2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Demir, murat baltacı, Yusuf Berberoğlu, maıden, Yokmessi, Gökhan Güvenç, Kapkarakartal, gokhans, Ravenman, emre_1978, levitate, sEuL, kahyaoglueren, ulumemo, Serdar3444, safak_01, hasankale, Mehmet57, golazokartal, Georgetown, yaço58, mayguntr, balkan-kartal, admsngl898, NioHH, kartalizma190399, sefaköykartali, underworld, Umutcan Kaya, BJKTÜRK23, annoca, Sinan66, Darkeagle, Zafer55, KartalınGücü, sozkul, Monza, Rasim, doganay, İsmail Özyurt, mtorunlu, pinehitman, ugurkartalizma, Kartal Ç ve 404 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 162248 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

Rafa varken birde gedsonu 11 yaparsak takım onların saçma sapan kaybettiği topları kazanmak için fazla efor sarfetmiş oluyor.

Gerçekten çok fazla top kaybediyor ve bu yeteneksizliğinden vs değil vurdumduymaz bir adam olmasından kaynaklanıyor. Hazırlık maçı vs farketmiyor rafa bu denli top kaybettiği sürece olmaz yani. O yapamadığı rabonnası falan da cabası bilmiyorum ben farklı düşünüyorum rafa ile ilgili tamam çok iyi oyuncu büyük yetenek ancak şu top kayıpları bezdirdi.

Çevrimiçi Necmi

Orkunu 25 milyona almışız kiralama ücreti yok bonus yok maaşı 5 milyon euro bedava
maaş fazla olmuş sanki

Çevrimiçi gokhans

Bu nasıl bir 2.yarı yahu gözlerim kanıyor!!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Gerçekten çok fazla top kaybediyor ve bu yeteneksizliğinden vs değil vurdumduymaz bir adam olmasından kaynaklanıyor. Hazırlık maçı vs farketmiyor rafa bu denli top kaybettiği sürece olmaz yani. O yapamadığı rabonnası falan da cabası bilmiyorum ben farklı düşünüyorum rafa ile ilgili tamam çok iyi oyuncu büyük yetenek ancak şu top kayıpları bezdirdi.

Rafa iyi bir talibi varsa saniye düşünmem. Kendisine oynuyor, takım oyunundan uzak kendi kendine oynamaya devam ederse muhtemelen  ilk kavgasını Orkun ile yasayacak.

Çevrimiçi Necmi

Benfica'da 3 kazanıyordu normal
benficada3 alırken bizden 5 normalmi 😳

Çevrimiçi Samet Ç

benficada3 alırken bizden 5 normalmi 😳
ya abi rashicaya 2.5 veriyorsun orkun fazla bile fedakarlık yapmış

Çevrimiçi sEuL

Ben Mustafa’ya çok fazla tahammül edemiyorum. Çocuğun ayakları taştan sanirsin, top kontrolü sıfır. Topu ayaginda nasıl yumuşatacağını halen öğrenememiş geçen seneden beri, ayağına gelen her top 3 metre aciliyor ve akabinde faul yapıp duruyor. Ne zaman dribbling yapmaya çalışsa yine topu ayagindan 4-5 metre acip kaybediyor. İyi bir kumaşı olabilir ama biz geliştiremiyoruz bu çocukları gerçekten. Demir Ege’de olduğu gibi keşke Avrupa’dan bir takıma kiralayabilsek.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi 38life

Dünden beri farklı yapay zekalara Beşiktaş'ın KWP dahil mevcut kadrosunu + Jadon Sancho'yu verip tavsiyelerde bulunmasını istiyorum. Israrla söylediği şey 6 numaraya bir çapa ve atletik bir stoper. Yani aslında katıldığım bazı yorumcularin söylediği şeyi onaylıyor. Kanatlardan birine Rafa'yı atabiliriz veya en kötü Arroyo ile oynarız fakat bu bekler ve orta sahalar ile atletik bir stoper ve kesici bir ön libero olmadan çok sıkıntı çekeriz.

Stoper ve Ön libero en öncelikli transfer hedeflerimiz olmalı.

Çevrimiçi gokhans

Musrati bugün top kaybı rekoru kırıyor..

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

al musrati çıkartsın hoca araplar uyanacak yoksa almayacaklar bu vasatı

Çevrimiçi 38life

Musrati'ye 3-4m veren varsa ve hala gönderilmiyorsa büyük hata

Çevrimiçi underworld

Orkun un maliyetini uygun bulmadım.
Şayet zımba gibi 2 kanat gelmezse 10. Hafta ne hoca kalır ne başkan

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

al musrati senin ben ayağını.  :s20:

Çevrimiçi sEuL

Umarım yeniliriz ve bazi gereksizlerden yavaş yavaş kurtuluruz. Şu Tayyib’in falan geçen seneden sonra halen takımda olması kabul edilemez bir durum.

Çevrimiçi Samet Ç

musrati komple bırakmış burayı

Çevrimiçi Ravenman

Hakim Ziyech (sağ kanat)
Henry Onyekurı (sol kanat)
Scott McKenna (stoper - çift ayak)
Luka Joviç (forvet)

Hepsi bonservizsiz.

İki tanesi Türkiyeyi iyi tanıyor hemde.

Çevrimiçi 38life

musrati komple bırakmış burayı

Burayla ilgisi olduğunu sanmıyorum ben. Gittiği yerde de bundan daha iyi oynayamayacak. Maksimumu bu.

Çevrimiçi 38life

Satmaya çalıştığımız adamı ıslıklıyor taraftar. Müthiş gerçekten. Çok yardimcj oluyorsunuz yönetime. Sonra da yönetim eleştirirler.

Çevrimiçi Samet Ç

Burayla ilgisi olduğunu sanmıyorum ben. Gittiği yerde de bundan daha iyi oynayamayacak. Maksimumu bu.
bana daha çok gelen teklif ne olursa olsun onu kabul edin de gideyim modunda gibi geldi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Tamam daha 11 i tamamlamadik ama yedekler fecaat ötesi.
Lig uzun maraton bu yedeklere işimiz düşerse vah halimize.

Çevrimiçi Samet Ç

Tamam daha 11 i tamamlamadik ama yedekler fecaat ötesi.
Lig uzun maraton bu yedeklere işimiz düşerse vah halimize.
bu sene şu 11'i kuralımda seneye orayı da hallederiz yapacak bir şey yok

Çevrimiçi gokhans

Emrecan’ın yerine acil yedek solbek gelmeli. En kötü uğur çiftçi, umut meraş’ı falan al koy..

Çevrimiçi Necmi

Terziye pis taktım amatör topcu bu hataları yapmaz

Etiketler: