2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Tass, murat baltacı, maıden, Yusuf Berberoğlu, 38life, gokhans, annoca, hasankale, Zafer55, eryigitcaner, Kapkarakartal, Özgür Gültekin, levitate, sefaköykartali, golazokartal, KartalınGücü, Georgetown, Ravenman, Yokmessi, c3c2k, kartalizma190399, ulumemo, tolga1903, bull74, Gökhan Güvenç, cornelius, sozkul, mtorunlu, yaço58, safak_01, sEuL, OnurG, Liquidator, Darkeagle, Yancos, matias_27, Reawers, NioHH, Bülent Yiğitcan, Serdar3444, Umutcan Kaya, mellfred, Sinan66, Monza, kahyaoglueren, Savaş, Rasim, emre_1978, doganay, mayguntr, Kartal Ç, pinehitman ve 384 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 175948 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Ravenman

En az 3 transfer sezonu lazım

Geçen sezon ve ondan önceki sezonda 3 transfer sezonu lazım dediler.

Öyle bir enkaza girdikki çıkmak nedir bilmeyiz

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Konuşursanız konuşulur

konuşulmazsa kasımda havluı atmaya devam

Çevrimiçi tolga1903

Pekala hadi bu hocadan da olmaz. Şu oyuncu grubunun yediği kaçıncı hoca olacak mesela 8 mi kaç? Yahu hoca göndermek kolay verirsin fesih bedelini yollarsın. Peki şu kafayla nasıl mücadele edeceksin mesela "başkan rashica'yı çok beğeniyor satilmadan oyuncu düşünmüyor" veya "başkan 6 numarayı demir ege'nin gelişimine zarar vereceği için düşünmüyor" nasıl mücadele edeceksiniz? Yangından mal kaçırır gibi bir halt olmayan oyuncunun yarısına 6.8 milyon verdi bu adam 2 milyon verdiğiyse kesin ve net olarak futbolcu değil. Bugün 9 milyon euro'ya iyi bir stoper veya ortalama bir kanat (ki ortalama kanat dediğin rashica'nın falan 3 gömlek iyisidir) alırdın.

Şu kulüpte bilhassa yönetimde sözü geçen ve futboldan anlayan birileri geçen seneden kalan hiçbir futbolcuya itimat edilip adam yerine konulup da yola cikilmamasi gerektiğini o hocanın da başkanın da kafasına vura vura anlatmadigi sürece bu kepaze heriflerle bir yol gidemeyiz

Çevrimiçi 38life

konuşulmazsa kasımda havluı atmaya devam

Bunu bilemezsin. Ama konuşulursa bunun yaşanacağı garantilenmiş olur. Tercih sizin.

Bunu bilemezsin. Ama konuşulursa bunun yaşanacağı garantilenmiş olur. Tercih sizin.
nasıl bilemeyiz geçen seneden sadece 2-3 oyuncu değişince durum gözler önünde bugün net şekidle görülmüştür değişen hiçbir şey yoktur takım yine aynı kötürüm.

Aynı şeyi deneyip farklı sonuclar bekleyemeyiz ya kadro tam anlamıyla değişecek yada kasımda havlu atmaya devam.

Ben bunu gördüğüm için shaktar macından korkuyorum dedim korkularım da haklı cıkıcam maalesef görünen köy kılavuz istemez çarşambanın geleceği perşembeden belli.

Çevrimiçi Necmi

Pekala hadi bu hocadan da olmaz. Şu oyuncu grubunun yediği kaçıncı hoca olacak mesela 8 mi kaç? Yahu hoca göndermek kolay verirsin fesih bedelini yollarsın. Peki şu kafayla nasıl mücadele edeceksin mesela "başkan rashica'yı çok beğeniyor satilmadan oyuncu düşünmüyor" veya "başkan 6 numarayı demir ege'nin gelişimine zarar vereceği için düşünmüyor" nasıl mücadele edeceksiniz? Yangından mal kaçırır gibi bir halt olmayan oyuncunun yarısına 6.8 milyon verdi bu adam 2 milyon verdiğiyse kesin ve net olarak futbolcu değil. Bugün 9 milyon euro'ya iyi bir stoper veya ortalama bir kanat (ki ortalama kanat dediğin rashica'nın falan 3 gömlek iyisidir) alırdın.

Şu kulüpte bilhassa yönetimde sözü geçen ve futboldan anlayan birileri geçen seneden kalan hiçbir futbolcuya itimat edilip adam yerine konulup da yola cikilmamasi gerektiğini o hocanın da başkanın da kafasına vura vura anlatmadigi sürece bu kepaze heriflerle bir yol gidemeyiz
bu oyuncuların tamamını göndermeden bu takım düzelmez git bonservissiz ucuz oyuncu topla en azından bunlar kadar kansız olmazlar
Daha 19 yaşındasın üç günde o götü nasıl büyüttün 19 yaşında biri bu kiloyu nasıl alır geçtim artık oynadıkları futboldan inssn kendine bakmazmı şu kiloyla grlen oyuncuyu ben kampa bile almam napacaksın kampta bunlara kilo versinler diye diyetmi uygulayacaksın
Bunlardan futbolcu falan olmaz koy kapıya ikinci ligden takım bulamazlar kendilerine
Bunların hepsini göndermek lazım olmaz başka türlü kaç yılımızı yediler

Çevrimiçi 38life

nasıl bilemeyiz geçen seneden sadece 2-3 oyuncu değişince durum gözler önünde bugün net şekidle görülmüştür değişen hiçbir şey yoktur takım yine aynı kötürüm.

Aynı şeyi deneyip farklı sonuclar bekleyemeyiz ya kadro tam anlamıyla değişecek yada kasımda havlu atmaya devam.

Ben bunu gördüğüm için shaktar macından korkuyorum dedim korkularım da haklı cıkıcam maalesef görünen köy kılavuz istemez çarşambanın geleceği perşembeden belli.

Hem aynı kadro diyosun hem okları hocaya yöneltiyorsun.

Hem aynı kadro diyosun hem okları hocaya yöneltiyorsun.

Oyunda geçen seneden beri bir değişiklik yok çünkü.

Serdar toprak tepe,gio pas yaptırabiliyordu bu takıma.

Maçın bir bölümünde sadece defanstta nasıl pasla çıktık macı izlediyseniz gormussunuzdur emirhan sol bek oynadıgı donem demek ki istediği zaman pas yapabiliyor takım.

Biz uzun topla cıkacaksak defansttan orkunu niye aldık ?

Bu hoca da kötü kadro daha kötü hepsi bu.

Çevrimiçi Zafer55

2-3 transfer dönemine değil çok radikal bir transfer dönemine ihtiyacımız var.
 Oturmuş bir takımımız yok ki nokta transfer mantığıyla düzeni çok bozmadan parça parça ilerleyelim.
 Üzerinde ölü toprağı olan,  ligin çeyreği dolmadan umutu kestiren bir oyuncu topluluğu var.
Ne kadar fazla değişiklik olursa kadroda o kadar umudum artar benim.

Çevrimiçi underworld

Gene tekrara düşeceğiz.
2 tane zımba gibi kanat gelmeden bir şey olmaz.

Çevrimiçi Zafer55

bu oyuncuların tamamını göndermeden bu takım düzelmez git bonservissiz ucuz oyuncu topla en azından bunlar kadar kansız olmazlar
Daha 19 yaşındasın üç günde o götü nasıl büyüttün 19 yaşında biri bu kiloyu nasıl alır geçtim artık oynadıkları futboldan inssn kendine bakmazmı şu kiloyla grlen oyuncuyu ben kampa bile almam napacaksın kampta bunlara kilo versinler diye diyetmi uygulayacaksın
Bunlardan futbolcu falan olmaz koy kapıya ikinci ligden takım bulamazlar kendilerine
Bunların hepsini göndermek lazım olmaz başka türlü kaç yılımızı yediler
İlk izlediğimde Nihat kahvecinin gençliğini hatırlatmıştı fiziği koşması falan.
Bu akşam ise yine Nihatı anımsattı ama 45 yaşındaki halini

Gene tekrara düşeceğiz.
2 tane zımba gibi kanat gelmeden bir şey olmaz.
onu baştan beri diyoruz ama sadece biz diyoruz kanat gelmiyor 3 senedir.

Raşitsa arroyo sol taraf götürür diye düşünüyor yönetim.

Çevrimiçi annoca

yarım sezonda neler yaptı üstüne koyacağına niye böyle oldu bu. büyük potansiyeldi ziyan ediyor kendine. kısmen basit bir lige gitsede biraz gol atsa 10 üzerine elden çıkarabilirz umarım

Takim makim yok, Pep, Kloop, Flick uc hoca ayni anda calissa bu kadrodan bir sey cikaramazlar.

Sadece Sol Bek/Forvet degisti kadroda, orta sahada en iyi oyuncun olan Gedson yok yerine kayserispora oylesine kiraya verdigin adami oynatiyorsun ilk 11'inde.

11 de min 8 oyuncu degismeden hoca konusmak dunyanin en gereksiz isi su an.
Götürme abicim kampa göndereceğin oyuncuları ur gibiler kurtulamadık şu adamlardan.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi 38life

Oyunda geçen seneden beri bir değişiklik yok çünkü.

Serdar toprak tepe,gio pas yaptırabiliyordu bu takıma.

Maçın bir bölümünde sadece defanstta nasıl pasla çıktık macı izlediyseniz gormussunuzdur emirhan sol bek oynadıgı donem demek ki istediği zaman pas yapabiliyor takım.

Biz uzun topla cıkacaksak defansttan orkunu niye aldık ?

Bu hoca da kötü kadro daha kötü hepsi bu.

Daha 5 dakika önce "aynı şeyleri deneyip farklı sonuç beklemekten bahsettin." Şimdi geçen sene hocaya bu kadro verilmiş ve hiçbir şey olmamışken bu sene de aynı kadro verildiğinde farklı sonuç elde etmesini bekliyorsun. Fazla ironik.

Çevrimiçi 38life

2-3 transfer dönemine değil çok radikal bir transfer dönemine ihtiyacımız var.
 Oturmuş bir takımımız yok ki nokta transfer mantığıyla düzeni çok bozmadan parça parça ilerleyelim.
 Üzerinde ölü toprağı olan,  ligin çeyreği dolmadan umutu kestiren bir oyuncu topluluğu var.
Ne kadar fazla değişiklik olursa kadroda o kadar umudum artar benim.

3 transfer sezonuna ihtiyaç olması takımın parça parça değiştirilmesi anlamına gelmiyor. Bir sezonda tüm parçaların üst kaliteden oluşturulmasının mümkün olmadığı anlamına geliyor. O yüzden 3 transfer sezonu lazım.

Çevrimiçi annoca

yağız genç ama ilk 11 oynayabilecek oyuncu bakılıyor demişti. x de de bryan zaragoza gördüm bir kaç yerde. iyi deniyor farklı bir stili var.

Çevrimiçi 38life

Kanatları Joa Mario - Rashica olan takımı dünyanın en iyi 10 hücum teknik direktöründen oluşan bir konsey yönetse yine hücum anlamında bir şey üretemez.

Sağ beki Svensson, Stoperleri Paulista - Felix, orta sahası Ege-Kartal-Rafa olan bir takımı dünyanın en iyi 10 savunma teknik direktöründen oluşan bir konsey yönetse yine saçma sapan goller yemesini engelleyemez.

Daha 5 dakika önce "aynı şeyleri deneyip farklı sonuç beklemekten bahsettin." Şimdi geçen sene hocaya bu kadro verilmiş ve hiçbir şey olmamışken bu sene de aynı kadro verildiğinde farklı sonuç elde etmesini bekliyorsun. Fazla ironik.

Ne demek istediğimi anlıyorsunuz bence anlamamazlıktan geliyorsunuz gibi.Kadronun kötü oldugunda hem fikiriz zaten hepimiz.Hoca taraftar başkan bundan yana sıkıntı yok ancak dediğim şey şu yinede takım oyununda bir değişim göremiyoruz defansttan uzun toplarla cıkıyoruz bu kadro ne kadar kötürümde olsa 2-3 pas üst üste defansttan yaparak cıkar nitekim bugün bunu gösterdi bundan bahsediyorum.Valerien İsmael döneminde ki gibi uzun top baskı press kontra atak var yine set hücumu pas yaparak cıkmak yok hocanın eksi yönü bu set hücum oynatamıyor bundan bahsediyorum umarım şimdi daha iyi anlatabilmişimdir

Çevrimiçi 38life

Ne demek istediğimi anlıyorsunuz bence anlamamazlıktan geliyorsunuz gibi.Kadronun kötü oldugunda hem fikiriz zaten hepimiz.Hoca taraftar başkan bundan yana sıkıntı yok ancak dediğim şey şu yinede takım oyununda bir değişim göremiyoruz defansttan uzun toplarla cıkıyoruz bu kadro ne kadar kötürümde olsa 2-3 pas üst üste defansttan yaparak cıkar nitekim bugün bunu gösterdi bundan bahsediyorum.Valerien İsmael döneminde ki gibi uzun top baskı press kontra atak var yine set hücumu pas yaparak cıkmak yok hocanın eksi yönü bu set hücum oynatamıyor bundan bahsediyorum umarım şimdi daha iyi anlatabilmişimdir

Bir pozisyonda gördüğün şeyi takım 90 dakika boyunca yapabilir sanıyorsun. Ne pası Allah aşkına? Kaç tane 10 metre önüne pas atabilen oyuncu var bu 30 kişilik kadroda? 3 mü? 4 mü? Geçen sezon koca bir yarı sezon boyunca olmayan şeyi 3 hazırlık maçında beklemen de bir garip. Madem öyle sezon bittiğinde gösterseydin tepkini. Neden şimdi?

Çevrimiçi Samet Ç

tamam kadro kötü ama hocanın oynattığı veya oynatmaya çalıştığı bir oyun yok ole geldiğinden beri ne oynuyoruz biz net bir şekilde söyleyebilecek biri var mı serdar anadolu takımı oyunu oynatmaya çalışıyordu gio geçiş oynatmaya çalışıyordu bu ne oynatmaya çalışıyor millet onu anlatmaya çalışıyor bu takımı full yenile bundan başkasını da oynamayacak başkan gerekli hamleleri yaptıktan sonra hocayı da değişir 1 ay içinde çünkü hoca değil geldiğinden beri söylüyorum
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2025, 23:29:34 Samet Ç ]

Bir pozisyonda gördüğün şeyi takım 90 dakika boyunca yapabilir sanıyorsun. Ne pası Allah aşkına? Kaç tane 10 metre önüne pas atabilen oyuncu var bu 30 kişilik kadroda? 3 mü? 4 mü? Geçen sezon koca bir yarı sezon boyunca olmayan şeyi 3 hazırlık maçında beklemen de bir garip. Madem öyle sezon bittiğinde gösterseydin tepkini. Neden şimdi?

pas yapabilmenin neyi 90 dakika yapılamayacak bir şey pas yapmak zor bir şey mi oldu bizim için artık ? Hoca pas oyunu oynatmıyor direk dikine kaleye savunma arkasına koşular adam sarkıtıyor futbol anlayısı bu büyük takım anlayısında bu olmaz sadece set hucumuda olmalı.Foruma aranıza yeni katıldım sezon sonu yoktum aranızda olsaydım söylerdim.

tamam kadro kötü ama hocanın oynattığı veya oynatmaya çalıştığı bir oyun yok ole geldiğinden beri ne oynuyoruz biz net bir şekilde söyleyebilecek biri var mı serdar anadolu takımı oynatmaya çalışıyordu gio geçiş oynatmaya çalışıyordu bu ne oynatmaya çalışıyor millet onu anlatmaya çalışıyor bu takımı full yenile bundan başkasını da oynamayacak başkan gerekli hamleleri yaptıktan sonra hocayı da değişir 1 ay içinde çünkü hoca değil geldiğinden beri söylüyorum

Bunu anlatmak istiyorum sabahtan beri teşekkür ederim.Çok iyi kadro versekte hoca bir oyun vadetmiyor bize.

Çevrimiçi Zafer55

3 transfer sezonuna ihtiyaç olması takımın parça parça değiştirilmesi anlamına gelmiyor. Bir sezonda tüm parçaların üst kaliteden oluşturulmasının mümkün olmadığı anlamına geliyor. O yüzden 3 transfer sezonu lazım.
Tam ifade edememişim sanırım.
Varsın 3-4 parça üst kaliteye taşınsın ama yanında 4-5 parça da kaliteyi yükseltme  öncelikli olmaksızın değişsin demek istiyorum. Yeter ki değişim olsun.. ruh değişsin hava değişsin

26 haziranda yazmısım.

Hoca konusunda benimde endişelerim var.

Maç filan oynanmamıs daha @38life

Etiketler: