2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

yaço58, golazokartal, ulumemo, Gökhan Kurt, Monza, Rasim, levitate, Özgür Gültekin, Serdar3444, NioHH, Yusuf Berberoğlu, murat, COB, Kapkarakartal, bull74, mayguntr, Samet Demir, umutow, Kartal Ç, blackeagle35, hasankale, Sinan66, Georgetown, kartalizma190399, Darkeagle ve 179 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 78464 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

çok ilginç isimler düşmüş aşırı hoşuma gitti
Gaz alma değildir inşallah.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

💥 Semih Kılıçsoy için Utrecht'ten 10 M€'luk bir teklif geldi.

🚨 Beşiktaş yönetiminin, Semih için beklentisi ise 15 M€. (beIN SPORTS)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

💥 Semih Kılıçsoy için Utrecht'ten 10 M€'luk bir teklif geldi.

🚨 Beşiktaş yönetiminin, Semih için beklentisi ise 15 M€. (beIN SPORTS)

Bu çocuğu biz doğru kullanamayacağız ve bizde kaldıkça değer kaybedecek. Basari bonusu ve satıştan sonraki payla 10m euroya hemen satarım.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu çocuğu biz doğru kullanamayacağız ve bizde kaldıkça değer kaybedecek. Basari bonusu ve satıştan sonraki payla 10m euroya hemen satarım.
En azından biz zarar etmemiş oluruz, semih de kendisine yazık etmemiş olur. Mustafa ve Adnan da var. O bölgede yerli sıkıntısı çekmeyiz diye düşünüyorum.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

depay yazmışlar
soltrafor için olabilir sanki, rafa da varken nasıl olur bilemedim

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş, Milan ile sözleşmesi biten 28 yaşındaki İtalyan sağ bek Davide Calabria'nın durumu hakkında bilgi aldı. (Nicolo Schira)

17-18 yaşlarında fm deyken alırdım kendisini

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş yönetimi, Spezia forması giyen 24 yaşındaki İtalyan ön libero Salvatore Esposito için 10 M€ teklif etti. (Repubblica Palermo)

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Beşiktaş yönetimi, Spezia forması giyen 24 yaşındaki İtalyan ön libero Salvatore Esposito için 10 M€ teklif etti. (Repubblica Palermo)

Hani bunlar 5 e razıydı?

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

biz diyen çok

yagız söyledi bize teklif etmişler biz geri donus yapmamısız.Fener ilgileniyor oyuncuyla.

Çevrimiçi levitate

yagız söyledi bize teklif etmişler biz geri donus yapmamısız.Fener ilgileniyor oyuncuyla.
yağıza kalsa sane fenere yakındı, onun derdi farklı tadic transferinde de aynı şeyi yaptı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

yağıza kalsa sane fenere yakındı, onun derdi farklı tadic transferinde de aynı şeyi yaptı
Ezikler, kaybettikleri şampiyonluğun acısını bizden çıkaracaklar sözde :)

Bizim bence ilk transferimiz ön libero olacak bu 2 oyuncudan birinin olacağını düşünüyorum.

Salvatore Esposito
Maxi Oyedele

Çevrimiçi Samet Ç

Hani bunlar 5 e razıydı?
Bologna 4 verdi kabul etmediler 6 milyona biter

Vedalaşmamız gereken oyuncular tam liste (Bana göre) ;

Ersin
Emre bilgin
Felix Udokhai
Emrecan Uzunhan
Necip
Tayyip
Paulista
Bahtiyar
Masuaku
Svensonn
Onur Bulut
Emrecan Terzi
Amir
Musrati
Gedson
Onana
Salih
Alex
Ricardo
Kerem A.Kesgin
Tayfur Bingöl
Muci
Mario
Raşitsa
Arroyo
Can keleş
Semih
İmmobile
Muleka

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bologna 4 verdi kabul etmediler 6 milyona biter

O zaman niye 10 teklif edelim ki, haber saçma.

Çevrimiçi levitate

zambo kardeşimiz için 14+4 vermişiz wowww
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Ole Gunnar Solskjaer, Frank Anguissa ile görüştü. Norveçli hoca oyuncuyu çok istiyor. Süreci Başkan Adalı bizzat yürütüyor.

Beşiktaş transfer için tüm şartlarını zorlarken, en büyük avantaj oyuncunun siyah-beyazlılara sıcak bakması.

(Furkan Yıldız)

Çevrimiçi Samet Demir

Mert
Osayi - x - emirhan - x
Esposito - Demir Ege - Anguissa
Rafa - Schick - Davitashvli

Çevrimiçi sEuL

https://x.com/oztasefecan80/status/1934276496539226569
Sinir oluyorum şu fırsat transferi boş laflarına. Arkadaş, iki senedir gitmesi gereken oyuncular belli, aksayan bölgeler belli. Kaç senedir ligin basinda havlu atıyoruz lige ve sezonun geri kalaninda bu işlerin çoktan planlanmış olması gerekiyor.

Sen aciliyet gereken bolgelerine transferlerini yaparsın hemen, ardından ekstra olarak önüne bir fırsat transferi çıkarsa onuda değerlendirirsin.

Biz daha transfer yapmadan yine başladılar fırsat transferi diye. Arkadaş bütün transfer dönemini fırsat transferleri kovalayarak geçiremezsin, aynı hatayı kaç kere yapmamız gerekiyor anlayamıyorum. Aklı başında hiç kimse mi gelmez bu klubun basina ya

zambo kardeşimiz için 14+4 vermişiz wowww

Bu adam bu kadar eder mi tanıyan var mı ?

Çevrimiçi Samet Demir

Sinir oluyorum şu fırsat transferi boş laflarına. Arkadaş, iki senedir gitmesi gereken oyuncular belli, aksayan bölgeler belli. Kaç senedir ligin basinda havlu atıyoruz lige ve sezonun geri kalaninda bu işlerin çoktan planlanmış olması gerekiyor.

Sen aciliyet gereken bolgelerine transferlerini yaparsın hemen, ardından ekstra olarak önüne bir fırsat transferi çıkarsa onuda değerlendirirsin.

Biz daha transfer yapmadan yine başladılar fırsat transferi diye. Arkadaş bütün transfer dönemini fırsat transferleri kovalayarak geçiremezsin, aynı hatayı kaç kere yapmamız gerekiyor anlayamıyorum. Aklı başında hiç kimse mi gelmez bu klubun basina ya
Fırsat doğacak yerde arabistan, onlar bile işi öğrendi kelepir adamları anında yolluyor, bizde fırsat olarak onları bekliyorsak vay halimize. Burada bence yazan adam uydurmuş.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Napoli başkanının kafa kırıktır, istediği para olmazsa sonrasında zarar edeceğini de bilse bırakmaz.

Etiketler: