Ben begenmedim su ana kadarki transferleri.
Aldigimiz solbek profil olarak Masuaku'dan iyi degil. Masuaku taraftarin gozunde cok dustu, artik toparlanamaz diyerekten taze kana eyvallah, ama Masuaku tatmin etmemisken bu arkadasin edecegini zannetmem.
Cajuste'nin kalitesine pek girmiyorum, ama taraftar Gedson'dan defansif olarak zayif, pas kalitesi dusuk diye sikayet ederken aynisinin laciverdini getirdik, hatta bir gomlek dusugu bana kalirsa. Gedson'in yanina pas kalitesi yuksek bir oyun kurucu gerekirken aynisini aldik. Gedson gider gitmez o ayri mesele, ama Gedson gitmemisken net gereksiz transfer. Gedson satiliktan sonra dusuk tabii. Boyle sacma sapan siralama olarak kotu isler yapiyoruz, sonra transfer donemi sonunda ortaya sacma sapan eksik nereden tutsan elinde kalacak kadro ortaya cikinca ve kasim'da havlu atinca garipsiyoruz....
Abraham oyuncu profili olarak tam aradigimiz, Rafa'yla uyum saglayacak, ligimize uygun oyuncu. Ama maliyeti az degil ve yine yeniden sakatlik ve istikrar sorunu olan, son 2-3 sene'yi bos gecmis, son iyi senesini 4-5 sene evvel yasamis rehabiliteli bir adam aldik. Bizde kendini bulacagini dusunerek yine bir umut yukseliyoruz hep, ama 1 kere tutuyorsa 5 kere elimizde patliyor. Gomez tuttu diye diye Chamberlain, Bailly, Rebic, Immobile'ler bir tarafimiza kacti. Ve maliyeti de az buz degil. Bu arkadasa bu para'yi verene kadar Weghorst'un gelmesini tercih ederdim. En azindan istikrar ve form acisindan soru isareti olmaz ve maliyeti cok cok daha uygun olurdu.