2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

o2bucak, golazokartal, tolga1903, Monza, LORDBJK, cornelius, ahmetekinciogl2, Georgetown, yaço58, sefaköykartali, murat baltacı, Kapkarakartal, COB, ulumemo, 5k3samet, Darkeagle, annoca, Özgür Gültekin, hasankale, eryigitcaner, Serdar3444, Savaş, blackeagle35, Kartal Ç, Rasim, Sinan66, Ravenman, kartal meriç, Gökhan Kurt ve 292 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 101779 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Jurasek için sosyal medyada yapılan değerlendirmelere bakıyorum da bizim taraftarın futbolla ilişkisini kesmesi lazım :D

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Gerçek değildir bence, piyasası arttırma çalışması

yok gerçek gibi 16 milyon € gelmiş bonus,pay filan kabul etmemişler 20 istiyorlarmış.Fulham 20 verecekmiş deniyor o paraları görecek gibi.

Jurasek için sosyal medyada yapılan değerlendirmelere bakıyorum da bizim taraftarın futbolla ilişkisini kesmesi lazım :D

sorma kral bende bakıyorum adam geçen sene hoffenheimda oynamadı bile o sezonla karşılaştırıyorlar masu arayacağız filan diyorlar.Bizim taraftar kitlesi çok kanser ve cahil.

Çevrimiçi Samet Ç

sorma kral bende bakıyorum adam geçen sene hoffenheimda oynamadı bile o sezonla karşılaştırıyorlar masu arayacağız filan diyorlar.Bizim taraftar kitlesi çok kanser ve cahil.
bir tane yüksek takipçili hesabın analizi savunmada gayet güvenilir hücumu kötü sağ beki daha ofansif tercih etmeliyiz yazmış tam tersi mesela doğru kurguda 15 gol asist katkısı yazarım ama Ole'nin hiçbir zaman doğru bir kurgu yapabilecek bir hoca olduğunu düşünmüyorum

Çevrimiçi tolga1903

Şuanlık kadro

Aynen böyle. Bana kalsa udokhai'de satarım ama sanırım kalacak

Çevrimdışı levitate

Gerçek değildir bence, piyasası arttırma çalışması
leipzig 15 vermiş fulham devreye girmiş şimdide
bipbipbupbup

bir tane yüksek takipçili hesabın analizi savunmada gayet güvenilir hücumu kötü sağ beki daha ofansif tercih etmeliyiz yazmış tam tersi mesela doğru kurguda 15 gol asist katkısı yazarım ama Ole'nin hiçbir zaman doğru bir kurgu yapabilecek bir hoca olduğunu düşünmüyorum

Hoca konusunda benimde endişelerim var.

Çevrimdışı levitate

tiago santos önerilmiş + berg'in menajeriyle görüşme varmış
bipbipbupbup

Hiç sağbek ismi çıkmıyor osayi hariç başka bir isim hiç düşmedi.

Herkes sallıyor kesin iyi olacak

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Herkes sallıyor kesin iyi olacak

tiago santos yazmışlar alamayız da alırsak mesela ona da sallayan çıkar kulübün içine ettiler son 4 senede herkes sadece kaos peşinde düzelmek gram umurlarında değil Musrati gibi üçlü orta saha kurgusunda ligin üstünde performans verecek oyuncuya teneke bağladılar 2-3 verene satın diyorlar 10'luk topçuyu :D
[ Son Düzenleme: Bugün, 00:01:19 Samet Ç ]

Çevrimiçi gokhans

Bende şimdi instada orta saha için sorensen haberine denk geldim..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi annoca

Hiç sağbek ismi çıkmıyor osayi hariç başka bir isim hiç düşmedi.
sol bek ismi de düşmemişti. heralde hepsi süpriz olacak gibi.

Çevrimiçi tolga1903

Çocuğun slavia performansı gayet tatmin edici ki benfica iyi bir yatırım yapmış kendisine. Hoffenheim hücum özürlü bir takım olduğu için tutmamasını anlayabiliyorum ama benfica'nın hemen elden çıkarmış olması ve oyuncu için aek gibi bir takımla çekişmiş olmamız bende soru işareti.

Slavia'dayken hücumda son derece aktif bir bekmiş yerden havadan ortaları güzel çocuğun hücuma katkısını da beğendim çizgide kalmıyor masuaku gibi sürekli ceza sahası içinde fırsat kovalıyor bizim problemlerimizden biri buydu bekler asla ceza sahasına adım atmadı koca sezon. Hayırlısı olsun umarım bir an önce şu svenson denen vasattan da kurtulup doğru düzgün fizikli tempolu bek alırlar yalnız sezonu açıyoruz ve hücumdaki eksikleri de bir an önce çözmek lazım.

Çevrimiçi Samet Demir

sol bek ismi de düşmemişti. heralde hepsi süpriz olacak gibi.
Bunu yazacaktım bende :) transfer yapsınlarda ismi sonradan öğrenelim, problem değil. Hatta sonradan öğrenmek daha iyi taraftar sahada izlemediği adamı topa tutuyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

thiago santos yazmışlar alamayız da alırsak mesela ona da sallayan çıkar kulübün içine ettiler son 4 senede herkes sadece kaos peşinde düzelmek gram umurlarında değil Musrati gibi üçlü orta saha kurgusunda ligin üstünde performans verecek oyuncuya teneke bağladılar 2-3 verene satın diyorlar 10'luk topçuyu :D

Çapraz bağ kısmı yırtık diyor tm'de ama bilemedim.

Çevrimiçi Samet Ç

Çapraz bağ kısmı yırtık diyor tm'de ama bilemedim.
sakatlığı geçti de sakat olsa bile alırım iyileşmesini beklerim bize düşmez zaten konuşmaya gerek yok :)

bu thiago santos hangisi ?

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi eryigitcaner

Ruhlar aleminde Ferruh sol bekten kurtulduk çok şükür.
Biz elimizdeki şu ruhsuz taponlardan bir an önce kurtulmalıyız.

Çevrimiçi tolga1903

sakatlığı geçti de sakat olsa bile alırım iyileşmesini beklerim bize düşmez zaten konuşmaya gerek yok :)

Ben hatırladım bu çocuğu fener'i paspas etmişti sağ ön oynatmisti o maç hatta bunu çok zorlamıştı ferdi'yi falan. Ciddi haber var mı bununla ilgili yoksa söylenti mi

Çevrimiçi Samet Ç

Ben hatırladım bu çocuğu fener'i paspas etmişti sağ ön oynatmisti o maç hatta bunu çok zorlamıştı ferdi'yi falan. Ciddi haber var mı bununla ilgili yoksa söylenti mi
kartalist yazmış genelde doğru haber veriyor önerilmiş

Thomas Partey'in adı bizimle geçiyor.Sözleşmesi bitiyor nasıl olur bize ?

https://www.transfermarkt.com.tr/thomas-partey/profil/spieler/230784

Çevrimiçi Samet Demir

Thomas Partey'in adı bizimle geçiyor.Sözleşmesi bitiyor nasıl olur bize ?

https://www.transfermarkt.com.tr/thomas-partey/profil/spieler/230784
Anguissa - Partey ikilisi çok iyi olmaz mı :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: