2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

safak_01, hasankale, murat, Gökhan Güvenç, balkan-kartal, gokhans, maıden, tolga1903, sEuL, kahyaoglueren, yaço58, Özgür Gültekin, Georgetown, admsngl898, NioHH, kartalizma190399, sefaköykartali, ulumemo, underworld, murat baltacı, Serdar3444, eryigitcaner, Umutcan Kaya, BJKTÜRK23, annoca, COB, Sinan66, Darkeagle, Zafer55, Yokmessi, KartalınGücü, Kapkarakartal, sozkul, Monza, Rasim, Savaş, doganay, emre_1978, Ravenman, İsmail Özyurt, mayguntr, mtorunlu, pinehitman, golazokartal, ugurkartalizma, Kartal Ç, umutow, Atkar ve 416 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 161765 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

Jurasek iyi bindiriyor ve yerden orta açıyor enerjisini beğendim bu çocuğun

Çevrimiçi gokhans

Demirege böyle giderse bir kaç sene sonra patrick viera gibi bir şey olur benden söylemesi..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

Demirege böyle giderse bir kaç sene sonra patrick viera gibi bir şey olur benden söylemesi..
güçlenmesi lazım hala çelimsiz

Çevrimiçi kahyaoglueren

Rashica ve Svensondan bir şekilde çıkmamız gerek.

Çevrimiçi Samet Ç

zemin berbat asları çıkarsın

Çevrimiçi tolga1903

Şu kwp helikopterle zeplinle gelsin saniyesinde takıma girsin ve svenson'dan kurtulalım artık nolur

Çevrimiçi KartalınGücü

Jurasek' in oyun tarzı hoşuma gidiyor Masuaku'nun eveleyip geveleyip yaptığını topsuz yapıp sürekli orta tehdidi yaratıyor. Gerçi arkasını tehdit edecek bir rakibe karşı da görmek lazım.

Arroyo gözlerimi kanattı Rashica yanında Pires gbi gmzüktü gözüme sanırım bu çocuğa takacağım.

Çevrimiçi Yokmessi

Bizimkiler maçı ciddiye almıyor ve bu beni ciddi rahatsız etti.

Çevrimiçi sEuL

Kartal’in çok iyi olmasını istiyordum ama oynadığı hiçbir maçta fark yaratamadı çocuk, kaç senedir hazırlık maçlarında öyle takılmaya gelmiş gibi hali var.
Maalesef olmayacak bu çocuktan.

Çevrimiçi gokhans

Jurasek' in oyun tarzı hoşuma gidiyor Masuaku'nun eveleyip geveleyip yaptığını topsuz yapıp sürekli orta tehdidi yaratıyor. Gerçi arkasını tehdit edecek bir rakibe karşı da görmek lazım.

Arroyo gözlerimi kanattı Rashica yanında Pires gbi gmzüktü gözüme sanırım bu çocuğa takacağım.
arroyo, rafa ve gedson çok kötüler..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Hazırlık maçı olduğunu unutmayın arkadaşlar.

Arroya'ya kızıyoruz da arkasında uygun bir adam olsa al ver yapacak ama svensona verdiği toplar ya demir egeye gidiyor ya da kartala.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Kartal’in çok iyi olmasını istiyordum ama oynadığı hiçbir maçta fark yaratamadı çocuk, kaç senedir hazırlık maçlarında öyle takılmaya gelmiş gibi hali var.
Maalesef olmayacak bu çocuktan.
24 yaşında bu yaşına kadar olmadıysa daha beklentiye girmeye gerek yok rotasyonda beşinci oyuncu olur ama

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Svenson-Paulista-Kartal-Arroyo-Gedson sırıtan futbolcular bizden olmaz diye bağırıyorlar.

Çevrimiçi ulumemo

Mert

Kwp      Paulista       Udokhai        Jurasek

Demir ege

Orkun             Rafa

Rashica           Abraham            Muçi

Bana göre shaktar maçı kadrosu böyle olmalı. En acilinden de 2 kanat + 1 stoper alıp lige öyle girilmeli

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Demir egeyi beğendim ama oda güçsüz ilk 11 seviyesinde değil yedekten yada bazı maçlarda iş yapar AS yabancı 6 numara şart.

Çevrimiçi Necmi

Hazırlık maçı olduğunu unutmayın arkadaşlar.

Arroya'ya kızıyoruz da arkasında uygun bir adam olsa al ver yapacak ama svensona verdiği toplar ya demir egeye gidiyor ya da kartala.
bu ruhsuzlar resmi maçta farklımı oynuyor şunları takımda bırak yeni gelenleride bozarlar

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Maçın en gereksiz iki oyuncusu Rashica ve Gedson.
Demir Ege müthiş, sürekli hareket halinde ve arkadaşlarına pas istasyonu yaratıyor.
Kartal gider.
Arroyo Avrupaya kiralik.
Rafanin saçma tek toplarını geçen sene söylemiştim kaotik takımda göze batmaz ama takım oyununda çok can sıkar.
Jurasek oynadıkça farkını gösterecek belli.

Çevrimiçi Samet Demir

bu ruhsuzlar resmi maçta farklımı oynuyor şunları takımda bırak yeni gelenleride bozarlar
Abi rafa falan eleştirilmiş onun için yazdım. Yoksa gitmesi gerekenler konusunda herkes hem fikir zaten. Bugünkü maçta 11 olanlardan max 4-5 tanesi seneye olacak belkide geri kalanı bir şekilde yollarız.

Çevrimiçi Samet Demir

Maçın en gereksiz iki oyuncusu Rashica ve Gedson.
Demir Ege müthiş, sürekli hareket halinde ve arkadaşlarına pas istasyonu yaratıyor.
Kartal gider.
Arroyo Avrupaya kiralik.
Rafanin saçma tek toplarını geçen sene söylemiştim kaotik takımda göze batmaz ama takım oyununda çok can sıkar.
Jurasek oynadıkça farkını gösterecek belli.
Rafa varken birde gedsonu 11 yaparsak takım onların saçma sapan kaybettiği topları kazanmak için fazla efor sarfetmiş oluyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Orkunu 25 milyona almışız kiralama ücreti yok bonus yok maaşı 5 milyon euro bedava

Çevrimiçi Samet Demir

Orkunu 25 milyona almışız kiralama ücreti yok bonus yok maaşı 5 milyon euro bedava
Anguissa maliyetine daha genç ve yerli olanını aldık. Hayırlısı olsun

Çevrimiçi Samet Ç

talisca başlamış sakatlanmaya yine dolar çekmesi var galiba

Çevrimiçi Samet Demir

talisca başlamış sakatlanmaya yine dolar çekmesi var galiba
Yerine adam aldılar, yazın free takılarak geçirir. Sözleşmesi bittikten sonra da iyice müziğe yönelir.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Su 2 hazirlik maçının zerre faydası olduğunu düşünmüyorum.

Etiketler: