yok en büyük eksiğimiz kanatlar deniyordu ve hala en büyük eksiğimiz kanatlar biz o nedenle ekimde havlu atıyoruz topu ileri taşuyacakta ilerde tutacakta adam yok kanat almadan 30 m luk orta saha transferi nereden bakarsan bak yanlış bunu doğru yapan tek şey orkunun türk ve beşiktaşlı olması yoksa mantık varmı takımının rn değerli oyuncusunun yerine 30 m luk adam alıyorsun
Gedsona taraftar çok laf ediyor ama müşterisi olan tek oyuncumuz
Ben Gedson'u en çok savunmuş kişilerden biriyim. Hala da çok sever, çok beğenirim. Fakat Rafa tipi bir 10 numara ile oynuyorsak, 4-3-3 veya benzer bir şey oynamıyorsak Gedsonla olmuyor. Benim de bunu kabullenmem zaman aldı fakat bu bir gerçek. Gedson sahada harika işler çıkarıyor. Baktığın zaman müthiş bir maç çıkardığını görüyorsun. Ama başarılı bir "takım" olmak için "tüm görevler"in yerine getirilmesi gerekiyor. Gedson varken sahada tamamlanmayan öncelikli görevler kalıyor. Bu yüzden kanat ne kadar ihtiyaçsa 8 de o kadar ihtiyaç. Ha genelde futbolda yıldızlar ya forvet olur ya kanat, ya da 10 numara. 8'lere çok fazla yıldız gözüyle bakılmaz. O yüzden "30 vereceksen kanada 30 ver." diyebilir insanlar. Orkun kanat oynasaydı da "kanat Orkun'a" 30 verseydik derim ben de.

Bu Beşiktaş'ın hem bugünü hem yarını için bir fırsat. O yüzden bu paralar gözden çıkarılıyor. Bir kere olacak bir şey zaten bu. Beşiktaş kanatsız kalacak değil sonuçta. Sol beki kiralık hallettik, Forvetin maliyeti gelecek sezon çıkacak. Belki kanatlara da benzer formüller yapılır. Ya da belki Orkun için öyle bir formül uygulanır. Bilmiyoruz. Bekleyelim görelim.