2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Kartal Ç, Akil Emre, Kapkarakartal, COB, annoca, Serdar3444, NioHH, Umutcan Kaya, Sinan66, yaço58, Özgür Gültekin, Rasim, ulumemo, bull74, Darkeagle, hasankale, Georgetown, İsmail Özyurt, tolga1903, golazokartal, yorgo_d(geodem), murat, o2bucak, LORDBJK ve 189 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 98000 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Vedalaşmamız gereken oyuncular tam liste (Bana göre) ;

Ersin
Emre bilgin
Felix Udokhai
Emrecan Uzunhan
Necip
Tayyip
Paulista
Bahtiyar
Masuaku
Svensonn
Onur Bulut
Emrecan Terzi
Amir
Musrati
Gedson
Onana
Salih
Alex
Ricardo
Kerem A.Kesgin
Tayfur Bingöl
Muci
Mario
Raşitsa
Arroyo
Can keleş
Semih
İmmobile
Muleka

Kaldı : 28

Çevrimiçi mayguntr

Lukaku, Napoli'den 7,69 milyon kazanıyor senelik. Vergiler düştüğünde 4 milyon'a yakın bir para kalıyor elinde.. Yaşı artık 32 son kontratını atacak, yani 6-7 arası bir maaşa ikna edilirse bence iyi iş olur. Yoksa dediğin gibi rakamlar olacaksa olmasın zaten bende istemem öyle maaşlar..

ben bi +2,3'e yakin bonusu da var diye biliyorum,  immoda benzer para aliyodu buraya gelmek icin 10+ istedi, lukaku son kontratima gidiyorum dese su an araplardan rahat 10+ alir zaten, immodan cikip 6-7'ye alabiliyosak 2 senelik sozlesmeyle ben de isterim, ama su an sanki napoliden random oyunculari bize yaziyolar gibi geliyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Vedalaşmamız gereken oyuncular tam liste (Bana göre) ;

Ersin
Emre bilgin
Felix Udokhai
Emrecan Uzunhan
Necip
Tayyip
Paulista
Bahtiyar
Masuaku
Svensonn
Onur Bulut
Emrecan Terzi
Amir
Musrati
Gedson
Onana
Salih
Alex
Ricardo
Kerem A.Kesgin
Tayfur Bingöl
Muci
Mario
Raşitsa
Arroyo
Can keleş
Semih
İmmobile
Muleka

Kaldı : 28
Kalacakları yazsaydın daha kolay olurdu :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

🇧🇪 Malick Fofana: 30 milyon Euro
🇬🇪 Georges Mikautadze: 22 milyon Euro
🇸🇳 Moussa Niakhaté: 15 milyon Euro
🇫🇷 Corentin Tolisso: 12 milyon Euro

Lyon'daki bazı oyuncuların alt lige düştükleri için serbest kalma bedelleri.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: