2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Sinan66, murat baltacı, Mehmet57, sEuL, KartalınGücü, annoca, COB, ulumemo, 38life, Zafer55, levitate, bull74, Özgür Gültekin, mellfred, Georgetown, doganay, Gökhan Güvenç, Serdar3444, gokhans, Ravenman, Yusuf Berberoğlu, Bülent Yiğitcan, ahmetekinciogl2, mayguntr, Samet Ç, Monza, Savaş, sefaköykartali, Rasim, hasankale, NioHH, maıden, kartalizma190399, murat, tolga1903, yaço58, emre_1978, Kapkarakartal, Kartal Ç, Umutcan Kaya, kahyaoglueren, golazokartal, Darkeagle, pinehitman ve 429 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 156194 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

sol kanat alıp yanına yatırım için alacaklarsa kabulüm ama şu anda kanatlarda çoluk çocukla uğraşacak durumda değiliz
Sırtımızda kefen var mayo istiyoruz 😂
En az 15 milyon isterler abi, 2.yarı son zamanlarda o kadar tabela yapmasına rağmen keremden formayı almak üzereydi.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Zaten orkun alınırsa cajuste transferi anlam kazanır iyi bir sol açık ve hücumcu bir sağ bek alınırsa sağ açık olmasada olur bence eldekiler idare eder
bence sağ bek bile alınmasa olur. Orkun ve sol kanat yeter. Rakiplerde mert ve kaan ayhan falan sağbek oynuyor bence svenson bu 2 isimden kötü değil. Bence rashica, çevresi iyi olursa oda iyi olur gibi geliyor ama sol kanat ve orkun elzem cajuste de gelirse..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

bence sağ bek bile alınmasa olur. Orkun ve sol kanat yeter. Rakiplerde mert ve kaan ayhan falan sağbek oynuyor. Bence rashica, çevresi iyi olursa oda iyi olur gibi geliyor ama sol kanat ve orkun elzem cajuste de gelirse..

osimeni almıslar,saneyi aldılar daha bir sürü adam alacaklar.fener santrafor aldı asensio filan diyor.Rakipler çok güclü kadro kurarken biz svenson ile oynayalım dersek aynı hataya düşmüş oluruz

Çevrimiçi Necmi

bence sağ bek bile alınmasa olur. Orkun ve sol kanat yeter. Rakiplerde mert ve kaan ayhan falan sağbek oynuyor bence svenson bu 2 isimden kötü değil. Bence rashica, çevresi iyi olursa oda iyi olur gibi geliyor ama sol kanat ve orkun elzem cajuste de gelirse..
iyi bir sağ bekle raşitsa gçtürür ama sıradan sağ bekle sağ kanafımız düşüyor swenson kalacaksa sağ açık alınmalı sağ bek alınacaksa raşitsa idare eder önlü arkalı alırlarsa tabi harika olur

Çevrimiçi Necmi

Transfer yapmak için gece yarısı olmasını bekliyoruz sanırım

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/sercan_dikme/status/1942257247343853690

orkun gelecek onu sorun etmıyorum ben ama schjelderupu kesin almamız lazım

Çevrimiçi levitate

ben çok coşamadım ona ya
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

bitti gibi deniyor zaten

Osimhen olayı çok can sıkıcı.bu adamlar nasil öyle bonservis verebiliyor arkadaş.oyuncu maaşları da cabası.limit fln hikaye.kara para aklıyor birileri bunların üzerinden.haramzade oldukları için onlar için değişen birşey yok.ülke de zaten muz cumhuriyeti hak hukuk desen yok yapsana avrupa da nasıl öpüyorlar  adamı

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Osimhen olayı çok can sıkıcı.bu adamlar nasil öyle bonservis verebiliyor arkadaş.oyuncu maaşları da cabası.limit fln hikaye.kara para aklıyor birileri bunların üzerinden.haramzade oldukları için onlar için değişen birşey yok.ülke de zaten muz cumhuriyeti hak hukuk desen yok yapsana avrupa da nasıl öpüyorlar  adamı

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
zenginleri veriyor parayı bizim sözde önde gelenlerde loca indirimi istiyor :D

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Necmi

zenginleri veriyor parayı bizim sözde önde gelenlerde loca indirimi istiyor :D
ne yapalım bizde himmetci yokki

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Real Ceballos'tan çıkacakmış Orkun'un yanına alırım

Çevrimiçi Samet Demir

Orkun time'ı öyle bir esir aldı ki, osimhenin esamesi okunmuyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Biz orkunu alırsak hakanı gidişi iptal olabilir :)

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Tammy karakter olarak iyi adam umarım Roma'da ki ilk sezonuna yakın bir performans verir o zaman 25'leri konuşabiliriz ortalama oynarsa 15 golü geçemez

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi levitate

Tammy karakter olarak iyi adam umarım Roma'da ki ilk sezonuna yakın bir performans verir o zaman 25'leri konuşabiliriz ortalama oynarsa 15 golü geçemez

ayağına oynacak adamlar bulmak lazım herif ilginç bir şekilde kafacı bir adam değil
bipbipbupbup

Çevrimiçi ulumemo

Ne benficaymış arkadaş sat sat bitiremiyolar takımı

Çevrimiçi levitate

Orkun Kökçü’nün yakın çevresinden gelen haber: “Başkan Serdal Adalı çok büyük oynuyor. Beşiktaş, elinden geleni yapıyor. Allah var gam yok. Sabır.”

(Ertan Süzgün)
bipbipbupbup

Etiketler: