2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Özgür Gültekin, Kapkarakartal, Samet Demir, NioHH, Monza, Rasim, yaço58, hasankale, kartalizma190399, blackeagle35, Gökhan Kurt, sefaköykartali, golazokartal, Zafer55, Kartal Ç, ulumemo, gokhans, Serdar3444, bull74, Sinan66 ve 185 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 76921 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Anguissa kadar iş görür mü sence ?
yok zambo daha komple oyuncu bu gedsonun pozisyon alabileni gibi geldi bana bir kaç maçını izlemem lazım

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Umarım Sterling gibi bir hata yapmazlar. Menajeri çakacak yer arıyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Umarım Sterling gibi bir hata yapmazlar. Menajeri çakacak yer arıyor.
City Jack Grlish'i kiralayacakmış :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

yok zambo daha komple oyuncu bu gedsonun pozisyon alabileni gibi geldi bana bir kaç maçını izlemem lazım
Yani her halükarda bizim göbeğe birbirine uyumlu 2 adam almamız gerekiyor. Bunların yanına Demir Ege'yi de monte edersek Rafayı kanat forvet gibi oynatacağız, ya da Demir Ege rotasyonda olacak Rafa yardımcı forvet rolünde olcak. Kısaca çok iyi bir orta saha aldığımız zaman ana problemin neredeyse yarısını halletmiş olacağız.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Ç

Yani her halükarda bizim göbeğe birbirine uyumlu 2 adam almamız gerekiyor. Bunların yanına Demir Ege'yi de monte edersek Rafayı kanat forvet gibi oynatacağız, ya da Demir Ege rotasyonda olacak Rafa yardımcı forvet rolünde olcak. Kısaca çok iyi bir orta saha aldığımız zaman ana problemin neredeyse yarısını halletmiş olacağız.
sorunun büyüğü zaten orta saha orayı toparlamadan ileri üçlüye istediğin kadar para harca yine hiçbir şey değişmez

Çevrimiçi Samet Ç

Batrakov yazmışlar pek inandırıcı gelmedi Rafa varken ama Rafa'dan çıkıp Batrakov alsak mükemmel olur

Çevrimiçi Samet Demir

Batrakov yazmışlar pek inandırıcı gelmedi Rafa varken ama Rafa'dan çıkıp Batrakov alsak mükemmel olur
Bir kaç gündüz güzel isimler çıkıyor, inşallah bu isimleri gaz almak için salmamışlardır.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hazir piyasası düşmüşken  Gronbaek zorlasak.

Çevrimiçi NioHH

Ayağına top yakisan tek adamdan çıkalım … tam bizlik hareket olur

Çevrimiçi Samet Ç

Hazir piyasası düşmüşken  Gronbaek zorlasak.
koşucu oyuncu 10 numara ama forvet karakterli elimizde daha iyisi var zaten hiçbir işimize yaramaz takımada bir şey katmaz

Çevrimiçi Samet Ç

Ayağına top yakisan tek adamdan çıkalım … tam bizlik hareket olur
bu 4-2-3-1 için ideal 10 tam bir trequartista kapalı savunmaları çözmek için birebir

Çevrimiçi Samet Ç

Yağız Sabuncuoğlu: "Serdal Adalı, çok yaşlı oyuncu transfer etmek istemiyor.

Mesela geçtiğimiz günlerde Fransa'dan önemli bir santrfor önerildi Beşiktaş'a. Beşiktaş, 35-36 yaşında olduğu için istemedi."

Çevrimiçi Samet Demir

John Duran Türkiye’ye gelebilir, Al Nassr oyuncuyu göndermek için uğraşıyor.

(Yağız Sabuncuoğlu)

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

(Yağız Sabuncuoğlu)

Takım yazmamış herkes fener diyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Takım yazmamış herkes fener diyor.
bize düşer mi bilmiyorum ama onlar yanlış adamın peşinde gese ile çekişiyorlar :D

Çevrimiçi NioHH

bu 4-2-3-1 için ideal 10 tam bir trequartista kapalı savunmaları çözmek için birebir

Dostum yönetimin hali belli Rafa dan çıkıp diğerini alamazlar kalırız öyle 😂 sonra Arroyo dan mucize bekleriz

Çevrimiçi sefaköykartali

(Yağız Sabuncuoğlu)
kirala bunu yanına da vadeli ödemeli bonservisiyle Promise David veya Thijs Dallinga ligi kırarız.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

bize düşer mi bilmiyorum ama onlar yanlış adamın peşinde gese ile çekişiyorlar :D

Bu yönetim varken bize bir şey düşmez.Çok bir şey beklemiyorum bu yönetimden.

Çevrimiçi levitate

(Yağız Sabuncuoğlu)

https://x.com/serkanvole/status/1933960141038059919
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

çok ilginç isimler düşmüş aşırı hoşuma gitti
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Etiketler: