2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

38life, maıden, COB, ulumemo, ahmetekinciogl2, Özgür Gültekin, tolga1903, underworld, Kartal Ç, hasankale, Georgetown, doganay, golazokartal, kartalizma190399, murat baltacı, sEuL, murat, Kapkarakartal, joseph35, Umutcan Kaya, Gökhan Güvenç, Sinan66, Zafer55, sefaköykartali, Darkeagle, Ravenman, Yusuf Berberoğlu, annoca, Monza, Yokmessi, Serdar3444, Rasim, mtorunlu, pinehitman, bull74, emre_1978, yaço58, safak_01, Reawers, balkan-kartal ve 411 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 165844 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

sancho

yağız doğru diyorsa başkan ilgilenmiypruz hiç ilgilenmedik  demiş blöf yapmıştı olabilir fiyat yükseltmesinler araya girmesinler diye öyle demişte olabilir başkan.
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2025, 21:22:38 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

muhteşem bir çocuk. Bende çok beğeniyorum. Paulista’ya alternatif çek al.. Önü  çok açık.

Tam kadroya giriyor formayı alıyor sonra bir sakatlık çocuk kayıp
Ayaklarına bu kadar hakim, buz gibi soğuk kanlı stoper uzun zamandır görmedim. Sakatlıktan emin olunsa hemen çökmek lazım.

Cıvıyan bir şey yok. Kuruntu yapıyosunuz kendi kendinize. KWP zaten bitmiş bir transfer. Ha 2 gün önce, 2 gün sonra. Çok bir şey fark etmez.

kuruntu yapmıyoruz 4 gün sonra avrupa kadrosu verilmesi gerekiyor biran önce kadroyu güclendirelim istiyoruz.Svensonn filan hali ortada bu oyuncularla shaktarı gecemeyiz.

Çevrimiçi Necmi

asıl detay şarkıda :D
kaçıncıya dinliyorum detayı göremedim 😳

Çevrimiçi Özgür Gültekin

taraftar kanatsızlıktan kafayı yedi.  :lol:

https://twitter.com/kartalhatti/status/1944822981563126222

Mesajı vermişler soldan yaldir yaldır gelecek biri bakalım kim 😁
HMS hayırlı olsun.

Çevrimiçi 38life

Maaaşı beğenmeyenlere hemen bi Svensson verelim seriden.

Çevrimiçi 38life

hala daha bu sene cepten çıkacak para 2 milyon euro başkanı ve Graf'ı tebrik etmek lazım ayrıca başkan Graf'ı göz önünde tutmayarak da adama çok iyi çalışma ortamı yarattı çok iyi iş yapıyor başkan tebrik etmek lazım

İmza parasını maaş olarak gösterirken de bunu mu düşündüler acaba. Sonuçta maaş dediğin şeyi aylık yatırıyosun ama imza parasını trink peşin veriyosun. :) Öteleme işine kafayı takmış durumda bizim başkan.  :D

Çevrimiçi Samet Ç

fatih çok biliyor iyi araştırsın kulüp açıklayınca görürsünüz zaten saklamıyorlar bir şey
https://x.com/Besiktas/status/1944825712386408612

Çevrimiçi 38life

sancho

Ben yerli bir oyuncu olacakmış gibi hissettim. Tammy'yi yabancı efsanelerimiz karşılamıştı. Orkunda yerli efsaneler devreye girdi. Şifo karşılayacaksa yine yerli olabilir.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi joseph35

Beşiktaş JK: "Kulübümüz, profesyonel futbolcu Kyle Walker-Peters ile prensip anlaşmasına varmıştır.

Futbolcunun İstanbul’da sağlık kontrolünden geçmesinin ardından imzalanacak sözleşmeyle ilgili detaylar iletişim mecralarımızdan kamuoyuyla paylaşılacaktır.

Kyle Walker-Peters transferiyle ilgili olarak basında ve sosyal medyada paylaşılan sözleşme detayları tamamen asılsızdır."

Çevrimiçi Samet Ç

İmza parasını maaş olarak gösterirken de bunu mu düşündüler acaba. Sonuçta maaş dediğin şeyi aylık yatırıyosun ama imza parasını trink peşin veriyosun. :) Öteleme işine kafayı takmış durumda bizim başkan.  :D
düşünmüşlerdir beklediğimden çok farklı bir adam çıktı tjkda yaptıklarını biliyorum da burada baskıdan dolayı ne yapacağını şaşırır diyordum ama gayet iyi gidiyor tabi yanına işini layıkıyla yapan bir adamı da koyması büyük etken 

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ben yerli bir oyuncu olacakmış gibi hissettim. Tammy'yi yabancı efsanelerimiz karşılamıştı. Orkunda yerli efsaneler devreye girdi. Şifo karşılayacaksa yine yerli olabilir.

Mantıklı bir çıkarım.

Çevrimiçi 38life

kuruntu yapmıyoruz 4 gün sonra avrupa kadrosu verilmesi gerekiyor biran önce kadroyu güclendirelim istiyoruz.Svensonn filan hali ortada bu oyuncularla shaktarı gecemeyiz.

Shaktar maçının bu tarihte olması geçen sezon ligi bitirdiğimiz noktanın bedeli. Şuan transferde olabildiğince hızlı gidiyoruz. Bu tarihte Shaktar maçı var diye Temmuzun ortasında 8 tane transfer bitirecek değiliz. Bunu beklemek haksızlık olur.

Çevrimiçi Samet Ç

e sağ kanat o :D
ikisini de alacağız dikkat edersen tekne ile devam ediyor karşıya geçip alır irfanı :D

Çevrimiçi joseph35

sağ kanat sol kanattan önce açıklanabilir bence de. Sol kanata Sancho gelme olasılığı yüksek. Sağa İrfan Can gelir. Rashica giderse de bir yabancı sağ kanat gelir. Gitmezse İrfan Can oynar Rashica yedek kalır görüşündeyim.

Çevrimdışı Liquidator

https://x.com/ertansuzgun/status/1944827252966900005?t=Dtv_xdGi3omAS97whsExvA&s=19

Geliyor iki gözümün çiçeği ))

Отправлено с моего 21081111RG через Tapatalk

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

sağ kanat sol kanattan önce açıklanabilir bence de. Sol kanata Sancho gelme olasılığı yüksek. Sağa İrfan Can gelir. Rashica giderse de bir yabancı sağ kanat gelir. Gitmezse İrfan Can oynar Rashica yedek kalır görüşündeyim.

Hoca Rashicayi hiç sagbekte denemedi. Vardır bir bildiği

Çevrimdışı levitate

düşünmüşlerdir beklediğimden çok farklı bir adam çıktı tjkda yaptıklarını biliyorum da burada baskıdan dolayı ne yapacağını şaşırır diyordum ama gayet iyi gidiyor tabi yanına işini layıkıyla yapan bir adamı da koyması büyük etken
tjk'yi ihya etmiş diyorlar aşırı seviliyormuş
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

bu arada Peters'ın ortaları vasat zaten sivrilen tek kötü özelliği o yüzden önüne oyun kurucu alınacak Rashica falan olmaz orada en fazla rotasyonda kullanılır satılmazsa sola da zaten sancho veya o kasa hem oyun kurabilen hem skor yapacak adam bakılıyor

Etiketler: