2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Ç, Yokmessi, Necmi, Yusuf Berberoğlu, Samet Demir, gokhans, Gökhan Güvenç, murat, Savaş, Sinan66, 38life, ahmetekinciogl2, Ravenman, ulumemo, Mehmet57, hasankale, sEuL, yaço58, COB, maıden, Georgetown, Darkeagle, Monza, Rasim, sozkul, Bülent Yiğitcan, mayguntr, bull74, mtorunlu, Özgür Gültekin, golazokartal, Kapkarakartal, doganay, murat baltacı, kahyaoglueren, fatihsahin, NioHH, Kartal Ç, kartalizma190399, joseph35, Umutcan Kaya, sefaköykartali, annoca, Serdar3444, pinehitman, emre_1978 ve 432 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 167352 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sEuL

Sag bek icin bu paralar cok fazla, verim alamazsak Ox'ta yasadiklarimizin aynisini yasariz.
Ben 2 - 2.5M Euro civari anlasiriz saniyordum ama bu paralar cok fazla.
4M Euro senelik + Imza parasi - bunun mac basilari falanda var - kim lan bu cocuk.

Neyse, bekleyip gormek lazim. Sonucta haber kaynagi kaynak degil.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çok beğendiğim ama Ajaxta sürekli oynamayan Ahmetcan Kaplan cincondan 2.5m euro istemiş. Oyuncunun bonservisi de var.
Menajer alemi çakal buradaki fiyatları ezbere biliyorlar. Onun için buraya bonsrvissiz oyuncu getireceksin maalesef keseyi açacaksın. Hem oyuncuyu hem de menajeri memnun edeceksin.

Çevrimiçi Samet Ç

fatih çok biliyor iyi araştırsın kulüp açıklayınca görürsünüz zaten saklamıyorlar bir şey
https://x.com/fatihdogan_38/status/1944817329910559113

:D

Çevrimiçi Samet Demir

Orkunun video da çok iyi, mehmet özdelik de sen git ben 1 kişi daha alacağım diyor. Seriye devam 😁
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Bir şey diyim mi.

Bu sene oyuncu tanıtımlarımız bir efsane şaheser dünya çapında film tadında.  :money:

Çevrimiçi Samet Ç

Şifo alacağım bir yolcu daha var  :bandit:

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimiçi Samet Ç

saha içinde iki buçuk oyun kurucumuz oldu bu sayıyı 1-2 tane daha ekleyerek yükseltmek lazım

Çevrimiçi Samet Ç

sola sancho sağa irfanı alayım hemen

Çevrimiçi joseph35

Normalde transfer duyuruları, havaalanı karşılamaları, imza törenlerine falan önem veren biri değilim ama yapılacaksa böyle yapılsın be abi. Kadro çok iyi ve çok kaliteli iş yapılmış. Şifo'nun bir isim daha gelecek mesajı da iyi.

Çevrimiçi Samet Ç

hala daha bu sene cepten çıkacak para 2 milyon euro başkanı ve Graf'ı tebrik etmek lazım ayrıca başkan Graf'ı göz önünde tutmayarak da adama çok iyi çalışma ortamı yarattı çok iyi iş yapıyor başkan tebrik etmek lazım

Çevrimiçi Samet Ç

Orkunun video da çok iyi, mehmet özdelik de sen git ben 1 kişi daha alacağım diyor. Seriye devam 😁
asıl detay şarkıda :D

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi 38life

yönetim biraz cıvıttı iyi başladı 1 haftadır cıvıttı.Orkun aşağı orkun yukarı yapıyor sadece bugünde orkun acıklıyoruz.

Ne güzel cajuste bitmişti kwp bitmişti onlar geliyordu ne olduysa bir an 2 oyuncuda durdu.

Tamam orkunu bende seviyorum ama bir ton eksik bölge var halen sağ bek,6 numara,sağ stoper,sol kanat bu takımda kanat yok.3 senedir yok hemde.

Cıvıyan bir şey yok. Kuruntu yapıyosunuz kendi kendinize. KWP zaten bitmiş bir transfer. Ha 2 gün önce, 2 gün sonra. Çok bir şey fark etmez.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Salih Ozcan ile Emre Can ikisini de zorlamak lazım.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çevrimiçi Samet Ç

Yapma bunu şimdi
Herkes bıkmış kısmen bakın sol kanattan bitmez hiç akın şarkının sözleri :D

Çevrimiçi gokhans

Çok beğendiğim ama Ajaxta sürekli oynamayan Ahmetcan Kaplan cincondan 2.5m euro istemiş. Oyuncunun bonservisi de var.
Menajer alemi çakal buradaki fiyatları ezbere biliyorlar. Onun için buraya bonsrvissiz oyuncu getireceksin maalesef keseyi açacaksın. Hem oyuncuyu hem de menajeri memnun edeceksin.
muhteşem bir çocuk. Bende çok beğeniyorum. Paulista’ya alternatif çek al.. Önü  çok açık.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Etiketler: