2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Sinan66, murat baltacı, Mehmet57, sEuL, KartalınGücü, annoca, COB, ulumemo, 38life, Zafer55, levitate, bull74, Özgür Gültekin, mellfred, Georgetown, doganay, Gökhan Güvenç, Serdar3444, gokhans, Ravenman, Yusuf Berberoğlu, Bülent Yiğitcan, ahmetekinciogl2, mayguntr, Samet Ç, Monza, Savaş, sefaköykartali, Rasim, hasankale, NioHH, maıden, kartalizma190399, murat, tolga1903, yaço58, emre_1978, Kapkarakartal, Kartal Ç, Umutcan Kaya, kahyaoglueren, golazokartal, Darkeagle, pinehitman ve 429 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 156187 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Anguissa için çıkabildiğimiz rakamları düşününce orkun çok zor gelmiyor bana, yeterki dirayetli olup dik dursun.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Anguissa için çıkabildiğimiz rakamları düşününce orkun çok zor gelmiyor bana, yeterki dirayetli olup dik dursun.

kanada para bırakmıslardır umarım yönetim kanat önemli halen 2 tane zımba gibi kanat.

Çevrimiçi levitate

40 falan istiyorlar nasıl çözecekler bilmiyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

kanada para bırakmıslardır umarım yönetim kanat önemli halen 2 tane zımba gibi kanat.
Orkunu gelecek senenin limitinden düşsünler, satılacak adamlarla da eksiker halledilir. Beklenti arşa çıktı yapacak birşey yok :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

başkan gittise boşa gitmemişdir

Çevrimiçi Samet Demir

Kiralanır bence, kiralık olursa da gerek simao, gerekse orkun tarafı bize karşı kolaylık sağlayacağını düşünüyorum. Biri gelir 45-50 verirse malesef o zaman yapacak birşeyimiz kalmaz. Sabırlı olmak lazım.

Orkunu gelecek senenin limitinden düşsünler, satılacak adamlarla da eksiker halledilir. Beklenti arşa çıktı yapacak birşey yok :)

iyi ki taraftar tepki gösterdi ve dikilitaş için onay verdik yoksa bajo kaju filan izleyecektik  :)

Çevrimiçi 38life

Orkun'un Beşiktaş'a katacakları, vereceği performansla sınırlı değil. Salt performansını düşünerek "o paraya daha iyisi alınır" diyen çok yanlış düşünür. Ki o paraya daha iyisi alınabilir mi çok da emin değilim. Orkun'un futbolu çok "süslü" bir futbol değil. Belki bu yüzden tam anlaşılamıyor olabilir ne kadar değerli bir futbolcu olduğu. Ama elin gavuru o kıymeti veriyor işte ona.

Çevrimiçi Samet Demir

Orkun'un Beşiktaş'a katacakları, vereceği performansla sınırlı değil. Salt performansını düşünerek "o paraya daha iyisi alınır" diyen çok yanlış düşünür. Ki o paraya daha iyisi alınabilir mi çok da emin değilim. Orkun'un futbolu çok "süslü" bir futbol değil. Belki bu yüzden tam anlaşılamıyor olabilir ne kadar değerli bir futbolcu olduğu. Ama elin gavuru o kıymeti veriyor işte ona.
Bir röportajında milli takımda gereken ilgiyi görmediği için sitem etmiş, burada krallar gibi ilgi gösteririz biz ona. Valla kendi adıma orkun gelsin sol kanada birini alalım, sağ tarafta arrayo ve Rachica ya fitim.

Çevrimiçi Necmi

Bir röportajında milli takımda gereken ilgiyi görmediği için sitem etmiş, burada krallar gibi ilgi gösteririz biz ona. Valla kendi adıma orkun gelsin sol kanada birini alalım, sağ tarafta arrayo ve Rachica ya fitim.
Zaten orkun alınırsa cajuste transferi anlam kazanır iyi bir sol açık ve hücumcu bir sağ bek alınırsa sağ açık olmasada olur bence eldekiler idare eder

Çevrimiçi Necmi

Ama kaleci almak şart bu sene mert yetmez riske fireriz ersine kalırsak

Çevrimiçi sEuL

https://twitter.com/kartalhatti/status/1942181672687898660

https://www.flightradar24.com/THY5EU/3b23bd1c

gidiyor başkan  :money:

Su haberlerden nefret eden sadece ben miyim?
Biktim her transfer donemi ooo baskan bizzat kendisi ilgilenecek falan haberlerinden.
Gerek Hasan Arat ve Huseyin Yucel'in ucaklardan pozlari gerekse onlardan oncekileri, cok itici ve gereksiz buluyorum bu haberleri.

Çevrimiçi levitate

Biktim her transfer donemi ooo baskan bizzat kendisi ilgilenecek falan haberlerinden.
Gerek Hasan Arat ve Huseyin Yucel'in ucaklardan pozlari gerekse onlardan oncekileri, cok itici ve gereksiz buluyorum bu haberleri.

başkan bu şikayetinle bizzat özel olarak ilgilenecekmiş abi (Sercan Dikme)
bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

başkan bu şikayetinle bizzat özel olarak ilgilenecekmiş abi (Sercan Dikme)

:D

Çevrimiçi Samet Demir

Orkunu alsınlarda, sonrası tavla ile foto dahil her türlü şımarıklığı yapabilirler bence 😁😁

iyi ki dikilitaş onayı verilmiş yoksa bajo kaju filan gelecekti.

Cajuste
Orkun
KWP
Andreas

Okey miyiz bu 4 transfere ?

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Necmi

Orkunu alsınlarda, sonrası tavla ile foto dahil her türlü şımarıklığı yapabilirler bence 😁😁
okey bile oynayabilirler

Çevrimiçi Necmi

schjelderup alın
sol kanat alıp yanına yatırım için alacaklarsa kabulüm ama şu anda kanatlarda çoluk çocukla uğraşacak durumda değiliz
Sırtımızda kefen var mayo istiyoruz 😂

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/yagosabuncuoglu/status/1942237591807426648 Renkler değişir de zihniyet hep aynı. Ülkemizi sarısıyla kırmızısıyla hep beraber rezil ediyorlar.

Etiketler: