2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

levitate, Özgür Gültekin, sEuL, Zafer55, Samet Ç, yaço58, gokhans, Bülent Yiğitcan, Gökhan Güvenç, Yusuf Berberoğlu, Georgetown, Sinan66, Necmi, kartal meriç, hasankale, murat, kahyaoglueren, mayguntr, 38life, Rasim, kartalizma190399, Savaş, golazokartal, ahmetekinciogl2, ulumemo, annoca, tolga1903, maıden, Kapkarakartal, Umutcan Kaya, Kartal Ç, doganay, murat baltacı, Darkeagle, Serdar3444, pinehitman, balkan-kartal, sefaköykartali, Ravenman, bull74, mellfred, Monza, emre_1978, 19YMK03, BJKTÜRK23 ve 461 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 154626 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

ya sağ bek peters bile geldi kaç gündür anlasıldı denilen orkun halen yok korkuyorum bu transfer neden acıklanmıyor  :alala:
sözleşme imzaladılar 5 yıl sülale komple gelecek onu bekliyorlar pazar gününe kadar iner

Çevrimiçi Samet Ç

kaldı sağ stoper, 6 numara, sağ kanat, sol kanat ve yedek santrafor

Çevrimiçi levitate

palhinha falan olabilir belki
oynatmıyorlar ama bize salmazlar bence
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

tam bizim taraftarın istediği adam aslında

Çevrimiçi mayguntr

2 portekizlimiz var zaten 3.cuye gerek yok :D

ismi cikanlardan Anton Stach, Ibrahim Sangaré, Raphael Onyedika falan daha iyi gider oraya.

Ben yine istedigim Kaishu Sano ismini yaziyim de, boyu kisa diye istemez simdi bizim taraftar, sanki basketbol oynuyoruz :D

Çevrimiçi Samet Ç

Umarim girisim vardir. Sezon ortasinda ismini bir kac kez yazdim. Potansiyelli bir oyuncu. Acik ara ligin en iyi dribblingci oyuncusu olur.
ispanyollar konfor alanından çıktı mı olmuyor özellikle bizim ligde hiç olmuyor

Çevrimiçi Necmi

kaldı sağ stoper, 6 numara, sağ kanat, sol kanat ve yedek santrafor
stoper olmasada olur öncelik kanatlar ve 6 numara bence zaten stoper düşünmüyorlar 11 tamam oösunda sonra yedekler için bolca zaman olur

Çevrimiçi Necmi

o kadar para vermişler neden oynatmıyorlar

Çevrimiçi Samet Ç

kimmich ve pavlovicleri var çünkü üçüncü sırada palhinha tam bizim ligin topçusu

Çevrimiçi levitate

2 portekizlimiz var zaten 3.cuye gerek yok :D

ismi cikanlardan Anton Stach, Ibrahim Sangaré, Raphael Onyedika falan daha iyi gider oraya.

Ben yine istedigim Kaishu Sano ismini yaziyim de, boyu kisa diye istemez simdi bizim taraftar, sanki basketbol oynuyoruz :D

gedson gider tekrar ikiye düşeriz np
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

önü dolu + sakatlandı vs.
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Alparslan

Hayırlı olsun Orkun galiba gelmiş. Fabrizio 2dk önce girdi haberi. Sağlık kontrolleri için Benfica izin vermiş Orkun'a. 

https://x.com/FabrizioRomano/status/1943707074719854739

Çevrimiçi Samet Demir

11 e 4 oyuncu daha gelirse taraftarın max seviyede tatmin olacağı bir transfer sezonu geçirmiş olacağız
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Alparslan

Bence süremiz var. Tek sorun avrupa maçı çokkk erken ve direk çok ağır bir takımla başlıyoruz. Ama bence kesinlikle panik yapmadan transfere devam etmeliyiz. En kötü konferans'dan devam ederiz. Dünyanın sonu değil. En kısa zamanda bir sol açık ve bir 6 numara aldık mı bence yeterli olur ilk etapta. Sonra diğer transferleri sakin şekilde kovalarız. Mutlaka bir stoper daha lazım. Yedek bir forvet ve gerekirse bir sol bek daha lazım. Orkun yerli olduğu için bize +1yabancı alma şansı verdi. Normalde 8 numaraya bir yabancı alacaktık. Bu sefer ilk 11 anlamında güçlü oluruz ama transfer tamamlanmaz tam olarak. Bir sonraki transfer sezonuna ancak tam olarak tamamlanır. Bu da normal bir durum. Beni lig ilgilendirmiyor. Avrupa kupalarında ilerleyelim biz. Biraz takım uyum yakalalarsa kesinlikle en az çeyrek final ve hatta yukarısını görebiliriz.

Çevrimiçi Samet Demir

Kyle Walker Peters transferinde güldüren detay!

Dünkü görüşme sırasında Peters ‘Başkanım uçak ne zaman? Ne zaman geleceğimi bilmek istiyorum’ dedi.

Adalı, yanındaki yöneticiye dönüp ‘Uçak gibi bek demiştiniz ama uçak soruyor’ dedi ve gülümsedi.

Çevrimiçi Mehmet57

Sag kanat
Sol kanat
Gerekirse kanat oynayabilen yedek forvet
Atletik 6
Paulista’yla forma yarisina girebilecek stopper

Çevrimiçi levitate

Kyle Walker Peters transferinde güldüren detay!

Dünkü görüşme sırasında Peters ‘Başkanım uçak ne zaman? Ne zaman geleceğimi bilmek istiyorum’ dedi.

Adalı, yanındaki yöneticiye dönüp ‘Uçak gibi bek demiştiniz ama uçak soruyor’ dedi ve gülümsedi.

uçak başka uçakları merak edemez mi başkan
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

11 e 4 oyuncu daha gelirse taraftarın max seviyede tatmin olacağı bir transfer sezonu geçirmiş olacağız

izbandut 6
atletik afrika kökenli stoper
playmaker sağ kanat
pırpır içeri giren sol kanat
yedek öküz forvet

kafidir kalanı da gurbetçiler ve ligden veteranlarla doldursan gayet güzel geniş bir kadromuz oluyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi annoca

Ligin en az gol yiyen 2. takımıydık geçen yıl hakemler adil olsa en az yiyeni olurduk.
Defans bence en son iş. Fırsat bile kovalanabilir. Udoakhi teklif falan var deniyordu iyi paraya giderse sağ tarafa paulistanın sakatlanmayan veridiyonu iyi olur. Emirhan zaten zımba gibi

Çevrimiçi Samet Ç

Kanat için 3 adaydan birini duydum. “Yok artık o da olursa Başkan Adalı Süper Ligi yakmaya niyet etmiş” dedim!

(Fatih Doğan)

Çevrimiçi Mehmet57

Bahsedilen 6 keske fit bir Denis Zakaria olsa, ama o da cok utopik gibi. 30 milyon degeri var, ama yasi itibari ile (28) belki o dur diye dusundum, ve 1.91 boyunda. Aslinda tam aradigimiz kan.

O boylarda aklima Edson Alvarez geliyor, ama onu da West Ham niye biraksin. Stoper olarak da oynayabilmesi buyuk avantaj olurdu.

Amadou Onana cok zor, Villa neden boyle bir sey yapsin. Ibrahim Sangare bence olasiligi en yuksek. NF macerasi pek basarili gecmedi, ama kesinlikle bize cok kalite katabilecek oyuncu.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Kanat için 3 adaydan birini duydum. “Yok artık o da olursa Başkan Adalı Süper Ligi yakmaya niyet etmiş” dedim!

(Fatih Doğan)

Rashford deniyor ama bilemedim.

Etiketler: