2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Ç, Özgür Gültekin, Bülent Yiğitcan, mayguntr, sEuL, Yusuf Berberoğlu, yaço58, levitate, Zafer55, gokhans, Gökhan Güvenç, Georgetown, Sinan66, Necmi, kartal meriç, hasankale, murat, kahyaoglueren, 38life, Rasim, kartalizma190399, Savaş, golazokartal, ahmetekinciogl2, ulumemo, annoca, tolga1903, maıden, Kapkarakartal, Umutcan Kaya, Kartal Ç, doganay, murat baltacı, Darkeagle, Serdar3444, pinehitman, balkan-kartal, sefaköykartali, Ravenman, bull74, mellfred, Monza, emre_1978, 19YMK03, BJKTÜRK23 ve 461 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 154719 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sefaköykartali

Orkun ve kerem pakedine karşı gedson ve musratiyi verip üzerine bi 10-15milyon ateşlesek ne güzel olur.
Kerem Beşiktaş forması giyemez.

Çevrimiçi sefaköykartali

Orkun-Trossard-Malen. Bekte Svensson stoperde necip olsun yine de Uefayı alırız.

Çevrimiçi Necmi

Orkun ve kerem pakedine karşı gedson ve musratiyi verip üzerine bi 10-15milyon ateşlesek ne güzel olur.
bu kerem renklinin suyunu içmiş havasını solumuş bize yaramaz benden demesi ordan gelen dikiş tutmuyor

Çevrimiçi Necmi

O zamanlar yönetime sahip çıkmışlardı sosyal medyadaki futbol uzmanları burası oyuncu yetiştirme yeri değil biz olmuş oyuncu almalıymışız diye saçma bir argümanla şimdi dönüp bakıyorum hepsi Orkun diye kafa ütülüyorlar yine :D
işin gerçeği burası dediğin gibi yetiştirme yeri değil alsaydık şu anda burda kimse adını hatırlamıyordu doğru kulübe gitti geleceği açısından en doğrusunu yaptı

Çevrimiçi annoca

X de veri paylaşanlar var, cajuste nin defansif verileri gedsonun gerisinde.
Gedson istenmiyor evet pas dağıtımında zayıf ama dribbling defansif yönü ara ara ceza sahasına girişi bence bunlar değerli veriler. Çift 8 denenebilir. Bu özelliklere sahip birini satıp 12.5 kasaya girmesi kötü alışveriştir.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Cajustenin geldiğini varsayarsak mevcut kadro

Çevrimiçi Umutcan Kaya

cajusteyi kimse beğenmiyor ama son 3 sezondur 30 üstü maça çıkmış bunlardan biri epl
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi 38life

işin gerçeği burası dediğin gibi yetiştirme yeri değil alsaydık şu anda burda kimse adını hatırlamıyordu doğru kulübe gitti geleceği açısından en doğrusunu yaptı

Oğuzhan'ın adını kimse hatırlamıyor mu? Tolgay Arslan bile hatırlanıyor. Dorukhan Toköz bile hatırlanıyor. Orkun Kökçü bunlardan 5-6 gömlek üstün bir futbolcu. Orkun'un herhangi bir takımda kaybolup gitme ihtimali yok. Bu takım Beşiktaş da olsa Beşiktaştan çok daha kötü yönetilen bir kulüp de olsa böyle.

Çevrimiçi 38life

Ben hayatımda hiç futbolcu karşılamaya gitmedim. Orkun gelirse giderim. Yıllardır forma almadım. Orkun gelirse alır arkasına Orkun yazdırırım. Yıllardır maça gitmedim. Orkun gelirse yeniden maçlara gitmeye başlarım.

Orkun mevzusu böyle bir mevzu.

Çevrimiçi gokhans

X de veri paylaşanlar var, cajuste nin defansif verileri gedsonun gerisinde.
Gedson istenmiyor evet pas dağıtımında zayıf ama dribbling defansif yönü ara ara ceza sahasına girişi bence bunlar değerli veriler. Çift 8 denenebilir. Bu özelliklere sahip birini satıp 12.5 kasaya girmesi kötü alışveriştir.
gedson’un yıldızlaştığı maçlar hangiler? Derbi ve avrupa maçları. Neden? Çünkü geçişte çok iyi, sürati iyi, boş alan bulursa canavarlaşıyor. Defansif yönü zaten iyi. Ama ligde karşılaştığın rakiplerinin %95’i savunma yapıp arkasına yaslanacak, pres ve sertlikle sindirmeye çalışıp, boş alan vermeyecek. Bu tip rakiplerle karşılaştığında da takımı 10 kişi oynatmasını geçtim, kara delik gibi kendisine gelen her top ya ölüyor ya rakibi atağı çıkarıyor. Bütçe varsa sırf derbi ve avrupa maçları için  tabiki kadroda olsun bende isterim. Ama şampiyonluk anadoludan geçiyor.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi sEuL

Şu ana kadar yapılan transferlerin bizi pek ileri seviyeye taşıdığını düşünmüyorum maalesef. Gelen oyuncular gidenlere nazaran daha iyi olsa bile şampiyonluğu zorlayabileceğimize pek inanmıyorum.

Bu arada Tapatalk’tan foruma girmekte sorun yaşıyorum bir süredir. Genel bir sorun mu var yoksa sikinti benim cihazda mı?

Çevrimiçi Samet Demir

Şu ana kadar yapılan transferlerin bizi pek ileri seviyeye taşıdığını düşünmüyorum maalesef. Gelen oyuncular gidenlere nazaran daha iyi olsa bile şampiyonluğu zorlayabileceğimize pek inanmıyorum.

Bu arada Tapatalk’tan foruma girmekte sorun yaşıyorum bir süredir. Genel bir sorun mu var yoksa sikinti benim cihazda mı?
Tapatalk'ı uzun zaman önce bıraktım ben. Telefonun kendi tarayıcısı ile foruma çok daha sorunsuz girebiliyorum. Bir sürü kısayol da var, temaya max 1 hafta da alışırsın sonra tapatalk aklına bile gelmez.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş yönetimi, Ole Gunnar Solskjaer’in yanına yerli teknik adam arıyor.

🚨 Başkan Serdal Adalı; Yusuf Şimşek, İbrahim Toraman, Şenol Fidan, Kubilay Erel ve Ali Eren gibi isimlerle temasta olduklarını ifade etti. (Spor Arena)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi kartalizma190399

Ben begenmedim su ana kadarki transferleri.

Aldigimiz solbek profil olarak Masuaku'dan iyi degil. Masuaku taraftarin gozunde cok dustu, artik toparlanamaz diyerekten taze kana eyvallah, ama Masuaku tatmin etmemisken bu arkadasin edecegini zannetmem.

Cajuste'nin kalitesine pek girmiyorum, ama taraftar Gedson'dan defansif olarak zayif, pas kalitesi dusuk diye sikayet ederken aynisinin laciverdini getirdik, hatta bir gomlek dusugu bana kalirsa. Gedson'in yanina pas kalitesi yuksek bir oyun kurucu gerekirken aynisini aldik. Gedson gider gitmez o ayri mesele, ama Gedson gitmemisken net gereksiz transfer. Gedson satiliktan sonra dusuk tabii. Boyle sacma sapan siralama olarak kotu isler yapiyoruz, sonra transfer donemi sonunda ortaya sacma sapan eksik nereden tutsan elinde kalacak kadro ortaya cikinca ve kasim'da havlu atinca garipsiyoruz....

Abraham oyuncu profili olarak tam aradigimiz, Rafa'yla uyum saglayacak, ligimize uygun oyuncu. Ama maliyeti az degil ve yine yeniden sakatlik ve istikrar sorunu olan, son 2-3 sene'yi bos gecmis, son iyi senesini 4-5 sene evvel yasamis rehabiliteli bir adam aldik. Bizde kendini bulacagini dusunerek yine bir umut yukseliyoruz hep, ama 1 kere tutuyorsa 5 kere elimizde patliyor. Gomez tuttu diye diye Chamberlain, Bailly, Rebic, Immobile'ler bir tarafimiza kacti. Ve maliyeti de az buz degil. Bu arkadasa bu para'yi verene kadar Weghorst'un gelmesini tercih ederdim. En azindan istikrar ve form acisindan soru isareti olmaz ve maliyeti cok cok daha uygun olurdu.

Çevrimiçi Samet Demir

E hadi inş… yanlız yorumlarda millet ağır gömmüş.. https://x.com/mustafakratas/status/1941842040339181617?s=46
Man United ' da sanırım Pogbayı da sol kenar gibi oynatıyordu, çizgide değilde biraz daha içe konumlanmış şekilde. Aynı düşünce de olabilir.

Çevrimiçi Samet Demir

💥🗣️Glarung:

“İrfan Can Kahveci Mourinho ile çalışmak istemiyor.

Yurt içinden talibi var. Kulübün ismi Beşiktaş.”

📌(KİCK)

Kaynak kimdir, nedir, necidir bilmiyorum

Çevrimiçi levitate

Glarung:

(KİCK)

fbli bi fenomen
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

fbli bi fenomen
Ben irfanı isterim arroya ile sağ tarafı götürürler bence

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/AtibaBJK1903_/status/1941875159415034207

Unutturmayacağız. Hadi bakalım anç pamuk eller cebe. Voleybolun filelerine sponsorluk almakla olmaz bu işler. Ox un zararını öde.

Çevrimiçi sefaköykartali

💥🗣️Glarung:

📌(KİCK)

Orkun çekeceksek ben irfana da okeyim. Sola  malen gibi skorer kanat lazım ama.

Çevrimiçi Samet Demir

Orkun çekeceksek ben irfana da okeyim. Sola  malen gibi skorer kanat lazım ama.
Sizinle aynı fikirdeyim bende ama orkun süreci bir yönden heyecan verici, bir yönden de odağımızın kayması nedeniyle bizim adımıza sıkıntılı olabilir. Orkun meselesinin bir an önce belli olması gerekiyor.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

irfan yedek olarak gelsin ama önüne iyi bir yabancı şartç.

Çevrimiçi Samet Demir

irfan yedek olarak gelsin ama önüne iyi bir yabancı şartç.
İrfanı aldığın yerde önüne bir tane de yabancı bekleme. O bölgede Arroya var zaten. Her bölge ye de 15-20 milyonluk adam alamazsın.

Etiketler: