2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Ç, Özgür Gültekin, Bülent Yiğitcan, mayguntr, sEuL, Yusuf Berberoğlu, yaço58, levitate, Zafer55, gokhans, Gökhan Güvenç, Georgetown, Sinan66, Necmi, kartal meriç, hasankale, murat, kahyaoglueren, 38life, Rasim, kartalizma190399, Savaş, golazokartal, ahmetekinciogl2, ulumemo, annoca, tolga1903, maıden, Kapkarakartal, Umutcan Kaya, Kartal Ç, doganay, murat baltacı, Darkeagle, Serdar3444, pinehitman, balkan-kartal, sefaköykartali, Ravenman, bull74, mellfred, Monza, emre_1978, 19YMK03, BJKTÜRK23 ve 461 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 154713 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kanat için 3 adaydan birini duydum. “Yok artık o da olursa Başkan Adalı Süper Ligi yakmaya niyet etmiş” dedim!

(Fatih Doğan)

Grealish 🤪

Çevrimiçi levitate

Grealish
alkolik

pep illallah etti müslüman doldurdu takıma sonra nakfkwlfkek
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi levitate

Grealish mi bilmem de büyük bir isimmiş  :D
ya rashford ya sancho kim olcak başka
bipbipbupbup

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimiçi Mehmet57

Sancho degil bence. Ismin medyaya dusmemis biri diyorlar.

Ki Sancho olmaz zaten. Akil almaz maas istiyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Kerem gerçekten bize gelmek istiyormuş :D

Çevrimiçi Samet Demir

Fb yi reddetmiş, gs ye karşıda kırgınlığı var. Normal bir durum. Ben gelsin isterim. Herif bir şekilde gol atıyor. Bizim ihtiyacımız olan kanat oyuncusu. Kiralık falan uygun maliyete çözülürse Süper olur.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Fb yi reddetmiş, gs ye karşıda kırgınlığı var. Normal bir durum. Ben gelsin isterim. Herif bir şekilde gol atıyor. Bizim ihtiyacımız olan kanat oyuncusu. Kiralık falan uygun maliyete çözülürse Süper olur.
adam gs’nin 5.yıldızını bile kutlamamış sosyal medyadan bile, gs taraftarı hain gözüyle bakıyor, nefret ediyorlar. Türkiye ye gelirse en son geleceği kulüp muhtemelen gs olur. Trabzonlu olduğu için belki trabzona dönebilir Türkiye’ye gelirse veya bi süpriz biz yapabiliriz, ben isterim açıkçası, adam tutulamıo çünkü extra pırpır..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

adam gs’nin 5.yıldızını bile kutlamamış sosyal medyadan bile, gs taraftarı hain gözüyle bakıyor, nefret ediyorlar. Türkiye ye gelirse en son geleceği kulüp muhtemelen gs olur. Trabzonlu olduğu için belki trabzona dönebilir Türkiye’ye gelirse veya bi süpriz biz yapabiliriz, ben isterim açıkçası, adam tutulamıo çünkü extra pırpır..
Bugün instagrama eşiyle siyah beyaz renkli elbise kombinli resim atmış.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

dönmek istemesi çok saçma hanım istiyo diye dönülür mü, istese bin türlü yere gidebilir
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Sancho degil bence. Ismin medyaya dusmemis biri diyorlar.

Ki Sancho olmaz zaten. Akil almaz maas istiyor.
mitoma, barnes, salah, grealish, trossard, son, neto, şunlardan biri olabilir mi?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Başkan 6 ve sol kanadı da alıp 4 kişiyi 1 uçakla getircek herhalde 😁

Çevrimiçi Necmi

dönmek istemesi çok saçma hanım istiyo diye dönülür mü, istese bin türlü yere gidebilir
sen bekarsın herhalde 😂

Çevrimiçi Necmi

Başkan 6 ve sol kanadı da alıp 4 kişiyi 1 uçakla getircek herhalde 😁
yarın uçak takibi var herhalde orkun kwp birlikte

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Brightondan Abdallah Sima 2026 sözleşme bitiş.
Kafası çalışan hızlı bir oyuncu ne dersiniz?

Çevrimiçi levitate

sen bekarsın herhalde 😂

e zaten :D ama yine de saçma yani 1-2 ay anca olmuş hadi dönek bi dur bacım ya belki adam epl yapıcak
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

e zaten :D ama yine de saçma yani 1-2 ay anca olmuş hadi dönek bi dur bacım ya belki adam epl yapıcak
kadın milletinin umrundamı senin epl yapacağın

Çevrimiçi levitate

kadın milletinin umrundamı senin epl yapacağın

bilmem kaç milyon euro + ingiltere'de temiz yaşama hayır denmez bee
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

bilmem kaç milyon euro + ingiltere'de temiz yaşama hayır denmez bee
muhafazakarlar. Muhtemelen müslüman ülkede yaşamak, çocuklarını büyütmek istiyorlardır. Bugünkü paylaşımı siyah beyazdı, beyaz kalp falan vardı, samet yazınca girip baktım bende, banko bizle ilgili bence..

Çevrimiçi levitate

muhafazakarlar. Muhtemelen müslüman ülkede yaşamak, çocuklarını büyütmek istiyorlardır. Bugünkü paylaşımı siyah beyazdı, beyaz kalp falan vardı, samet yazınca girip baktım bende, banko bizle ilgili bence..

o malum zaten, gurbetçi dolu bir yere de gidebilir o zaman? neyse ilginç bir çar zaten napıyosa yapsın :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

iki kanat alacağız biri kerem olabilir ben sıcağım

Etiketler: