2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Sinan66, murat baltacı, Mehmet57, sEuL, KartalınGücü, annoca, COB, ulumemo, 38life, Zafer55, levitate, bull74, Özgür Gültekin, mellfred, Georgetown, doganay, Gökhan Güvenç, Serdar3444, gokhans, Ravenman, Yusuf Berberoğlu, Bülent Yiğitcan, ahmetekinciogl2, mayguntr, Samet Ç, Monza, Savaş, sefaköykartali, Rasim, hasankale, NioHH, maıden, kartalizma190399, murat, tolga1903, yaço58, emre_1978, Kapkarakartal, Kartal Ç, Umutcan Kaya, kahyaoglueren, golazokartal, Darkeagle, pinehitman ve 429 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 156188 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

Evet orası öyle haklısın. Kritik nokta ise şu. Çok eksiğimiz olduğu için bunların hepsini birden kapatmaya çalışıyoruz ve hiçbir mevkiiye garanti futbolcu alamıyoruz. Alırsak da bu yaşlı oluyor ve ertesi sene diğer mevkiileri düzeltmeye çalışırken o yaşlı futbolcunun vaadesi doluyor yine hiçbir şey tam olmuyor. O yüzden bu döngüden çıkıp her transfer döneminde 1-2 tane üst düzey 27 yaş altı futbolcuya parayı gömmek, diğer mevkiileri de kiralık veya ucuz yollu seçeneklerle geçmek gerek. Bu şekilde bir kaç transfer sezonu sonunda dört başı mamur bir takım oluruz. Zaten başkanın ve hocanın söylediği "en az 3 transfer sezonu lazım" söyleminin altında da bu mantık yatıyor diye düşünüyorum ya da düşünmek istiyorum.

İşte burada da bizim takımın bahtsızlığı ortaya çıktı. Dediğin olay tam olarak musrati muçi ile başlattık zannedildi ama bu sefer de tarihinin en yüksek bonservisini verdiğin iki oyuncu beklenen katkıyı veremedi 6 ay sonra panikle rafa immobile'ye gittin yine olmadı. Belki orkun işiyle dediğin döngü kırılıp farklı bir yola girilecek o yüzden bir an önce olumlu olumsuz kesinlik kazansın bu iş gelirse çok büyük atılım yapmış olacağız evet benfica ile aramız iyi ancak talisca'dan sonra ilk kez gözden çıkarmadığı bir oyuncusuna talip oluyoruz ve beklentileri gerçekten çok yüksek.

Çevrimiçi 38life

yok en büyük eksiğimiz kanatlar deniyordu ve hala en büyük eksiğimiz kanatlar biz o nedenle ekimde havlu atıyoruz topu ileri taşuyacakta ilerde tutacakta adam yok kanat almadan 30 m luk orta saha transferi nereden bakarsan bak yanlış bunu doğru yapan tek şey orkunun türk ve beşiktaşlı olması yoksa mantık varmı takımının rn değerli oyuncusunun yerine 30 m luk adam alıyorsun
Gedsona taraftar çok laf ediyor ama müşterisi olan tek oyuncumuz

Ben Gedson'u en çok savunmuş kişilerden biriyim. Hala da çok sever, çok beğenirim. Fakat Rafa tipi bir 10 numara ile oynuyorsak, 4-3-3 veya benzer bir şey oynamıyorsak Gedsonla olmuyor. Benim de bunu kabullenmem zaman aldı fakat bu bir gerçek. Gedson sahada harika işler çıkarıyor. Baktığın zaman müthiş bir maç çıkardığını görüyorsun. Ama başarılı bir "takım" olmak için "tüm görevler"in yerine getirilmesi gerekiyor. Gedson varken sahada tamamlanmayan öncelikli görevler kalıyor. Bu yüzden kanat ne kadar ihtiyaçsa 8 de o kadar ihtiyaç. Ha genelde futbolda yıldızlar ya forvet olur ya kanat, ya da 10 numara. 8'lere çok fazla yıldız gözüyle bakılmaz. O yüzden "30 vereceksen kanada 30 ver." diyebilir insanlar. Orkun kanat oynasaydı da "kanat Orkun'a" 30 verseydik derim ben de. :) Bu Beşiktaş'ın hem bugünü hem yarını için bir fırsat. O yüzden bu paralar gözden çıkarılıyor. Bir kere olacak bir şey zaten bu. Beşiktaş kanatsız kalacak değil sonuçta. Sol beki kiralık hallettik, Forvetin maliyeti gelecek sezon çıkacak. Belki kanatlara da benzer formüller yapılır. Ya da belki Orkun için öyle bir formül uygulanır. Bilmiyoruz. Bekleyelim görelim.

Çevrimiçi 38life

işin kötüsü ne biliyormusun garanti oyuncu alsan bile başka yerleri dolduramayınca oda çöp oluyor iyi oyuncu iyi oyunvularla oynar faydalı olur italyada4 kere gol kralı olmuş adamı getirirsin ama ona top taşıyacak kanat almazsın 19 gol 4 asistle adam çöp olur kanatlar olsaydı 19 29 olurdu
Şimdi eğer kanatları doldurmazsak bu forvet diye aldığımız adam tarihimizin en kötü transferlerinden biri olur

Kanatlara adam almamak diye bir seçenek olmamalı zaten. Doğru profiller olsun, a class futbolcu olmasına da gerek yok. Ghezzal, Larin, Rosier üst düzey oyuncular değildi. Ama sisteme cuk oturan oyunculardı.

Çevrimiçi Samet Demir

Kanatlara adam almamak diye bir seçenek olmamalı zaten. Doğru profiller olsun, a class futbolcu olmasına da gerek yok. Ghezzal, Larin, Rosier üst düzey oyuncular değildi. Ama sisteme cuk oturan oyunculardı.
Orkunu alıp kanat almamak intihar olur, öyle birşey yapacaklarını zannetmiyorum ben, en fazla sağ tarafta rachica ve arroya ile devam ederler. Orkun ve iyi bir sol kanat alınırsa sağ tarafa 6 ay sabır gösterebilirim şahsen.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Ben Gedson'u en çok savunmuş kişilerden biriyim. Hala da çok sever, çok beğenirim. Fakat Rafa tipi bir 10 numara ile oynuyorsak, 4-3-3 veya benzer bir şey oynamıyorsak Gedsonla olmuyor. Benim de bunu kabullenmem zaman aldı fakat bu bir gerçek. Gedson sahada harika işler çıkarıyor. Baktığın zaman müthiş bir maç çıkardığını görüyorsun. Ama başarılı bir "takım" olmak için "tüm görevler"in yerine getirilmesi gerekiyor. Gedson varken sahada tamamlanmayan öncelikli görevler kalıyor. Bu yüzden kanat ne kadar ihtiyaçsa 8 de o kadar ihtiyaç. Ha genelde futbolda yıldızlar ya forvet olur ya kanat, ya da 10 numara. 8'lere çok fazla yıldız gözüyle bakılmaz. O yüzden "30 vereceksen kanada 30 ver." diyebilir insanlar. Orkun kanat oynasaydı da "kanat Orkun'a" 30 verseydik derim ben de. :) Bu Beşiktaş'ın hem bugünü hem yarını için bir fırsat. O yüzden bu paralar gözden çıkarılıyor. Bir kere olacak bir şey zaten bu. Beşiktaş kanatsız kalacak değil sonuçta. Sol beki kiralık hallettik, Forvetin maliyeti gelecek sezon çıkacak. Belki kanatlara da benzer formüller yapılır. Ya da belki Orkun için öyle bir formül uygulanır. Bilmiyoruz. Bekleyelim görelim.
bende bunu diyorum işde gedson her maç en iyiler içindeyse sorun belki onda değildir eksik bıraktığın yerjer yüzündendir sen mevcut üzerinden değerlendiriyorsun ama takım tam değilki yarım senin kanatların yok altıyı oturtamamışsın maçlatda bütün yükü gedson ve iki stoper çekiyor ve savunmamız gerçekten iyi olduğu halde en fazla tukaka edilende bunlar oldu üstelik eksiklerin acısını en fazla bunlar çekti

Çevrimiçi Samet Ç

Bu kulübün hiçbir oyuncuya 30 milyon euro verme gibi bir lüksü olamaz. Romantizm gözlerimizi kör etmesin, Orkun çok iyi oyuncu ama Mbappe'ye bile 30 milyon euro verecek bir ekonomimiz yok bizim.

Kiralık gelirse çok büyük iş yapmış oluruz. Bonservisle alabilimek mevcut durumda gerçekçi değil.
var

Çevrimiçi Necmi

Orkunu alıp kanat almamak intihar olur, öyle birşey yapacaklarını zannetmiyorum ben, en fazla sağ tarafta rachica ve arroya ile devam ederler. Orkun ve iyi bir sol kanat alınırsa sağ tarafa 6 ay sabır gösterebilirim şahsen.
dostum şu takıma yapılacak ilk transferin kanat olması lazımdı iki hafta sonra shakter karşısına çıkacağız bu takım shaktere elenir neyi bekliyoruz 30 m orta sahaya verebiliyorsan o kanatlarıda indirecektin bu bsşkanın şov transferi
Henüz hiç eksik kapatmadık ama tarihimizin en büyük parasını harcadık

Çevrimiçi tolga1903

Yazsana bir tane alanilabilecek o paralara santrfor.dunya da zaten forvet kıtlığı var 5 tane üst düzey forvet yazamazsın.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bulursun ya 30 40 milyon euro avrupa piyasasi için bile büyük para inter işte genç yeteneğini aldı parma'nın ki baya övülüyor o çocuk 23 milyon euro vermişler. Boniface goncalo ramos vlahovic kolo muani daha genç istiyorsan elye wahi var mesela ya da bugün 30 civarına evan ferguson kardeşimizi getirebilirsin biraz düşüşte ama ben bayılıyorum şahsen. Tabi üst düzey forvetten kasıt nedir bilmiyorum ama  o paralara çıktıktan sonra çok iyi performanslar gösterecek/gösterme potansiyeli olan oyuncu getirilir bence.

Çevrimiçi tolga1903

dostum şu takıma yapılacak ilk transferin kanat olması lazımdı iki hafta sonra shakter karşısına çıkacağız bu takım shaktere elenir neyi bekliyoruz 30 m orta sahaya verebiliyorsan o kanatlarıda indirecektin bu bsşkanın şov transferi
Henüz hiç eksik kapatmadık ama tarihimizin en büyük parasını harcadık

Abi gedson'un savrukluğu bir türlü olacak gibi gözüküp olamayışı bezdirdi artık. Orkun'u gerçekten alabiliyorlarsa gedson gitti demektir ki bu çok büyük bir eksiğimizi kapattırır o da orta saha merkezindeki "akıllı oyuncu" eksiği. Gedson çok iyi bir atlet o kadar, karar veremez şut çekemez rakibi atletizmiyle geçer eksik yakalarsın gider yanında koşan adamın 20 metre önüne atar topu. Şu orkun işi olacaksa gedson mümkünse shaktar maçını görmeden satılsın da kanat sağ bek falan alsınlar.

Saydıklarinin hiç biri o sınıfa girmiyor kusura bakma dünyada inanılmaz forvet kıtlığı var.boniface kumar olur iyi oyuncu mu evet çapraz patlattı sakatlık riski büyük.vlahovic sorunlu oyuncu olmaz.muani neden versin takımı birde o paralara zaten alamazsın.diger saydiklarin hiç o sınıfta degil.
Muhasebeciliği bırakmak lazım bizim çok eksiğimiz var Orkun bize sınıf atlatacak oyuncu hem Türk hem Beşiktaşli hem de çok genç en az 5 tane daha 11 e adam lazım kanadımız yok maalesef.
Valla para maça benim umurumda değil 3 tane soru işareti adama 30 vereceğime 1 tane baba adama 30 veririm.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Abi gedson'un savrukluğu bir türlü olacak gibi gözüküp olamayışı bezdirdi artık. Orkun'u gerçekten alabiliyorlarsa gedson gitti demektir ki bu çok büyük bir eksiğimizi kapattırır o da orta saha merkezindeki "akıllı oyuncu" eksiği. Gedson çok iyi bir atlet o kadar, karar veremez şut çekemez rakibi atletizmiyle geçer eksik yakalarsın gider yanında koşan adamın 20 metre önüne atar topu. Şu orkun işi olacaksa gedson mümkünse shaktar maçını görmeden satılsın da kanat sağ bek falan alsınlar.
ben takımdaki bütün oyuncuların gitmesini istiyorum zaten rafa mert dışında giden tek oyuncuya dahi üzülmem

Çevrimiçi Samet Demir

Yakup Çınar: "Orkun ilk olarak Galatasaray'a haber yolladı. Galatasaray, Osimhen konusu nedeniyle oraya pek odaklanamadı. Sonrasında çevresi Beşiktaş'a haber gönderdi."

😁😁😁😁
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

Yakup Çınar: "Orkun ilk olarak Galatasaray'a haber yolladı. Galatasaray, Osimhen konusu nedeniyle oraya pek odaklanamadı. Sonrasında çevresi Beşiktaş'a haber gönderdi."

bu yakup'un yıllardır başına bir iş gelmemesi bizim ayıbımızdır bunun kadar hak edeni gelmedi
bipbipbupbup

Çevrimiçi ulumemo

forumda güzel tartışmalar oluyor takip ediyorum severek.

Ben orkun için 30m verilmeli mi açıkcası emin değilim. Çünkü harcama için öncelik bana göre kanata verilmeliydi. Ama alıyorsam bana minimum de bruyne etkisi yaratması lazım sonuçta kulübün en pahalı transferi 10m den sonra 30m olacak. Para vererek bunun gibi net 2 de kanat aldı mı bu iş tamamdır. Gerisini fırsat kovalarsın. Ama süre daraldı. Bu işi 10 gün önce çözüp eksikler tamamlanmalı idi.

Çevrimiçi levitate

[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2025, 22:13:02 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

başkan hollandaya gitmiş bitti herhalde
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

gedson'un payı ve diğer topçular noldu acaba
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

gedson'un payı ve diğer topçular noldu acaba

Şu şeldurup iyi futbolcuydu ya ama salmazlar heralde artık onu da hem +2 için uygundu

Çevrimiçi levitate

Şu şeldurup iyi futbolcuydu ya ama salmazlar heralde artık onu da hem +2 için uygundu
opsiyonsuz vermek istiyorlarmış

neyse ben beğenmemiştim zaten :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

orkun hollandadaymış başkanda hollandaya geçiyor transfer bitmiş deniyor
başkanın yolunu çizmiş portekizden hollanda ordan türkiye
adam çözmüş işi valla
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

norveçlimi satışa çıkartmışlar onu

Çevrimdışı LORDBJK

Ya bu Beşiktaş taraftarından gerçekten adam olmayacak, Orkun diye diye Orkun'u aldıracaklar. Affedersiniz ama Orkun ne zaman 30 milyonluk topçu oldu? Ben milli takımda başka bir topçumu seyrediyorum acaba. Bu çocuğun edeceği en fazla 7-8 milyon'dur. Kendisi gibi dünya kadar topçu var altı üstü oynadığı takım Benfika,  ne zaman kendini kanıtlamış.  Türkiye'de bulup 2-3 milyona aldığın topçuda Benfika'da oynuyor. Biz eğer o kadar scout ekibini Orkun için kurduysak yazık bize.Eğer Adalı buna 30 milyon verirse Hasan Arat gibi devre arasında hatta kulübü batırmış olarak gider.

Çevrimiçi Samet Demir

Etiketler: