2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Kapkarakartal, Georgetown, Özgür Gültekin, Samet Ç, COB, Sinan66, Darkeagle, NioHH, cornelius, bull74, golazokartal, LORDBJK, Umutcan Kaya, yaço58, hasankale, o2bucak, yorgo_d(geodem), ulumemo, murat, Serdar3444, Rasim, sefaköykartali, annoca, blackeagle35, Gökhan Kurt ve 226 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 95717 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

anladığım kadarıyla önemli mevkilere parayı basıp diğer mevkiler ve rotasyonda deneysel işler yapacaklar gibi geliyor (ki başkan forvete para basacaklarını söyledi defalarca)

mesela ismi çıkan bekler hep ilginç adamlardı

Parayı basacaklarsa gitsinler düzgün adama bassinlar.
Firmino gördüğüm en gamsız adamlarda  biridir sana tabela yapar ama takim icin oynamasını bekleme.

Çevrimiçi Mehmet57

Firmino, Sterling. Yine bu yildiz hastaligi. Bunlar bu paralari har vurup harman savurur.

Umarim yaniltirlar beni.

Çevrimiçi gokhans

Firmino, Sterling. Yine bu yildiz hastaligi. Bunlar bu paralari har vurup harman savurur.

Umarim yaniltirlar beni.
immobile vol.2
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Koa_lAA

dün evet çıksaydı hukukçuların kesinlikle kazandık son artık istinaf-yargıtay dedikleri davalardan vazgeçip adamın bi de borcunu silip bedavaya kiraya verecektik bi de üstüne öylemi... bunu oylatan da yönetim... böyle bir yolu neden koydular ki genel kurul üyelerinin önüne... böyle bir teklif olabilirmi ya... sonra da biz istemiyoruz zaten diyorlar red olunca... sanki o maddeleri ben yazıp genel kurul istedim... çok ilginç valla...
eski başkanımız da oylama yapılacağı sırada genel kurulu terk ediyor kankasına ayıp olmasın diye sanırım...
hey gidi Beşiktaşım kimlerin eline kaldın...

Çevrimiçi gokhans

x'de görüntüler var, aşçıoğlu maddesi sonrası anç salondan ayrılıyor. Yaşar Aşçıoğlu ve Ahmet Nur Çebi hem eski ortaklar, çok iyi dost oldukları biliniyor, hemşeriler aynı zamanda. Trabzonlu İş Adamları ve Bürokratları Derneği'nin (TİAB) başkanı olan Yaşar Aşçıoğlunun yönetim listesinde yer alıyor anç ayrıca bu arada. Bu aşçıoğu mevzularının altında hep Ahmet Nur Çebi var. Bunun oylamasının yapılmasının altındada yine Anç var. Burda asıl kangren Yaşar Aşçıoğlu değil, Yaşar Aşçıoğlu'na menfaat sağlamak için çırpınan Anç. Bu adamın başkana bu kadar yakın olması çok rahatsız edici.

Çevrimiçi Samet Demir

x'de görüntüler var, aşçıoğlu maddesi sonrası anç salondan ayrılıyor. Yaşar Aşçıoğlu ve Ahmet Nur Çebi hem eski ortaklar, çok iyi dost oldukları biliniyor, hemşeriler aynı zamanda. Trabzonlu İş Adamları ve Bürokratları Derneği'nin (TİAB) başkanı olan Yaşar Aşçıoğlunun yönetim listesinde yer alıyor anç ayrıca bu arada. Bu aşçıoğu mevzularının altında hep Ahmet Nur Çebi var. Bunun oylamasının yapılmasının altındada yine Anç var. Burda asıl kangren Yaşar Aşçıoğlu değil, Yaşar Aşçıoğlu'na menfaat sağlamak için çırpınan Anç. Bu adamın başkana bu kadar yakın olması çok rahatsız edici.
Bu olay sayesinde anç de Beşiktaş'dan uzak durur artık. Çok iyi sonuçlandı seçim. Bakalım iyi transferlerde gelirse havaya gireriz
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi yaço58

Beşiktaşımız üzerinden menfaat sağlayan herkese yazıklar olsun biz taraftar olarak 3 5 artırıp forma almaya çalışalım kongre üyesi olup takıma destek olalım kendi imkanlarımız dahilinde bunların yaptıklarına bak

Çevrimiçi Koa_lAA

ispat edemem ama çok eminim ki bu dikilitaş projesinden biz 1 kazanırsak emlak konut veya banka 3 kazanacak... bukadar alelacele yapılmasının başka izahı yok... günlük şukadar faiz falan hikaye...
bence kulübün herşeyini satsın adalı başkan... böylece kendi de rahat eder, kulübün de birşeyi kalmadığı için rant uğruna kulübe çöken tayfa çeker gider... bizde taraftar olarak Beşiktaşımızı destekleriz gönül rahatlığıyla...

Çevrimiçi tolga1903

Bu utanmaz adamın şu kulübe verdiği zararın çeyreğini yumruk yiyen hasan arat vermedi. 2 tane topçu aldı tutmadı diye afaroz edildi adam tamam o da rezil bi baskandi ama anç seviyesi bambaşka bu adam besiktasli falan da değil inanmıyorum bu anç'nin gönülden kulübü desteklediğine. Serdal adalı'nın başını yiyecek bu anç sevdası

Çevrimiçi Samet Demir

Bu utanmaz adamın şu kulübe verdiği zararın çeyreğini yumruk yiyen hasan arat vermedi. 2 tane topçu aldı tutmadı diye afaroz edildi adam tamam o da rezil bi baskandi ama anç seviyesi bambaşka bu adam besiktasli falan da değil inanmıyorum bu anç'nin gönülden kulübü desteklediğine. Serdal adalı'nın başını yiyecek bu anç sevdası
Aşçıoğlu muhabbetinden sonra araları açılmıştır bence
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Koa_lAA

asıl 100 m euro kulübü zarara uğratan başkan bu... 4,5 m euro verdiğimiz onana da geri dönüyormuş şimdi... adamın aldığı ve faydalandığımız veya sattığımız 1 tane topçu yok... 100 m euro para vermiş bu topçulara.. inanılmaz... hala daha da alkışlatıyor onu mevcut başkanımız...

Çevrimiçi gokhans

İşin garibi anç, aşçıoğlu ilişkisininde birleştiği nokta yıldırım demirören'e çıkıyor. Biraz araştırdım, Demirören tff başkanı iken yönetim kurulu üyesiymiş. Demirören'in ekibinde, bu adamı Beşiktaş'a musallat eden, fulya projesinin baş mümessili Yıldırım Demirören. Hatta 2021-22 sezonunda Yaşar Aşçıoğlu tff başkanlığı için gündem oluyor, demirören avareleri falan destekliyor sonra birden bire büyükekşi denilen beşiktaş düşmanı atanıyor federasyona. Çok daha ilginci büyükekşi'de aynı ekbin içinde. Büyükekşi'nin arkasında antep lobisi denilen bir yapı var ve bu yapının en büyük gücü demirören ailesi. Birçok ihalede birbirlerine menfaat sağlama durumları var. Çok garip ilişkiler ağı var. Matruşka denilirken muhtemelen bu Yıldırım Demirören, Anç ve Yaşar Aşçıoğlunun bulunduğu ilişkiler kastediliyor. Onun için biri gidince diğeri geliyor gibi muhabbetler yapıldı.

Çevrimdışı levitate

durosinmi ismi geçmiş
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

İşin garibi anç, aşçıoğlu ilişkisininde birleştiği nokta yıldırım demirören'e çıkıyor. Biraz araştırdım, Demirören tff başkanı iken yönetim kurulu üyesiymiş. Demirören'in ekibinde, bu adamı Beşiktaş'a musallat eden, fulya projesinin baş mümessili Yıldırım Demirören. Hatta 2021-22 sezonunda Yaşar Aşçıoğlu tff başkanlığı için gündem oluyor, demirören avareleri falan destekliyor sonra birden bire büyükekşi denilen beşiktaş düşmanı atanıyor federasyona. Çok daha ilginci büyükekşi'de aynı ekbin içinde. Büyükekşi'nin arkasında antep lobisi denilen bir yapı var ve bu yapının en büyük gücü demirören ailesi. Birçok ihalede birbirlerine menfaat sağlama durumları var. Çok garip ilişkiler ağı var. Matruşka denilirken muhtemelen bu Yıldırım Demirören, Anç ve Yaşar Aşçıoğlunun bulunduğu ilişkiler kastediliyor. Onun için biri gidince diğeri geliyor gibi muhabbetler yapıldı.
Bu saydıklarının gayesi Beşiktaş falan değil, amaçları belli. Biz taraftar olarakda bunlara fırsat vermememiz gerekiyor işte, aynı şekilde başkanda kendi ve kulüp menfaatlerini düşünüyorsa bunlara uymamalı.

Çevrimiçi gokhans

Bu saydıklarının gayesi Beşiktaş falan değil, amaçları belli. Biz taraftar olarakda bunlara fırsat vermememiz gerekiyor işte, aynı şekilde başkanda kendi ve kulüp menfaatlerini düşünüyorsa bunlara uymamalı.
Samet bazende insan soruyor kendi kendine, acaba vermiyoruz diyemi son bir kaç yıldır başarılı olmamız engelleniyor, ilk haftalarda rafanın ayağını kırmaya çalışmalar, bariz hakem katliamları, sürekli tff cezaları vs vs vs..

Çevrimiçi Samet Demir

Samet bazende insan soruyor kendi kendine, acaba vermiyoruz diyemi son bir kaç yıldır başarılı olmamız engelleniyor, ilk haftalarda rafanın ayağını kırmaya çalışmalar, bariz hakem katliamları, sürekli tff cezaları vs vs vs..
Kupa maçında takımı geri çektikten sonra başladı herşey.. o zman gerekirse bir kaç yıl şampiyon olmayalım ama duruşumuzdan ödün vermeyelim dedik, ilk fırsatta FO'ı yolladık

Çevrimiçi Samet Demir

Ansu Fati'yi monoca kiralık olarak almış

Çevrimiçi tolga1903

Bu anteb'in eski başkanı da yd'nin ortağıydı yanlış hatırlamıyorsam tabata skandalıyla ortaya çıkmıştı. Gerçekten hasan arat o matruşka konusunda haklı bu heriflerden kulübe hayır gelmedi gelmeyecek de. Arat'ı kürsüde konuşturmayan herifin de bu yapının içinde olduğunu düşünüyorum. Zaten ne zaman kulübün malı mülkü konusunu açtı içini sorguladı bitti. Şimdi çıkıp konuşsa da "hadi ordan yalancı" diyeceklerdir ancak bu konuştuğumuz matruşka ekibin yediğini düşünüyorum o yönetimi artık ben.

Etiketler: