2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Ç, Özgür Gültekin, Bülent Yiğitcan, mayguntr, sEuL, Yusuf Berberoğlu, yaço58, levitate, Zafer55, gokhans, Gökhan Güvenç, Georgetown, Sinan66, Necmi, kartal meriç, hasankale, murat, kahyaoglueren, 38life, Rasim, kartalizma190399, Savaş, golazokartal, ahmetekinciogl2, ulumemo, annoca, tolga1903, maıden, Kapkarakartal, Umutcan Kaya, Kartal Ç, doganay, murat baltacı, Darkeagle, Serdar3444, pinehitman, balkan-kartal, sefaköykartali, Ravenman, bull74, mellfred, Monza, emre_1978, 19YMK03, BJKTÜRK23 ve 462 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 154749 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Orkun 30 m asensionun bir yıllık maliyeti 27 m gereksiz pahalı ama kanata bizde sağlam bir adam almalıyız
Tam bir saf işi anlaşma olmuz. Klasik mou transferler. En geç önümüzdeki yaz fb den kaçar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi annoca

Ben kap haberini dün akşam aldım içim rahat, kanat transferine yoğunlaştım :)
kulağına geldi mi bir şeyler

Çevrimiçi Samet Demir

kulağına geldi mi bir şeyler
kap haberinden kastım k.walker içindi. Sevdiğim ve güvendiğim bir abi yazdı %100 bitti diye. Ona binaen yazdım bende. Onun harici kimse önceden haber alamıyor ki :) dün sercan bile madara oldu :) zaten başkanda ona çok kızmış.

Yabancı kaynaklardan nicola schira, Türklerden de evren Chicago var baya iyiler. Diğerleri son dakika yada bunlardan aldıkları bilgileri sentez ve yorumlayarak yazıyor. Yazdıkları bazı isimlerde sallamasyon :)

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Kwp'de bitecek gibi.Orkun bitti sayılır.

6 ve sol kanat acil tarafından.

Çevrimiçi Samet Ç

Fb asensio'yu almış. Çok maliyetli olmasa bizde görmek isterdim. Fb ye gereksiz bir transfer. Mou onu kanada koysa harcar, 10 numara oynatsa orada talisca var :)
irfanı yoklarım

Çevrimiçi Özgür Gültekin

irfanı yoklarım

Çok gereksiz agresif tam küçük enişte modunda

irfanı yoklarım

Çok para isterler gereksiz olur 30 yaşında kendisi ayrıca.

En sonda şu olacak diye çok korkuyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Bizede ondan lazım abi, bizimkiler gereksiz olarak fazla naifler.

Çevrimiçi Samet Demir

Neden korkuyorsun ki ? Tam aradığımız kanat forvet işte. Normalde sevmem Keremi ama gelse hayır da demem yani.

Çevrimiçi levitate

fb'ye yazarım başakşehir'de kendi halinde takılıyordu

ben aşırı beğeniyorum hem 3-4 mevkiyi falan kapatabilir gelsin, hatta imkan olsa ismail, oğuz, mert falan hepsini toplamak lazım en iyi yerliler bunlarda
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Jose Mourinho, Marcus Rashford transferini veto etti!

(Marca)

Mou 2.zehirli oku attı :)

(Marca)

1+49 milyon € hemen çekelim :D

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Sağa Cerny, sola Rashford, güzel bir 6 numara, Abraham'a yedek Romulo alalım bu iş huzur içinde çözülsün  :busted_cop:

Çevrimiçi Samet Demir

fb'ye yazarım başakşehir'de kendi halinde takılıyordu

ben aşırı beğeniyorum hem 3-4 mevkiyi falan kapatabilir gelsin, hatta imkan olsa ismail, oğuz, mert falan hepsini toplamak lazım en iyi yerliler bunlarda
Mou tarzına uymayan bu kadar adamın gelişine nasıl karşı çıkmaz anlamıyorum. Adamın başarmak gibi bir niyeti yok. Tek derdi söğüşlemek.

Çevrimiçi Savaş

Rafa ile uyumlu olurlar yalnız. İkisi de pırpır. Ben hayır demem

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neden korkuyorsun ki ? Tam aradığımız kanat forvet işte. Normalde sevmem Keremi ama gelse hayır da demem yani.

daha iyisi lazım o yüzden.

Çevrimiçi Samet Demir

Sağa Cerny, sola Rashford, güzel bir 6 numara, Abraham'a yedek Romulo alalım bu iş huzur içinde çözülsün  :busted_cop:
Cerny İtalya yapacak bence, rashford da bayern ya da barca yapar. Hatta biri luiz diaz'ı diğeride rashford alacakmış sanırım.

Çevrimiçi levitate

Mou tarzına uymayan bu kadar adamın gelişine nasıl karşı çıkmaz anlamıyorum. Adamın başarmak gibi bir niyeti yok. Tek derdi söğüşlemek.
umrunda değil fb'nin dandikliğinin farkında parasına bakıyor

bizde falan olsa daha ciddiye alırdı
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

(Marca)

auuuuu keşke ama barcelona'yı bekliyor bu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

adam irfan beğenmiyor gidip ispanyol irfana bir dünya para verdiyor irfan beleşe çıksa şurdanda alsak

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Sanırım sosyal medyada üstü kapalı sözü edilen 1.90 üstü orta saha Sergej Milinković-Savić.  :bandit:

Etiketler: