2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Özgür Gültekin, Yusuf Berberoğlu, KartalınGücü, Mehmet57, Monza, Kapkarakartal, gokhans, Sinan66, Samet Ç, Rasim, Umutcan Kaya, Zafer55, maıden, hasankale, mayguntr, eryigitcaner, Gökhan Güvenç, annoca, 38life, ergin, levitate, Georgetown, Kartal Ç, matias_27, OnurG, NioHH, sEuL, yaço58, Darkeagle, Serdar3444, cornelius, murat, Tass, balkan-kartal, mtorunlu, Yancos, underworld, sefaköykartali, c3c2k, Yokmessi, murat baltacı, golazokartal, Ravenman, ulumemo, bull74, sozkul, safak_01, Liquidator, Reawers, Bülent Yiğitcan, mellfred, kahyaoglueren, emre_1978, doganay ve 398 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 177374 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Rafaya niye bu kadar yük bindiriyoruz.

Çevrimiçi levitate

Oha (Küfür Yasak)₆ herifler sırf aşile çalışıyor.

yine yaptılar
bipbipbupbup

Çevrimdışı joseph35

Sancho Juventus ile anlaştı. Rashford olmazsa ki çok zor onun olması potansiyeeli bir genç arayışına gireriz. Ama bence yine önemli bir yıldız aranmalı sol kanat için. İllaki potansiyelli alınacaksa da Arroyo tarzı olmamalı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu yenilgi iyi oldu.
Orta sahanın helva gibi, kanatlarin olmadigini ve defansın da kağnı gibi olduğunu görmüşlerdir.

Çevrimiçi levitate

Bu yenilgi iyi oldu.
Orta sahanın helva gibi, kanatlarin olmadigini ve defansın da kağnı gibi olduğunu görmüşlerdir.
+1903
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

En az 3 transfer sezonu lazım

Çevrimiçi mayguntr

bu arada hocanın oyun planıda çok kötü varsa tabi set hücumu yine yapmıyor 2 metrelik santrafor var uzun top atıyor savunma arkası defansttan pasla çıkmıyor çıkamıyor.

Şampiyonluk bu hocayla gelir mi çok emin değilim.
kimle cikacan defansdan bu kadroda, arka 4 lunun hic birinin ayagi duzgun degil nasil cikacan, cikmaya calissan iki pozisyondan biri kalende. kwp + orkun gelince biraz duzelir bu mevzu ama defansa yine ayagi duzgun biri lazim, paulisayla olacak is degil.

Gözlerim kanadı en az 6 takviye daha lazım.2 sezondur kanat kanat diye bağırıyoruz ne gelen var ne giden.
Svenson maçı çimin üzerinde yatarak bitirdi.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Mehmet57

Bu iyi oldu. Yani bu maçta iyi bir performans gösterseydik, göz boyayıcı olurdu, transfere etki ederdi. Böylelikle tekrardan gerçeklerle yüzleşmiş olduk. O konuda iyi oldu. Benim tek sıkıntım hocaya tepkiler. Bizim X tayfa yine hocaya sallıyor. Yani adamın elinde sağbek yok, adamın elinde sol kanat yok, sağ kanat yok, sol ve sağ kanadın yedeği yok. Santroforun yedeği yok. Stopper desen kağnı gibi. Ondan sonra hocaya sallıyorlar. Yani biz bu akılla ilerleyemeyiz.

Bu hocayla da olmaz kimse kusura bakmasın.adamın hiç mi eli değmez arkadaş takım her gün daha da geri gidiyor.
Sag bek te yatti herhalde gelmeyecek.

Çevrimiçi 38life

Bu hocayla da olmaz kimse kusura bakmasın.adamın hiç mi eli değmez arkadaş takım her gün daha da geri gidiyor.

😄😄😄

Çevrimiçi mayguntr

Takim makim yok, Pep, Kloop, Flick uc hoca ayni anda calissa bu kadrodan bir sey cikaramazlar.

Sadece Sol Bek/Forvet degisti kadroda, orta sahada en iyi oyuncun olan Gedson yok yerine kayserispora oylesine kiraya verdigin adami oynatiyorsun ilk 11'inde.

11 de min 8 oyuncu degismeden hoca konusmak dunyanin en gereksiz isi su an.

Çevrimiçi levitate

Bu sabah öğrendiğim bilgi, Beşiktaş stoper transferi çalışmalarını hızlandırdı.

(Sercan Dikme)
bipbipbupbup

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

kimle cikacan defansdan bu kadroda, arka 4 lunun hic birinin ayagi duzgun degil nasil cikacan, cikmaya calissan iki pozisyondan biri kalende. kwp + orkun gelince biraz duzelir bu mevzu ama defansa yine ayagi duzgun biri lazim, paulisayla olacak is degil.

macın bir bölümünde sadece 1 atakta nasıl pasla çıktı takım gördünüz mü bilmiyorum emirhan sol bek oynamasına ragmen pas yaptırtmıyor bize defansttan çıkarken set hücum yok yine uzun topa oynatıyor.İsteyince takım pas yapabiliyor gio bile daha fazla topa sahip olup pas yaptırtıyordu.

Bu iyi oldu. Yani bu maçta iyi bir performans gösterseydik, göz boyayıcı olurdu, transfere etki ederdi. Böylelikle tekrardan gerçeklerle yüzleşmiş olduk. O konuda iyi oldu. Benim tek sıkıntım hocaya tepkiler. Bizim X tayfa yine hocaya sallıyor. Yani adamın elinde sağbek yok, adamın elinde sol kanat yok, sağ kanat yok, sol ve sağ kanadın yedeği yok. Santroforun yedeği yok. Stopper desen kağnı gibi. Ondan sonra hocaya sallıyorlar. Yani biz bu akılla ilerleyemeyiz.

asıl shaktara elenirsek ki yüksek ihtimal elenicez o zaman çok farklı şeyler konusulmaya başlanacak hoca yönetim oyuncular hakkında.

Çevrimiçi 38life

Bu sabah öğrendiğim bilgi, Beşiktaş stoper transferi çalışmalarını hızlandırdı.

(Sercan Dikme)

Sosyal medyanın havasını koklayıp haber yapıyorlar. Bakıyolar taraftar stoper hakkında söylenmeye başladı. Çat yapıştır Beşiktaş stoper arıyor haberini

jurasek-abraham haric gecen senenin aynı kadrosu bu oyuncu grubu ile hiçbir başarı gelmez gelmeyecekte.

bu takıma sağ bek sağ stoper,6 numara,sağ  kanat,sol kanat,2.santrafor gelmediği sürece hiçbir değişim olmayacak.

Çevrimiçi 38life

asıl shaktara elenirsek ki yüksek ihtimal elenicez o zaman çok farklı şeyler konusulmaya başlanacak hoca yönetim oyuncular hakkında.

Konuşursanız konuşulur

Çevrimiçi Necmi

Yedek santraforda şart. Bu nedir aga??
bence as santrafor lazım

Çevrimiçi matias_27

Su udokhai mi mudokgai mi nedir geldiğinden beri çok dikkatli izliyorum. Kimin bu transferde emeği geçmişse yazıklar olsun. Deve gibi boyu var 5 cm sicramiyor hem de her maçta.  Beli kalın dönemiyor bile kağnı herif.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimiçi Ravenman

Takımda orijinal kanatları olmayan normal kulüp:

- altyapıdan geçici olarak sağ ve sol kanat getirir oynatır transfer yapana kadar

Bizim Beşiktaş:

- Rafa’yı kanata atar, Rashica’yı, Necip’i, Gedson’u, Semih’i hepsini, kimki kanat değilse onu kanatta denir.

Çevrimiçi 38life

bence as santrafor lazım

Katılıyorum. Bunu 45 dakikalık performansa göre de söylemiyorum elbette. Abraham geldiğinde de söyledim. En az aynı kalibrede bir santrafor daha lazım. Mesela Tammy gibi bol kaçıran bir tipleme değil, buldu mu atan bir tipleme. Böylece birbirlerini de tamamlarlar. Taktiksel olarak da seçenekler çoğalır.

Çevrimiçi Ravenman

En az 3 transfer sezonu lazım

Geçen sezon ve ondan önceki sezonda 3 transfer sezonu lazım dediler.

Öyle bir enkaza girdikki çıkmak nedir bilmeyiz

Konuşursanız konuşulur

konuşulmazsa kasımda havluı atmaya devam

Çevrimiçi tolga1903

Pekala hadi bu hocadan da olmaz. Şu oyuncu grubunun yediği kaçıncı hoca olacak mesela 8 mi kaç? Yahu hoca göndermek kolay verirsin fesih bedelini yollarsın. Peki şu kafayla nasıl mücadele edeceksin mesela "başkan rashica'yı çok beğeniyor satilmadan oyuncu düşünmüyor" veya "başkan 6 numarayı demir ege'nin gelişimine zarar vereceği için düşünmüyor" nasıl mücadele edeceksiniz? Yangından mal kaçırır gibi bir halt olmayan oyuncunun yarısına 6.8 milyon verdi bu adam 2 milyon verdiğiyse kesin ve net olarak futbolcu değil. Bugün 9 milyon euro'ya iyi bir stoper veya ortalama bir kanat (ki ortalama kanat dediğin rashica'nın falan 3 gömlek iyisidir) alırdın.

Şu kulüpte bilhassa yönetimde sözü geçen ve futboldan anlayan birileri geçen seneden kalan hiçbir futbolcuya itimat edilip adam yerine konulup da yola cikilmamasi gerektiğini o hocanın da başkanın da kafasına vura vura anlatmadigi sürece bu kepaze heriflerle bir yol gidemeyiz

Etiketler: