2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

bull74, o2bucak, golazokartal, tolga1903, Monza, LORDBJK, cornelius, ahmetekinciogl2, Georgetown, yaço58, sefaköykartali, murat baltacı, Kapkarakartal, COB, ulumemo, 5k3samet, Darkeagle, annoca, Özgür Gültekin, hasankale, eryigitcaner, Serdar3444, Savaş, blackeagle35, Kartal Ç, Rasim, Sinan66, Ravenman, kartal meriç, Gökhan Kurt ve 291 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 101801 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

muçi için teklif bekliyormuşuz menajerine haber yollayan kulüpler varmış, zararına satmayacakmışız

bende 1 ay önce falan ajax 10 verdi diye duyum vermiştim :D o iş doğruymuş ama sözlüde kalmış devamını getirmemişler
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

ciro'ya maaşının yarısını verelim git demişler
bipbipbupbup

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Anguissa - Partey ikilisi çok iyi olmaz mı :)

müthiş olur :)

muçi için teklif bekliyormuşuz menajerine haber yollayan kulüpler varmış, zararına satmayacakmışız

bende 1 ay önce falan ajax 10 verdi diye duyum vermiştim :D o iş doğruymuş ama sözlüde kalmış devamını getirmemişler

ajax 8 vermişti diye duydum en son 10 milyon € bekliyormusuz arada bulusur anlasılırız ben muçinin gideceğini düşünüyorum.

Aynı şekilde musrati de araplardan teklif bekliyormusuz orda transfer sezonu acılmamıs daha 8 milyon € civarıda o gidecek gibiymiş.2 tane arap klübünden teklif varmış.

Bu 2 oyuncudan zarar etmeyeceğiz gibi fazla.

ciro'ya maaşının yarısını verelim git demişler

En zor kısım bu her sene bu sorunu yaşıyoruz bölüm sonu canavarı çıkıyor 1 tane.Lens filan az uğraşmadık 2 milyon € luk adama 6 milyon € maaş verirsen hep böyle sıkıntılar çıkıyor işte.

Çevrimiçi Samet Demir

En zor kısım bu her sene bu sorunu yaşıyoruz bölüm sonu canavarı çıkıyor 1 tane.Lens filan az uğraşmadık 2 milyon € luk adama 6 milyon € maaş verirsen hep böyle sıkıntılar çıkıyor işte.
Bölüm sonu canavarı bence ox, imobille bir şekilde gider. Ox zorlamaz inşallah.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

Anguissa - Partey ikilisi çok iyi olmaz mı :)

partey'in bir sürü tecavüz suçlaması falan varmış dava yok ama
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

müthiş olur :)

ajax 8 vermişti diye duydum en son 10 milyon € bekliyormusuz arada bulusur anlasılırız ben muçinin gideceğini düşünüyorum.

Aynı şekilde musrati de araplardan teklif bekliyormusuz orda transfer sezonu acılmamıs daha 8 milyon € civarıda o gidecek gibiymiş.2 tane arap klübünden teklif varmış.

Bu 2 oyuncudan zarar etmeyeceğiz gibi fazla.

10'dan fazlaya vermek lazım legia pay alacak daha

musrati için 10-12 diyorlardı
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

o da kulüp bulacağım diye kampa falan katılmayacakmış kesin bulamayıp geri dönecek
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

o da kulüp bulacağım diye kampa falan katılmayacakmış kesin bulamayıp geri dönecek
2 haftaya gider bence
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Bölüm sonu canavarı bence ox, imobille bir şekilde gider. Ox zorlamaz inşallah.

Ox'un maaşı bir nebze kurtarıyor Adadan teklif gelir ona az bir şey verir yollarız 2-3 milyon € arası bir şey alıyor.Ciro sıkıntı 2 milyon € veriyormus isteyen klüp geri kalan 4 milyon € bizden istiyormuş hepsini.

10'dan fazlaya vermek lazım legia pay alacak daha

musrati için 10-12 diyorlardı
Ben muçide pay olduğunu bilmiyordum şimdi öğrendim.

Musrati için o rakamlar zor hayal 8 en fazla bekliyorlarmış umarım verirlerde.

Çevrimiçi 5k3samet

Herşey iyi hoşta David Jurasek istenilen verimi verecek mi? Yine başa mı döneceğiz ? Fikri olan var mı?
Çay koy. Yeniden başlıyoruz..!

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Ben muçide pay olduğunu bilmiyordum şimdi öğrendim.

Musrati için o rakamlar zor hayal 8 en fazla bekliyorlarmış umarım verirlerde.

muçi iyi hoş ama çok sert girdi ya polonya liginin en pahalı 3. ya da 4. satışı falan olması lazım

hüseyin yücel'in soktuğu kazıkların haddi hesabı yok cidden ciro'da onun işi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

X'de bir kaç priv hesap Lille'deki Thiago'yu yazmış

Çevrimiçi Mehmet57

X'de bir kaç priv hesap Lille'deki Thiago'yu yazmış

Keske, ama fit oldugu surece imkansiz.

Etiketler: