2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Rasim, Samet Demir, Özgür Gültekin, gokhans, Yusuf Berberoğlu, 19YMK03, yaço58, Kapkarakartal, Samet Ç, Darkeagle, Kartal Ç, hasankale, bull74, ulumemo, Georgetown, Monza, mayguntr, kartalizma190399, Serdar3444, cornelius, golazokartal, kartal meriç, o2bucak, LORDBJK ve 178 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 90555 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Başkan onay almadan sağlam transfer yapmayacak bu çok net, daha sonrasında da bende uğraşamam diyip ayrılacağını düşünüyorum. Nedense projelerine iananasım var, umarım anç ve ekibinden uzak durarak bildiği yoldan ilerler. Hayırlısı olsun bakalım.
kol kolalar ne uzak durması

Çevrimiçi yaço58

kol kolalar ne uzak durması
abi bu proje için yorumun nedir merak ediyorum düşüncelerini

Çevrimiçi Samet Demir

"Beşiktaşımızı finansal bağımsızlığına kavuşturacak projelere birlikte imza atıyoruz! Dikilitaş Mahallesi'nde bulunan 15.382,49 m² yüzölçümüne sahip arazimizin yanında, kulübümüze tahsisli yaklaşık 5 bin metrekarelik arazinin daha tapusunu alarak projeye ekliyoruz.

20 bin metrekarelik bu alan üzerinde, Emlak Konut ile birlikte büyük bir gayrimenkul projesi inşa ediyoruz" dedi.
eşiktaşımıza 200 milyon Euro'ya yakın gelir getireceğini öngördüğümüz bu proje, tarihimizin en büyük gelir getiren projesi olarak yerini alacak.

Bu projenin diğer paydaşı Emlak Konut gibi alanının en güvenilir kurumu olacak. Ayrıca özellikle Ziraat Bankası'nın da bu projenin içerisinde yer almasını planlıyoruz.

Dikilitaş projesi, devletimizin garantisiyle yapılacak" ifadelerini kullandı.

DİKİLİTAŞ PROJESİNİN anlatımı beni tatmin etmiyor ortada proje varsa nerde çıkın açıklayın bir lansman ile bir protokol varmı ne inşa edilecek bize ne düşecek ne karşılığında vereceğiz yani yetki istiyorlar ancak karşılığında şeffaflık yok büyük bir gayrimenkul projesi inşa ediyoruz ifadesi ne inşa edioyruz avm mi otel mi konut mu ne yani bir gariplik var ama anlayamıyorum niye bize aktarmada bu kadar sıkıntı yaşanıyor bu projenin içeriği nedir ne değildir bilinmiyor inşallah hayrımıza olur ne diyelim
Fenerbahçe ön ödeme alıyor, biz almıyoruz. Nedeni ön ödeme almayarak daha büyük meblağ kazanabileceğimizi ön görmek. Peki öyleyse;

Biz bu projeleri yıllık 50 milyon dolar faiz yükünden kurtulmak için yapıyoruz, yani bize acil para lazım diyorsak neden ön ödemeli seçeneği tercih etmiyoruz?

Bu projelere kongre üyeleri evet dedi, atıyorum 2 sene sonunda elimize 200 milyon dolar geçti bunu nasıl ve nerelerede değerlendireceğiz?

Anladığım kadarıyla bu projeler detaylandırılmadan, tamamen ön görülen kazançlar üzerine planlanmış. Peki istediğimiz kazancı sağlayamazsak sermaye arttırımında ki gibi suçlusu biz taraftarlar mı olacağız?

Projeler ön onay aldı, tabiri caizse evrak işleri de bitti, yönetim kurulu üyeleri, başkan ve sürekli fotoğraf çektirdiği iş adamları ne kadar bağış/projelere destekte bulunacaklar ?

Daha bir sürü soru var kafamda. Yine aynı hata yapıldı detaylı bilgilendirme yapılmadan bir işe kalkıştılar, istedikleri sonuç alınmazsa da biz taraftarları suçlayacaklar. Saçma sapan adamları almak içinde kendilerine bahane üretecekler.

İnşallah bu söylediklerimin hepsinde yanılan ben olurum.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

ÖZEL

Beşiktaş, Breel Embolo transferi temaslarını sıklaştırdı.

Beşiktaş’ta başkan Serdal Adalı, Ciro Immobile’den çıkıp 2 forvet takviyesi yapmak istiyor.

@Ertan Süzgün
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Ts Pedro malherio yerine wagner pina almış. Biz daha bekleyelim bakalım.

Çevrimiçi Samet Ç

Wagner Pina için Estoril 3 milyon istiyormuş alır kaçarım beleşe on numara fırsat
iyi adamı gönderip yerine daha iyisini almışlar

Çevrimiçi Samet Ç

Başkan onay almadan sağlam transfer yapmayacak bu çok net, daha sonrasında da bende uğraşamam diyip ayrılacağını düşünüyorum. Nedense projelerine iananasım var, umarım anç ve ekibinden uzak durarak bildiği yoldan ilerler. Hayırlısı olsun bakalım.
geçen konuştuğunda onay vermezseniz kendi yağımızda kavruluruz diye cümlesi var onay çıkar zaten umarım düzgün kullanılır ben pek doğru yerlere kullanılacağını sanmıyorum ama bakalım

Çevrimiçi Samet Demir

iyi adamı gönderip yerine daha iyisini almışlar
5 milyona anlaşmışlar, bizde svensondan iyisini bulursak alacağız

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

https://x.com/Besiktas/status/1936098234747044242

Ver yetkiyi gör etkiyi demiş kısaca.Denemek lazım daha kötü olamayız herhalde rakiplerle makas çoktan koptu iyi transferler yapar belki.
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2025, 20:23:48 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimiçi Samet Demir

Ver yetkiyi gör etkiyi demiş kısaca.Denemek lazım daha kötü olamayız herhalde rakiplerle makas çoktan koptu iyi transferler yapar belki.
Sermaye arttırımı ders olmuş, başkan güzel açıklamalar yapmış. İnşallah kulübümüz için hayırlısı olur.

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/Muratozen1903/status/1936023197675089997

https://x.com/Muratozen1903/status/1936020676059840854
Şu anadolu takımlarımdan futbolcu istediğin zaman 3x fiyat çekiyorlar,  bizden futbolcu istedikleri zamanda maaşını bize kitlemeye çalışıyorlar. Vermesinler daha iyi. Özellikle kasımpaşa falan hiç sevmiyorum şu takımı.

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/ertansuzgun/status/1936094534590480679
Ox,imobille,onana,mario, rachica,svenson,paulista, bahtiyar falan bunlara teklif var mı önemli olan. musrati gitti diye bakıyorum artık. Mario da isterse kendine çok rahat kulüp bulabilir. Gedson içinde ince işçilik lazım.

Çevrimiçi tolga1903

Trabzonspor sağ bekini 7 milyon euro'ya sattı. 1 hafta sonra gitti yerini doldurdu. Sen en son 7 milyona kimi sattın beşiktaş olarak düşünüyorum hatırlamıyorum. Sol bekin gidecek sağ bekin çöpün önde gideni elinde doğru düzgün kanat oyuncun yok 10 gün sonra sezon açıyorsun daha indirebildiğin tek transfer yok. Bu kulübün hali ne olacak hiç bilmiyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Skov olsen'e teklif yapılacakmış

Çevrimiçi Samet Demir

Trabzonspor sağ bekini 7 milyon euro'ya sattı. 1 hafta sonra gitti yerini doldurdu. Sen en son 7 milyona kimi sattın beşiktaş olarak düşünüyorum hatırlamıyorum. Sol bekin gidecek sağ bekin çöpün önde gideni elinde doğru düzgün kanat oyuncun yok 10 gün sonra sezon açıyorsun daha indirebildiğin tek transfer yok. Bu kulübün hali ne olacak hiç bilmiyorum.
Bütün medya pazar günkü seçimli kongreyi işaret ediyor, haftaya hareketlilik olacakmış :)

Çevrimiçi tolga1903

Bütün medya pazar günkü seçimli kongreyi işaret ediyor, haftaya hareketlilik olacakmış :)

Genel kurulda evet veya hayır çıkmasıyla futbol takımının plansız saçma sapan davranışını örtüştüremiyorum ben şu rezil takımdan doğru düzgün kimse gitmiyor taraftara kalsa rafa dahil gönderir hiçbirini izlemeye mecalimiz kalmadı. Ayrıca bu genel kurul niye var onu da anlamadım tüm yetkileri istesek kullanırız zaten diyor ki haklı yönetim kurulunun yetkileri çok fazla, dikilitaş ordaki tüm olay bence asıl yetki istedikleri orası.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Genel kurulda evet veya hayır çıkmasıyla futbol takımının plansız saçma sapan davranışını örtüştüremiyorum ben şu rezil takımdan doğru düzgün kimse gitmiyor taraftara kalsa rafa dahil gönderir hiçbirini izlemeye mecalimiz kalmadı. Ayrıca bu genel kurul niye var onu da anlamadım tüm yetkileri istesek kullanırız zaten diyor ki haklı yönetim kurulunun yetkileri çok fazla, dikilitaş ordaki tüm olay bence asıl yetki istedikleri orası.
Tüzük detaylarını bilmiyorum ama yönetim ve genel kurulun yetkileri kısıtlanmıştı sanırım hasan arat döneminde alınan kararla olabilir. Bunu yanlış biliyorda olabilirim.

Ayrıca bugün bazı kaynaklara göre seçimli genel kuruldan evet kararı çıkarsa projeden ön ödeme alacağız ve bu sene yapılacak transferlerde elimiz epey rahatlayacak diyenler vardı. Çok fazla bilgi kirliliği var. Bu nedenle benim gibi net olamayan bir sürü taraftar vardır. Mesela başkanın bugünkü yayını beni epey tatmin etti. Bunu icraate ne kadar dökebilir bunu zamanla göreceğiz. Tabi bunun içinde hafta sonu evet kararının çıkması gerekiyor. Kafamda ki en büyük soru işareti de evet kararı çıkarsa ön ödeme alabilecek miyiz yoksa 1-2 sene sonrasına mı kalacak?

Transferlerde beni en çok düşündürende gelenler değil de gidecek olanlar. Bir şekilde oyuncu alınır ama kalanlar bizim seviyemizi ve hedefimizi bellirleyecek.

Etiketler: