2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

sEuL, Samet Ç, Gökhan Güvenç, Mehmet57, gokhans, balkan-kartal, yaço58, Sinan66, tolga1903, Darkeagle, Zafer55, annoca, Georgetown, Yokmessi, KartalınGücü, 38life, Kapkarakartal, hasankale, sozkul, ulumemo, kartalizma190399, maıden, NioHH, murat baltacı, fatihsahin, Monza, murat, Rasim, Savaş, Özgür Gültekin, doganay, kahyaoglueren, emre_1978, Ravenman, İsmail Özyurt, Serdar3444, ahmetekinciogl2, Umutcan Kaya, sefaköykartali, mayguntr, mtorunlu, pinehitman, golazokartal, ugurkartalizma, Kartal Ç, umutow, COB, Atkar ve 437 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 160820 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Umutcan Kaya

🚨 SON DAKİKA | Maliyetinden dolayı Orkun Kökçü'den vazgeçen Beşiktaş Ozan Tufan ile anlaştı.

🚨 Beşiktaş'ta Cenk Tosun yuvasına geri döndü!

🚨 Sancho ve Rashford'u veto eden Beşiktaş teknik direktörü çok istediği Abdulkadir ömüre kavuştu!

Hangi efsane tdmiz ile böyle yol izlerdik 😂
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Koltuk düzeni çok bozulmuş.Her yer bölüm bölüm olmuş bu sene zor ama gelecek sene full siyah koltuklar takılsa yazılar beyaz olsa güzel olur yada alt kat full siyah üst kat beyaz yada tam tersi bütünlük kaybolmus statta.

https://twitter.com/HaberKartali/status/1944389693769970136

Çevrimiçi Yokmessi

🚨 SON DAKİKA | Maliyetinden dolayı Orkun Kökçü'den vazgeçen Beşiktaş Ozan Tufan ile anlaştı.

🚨 Beşiktaş'ta Cenk Tosun yuvasına geri döndü!

🚨 Sancho ve Rashford'u veto eden Beşiktaş teknik direktörü çok istediği Abdulkadir ömüre kavuştu!

Hangi efsane tdmiz ile böyle yol izlerdik 😂

+aboubakar ile yeni dönem 😂

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çevrimiçi Yokmessi

Herkese iyi forumlar,
Sonu şampiyonlukla biten bir sezon olsun insallah

Orkun resmiyete kavustugunda ilk dusundugum şey duran toplar oldu, çünkü maç izlerken 6 yaşından beri sabah akşam futbol oynayan ve uzerinde besiktas forması taşıyan adamların 30 metreye isabetli orta açamamalari beni gercekten sinir krizine sokuyordu. Frikik oldugunda heyecanlandirmiyorsu vs.
Abraham ile birlikte buna daha cok ihtiyacimiz vardi. Sadece ligde orkunun ortalayip abrahamin kafa ile gol atacagı minimum 8 pozisyon olacaktır.
Ayrıca rakipler buna önlem aldiginda abrahamın üzerine 2 3 kişi binebilir bu da rafa için boş alan demektir, orkunun önündeki bu 2 secenek ona da fazla opsiyon yaratacak, bu 3lunun uyumunu yakaladigimizda çok rahat gol atacagimizi dusunuyorum. Sosa oguzhan gomez etkisi bekliyorum.

Dıger bahsetmek istedigim konu kaleci konusu. Hiçbir turk kaleciyi basarili bulamiyorum malesef, özellikle ispanya liginin kaleci konusunda cok iyi durumda oldugunu dusunuyorum, ordan bir kaleci transfer edebilirsek gucumuze guç katarız.

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

sancho juve işi patlamış galiba, juve conceiçao'yu alıyomuş
bizde gidelim ona çökelim 😂

Çevrimiçi Necmi

evet olsen çok iyi ama bana kalırsa cerny de alınmalı.toplamda 3 kanat transfer etmeliyiz.raşitsayı da yollamak lazım.
😳

Çevrimiçi Mehmet57

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Hazırlık maçında bile forvet olarak oynayamayan semih oturup kendini sorgulasın bence

Çevrimiçi tolga1903

Kadro kalitesi geliştikçe bu rafa silva'nın aptal saptal top kayıpları daha çok göze batacak. Gram umursamıyor oynadığı maçı bu kadar top kaybedecek kadar beyinsiz bir adam değil bu sadece umursamaz birisi

Çevrimiçi Samet Ç

Hazırlık maçında bile forvet olarak oynayamayan semih oturup kendini sorgulasın bence
kadroda yok büyük ihtimal transfer peşinde

Çevrimiçi Samet Ç

Kadro kalitesi geliştikçe bu rafa silva'nın aptal saptal top kayıpları daha çok göze batacak. Gram umursamıyor oynadığı maçı bu kadar top kaybedecek kadar beyinsiz bir adam değil bu sadece umursamaz birisi
kadro gelişince geri gelip vasat seviyede yaptığı işi yani top dağıtmayı yapmak zorunda kalmayacak :D

Çevrimiçi Samet Ç

Demir Ege 4-3-3 için bulunmaz nimet :)

Çevrimiçi gokhans

Demir Ege muthis
helal olsun çocuk tek pasta pozisyon yarattı oda gol oldu. Orta sahanda pasör bir oyuncunun farkı işte..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi sefaköykartali

Wolfsburg geçen sezon Cerny yi kiralık Rangerse verdi. Bir sezon daha kiralık vermezler bence. Verselerde zorunlu opsiyonla verecekler bize.
Evet ben de öyle düşünüyorum, cerny i taksitli bonservis yapıp diğer kanat için eplden isimli birini kiralık indirirler gibi geliyor dedim

Çevrimiçi tolga1903

Yani nazar değmesin de bu demirege her türlü şans bulur bu takımda

Çevrimiçi ulumemo

Demir ege ne kadar faydalıysa gedson ve paulista da o kadar faydasız oynuyor. İkisiyle yol yakınken vedalaşmak şart oğlu şart

Çevrimiçi tolga1903

kadro gelişince geri gelip vasat seviyede yaptığı işi yani top dağıtmayı yapmak zorunda kalmayacak :D

Hiç geri gelmediğinde de çok bariz saçma toplar kaybediyor geçen sene fazla göze batmamasının sebebi takımın rezil oluşuydu, muçi'ye teklif gelmediği sürece rafa ile rotasyona sokup şans vermek lazım

Çevrimiçi Zafer55

Hafif bir sakatlığı varmış.

Çevrimiçi KartalınGücü

Mustafa neden oynamıyor asıl, Rafayı forvette denemenin mantığını anlamıyorum.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Demir Ege süre bulur ancak Kartal Kayra yine kiralik gider diye düşünüyorum.

Çevrimiçi tolga1903

Şu yaptığı ne mesela? Hadi gedson'da senin çeyreğin kadar yetenek yok ulan dümdüz gidecekken ayağından açıyorsun topu ya.

Etiketler: