2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

ulumemo, 38life, Mehmet57, Zafer55, levitate, KartalınGücü, bull74, Özgür Gültekin, mellfred, Georgetown, doganay, Gökhan Güvenç, sEuL, Sinan66, Serdar3444, gokhans, Ravenman, Yusuf Berberoğlu, Bülent Yiğitcan, ahmetekinciogl2, mayguntr, Samet Ç, COB, Monza, Savaş, sefaköykartali, annoca, Rasim, hasankale, NioHH, maıden, kartalizma190399, murat, tolga1903, yaço58, emre_1978, Kapkarakartal, Kartal Ç, Umutcan Kaya, kahyaoglueren, golazokartal, murat baltacı, Darkeagle, pinehitman ve 422 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 156048 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Sanırım sosyal medyada üstü kapalı sözü edilen 1.90 üstü orta saha Sergej Milinković-Savić.  :bandit:
keşke

Çevrimiçi Samet Demir

Sanırım sosyal medyada üstü kapalı sözü edilen 1.90 üstü orta saha Sergej Milinković-Savić.  :bandit:
Değil bence üst liglerde oynayan birisi. Daha defansif birisidir, Büyük fırsat olmadığı takdirde arap pazarına gireceğimizi düşünmüyorum
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

adam irfan beğenmiyor gidip ispanyol irfana bir dünya para verdiyor irfan beleşe çıksa şurdanda alsak
ihtiyacı olan özellikte bir futbolcu da değil. Söğüşlüyor kulübü.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

Palhinha diyolar ama düşme ihtimali yok gibi geliyor bana.

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Çevrimiçi levitate

başkana baba demek zorunda kalırım valla

kaynak bu arada
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2025, 14:39:24 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi annoca

Keremin olmasını isterim hem yerli hem de taş gibi topçu. 20 +-3 ligde gole katkısı olur.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

orkun niye acıklanmıyor içim içimi yiyor sürekli.

Çevrimiçi Samet Ç

sözleşmelerin okunması 1 gün sürer akşama geliş tarihi açıklanır yarın gelir

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

sözleşmelerin okunması 1 gün sürer akşama geliş tarihi açıklanır yarın gelir
Yıllardır aynı problem excellden hazır format yapamadılar gitti :) sonrasında da e-imza bitti gitti.

Çevrimiçi Samet Demir

Güzelde bir organizasyon yapmayı planlıyorlardır tahminim, paredes 56bin(hatırladığım) kişinin karşısında imza attı. Aynısını bekliyorum. 100 - 5000 tl arası giriş ücreti olsa. Valla çok güzel olur. Herkes kazanır.

Çevrimiçi annoca

Bryan zaragoza yazmışlar yine.

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Yalnız bu Sander Berge'nin bacak patatese dönmüş, özellikle 2022 öncesi :alala:

https://www.transfermarkt.com.tr/sander-berge/verletzungen/spieler/333014

Çevrimiçi Mehmet57

Bryan zaragoza yazmışlar yine.

Umarim girisim vardir. Sezon ortasinda ismini bir kac kez yazdim. Potansiyelli bir oyuncu. Acik ara ligin en iyi dribblingci oyuncusu olur.

Çevrimiçi annoca

Umarim girisim vardir. Sezon ortasinda ismini bir kac kez yazdim. Potansiyelli bir oyuncu. Acik ara ligin en iyi dribblingci oyuncusu olur.
bende beğeniyorum boyundan dolayı tarzıda bi farklı beklere defanslara süprizler oluşturabilir. Bunla benficadaki çocuk da çok iyiydi.

Çevrimiçi yaço58

Sağ bekimiz hayırlı uğurlu olsun

ya sağ bek peters bile geldi kaç gündür anlasıldı denilen orkun halen yok korkuyorum bu transfer neden acıklanmıyor  :alala:

Çevrimiçi yaço58

ya sağ bek peters bile geldi kaç gündür anlasıldı denilen orkun halen yok korkuyorum bu transfer neden acıklanmıyor  :alala:
Bende valla ya

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

ya isim verin kim bu 6 numara

6 sevdalısı olarak heyecandan bayılcam
palhinha falan olabilir belki

Etiketler: