2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

balkan-kartal, sEuL, Sinan66, murat baltacı, Mehmet57, KartalınGücü, annoca, COB, ulumemo, 38life, Zafer55, levitate, bull74, Özgür Gültekin, mellfred, Georgetown, doganay, Gökhan Güvenç, Serdar3444, gokhans, Ravenman, Yusuf Berberoğlu, Bülent Yiğitcan, ahmetekinciogl2, mayguntr, Samet Ç, Monza, Savaş, sefaköykartali, Rasim, hasankale, NioHH, maıden, kartalizma190399, murat, tolga1903, yaço58, emre_1978, Kapkarakartal, Kartal Ç, Umutcan Kaya, kahyaoglueren, golazokartal, Darkeagle, pinehitman ve 427 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 156217 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sEuL

Adnan Karahisar’i Adana FK’ya mı ne kiralamışlar. Keşke geçmişte yapılan hatalardan biraz ders cikarabilsek, Oguzhan Akgun gibi Adnan’inda futbol hayati çok çabuk bitmez umarım. Bu kadar potansiyelli oyuncuları neden saçma sapan yerlere kiralıyoruz anlayamıyorum. Demir Ege’de olduğu gibi, şu çocukları Hollanda, Portekiz hatta Belçika ligi takımlarına oynama şartı ile kiralayın arkadaş. Gerekiyorsa üstüne para verin ama geri geldiklerinde üstüne birsey koyarak gelirler hiç olmazsa, çocuğun 1 senesi daha boşa gitti, yazık. Adana’da ne ogrenecek bu çocuk.

Umarım hiç olmazsa Mustafa ve Fahri’yi yurtdışından takimlara kiralık olarak gönderebiliriz.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hosgeldin Besiktasin çocuğu.
Bu çocuk belli gazla çalışıyor onu da biz fazlasıyla sağlarız.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

karşılamaya giden taraftarlarda zeka geriliği mevcut herhalde abuk sabuk tezahüratlar yapıyorlar.

Çevrimiçi Samet Demir

Çocuk ağlıyor  :bandit:
Yemin ederim şu forumdan birine o formayı giydir anca bu kadarını yaşar. Çocuk içimizden birisi. İnşallah çok başarılı olur.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

karşılamaya giden taraftarlarda zeka geriliği mevcut herhalde abuk sabuk tezahüratlar yapıyorlar.
sercan için söyledikleri cuk oturmuş 😁
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

ya çocuğu bırakın anı yaşasın alırsınız sonra röportajı

sercan için söyledikleri cuk oturmuş 😁

sercan tamamda siyasi şeyler yapıyorlar adam gelmiş oraya ona tezahürat yapsanıza adam Türkçede biliyopr.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Cektirdigi ucluden sonra ziplayisa bağırmaya bak.

Tribunden gelmis belli.

Umarım kaos ortamında yazık etmeyiz. Bayrak adama ihtiyacımız vardı.

Çevrimiçi Samet Demir

sercan tamamda siyasi şeyler yapıyorlar adam gelmiş oraya ona tezahürat yapsanıza adam Türkçede biliyopr.
O grup illa çıkıntılık yapacak. Onları duymadım ben

Yalnız orkunun kararlığı çok sevdim bu sene ve onumuzde ki senelerde şampiyon olacaz çok iyi bir kadro kuruyoruz dedi oda biliyor takımı sahada ateşleyecek gücümüze güc katacak. :bandit:

Çevrimiçi kahyaoglueren

Eldeki fazlalıklardan kurtulmamız gerek paraya dönüştürerek.

Şu 3'lü çektiriş bu zıplayıs bu hırs azim bizi şampiyon yapar takviyeler devam etsin kadroyu güclendirelim bu sene şampiyonluk görelim.  :)

https://twitter.com/HaberKartali/status/1944063164921897198

Çevrimiçi Zafer55

Herkese merhaba, epeyce bir süre sonra ilk mesajım.
Orkun totemi yapmıştım.. şimdi yazabilirim tekrar 😁
Çocuk daha uçaktan iner imez "Başkanım sağ olsun çok iyi kadro kuruyoruz" dedi. Aileme kavuştum demesi...duygulanması falan cabası...
Orkun , Beşiktaş'a bugün gelmemiş zaten burdaymış

Çevrimiçi mayguntr

Iki uc gun once 30 milyona laf ettim de, camiaya taraftara getirdigi pozitif hava tek basina 5/10 milyon eder, ama taraftarin bos tezahuratlarla degil gidip stadi her mac doldurarak, forma satin alarak gercek sekilde de destek vermesi lazim bu yatirimin bosa gitmemesi icin.

sag bek, 2 kanat, 6 numara, simdi bunlara odaklanmak lazim. 

Çevrimiçi levitate

Iki uc gun once 30 milyona laf ettim de, camiaya taraftara getirdigi pozitif hava tek basina 5/10 milyon eder, ama taraftarin bos tezahuratlarla degil gidip stadi her mac doldurarak, forma satin alarak gercek sekilde de destek vermesi lazim bu yatirimin bosa gitmemesi icin.

sag bek, 2 kanat, 6 numara, simdi bunlara odaklanmak lazim.
çıkartmaya başladı bile
bipbipbupbup

Çevrimiçi Zafer55

Şu 3'lü çektiriş bu zıplayıs bu hırs azim bizi şampiyon yapar takviyeler devam etsin kadroyu güclendirelim bu sene şampiyonluk görelim.  :)

Kaptan olması falan konuşulduğunda yok canım diyordum kendi kendime o kadar da değil...
Ama çocuğa bakınca koluna bandı otomatik yükleniyor 😁

Kaptan olması falan konuşulduğunda yok canım diyordum kendi kendime o kadar da değil...
Ama çocuğa bakınca koluna bandı otomatik yükleniyor 😁

ben yarın kaptanlık pazu bandının orkuna geçeceğini düşünüyorum necip avusturyada ama sembolik olarak bir video gönderip artık kaptanlık senin bayrağı sen devam ettireceksin diye bir kısa video yada canlı yayın.

Hakediyor kesinlikle orkun o hırs o Beşiktaşlılık uzun yıllar izleyeceğiz umarım sakatlık kaza bela olmasın.

Çevrimiçi Samet Ç

üçlüyü çektirirken sen rahat ol diyor yıllardır aradığım bayrak oyuncu hem yetenekli hem aidiyeti yüksek direkt kaptanlık verilmeli kaleciden kaptan olmaz

üçlüyü çektirirken sen rahat ol diyor yıllardır aradığım bayrak oyuncu hem yetenekli hem aidiyeti yüksek direkt kaptanlık verilmeli kaleciden kaptan olmaz

Kaleciden kaptan olmaz itiraza gidemiyor kart görüyor,Necipten de kaptan olmaz yedek kendisi kenarda neyin kaptanlıgı olacak.

Kaptan dediğin 10 numaranın sahibi orta sahada orkun gibi olur.Gerekirse hakemide döver takım arkadaslarınıda döver karşı takımıda döver böyle kaptanlar istiyoruz.hırslı

Orkun kaptan olmalı Tag'ı başlatalım twitterda. :bandit:

Çevrimdışı underworld

Bu gözler kanat transferi bekliyor...

Çevrimiçi Mehmet57

Sol icin cikan isimler Sancho, Rashford, Coman.

Rashford imkansiz, o Barcelona’ya gitmek istedigini zaten belirtti.

Sancho’in oluru var, ama akil almaz yillik ucret istiyor.

Coman aralarinda en olabilecek isim gibi duruyor. Ki bence aralarinda ki en iyi futbolcu zaten.

Etiketler: