2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Necmi, Kartal Ç, ulumemo, Kapkarakartal, sEuL, hasankale, gokhans, Zafer55, Samet Ç, annoca, Rasim, doganay, Umutcan Kaya, Gökhan Güvenç, kartalizma190399, yaço58, maıden, mayguntr, murat baltacı, Özgür Gültekin, Sinan66, Darkeagle, Georgetown, COB, golazokartal, Serdar3444, pinehitman, balkan-kartal, murat, sefaköykartali, kartal meriç, Ravenman, bull74, kahyaoglueren, mellfred, Monza, emre_1978, 19YMK03, Bülent Yiğitcan, BJKTÜRK23 ve 458 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 153993 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Şimdi sol kanat ve sağ bekte sıra 1 hafta içinde gelir onlarda

Çevrimdışı levitate

Ilk aklıma gelenler...

Mitrovic
Richarlison
Sörloth
Gabriel Jesus
Pavlidis
mitrovic aşilden sakatlanmış
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

1 günde bitecek transfer değil akşam tekrar benfica ile görüşülecek son detaylar için
30 m luk sözleşme onu yazmak bile günler sürer

Çevrimiçi Samet Demir

Kim ne yazarsa yazsın, resmi açıklama gelmeden ben sevinemeyeceğim.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/zimbahakan/status/1942680185226117174

Orta sahadan çok daha fazlasını alıyoruz. 11'de en az 2 tane daha böyle hırçın topçu lazım. Sahada naif/narin oyuncu görmek istemiyorum artık.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi 38life

Tarihimizin transferini yapmak üzereyiz, başkan Portekiz'e uçuyor, aynı gün adamların sportif direktörü değişiyor. Beşiktaş şansı tam da böyle bir şey herhalde.

Çevrimdışı levitate

Tarihimizin transferini yapmak üzereyiz, başkan Portekiz'e uçuyor, aynı gün adamların sportif direktörü değişiyor. Beşiktaş şansı tam da böyle bir şey herhalde.
başkanlık seçimleri de varmış galiba :D

yeni sportif direktörleri de fenerin kovduğu adam yapsın bi kıyak
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi 38life

https://x.com/kartalhatti/status/1942899741672570988?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Haydaa

Çok iyi olur ama Orkun'a 30 verdikten sonra yedek forvete o kadar para verebileceğimizi sanmıyorum. Orkun alınmasa dahi as forvete verilen bonservis kadar bonservisi yedek forvete vermek ne kadar doğru? Daha kanat vs. alınmamışken.

Çevrimiçi yaço58

hala tırsıyorum bir aksilik olacak diye orkunu alalım sonrada sıra güzel aynı kalitede diğer transferlere gelsin

Çevrimiçi annoca

maksimum 7'lik topçu
kesinlikle ama göztepede oynadığı için. Bizde  aynı performansı verirse 20 üzeri olur. Ben vedat muriçi görüyorum onda. Anadolu takımında yapacağı performans ile bizde yapacaklarına göre değeri farklı olur. Larin tarzı  kanat forvet gibi de takılabilir. Boyuna cüssesine göre hızı gayet iyi, teknik çevik olursa süper olur.

Çevrimiçi tolga1903

Çok iyi olur ama Orkun'a 30 verdikten sonra yedek forvete o kadar para verebileceğimizi sanmıyorum. Orkun alınmasa dahi as forvete verilen bonservis kadar bonservisi yedek forvete vermek ne kadar doğru? Daha kanat vs. alınmamışken.

Gelirse ki sanmıyorum ama oldu da geldi abraham mı ramulo mu yedek olur ben emin değilim

Çevrimiçi 38life

Gelirse ki sanmıyorum ama oldu da geldi abraham mı ramulo mu yedek olur ben emin değilim

Ben de o şekilde düşünüyorum ama kulübün planlamasını baz alarak konuşuyorum. Transferin yapılış şekli, açıklanma şekli, taraftar üzerinde oluşturulan etki vs. Tammy'nin yedek oturacağına pek ihtimal vermiyorum mevcut durumda. Ha 6 ay sonra işler değişebilir tabi.

Çevrimiçi tolga1903

Ben de o şekilde düşünüyorum ama kulübün planlamasını baz alarak konuşuyorum. Transferin yapılış şekli, açıklanma şekli, taraftar üzerinde oluşturulan etki vs. Tammy'nin yedek oturacağına pek ihtimal vermiyorum mevcut durumda. Ha 6 ay sonra işler değişebilir tabi.

Çok açgözlü davrandı göztepe, bize verirler mi istedikleri seviyeye çıkabilir miyiz bilmiyorum ama çok isterim gelmesini

Çevrimiçi 38life

Bizim sola Davitashvili, sağa İrfan çekmemiz lazım acil. 6 numaraya da sağlam bi kesici aldık mı valla sağ bekte Svenssonla oynamaya razı olabilirim bu senelik.

Çevrimiçi 38life

Bizim yedek mevzusu da komplike biraz. Sol bek yedeği Emrecan mı olacak başkası mı alınacak? Sağ bek yedeği olarak Tayfurla idare ederiz mi denecek yoksa başkası mı alınacak? Paulista'nın yedeği Necip mi olacak yoksa transfer mi yapılacak? Abraham'ın yedeğine kaç para verilecek? Sağ kanat alınırsa hem Rashica hem Arroyo yedekte mi kalacak? Sol kanat'ın yedeği Mustafa mı olacak?

Çevrimiçi gokhans

Bizim yedek mevzusu da komplike biraz. Sol bek yedeği Emrecan mı olacak başkası mı alınacak? Sağ bek yedeği olarak Tayfurla idare ederiz mi denecek yoksa başkası mı alınacak? Paulista'nın yedeği Necip mi olacak yoksa transfer mi yapılacak? Abraham'ın yedeğine kaç para verilecek? Sağ kanat alınırsa hem Rashica hem Arroyo yedekte mi kalacak? Sol kanat'ın yedeği Mustafa mı olacak?
necip yedek olarak sağbeki de, solbeki’de, stoperi de elimizdeki diğer alternatiflerden daha iyi yedekleyebilir. Tayfur ve emrecan’dan daha iyi bek, hem de talha’dan daha iyi stoper. O 3 adam yerine necip kalsın yeter, emrecan daha genç o durabilirde diğer 2si yollansın bi zahmet..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Orkun ile ilgili maliyet hesabı yapanlar için son 5 yılda Anadolu'dan alıp 0 verim aldığımız yerli oyunculara ödenen bonservis bedelleri.

Can Keleş 2.75 Mil,
Tayfur Bingöl 1,0 Mil
Emrecan Uzunhan 2,0 Mil
Kerem Atakan, 1,4 Mil.
TAyyip Talha, 1,50 Mil.
Onur Bulut 1,0 Mil.
Umut Meraş 1,50 mil.
Bilal Ceylan 380 k
Atakan Üner 150 k

Toplamı 11 milyon euro'yu geçiyor. Bunlara daha Bahtiyar, Rebic, Onana, Ox, Amartey, Douglas, Tyler Boyd gibi yabancıların maliyetleri de dahil değil.

Milyon euroları gömüp hiç verim alamayacağım ucuz oyuncular yerine 24 yaşında, yerli kuralında elimizi rahatlatacak, kulübe aidiyeti yüksek olan ve en önemlisi mevki ve oyun stili itibariyle ihtiyacımız olan bir oyuncuya 20-30 vermek çok değil.  Zaten anladığım kadarıyla Orkun'un gelişiyle Gedson gidecek ve Gedson dan gelen para ödenecek bonservisin yarısından fazlasını karşılayacak.

Bununla birlikte hafta başından beri tamamen Orkun'a kanalize olup gidecek oyuncularla ilgili aksiyonları ve  sağ bek, 6 numara, kanat gibi diğer ihtiyaçları ikinci plana attık gibi bir durum oluştu. O kısım biraz sıkıntı. Orkun işi son anda yatarsa daha büyük sıkıntı.

Çevrimiçi Samet Demir

Bizim sola Davitashvili, sağa İrfan çekmemiz lazım acil. 6 numaraya da sağlam bi kesici aldık mı valla sağ bekte Svenssonla oynamaya razı olabilirim bu senelik.
Jurasev den sonra bence sola oyun kurucu, sağ tarafa da forvet özellikli adam alınsa daha yararlı olacak gibi. Aynı şekilde sağ bek içinde dinamizmi ve defans kabiliyeti yüksek bir sağ bek alınmalı.

Çevrimiçi Mehmet57

Acil dinamik bir sagbek ve kanat, ister sag ister sol hic fark etmez. En azindan su iki transferi halledelim. Shaktar'a karsi zaten Orkun-Rafa-Gedson veya Orkun-Rafa-Demir Ege yeter orta saha olarak, ama bu iki (iki kanadi da sayarsak 3) nokta cok zayif.

Etiketler: