımız, ligin de en iyisi  adama taraftar tüm sezon düşmanlık etti şimdi de yerine hiç gerek yokken 30m euroluk bir borca girildi. sebep ?
inanın sebep bulamıyorum bizim iyi bir 6 numaraya ihtiyacımız varken neden 8 numaraya 30 milyon avro tosladık ?
kanatlar bekler santrofor almamız gerekn bir sezonda orkun kökçü almak bas bayağı cıbılın artizliğinden başka bir şey değil, elinde gedson varken üstelik
orkun 30 etmez demiyorum, başka bir şeyden bahsediyorum
orkuna 30 veren bir takımın sağ kanadı rachicanın durumuna göre belirleyeceği bir plan yapması bile hunharca komik ahmaklık saçmalık
sağ bek elemanı da alamadılar sanırım açıkladıkları halde. komik duruma düşüyoruz

Çevrimiçi murat baltacı

Şu kadroyu mümkün olduğunca bir değiştirelimde hoca kalır gider çok dert değil Sergen bile kabul edip gelmedi çöplerden kurtul beş altı oyuncu daha getir sonra hoca konuşalım.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi murat

şu kwp nin seneye yana yakıla göndermeye çalışmayacağımız transferlerden biri olmayacağının garantisi varmı? benim içime hiç sinmedi bu transferler.masuaku beğenmedik jurasek te ne gördük?orkun eyvallah beşiktaşlı bende gelmesini isterim ama 25 milyonu düşününce bana akıllı bir hamle gibi gelmiyor.yapılan transferlerden tammy abraham bence iyi bir transfer ama onun da sonu bu gidişle immobileden farklı olmayacak.Alın kanada skov olsen cerny schjeldrup gibi en az 3 adam olursa yedektede kerem irfancan .biz gereksiz geride ve ortasahada birsürü oyuncu biriktirdik ama olması gereken ileride kreatif oyuncularda çeşitlilik olması.kalecin sabit 40 maç oynayacak adamın olur stoperlerin ve beklerin de öyle.6 numara da sabittir.ama 8 10 kanatlar zengin olmalı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Biraz yorumları okudum içim karardı resmen hayattan soğuttu.
Az biraz sakin ben de hocayı geçen sene eleştirdim ama bırakalım adam bir takım kursun.
Hazirlik maçında hoca şunu niye oynattın yerine su oynardı diyeceğimiz bir oyuncu mu var?
Jurasek eleştirileri görüyorum inanılır gibi değil. Adamı 3-5 maç sağında solunda belli adamlarla bir izleyelim sonra değerlendirelim.
En büyük korkum ise bu kadar baskı altında bir kötü sonuçta Orkunun içinden geçmeye hazır bir güruh var.

Çevrimiçi Tass

2 hazırlık maçıyla açıkcası benim bile umudum kırıldı. şu rezillikleri yaşatan topcuları gördükçe inancım kalmadı. birisi yazmış komple değişmeli, kalite olarak olmasa bile isim/ruh olarak... %100 katılıyorum. bu topculardan tamamen soyutlanmamız lazım. bulaşıcı hastalıkları var gibi geleni de bozuyorlar. sadece altyapı cocuklarını, onların da hepsini değil ve birkaç tane elle tutulur topcuyu tutar, saglam transfer yapamadıgım bolgelere bile almanyadan şurdan burdan 19-21 yaşındaki gurebetcilerle doldururdum. yeter ki temiz bir sayfa olsun.

Çevrimiçi kartalizma190399

Degerlendirme yaparken niye sadece birseyi elestirmek zorunda kaliyoruz ki? Performanslari ayri degerlendiremezmiyiz?
Onceki yonetim enkaz birakti diye mevcut yonetim hatalarina goz mu yumulacak? Veya kadro kotu diye antrenor hatasiz mi sayilacak? Yonetim transfer yapamadi diye oyuncular sucsuz mu olacak?

Solskjaer bal gibi elestirilir. Bu kadro su an sampiyonlukta yarismak icin yetersiz, ama wolfsberger'e yenilecek, 10 kisi antepe yenilecek kadar da kotu degil.

Benim elestiri noktam farkli birsey denememesi. Senol Gunes'ten beri israrla kontra ataga uygun kanat olmayan oyuncularla 4-2-3-1 oynuyoruz. Ise yaramiyor ve hicbirsey degismiyor. Hoca birseyler denemeliydi.

Mesela elinde bolca orta saha, santrfor ve Rafa ve Muci gibi 2 serbest oyuncu var. Diamond 4-4-2 denersin mesela, veya 3-5-2, veya dar 3-4-2-1.
Mesela dusuk tempo pas oyunu deneyecegim dersin Gedson'u alirsin kenara Amir-Demir-Mario oynatirsin. Veya tam tersi savunmayi cikartip deli gibi pres yapacagim dersin, Gedson-Necip-Kartal orta sahasi yapip Rashica-Abraham-Rafa'yla pres takimi denersin. Svensson tatmin etmiyorsa ve Rashica sag acikta yetersiz kaliyorsa 3-4 mac Rashica sagbek denersin. Denenecek turlu turlu sey var. Bizim yaptigimiz tek deneme santrforun diye bagiran ve santrfor'da katki saglayan Mustafa ve Semih'i kanada cekmek oldu, mukemmel gercekten.

Oyuncular performans veremiyor eyvallah, ama oyunculardan yapamayacagi seyi isteyen de hocalar hep. Musrati ve Masuaku gunah kecisi ilan edildi, gittiler ve birsey degismedigini gorduk iste. Dun takimi bozan gunah kecisi no3 Gedson da yoktu iste, ne degisti?

Çevrimiçi kartalizma190399

Şu kadroyu mümkün olduğunca bir değiştirelimde hoca kalır gider çok dert değil Sergen bile kabul edip gelmedi çöplerden kurtul beş altı oyuncu daha getir sonra hoca konuşalım.

Sergen'in kabul etmemesi kendi ayibi, Orkun bu yasta kabul edip geldi ya? Sergen'i kendi kadrosuyla da gorduk. Milan Leeds Barcelona'li grupta yapmadiginizi yapti ve 0 cektirdi, kendi evimizde Giresun'dan 4 yiyip ekim'de havlu attik. Gelmesin zaten.

Çevrimiçi gokhans

Ben dünkü maçdan sonra rafa'nın da mutlaka ileri 3'lünün solunda oynaması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle dünkü gibi alan bırakmayan, sert, fiziği güçlü takımlar karşısında çok hata yapıyor ve pas oyunu kuramıyoruz. 6numara şart, kanatlar şart oğlu şart, sağ bek şart.. Allah yardımcımız olsun..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı eryigitcaner

3 transfer sezonu bekleyemeyeceğiz. Hem hoca hem başkan kovulur.

Radikal transfer sezonu lazım. Bu ölüleri ruhsuzlardan kurtulmamız lazım. Alex, Onur ve Immobile gitti.

Kaldı Baktiyar, Onana, Tayfur, Musrati, Svensson, Joa Mario, Salih, Amir, Necip, Ersin, Muçi, Kenan ve Rashica.
Yalniz bahtiyar büyük salakta takılıyor.bu adamlara bu paraları nasil vermişler alil alır gibi değil.hocayi elestirmyelim demiş te bazıları 25 -30 maça çıktın insanın biraz da olsa dokunuşu olur ya.beden hocası ismail bile birseyler deniyordu.oyuncu grubu kötü biliyoruz da bir dokunuşu ya çok degil hiç birsey gormedik.zaten bu tapon oyuncuların kampa götürülmesi bile yablisti 40 lisi kampa mi olur.
Dün aslında çok iyi oldu gerçeklerle yüzleşti birçok kişi havaya girmişti sosyal medya.bu takıma direkt oynayacak en az 6 tane adam daha lazim.stoper 6 numara 2 kanat ve forvet artı solbek .sag bek aldık diye düşünüyorum da olsa adamda sıkıntı var gibi birseyler kovalıyor arkadas

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı eryigitcaner

sancho ya teklifin 10 +5 m keremin bonservisi 24 m  17 18 koy bakalım ne kadar gerçekci olur keremde yanıldığınız bir konu var kerem kanat değil ikinci forvet gol atar ama attırmaz bize hem atanı hem attıranı lazım yoksa keremin atacağı 8 10 gol yetmez bize isterim ama hesaplı oöacaksa yedek oyuncu olarak gelsin isterim yoksa benficanın isteyeceği paralara çok daha iyisi alınır 10 12 ye gidip olseni alırsın
Kerem ismi geçen bütün yabancılardan daha çok katkı verir.su olsen nasil olmaz ya valla tam aradığımız adam ismi de hiç geçmiyor onu mu alacağız acaba

Çevrimdışı eryigitcaner

Beşiktaş taraftarı herhalde dünyanın en kırılgan taraftarı falan olmuş durumda. Benim gozlemim bu. Ve bu kırılganlıkla bir camianın başarı elde etmesi bana çok mümkün gelmiyor.
Sosyal medya yüzünden fb taraftari gibi oldu çoğu kişi

Çevrimdışı eryigitcaner

Orkunla gelen hava 1 hazırlık maçı ile neredeyse dağıldı, Allah korusun Shaktar'a elenirsek olacakları düşünemiyorum..
Valla bu görüntü ile shaktar maçı çok zor.bi de bizi iyi bilen bence ileride iyi hoca olacak bir antrenör leri var.

Çevrimiçi gokhans

sancho ya teklifin 10 +5 m keremin bonservisi 24 m  17 18 koy bakalım ne kadar gerçekci olur keremde yanıldığınız bir konu var kerem kanat değil ikinci forvet gol atar ama attırmaz bize hem atanı hem attıranı lazım yoksa keremin atacağı 8 10 gol yetmez bize isterim ama hesaplı oöacaksa yedek oyuncu olarak gelsin isterim yoksa benficanın isteyeceği paralara çok daha iyisi alınır 10 12 ye gidip olseni alırsın
Necmi, Kerem Benfica'da 18 gol 14 asist ile oynadı. 23/24 sezonu gs'de 15 gol 8 asist le oynadı. Bir önceki sezon 10 gol 13 asist. Allasen bu adamın attırmayacağını nereden çıkardın?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi 38life

Kayserispor maçına 22 gün var.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 10:29:49
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Necmi, Kerem Benfica'da 18 gol 14 asist ile oynadı. 23/24 sezonu gs'de 15 gol 8 asist le oynadı. Bir önceki sezon 10 gol 13 asist. Allasen bu adamın attırmayacağını nereden çıkardın?
birbirlerine uymazlar kerem rafa ile olur

Çevrimiçi Tass

ben rafaya 10m teklif gelmesi halinde düşünmeden gönderirdim. 31 yaşına gelmiş bir oyuncu. ondan önemlisi rafa varken sistem oturmuyor, orta saha zayıf kalıyor.. aynı sorunu gedsonda yaşıyoruz. onun da pas ve (futbol) beyni zayıf oldugundan düzgün bir orta saha kurgusu yapamıyoruz. bu oyunculardan çıkılması veya mevkilerinin orta saha/merkez dışına alınması gerekir. rafa kanat/ikinci forvet, gedson kanat veya bek olabilir. gedsonu kaliteli bir orta saha ve orkunla belki idare edersin ama rafa bizde kanat dışında olmaz. her ne kadar verimi kanatta daha az olsa bile takıma verdiği zarar (ortadayken) yararından daha fazla bence.

Çevrimiçi Samet Demir

ben rafaya 10m teklif gelmesi halinde düşünmeden gönderirdim. 31 yaşına gelmiş bir oyuncu. ondan önemlisi rafa varken sistem oturmuyor, orta saha zayıf kalıyor.. aynı sorunu gedsonda yaşıyoruz. onun da pas ve (futbol) beyni zayıf oldugundan düzgün bir orta saha kurgusu yapamıyoruz. bu oyunculardan çıkılması veya mevkilerinin orta saha/merkez dışına alınması gerekir. rafa kanat/ikinci forvet, gedson kanat veya bek olabilir. gedsonu kaliteli bir orta saha ve orkunla belki idare edersin ama rafa bizde kanat dışında olmaz. her ne kadar verimi kanatta daha az olsa bile takıma verdiği zarar (ortadayken) yararından daha fazla bence.
Yada yeni gelecek kanatlarla birlikte hoca Rafa denklemine bir çare bulacak.

(Profilinize yaşınızı girebilir misiniz?)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Tass

kwp geldiğini varsayarsak 4-3-3 sanki şu aşamada en ideal formasyon olur. açıkcası sol beke de güvenip yola çıkmazdım. nolur nolmaz diye "efsane kadro" kuracaz madem, altyapıdan yetişmiş, avrupa görmüş rıdvanı takviye ederdim. şu anda piyasası en düşük seviyede diye düşünüyorum.

orta üçlüye örnek olarak bizimle anılan diomande olursa yanına tessmann ve orkunu koyar, demir ege, kartal, hatta bana kızacaksınız ama emirhan ilkhan (sakatlıgı geçmiştir) geri alır ve onları rotasyona koyardım. emirhan başakşehirde çok olgun top oynamıştı. çok ümitliydim o cocuktan ve hala ümidim de var. o olmayacaksa da mert kömür gibi sağlam potansiyeli olan bir gurbetci de olur.. amaç orkunu yedeklemek.

stoperler bana göre tamamen hem facia hem sayısal olarak eksikler. burayı komple değiştirmek lazım.

daha sağ sol açıklara giremedik.. ki asıl para oralara lazım.. keşke skov olsen ve schelderup olsa...
bir tek kaleyi düşünmüyorum. ne kadar merti pek beğenmesem de emir yaşar ve göktuğuydu sanırım.. bu kardeşlerimizden ümitliyim. burada yapılacak tek şey acilen ersini göndermek.
bu kadar yazınca aslında ne kadar ümitsizim ortaya çıkıyor galiba :(

Etiketler: