2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

annoca, doganay, Kapkarakartal, murat, Özgür Gültekin, Darkeagle, Gökhan Kurt, Umutcan Kaya, Sinan66, bull74, Monza, hasankale, Rasim, Georgetown, ulumemo, NioHH, COB, yaço58, cornelius, yorgo_d(geodem), golazokartal, c3c2k, o2bucak, Kartal Ç, Serdar3444 ve 215 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 99251 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Vedalaşmamız gereken oyuncular tam liste (Bana göre) ;

Ersin
Emre bilgin
Felix Udokhai
Emrecan Uzunhan
Necip
Tayyip
Paulista
Bahtiyar
Masuaku
Svensonn
Onur Bulut
Emrecan Terzi
Amir
Musrati
Gedson
Onana
Salih
Alex
Ricardo
Kerem A.Kesgin
Tayfur Bingöl
Muci
Mario
Raşitsa
Arroyo
Can keleş
Semih
İmmobile
Muleka

Kaldı : 28

Çevrimiçi mayguntr

Lukaku, Napoli'den 7,69 milyon kazanıyor senelik. Vergiler düştüğünde 4 milyon'a yakın bir para kalıyor elinde.. Yaşı artık 32 son kontratını atacak, yani 6-7 arası bir maaşa ikna edilirse bence iyi iş olur. Yoksa dediğin gibi rakamlar olacaksa olmasın zaten bende istemem öyle maaşlar..

ben bi +2,3'e yakin bonusu da var diye biliyorum,  immoda benzer para aliyodu buraya gelmek icin 10+ istedi, lukaku son kontratima gidiyorum dese su an araplardan rahat 10+ alir zaten, immodan cikip 6-7'ye alabiliyosak 2 senelik sozlesmeyle ben de isterim, ama su an sanki napoliden random oyunculari bize yaziyolar gibi geliyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Ersin
Emre bilgin
Felix Udokhai
Emrecan Uzunhan
Necip
Tayyip
Paulista
Bahtiyar
Masuaku
Svensonn
Onur Bulut
Emrecan Terzi
Amir
Musrati
Gedson
Onana
Salih
Alex
Ricardo
Kerem A.Kesgin
Tayfur Bingöl
Muci
Mario
Raşitsa
Arroyo
Can keleş
Semih
İmmobile
Muleka

Kalacakları yazsaydın daha kolay olurdu :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

🇧🇪 Malick Fofana: 30 milyon Euro
🇬🇪 Georges Mikautadze: 22 milyon Euro
🇸🇳 Moussa Niakhaté: 15 milyon Euro
🇫🇷 Corentin Tolisso: 12 milyon Euro

Lyon'daki bazı oyuncuların alt lige düştükleri için serbest kalma bedelleri.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Akil Emre

Ersin
Emre bilgin
Felix Udokhai
Emrecan Uzunhan
Necip
Tayyip
Paulista
Bahtiyar
Masuaku
Svensonn
Onur Bulut
Emrecan Terzi
Amir
Musrati
Gedson
Onana
Salih
Alex
Ricardo
Kerem A.Kesgin
Tayfur Bingöl
Muci
Mario
Raşitsa
Arroyo
Can keleş
Semih
İmmobile
Muleka

Tarihin en geniş ve en kötü kadro planlaması, bunların gönderilmesi en büyük transfer başarısı olur.

Kalacakları yazsaydın daha kolay olurdu :)

Haklısın :)

Tarihin en geniş ve en kötü kadro planlaması, bunların gönderilmesi en büyük transfer başarısı olur.

Bunların yerine yenisini de bu yönetim getirecek embolo filan birde onlarda kurtulmak için uğraşacağız.

Çevrimiçi Samet Demir

Imobille ayrılmak için 4 istemiş, başkan 3'e kadar çıkmış

Çevrimiçi gokhans

Nerde bir paragöz varsa bulup, alıp geliyoruz. Şunu alırken hiç mi aaştırmadınız, sorup soruşturmadınız.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı levitate

3.5 + öpücük şekli çözsünler
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Nerde bir paragöz varsa bulup, alıp geliyoruz. Şunu alırken hiç mi aaştırmadınız, sorup soruşturmadınız.
yani abi kimsenin durduk yere temiz 6 milyonu bırakmak isteyeceğini sanmıyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Bu işin para gözlülükle alakası yok ki bence, hepimiz bir yerlerde çalışıyoruz, iş veren işten çıkarınca tazminat veriyor, bizde hayır efendim bunu hak etmedik deyip almayacak mıyız?

Çevrimiçi gokhans

Bu işin para gözlülükle alakası yok ki bence, hepimiz bir yerlerde çalışıyoruz, iş veren işten çıkarınca tazminat veriyor, bizde hayır efendim bunu hak etmedik deyip almayacak mıyız?
Samet sen gidip başka bir şirketle anlaşıp, aradaki maaş farkını eski şirketinden talep edemiyorsun mesela. Yada sen ütücü olarak işe girip ütü yapamazsan seni ya performanstan ya da bilerek iş yapmıyor diye 29 kodu ile çıkarırlar yine bir şey alamazsın. Herife bologna 2 milyon vermiş üzerini bizden istiyor. Bunun etik hiç bir yeri yok hatta kovulmak için bilerek oynamadı belkide, hiç bir yerde alamayacağı parayı birkaç beceriksiz eski yönetici yüzünden alabiliyor, olan koca Beşiktaş camiasına oluyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Samet sen gidip başka bir şirketle anlaşıp, aradaki maaş farkını eski şirketinden talep edemiyorsun mesela. Yada sen ütücü olarak işe girip ütü yapamazsan seni ya performanstan ya da bilerek iş yapmıyor diye 29 kodu ile çıkarırlar yine bir şey alamazsın. Herife bologna 2 milyon vermiş üzerini bizden istiyor. Bunun etik hiç bir yeri yok hatta kovulmak için bilerek oynamadı belkide, hiç bir yerde alamayacağı parayı birkaç beceriksiz eski yönetici yüzünden alabiliyor, olan koca Beşiktaş camiasına oluyor.
Adamda ya arada ki farkı ver, ya da 2 yıl kalıp 6'şar milyon temizinden alırım diyor. Ben burada oyuncu tarafını değilde bu mukaveleyi imzalayan yöneticiyi topa tutmamız gerektiğini düşünüyorum.

Edit : Eğer karakter sorunu olduğunu düşünüyorsak 4 verem 6 da verir. Ver parasını lisansını çıkartma u21 e yolla gitsin. Tabi sözleşme şartları engel olmuyorsa. Fikret Orman Sosa' ya nasıl davrandıysa altına düşmemek lazım. Üç beş kuruş kâr elde edilecek diye bir oyuncu karşısında ezilip büzülme işine karşıyım ben.aşağı yukarı aynı fikirdeyiz seninle de bence ana problem yapılan sözleşme. Böyle 33 yaş üzeri kimseyi almasınlar. Alırlarsa da sözleşmeyi 1+1 yapsınlar.
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2025, 15:25:56 Samet Demir ]

Çevrimiçi Samet Demir

Koskoca dünyada Breel Embolo'dan başka forvet yok mu?

Çevrimiçi Akil Emre

Başlangıç önemli şimdi kaldı ilk 11 için 7 transfer yedek için de 4 transfer

Çevrimiçi gokhans

Biz niye sürekli kumar oynuyoruz? Şu anda maliyeti ile vereceği performans ters orantılı en mantıklı f/p santraforu weghorst. Ne vereceği belli, bu ligde neler yapabildiği belli, hırsı-presi-oyun kurması-sağı solu beslemesi belli, birkaç milyona transfer ederek düşük bir maaşla koy arkana bakma, neden embolo mesela? adamın kariyerinde 15gole ulaştığı sezon yok, geçen sene çapraz bağ koparmış, yaşı güya 28 ama kamerunlu kim bilir kaç yaşında belli değil tamamen kumar transfer ne gerek var?

Çevrimiçi mayguntr

kapi gibi kontratin varsa yapiyorsun onlari.

iyi performans vermekle isini yapmamak da farkli seyler, immo disiplin kurallarini takip etmis, antremanlarina cikip, takimi alalen sabote etmediyse (ki etmesini ispatlaman imkansiza yakin), etiklik bir durum yok.

bizim yaptigimiz asil etik degil, 2 yil sozlesme sozu verip adami ulkesinden getirmissin, verdigin sozleri tutmayip garanti parasini vermeden geri yollamaya calisiyorsun

Çevrimiçi murat

tamam immobile bizi taşımadı ve muhtemelen de taşıyamayacaktı ama biz immobileye pozisyon hazırladık mı?önce bir santafora gol attırabilecek düzeni oluştur ondan sonra adamı suçla.geçen seneki takımda iyi zamanlarındaki abubakar iş yapardı veghorst iş yapmazdı ama belki indirdiği toplardan rafa gedson vs biraz yararlanırdı ama lig bitiminde yine 3 veya 4 olurduk.haaland olsa şampiyon mu olacaktık?
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2025, 17:05:49 murat ]

Çevrimiçi annoca

tamam immobile bizi taşımadı ve muhtemelen de taşıyamayacaktı ama biz immobileye pozisyon hazırladık mı?önce bir santafora gol attırabilecek düzeni oluştur ondan sonra adamı suçla.geçen seneki takımda iyi zamanlarındaki abubakar iş yapardı veghorst iş yapmazdı ama belki indirdiği toplardan rafa gedson vs biraz yararlanırdı ama lig bitiminde yine 3 veya 4 olurduk.haaland olsa şampiyon mu olacaktık?
haklısın ama şöyle bir durum var adam yaşlı boşa kaçma vs yok. Ceza sahasında boşa koşamazsa kim nasıl ona top atsın ki. Gelen top kadar topu isteyecek pozisyonda önemli. İstatistik var ligin en çok isabetli şut atanı mıydı attığı şutlar gol olanı mıydı tam hatırlayamadım, immo bu istatistikte 1. ama attığı şut az ceza sahasında kendine top atamayan oyuncular olduğu kadar yaşından dolayı kendine top isteyecek pozisyonlara giremiyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Sercan Dikme: "Beşiktaş Dış İlişkiler ve Futbol Operasyon Sorumlusu Can Kaymakoğlu, başkan ile birlikte transfer görüşmelerini yapıyor."

(🔗Sports Digitale / @sercan_dikme  )

Neden bu arkadaşın PR'ını yapmaya başladılar acaba ?

Çevrimiçi Samet Demir

Biz niye sürekli kumar oynuyoruz? Şu anda maliyeti ile vereceği performans ters orantılı en mantıklı f/p santraforu weghorst. Ne vereceği belli, bu ligde neler yapabildiği belli, hırsı-presi-oyun kurması-sağı solu beslemesi belli, birkaç milyona transfer ederek düşük bir maaşla koy arkana bakma, neden embolo mesela? adamın kariyerinde 15gole ulaştığı sezon yok, geçen sene çapraz bağ koparmış, yaşı güya 28 ama kamerunlu kim bilir kaç yaşında belli değil tamamen kumar transfer ne gerek var?
Weghorst kiralık gelmek istemeyebilir, komple gelmek isteyecektir oda büyük ihtimalle 3 yıl kontrat ister, böyle olunca da bence almaya gerek yok. 1 ay sonra oda 33 yaşına girecek ayrıca.

Çevrimiçi gokhans

Weghorst kiralık gelmek istemeyebilir, komple gelmek isteyecektir oda büyük ihtimalle 3 yıl kontrat ister, böyle olunca da bence almaya gerek yok. 1 ay sonra oda 33 yaşına girecek ayrıca.
En kötü 2.forvetin olur. Prime sezonunda bizde 3'e oynuyordu. Şimdi alayım desen 2milyon bonservisine verir, senelik 2milyona 3 yıllık'da kontrat yaparsın. Taş gibi as santraforda oynar, yok daha iyisini alacağım dersen rotasyona koyarsın en kötü yedek santraforun olur. Muci bile 2.8 alıyor, ox 3,5 yani weghorst mu çok maliyet yaratacak?

Ben bu yönetimden beklentiyi düşürdüm dostlar sizde düşürün hayal kırıklığı daha az olur.

Etiketler: