2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

levitate, Necmi, 38life, Zafer55, KartalınGücü, bull74, Özgür Gültekin, mellfred, Georgetown, doganay, Gökhan Güvenç, sEuL, Sinan66, Serdar3444, Mehmet57, gokhans, Ravenman, Yusuf Berberoğlu, Bülent Yiğitcan, ahmetekinciogl2, mayguntr, Samet Ç, COB, Monza, Savaş, sefaköykartali, annoca, Rasim, hasankale, NioHH, maıden, kartalizma190399, murat, tolga1903, ulumemo, yaço58, emre_1978, Kapkarakartal, Kartal Ç, Umutcan Kaya, kahyaoglueren, golazokartal, murat baltacı, Darkeagle, pinehitman ve 432 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 155935 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

30 m verince 8 m çer çöp parasımı oluyor
8'den aza çözülür, oynatmıyorlar + seneye boşa çıkıyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Mehmet57

yapay zekaya sordum nah alırsınız diyor 😂

Yani, bencede alamayiz. Orkun konusu farkli, o bizim gibi taraftar.

Zaten bence 6 numaraya oyle abartilan bir miktar gommeye gerek yok. Kanatlar su asamada cok daha onemli.

Çevrimiçi Samet Ç

geçen sezon almadığımız archie brown milan yapıyormuş...
fener aldı

Çevrimiçi Necmi

Zaten bence 6 numaraya oyle abartilan bir miktar gommeye gerek yok. Kanatlar su asamada cok daha onemli.
leeds istiyormuş ciddi ilgileniyormuş yapay zeka bütün seceresini döktü 😂

Çevrimiçi murat baltacı

mertin arkasına bulabilirsek yerli olabilir as kaleciye gitmeye gerek yok
Altayı kiralık falan getirmek lazım hem merti diri tutar hemde görev aldığı maçları batırmaz. Şu emir yasari bir görseydik belki gerekte kalmazdı ersine verilen şansı versek belki kendini gösterecek çocuk
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi kahyaoglueren

Sanki Kwp de geldiği durumda, arkaya geçişlerde sorun yaşayabiliriz iki hücumcu bek ile.
Paulista yerine daha hızlı, tempolu bir stoper gerekebilir.

1 oyun kurucu, 1 de birebirde etkili skorer bir kanat gerekiyor.

Sahaya muhtemelen 3-2-5 gibi dizilecegiz hücumda.

Çevrimiçi 38life

Çevrimiçi 38life

Yalnız ben tarihimizde iki hücumcu bekle oynadığımızı hatırlamıyorum nasıl olacak acaba

O yüzden defansif özellikleri çok iyi bir 6 numara şart. Hatta kanatlardan birisi de defansif katkısı yüksek bir oyuncu olmalı.

Çevrimiçi 38life

Bence 6 konusu en az kanat kadar önemli. Orta sahada Orkun ve Rafa çok büyük kalite vadediyor fakat arkasını doğru profille doldurmadığında bunu avantaja çeviremezsin. Zaten bekler de ofansif bekler. 6 numaraya alınacak oyuncu bence epey önem kazandı. Büyük iş düşecek, çok belirleyici olacak o bölge.

Çevrimiçi 38life

Elimize kalem kağıt alıp Beşiktaş tarihinin en iyi 11'ini yaptığımızda en zorlandığımız mevki hep sağ bek olur. Nedense koskoca Beşiktaş tarihinde yüksek kalibreli bir sağ bekimiz olmamıştır. Diğer mevkilere koyduğumuz futbolcuların yanında biraz sırıtır. Bi Gökhan Gönül var işte oraya koyabileceğimiz. KWP bu işi değiştirmeye geliyor.

Çevrimiçi Ravenman

Yalnız ben tarihimizde iki hücumcu bekle oynadığımızı hatırlamıyorum nasıl olacak acaba

Olurmu? Adriana ve Gökhan Gönül vardı bi ara aynı anda.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Şu orkunu bir acıklasaydık hayırlısıyla.

Çevrimiçi Samet Demir

Bojo haberleri çıkınca başkana iyi salladık ama şimdilik güzel gidiyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

Bu arada biri sol biri sağ kanat aradaki veya tuhaf olmuş ikiside olsun madem istiyorsun neden isteklerini sınırlıyorsun 😂
Abi ikisi bi arada olmaz çünkü. Trossard gelcekse sağa forvet profilinde bi kanat lazım, skov olsen gelirse sola.

Bojo haberleri çıkınca başkana iyi salladık ama şimdilik güzel gidiyor.

dikilitaşa onay vermeseydik muhtemelen bojo mojo gelecekti.

Çevrimiçi Samet Demir

Fb asensio'yu almış. Çok maliyetli olmasa bizde görmek isterdim. Fb ye gereksiz bir transfer. Mou onu kanada koysa harcar, 10 numara oynatsa orada talisca var :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Fb asensio'yu almış. Çok maliyetli olmasa bizde görmek isterdim. Fb ye gereksiz bir transfer. Mou onu kanada koysa harcar, 10 numara oynatsa orada talisca var :)

İyi ki başlarında mourinho var  :tabe:

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/yagosabuncuoglu/status/1943603094148862230?t=Z2Y3eZMTGSQRLVxN5Plchw&s=19

Hem futbol hem basket akıyor allah bozmasın
Hafta sonu orkunla ikisi gelse, önümüzdeki hafta da min 1 kanat ve 6 numara bitirsek daha sonrasında fırsat transferleri kovalayabiliriz.

Çevrimiçi levitate

psv sildillia'yı 4+2 milyona almış vay be
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Hafta sonu orkunla ikisi gelse, önümüzdeki hafta da min 1 kanat ve 6 numara bitirsek daha sonrasında fırsat transferleri kovalayabiliriz.
Sağlam bir kanat lazım kaç yıldır kanat izlemiyoruz

Çevrimiçi yaço58

Orkun 30 m asensionun bir yıllık maliyeti 27 m gereksiz pahalı ama kanata bizde sağlam bir adam almalıyız

Etiketler: