2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Demir, COB, sEuL, Zafer55, Yusuf Berberoğlu, Samet Ç, annoca, Georgetown, gokhans, KartalınGücü, Gökhan Güvenç, 38life, Özgür Gültekin, Darkeagle, tolga1903, Kapkarakartal, underworld, Ravenman, bull74, Umutcan Kaya, hasankale, ulumemo, doganay, yaço58, maıden, Sinan66, eryigitcaner, Monza, murat, ergin, mtorunlu, Rasim, Necmi, mayguntr, Kartal Ç, kartalizma190399, Serdar3444, OnurG, NioHH, cornelius, Tass, balkan-kartal, Yancos, sefaköykartali, c3c2k, Yokmessi, murat baltacı, golazokartal, sozkul, safak_01, Liquidator, Reawers, Bülent Yiğitcan, mellfred ve 377 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 178605 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi 38life

tamam kadro kötü ama hocanın oynattığı veya oynatmaya çalıştığı bir oyun yok ole geldiğinden beri ne oynuyoruz biz net bir şekilde söyleyebilecek biri var mı serdar anadolu takımı oyunu oynatmaya çalışıyordu gio geçiş oynatmaya çalışıyordu bu ne oynatmaya çalışıyor millet onu anlatmaya çalışıyor bu takımı full yenile bundan başkasını da oynamayacak başkan gerekli hamleleri yaptıktan sonra hocayı da değişir 1 ay içinde çünkü hoca değil geldiğinden beri söylüyorum

O zaman takımın başına hoca getirmeyeceklerdi. Hocayı kendi kurmadığı bir takımın başına getirip transfer yapmadan yine kendi kurmadığı kadro sahadayken göndermek yapılabilecek en absürd şey. Şuan taraftarın istediği bu. Bunun elle tutulur hiçbir yanı yok.

Bu hocanın iyi bir hoca mı kötü bir hoca mı olduğuyla bile alakalı değil. Burada direkt mantık hatası var.

Çevrimiçi 38life

pas yapabilmenin neyi 90 dakika yapılamayacak bir şey pas yapmak zor bir şey mi oldu bizim için artık ? Hoca pas oyunu oynatmıyor direk dikine kaleye savunma arkasına koşular adam sarkıtıyor futbol anlayısı bu büyük takım anlayısında bu olmaz sadece set hucumuda olmalı.Foruma aranıza yeni katıldım sezon sonu yoktum aranızda olsaydım söylerdim.

Set hücumu öyle mi? Kimle set oyunu oynayacaksın afedersin? Set hücumu oynamaya uygun 2'den fazla oyuncu söylesene bugün sahadaki 11'den. Ben sana söyleyeyim. Bugün sahada set oyunu oynamaya en uygun isim Mertti. Senin kadron tamamen geçiş oyunu için kurulmuş bir kadro. Sen diyorsun ki hoca alsın bu kadroyu set oynatsın. Senin yıldızın Rafa, Rafa. Bütün taraftarın aşık olduğu adam Rafa. Nasıl set oynayacaksın Rafayla? Allah aşkına çok az şey bilip çok büyük konuşuyorsunuz. Keşke problemler öyle senin benim iki dakikada yaptığımız kıçıkırık analizlerle çözülebilecek problemler olsa.

Çevrimiçi 38life

Tam ifade edememişim sanırım.
Varsın 3-4 parça üst kaliteye taşınsın ama yanında 4-5 parça da kaliteyi yükseltme  öncelikli olmaksızın değişsin demek istiyorum. Yeter ki değişim olsun.. ruh değişsin hava değişsin

Yani olması gereken de o zaten. Bu yapılmaya çalışılıyordur diye düşünüyorum.

Çevrimiçi 38life

https://twitter.com/ekgedik1903/status/1945558631157530809

hocasız çıksak yine bu kadar pozisyon verirdik.

Evet katılıyorum. Ama şunu da ekliyorum. Herhangi bir top class hocayla çıksak muhtemelen yine bundan daha iyi olmazdı.

Çevrimiçi Serdar3444

Şu an, hoca eleştirmek için çok erken olur. 10.Haftaya kadar hiçbir şey oynatamazsa zaten gider. Kimse durduramaz. Ama şu anda bariz haksızlık olur.
Türk hoca gelmeyecekse de, sezon ortasında gelecek hiçbir hocanın zaten şansı olmayacak...
Bu maçlar deneme maçı, hoca da deniyor, herkese ayrı ayrı şans veriyor. Derdimiz galip gelmek olmamalı, eksikleri görmek olmalı, belki bilerek böyle bir kurgu ile yenilgi alıp, yönetimi uyandırıyor. Bilemeyiz, hele bir kadro tamamlansın, yinede oynatamazsa hep birlikte gömelim ama daha erken...
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2025, 00:17:22 Serdar3444 ]

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

🔥 SON DAKİKA

⚫️⚪️ Juventus, Marcus Rashford için girişimlere başladı.

(Di Marzio)

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Benficaya Gedsonu verelim, uzerine fark ödeyip Florentinoyu alalım.

Set hücumu öyle mi? Kimle set oyunu oynayacaksın afedersin? Set hücumu oynamaya uygun 2'den fazla oyuncu söylesene bugün sahadaki 11'den. Ben sana söyleyeyim. Bugün sahada set oyunu oynamaya en uygun isim Mertti. Senin kadron tamamen geçiş oyunu için kurulmuş bir kadro. Sen diyorsun ki hoca alsın bu kadroyu set oynatsın. Senin yıldızın Rafa, Rafa. Bütün taraftarın aşık olduğu adam Rafa. Nasıl set oynayacaksın Rafayla? Allah aşkına çok az şey bilip çok büyük konuşuyorsunuz. Keşke problemler öyle senin benim iki dakikada yaptığımız kıçıkırık analizlerle çözülebilecek problemler olsa.

neyse orkun kadroya girince yine pas yerine uzun pasla çıkınca ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaksın.

Çevrimiçi 38life

Sen ileri çıktığında geri dönemeyen 2 tane stoper ve yine ileri çıktığında dönemeyen bir sağ bek ve geçiş oyunu dışında hiçbir numarası olmayan Rafa ile oynuyorsun ama set oynamayı hayal ediyorsun. Arkadaşlar. Ne istediğimizi bir tartıp düşünelim. Olması mümkün şeyler isteyin.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Benficaya Gedsonu verelim, uzerine fark ödeyip Florentinoyu alalım.

Juventus, Jadon Sancho'yu kadrosuna katmaya yakın.

Akşam saatlerinde menajeri ve Manchester United ile olumlu temaslar sağlandı. (Di Marzio)

Çevrimiçi Samet Demir

Şu an, hoca eleştirmek için çok erken olur. 10.Haftaya kadar hiçbir şey oynatamazsa zaten gider. Kimse durduramaz. Ama şu anda bariz haksızlık olur.
Türk hoca gelmeyecekse de, sezon ortasında gelecek hiçbir hocanın zaten şansı olmayacak...
Bu maçlar deneme maçı, hoca da deniyor, herkese ayrı ayrı şans veriyor. Derdimiz galip gelmek olmamalı, eksikleri görmek olmalı, belki bilerek böyle bir kurgu ile yenilgi alıp, yönetimi uyandırıyor. Bilemeyiz, hele bir kadro tamamlansın, yinede oynatamazsa hep birlikte gömelim ama daha erken...
Bize daha iyi futbol oynatabilecek hangi Türk hocayı getireceğiz mesela abi ? Aba altından sopa göstermişsin resmen :)

Diğer söylediklerine katılıyorum, bizim hoca değişiminden önce net olarak transfer ihtiyacımız var. Bugün kadroda olan oyuncuların yarısıyla yolların ayrılması lazım, çeyreği anca 11 olur diğer çeyrekte en fazla rotasyona girer. Halen 11'e net 5 oyuncu ihtiyacımız var.

Bu takım en iyi ihtimalle şubatta, kötü senaryoyu düşünürsek de anca önümüzdeki yaz düzelir.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

tamam kadro kötü ama hocanın oynattığı veya oynatmaya çalıştığı bir oyun yok ole geldiğinden beri ne oynuyoruz biz net bir şekilde söyleyebilecek biri var mı serdar anadolu takımı oyunu oynatmaya çalışıyordu gio geçiş oynatmaya çalışıyordu bu ne oynatmaya çalışıyor millet onu anlatmaya çalışıyor bu takımı full yenile bundan başkasını da oynamayacak başkan gerekli hamleleri yaptıktan sonra hocayı da değişir 1 ay içinde çünkü hoca değil geldiğinden beri söylüyorum
bu kadroya hiç birşey oynatamazsın burda hoca suçlanmaz bunlar hoca öğüten bir grup sahada hoca kötülemek çok kolay birşey 1 ayda file dönüşen oyuncudsn ne bekleyeceksin bu hocanın takımı değil üstüne hoca öğüten takım kendi takımını kursun teknik deperlendirme ondan sknra yapılır ama bu takımdan kurtulmak şart

Çevrimiçi yaço58

Kerem ismi çıktığında twittarda istemiyorum diyen tayfa vardı şu kanatlara bakınca keremi direk indiririm ihtimal varsa yok muhafazakarmış yok liberalmiş gram umrumda değil Beşiktaş’ım iyi olsun iyi oynasın Kerem de katkı versin o umrumda maalesef sanchp rashford gerçekçi hedef değil kerem bizi istiyorsa alalım Kerem-rafa-irfan yapabilsek bile çağ atlarız kanatlarda şu bitik adamlarla olmuyor rashica mario muci nerede belli değil vitesi arttıralım

Çevrimiçi Necmi

Juventus, Jadon Sancho'yu kadrosuna katmaya yakın.

Akşam saatlerinde menajeri ve Manchester United ile olumlu temaslar sağlandı. (Di Marzio)
karar ver hangisi 😂 gece yarısı juve transfer görüşmesimi yapar

Çevrimiçi Ravenman

3 transfer sezonu bekleyemeyeceğiz. Hem hoca hem başkan kovulur.

Radikal transfer sezonu lazım. Bu ölüleri ruhsuzlardan kurtulmamız lazım. Alex, Onur ve Immobile gitti.

Kaldı Baktiyar, Onana, Tayfur, Musrati, Svensson, Joa Mario, Salih, Amir, Necip, Ersin, Muçi, Kenan ve Rashica.

Çevrimiçi tolga1903

bu oyuncuların tamamını göndermeden bu takım düzelmez git bonservissiz ucuz oyuncu topla en azından bunlar kadar kansız olmazlar
Daha 19 yaşındasın üç günde o götü nasıl büyüttün 19 yaşında biri bu kiloyu nasıl alır geçtim artık oynadıkları futboldan inssn kendine bakmazmı şu kiloyla grlen oyuncuyu ben kampa bile almam napacaksın kampta bunlara kilo versinler diye diyetmi uygulayacaksın
Bunlardan futbolcu falan olmaz koy kapıya ikinci ligden takım bulamazlar kendilerine
Bunların hepsini göndermek lazım olmaz başka türlü kaç yılımızı yediler

19 yaşındakinde de iş yok 30 yaşındakinde de. Benim en tilt olduğum konu sanki bunlar yeni oyuncu ilk kez bu takımda oynuyormuş geçen seneki rezil kepaze bunlar değilmiş gibi "hazırlık maçı bu, oyunculara yükleme yapıldı ondan böyleler" gibi hala şunlari savunma çabası. Yahu bunların en hazır olduğu halini de gördük -1 puandaki takımı +2'ye çıkaran tel aviv gibi ptt seviyesi takıma rezil olan bu herifler değil miydi? Bu takım değil miydi mustafa hekimoğlu yeterli semih solda iyi diye transfer yapmayıp oyuncak olan? E hala aynı fikirdeysen hala semih var diye mustafa var diye demirege var diye rashica var diye transfer yapmiyorsan sen 30 puan fark ye bir zahmet yemesen sürpriz olur bu kafayla.

Çevrimiçi Necmi

Kerem ismi çıktığında twittarda istemiyorum diyen tayfa vardı şu kanatlara bakınca keremi direk indiririm ihtimal varsa yok muhafazakarmış yok liberalmiş gram umrumda değil Beşiktaş’ım iyi olsun iyi oynasın Kerem de katkı versin o umrumda maalesef sanchp rashford gerçekçi hedef değil kerem bizi istiyorsa alalım Kerem-rafa-irfan yapabilsek bile çağ atlarız kanatlarda şu bitik adamlarla olmuyor rashica mario muci nerede belli değil vitesi arttıralım
sancho ya teklifin 10 +5 m keremin bonservisi 24 m  17 18 koy bakalım ne kadar gerçekci olur keremde yanıldığınız bir konu var kerem kanat değil ikinci forvet gol atar ama attırmaz bize hem atanı hem attıranı lazım yoksa keremin atacağı 8 10 gol yetmez bize isterim ama hesaplı oöacaksa yedek oyuncu olarak gelsin isterim yoksa benficanın isteyeceği paralara çok daha iyisi alınır 10 12 ye gidip olseni alırsın

Çevrimiçi tolga1903

bu kadroya hiç birşey oynatamazsın burda hoca suçlanmaz bunlar hoca öğüten bir grup sahada hoca kötülemek çok kolay birşey 1 ayda file dönüşen oyuncudsn ne bekleyeceksin bu hocanın takımı değil üstüne hoca öğüten takım kendi takımını kursun teknik deperlendirme ondan sknra yapılır ama bu takımdan kurtulmak şart

Abi gerçekten anlamıyorum. Bu heriflerle set oyunu oynayamıyorsun çünkü kanatların sağ bekin ve orta sahan yetenek fakiri, geçiş oynamaya çalışsan hedef maçlar hariç rakipler fırsat vermiyor verseler bu aptallar tercih hatalarıyla son pasları özürlü gibi verememeleriyle rezil ediyor. E duran top desen geçen sene doğrudan duran toptan attıkları gol sayısı 1 falan stoperlerin topa vurma özürlü. Yani ne bekleniyor ki herifler futbolcu mu onu sorgulatıyor bu ole napacak allah aşkına.

Ortaya doğru düzgün bir futbolcu grubu çıksa da hocayı suçlasak ama vallahi vicdanım el vermiyo ya şu adama laf etmeye

Çevrimiçi 38life

Beşiktaş taraftarı herhalde dünyanın en kırılgan taraftarı falan olmuş durumda. Benim gozlemim bu. Ve bu kırılganlıkla bir camianın başarı elde etmesi bana çok mümkün gelmiyor.

Çevrimiçi 38life

Benfica Gedson konusunda makul bir noktaya gelmeyecek gibi duruyor. Söylentiler de bu yönde. Başkan'ın da Gedson konusunda işi inada bindirdiği söyleniyor. Makul bir şekilde %50'sini vermezlerse satmam emekli olana kadar oynatırım blöfünü blöf olmaktan çıkarmış inat haline getirmiş gibi görünüyor. Ben de Gedson'un takımda kalacağını hissetmeye başladım. Şimdiye kadar kadro kurarken hep Gedsonsuz kurduk. Bu saatten sonra Gedson'lu kadro kurmamız gerekebilir. Gedson kalırsa oynar. Takımın en pahalı ikinci oyuncusunu yedek oturtamazsın. Ama Gedson oynarsa da önünde Orkun ve Rafa ile o iş olmaz. O yüzden Rafa'nın kanada kaymaktan başka bir seçeneği kalmaz. Zaten hem Gedson hem Rafa'nın merkezde olduğu senaryoda geçişten başka bir şey oynama olasılığın yok. Nasıl olacak bu iş bilmiyorum. Yönetimin de teknik ekibin de işi çok zor.

Çevrimiçi 38life

Bu arada bence hazırlık maçları televizyondan yayınlanmamalı. Gelecek sezon yönetim bu konuda bir adım atarsa gözümde çok puan kazanır.

Çevrimiçi yaço58

Benfica Gedson konusunda makul bir noktaya gelmeyecek gibi duruyor. Söylentiler de bu yönde. Başkan'ın da Gedson konusunda işi inada bindirdiği söyleniyor. Makul bir şekilde %50'sini vermezlerse satmam emekli olana kadar oynatırım blöfünü blöf olmaktan çıkarmış inat haline getirmiş gibi görünüyor. Ben de Gedson'un takımda kalacağını hissetmeye başladım. Şimdiye kadar kadro kurarken hep Gedsonsuz kurduk. Bu saatten sonra Gedson'lu kadro kurmamız gerekebilir. Gedson kalırsa oynar. Takımın en pahalı ikinci oyuncusunu yedek oturtamazsın. Ama Gedson oynarsa da önünde Orkun ve Rafa ile o iş olmaz. O yüzden Rafa'nın kanada kaymaktan başka bir seçeneği kalmaz. Zaten hem Gedson hem Rafa'nın merkezde olduğu senaryoda geçişten başka bir şey oynama olasılığın yok. Nasıl olacak bu iş bilmiyorum. Yönetimin de teknik ekibin de işi çok zor.
Takaslasak biriyle olmaz mı

Çevrimiçi Samet Demir

Bu arada bence hazırlık maçları televizyondan yayınlanmamalı. Gelecek sezon yönetim bu konuda bir adım atarsa gözümde çok puan kazanır.
Orkunla gelen hava 1 hazırlık maçı ile neredeyse dağıldı, Allah korusun Shaktar'a elenirsek olacakları düşünemiyorum..
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: