2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

levitate, Özgür Gültekin, kartalizma190399, Kapkarakartal, golazokartal, hasankale, cornelius, bull74, Yusuf Berberoğlu, NioHH, Necmi, Umutcan Kaya, kartal meriç, underworld, Samet Ç, MUSTAFA_, annoca, Serdar3444, Rasim, Georgetown, Kartal Ç, tolga1903, Monza, Sinan66, Gökhan Kurt, ulumemo, murat, pinehitman ve 235 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 73385 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

İlk transferi bizim yapmamız gerekiyorken gs yapıyor. Nasıl bir eziyet bu bitmek bilmiyor. Her gelen gideni aratıyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Akil Emre

İlk transferi bizim yapmamız gerekiyorken gs yapıyor. Nasıl bir eziyet bu bitmek bilmiyor. Her gelen gideni aratıyor.
İlk transfer işini geçtim gerçekten uzun kontratlı bol maaşlı saçma sapan adam almasınlar bana yeter. Demir ege ve kartalın dönmesine sevindim, semih, ersin, muçi, rashicadan den falan biraz para kazanıp borçları azaltalım. Saha içi ve saha dışında gs ve fbnin önüne zaten geçirtmezler iyice iki büyük yaratma derdindeler, bizim yönetiminde buna itirazı yok gibi.

Çevrimiçi Samet Demir

💥 Dinamo Moskova, Bakthiyor Zaynutdinov'un transferi için Beşiktaş ile anlaşmaya vardı.

🚨 Bakthiyor ile Dinamo Moskova arasındaki görüşmeler devam ediyor. (SportArenaKz)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

İlk transfer işini geçtim gerçekten uzun kontratlı bol maaşlı saçma sapan adam almasınlar bana yeter. Demir ege ve kartalın dönmesine sevindim, semih, ersin, muçi, rashicadan den falan biraz para kazanıp borçları azaltalım. Saha içi ve saha dışında gs ve fbnin önüne zaten geçirtmezler iyice iki büyük yaratma derdindeler, bizim yönetiminde buna itirazı yok gibi.
İki büyük yaratmalarına bizim yönetim de karşı çıkmıyor ki, bu yorumum fazla acımasızca olacak ama durum aynen bu. Herşeye ılımlı yaklaşıyorlar. Mevzu eski yönetim olunca ateş püskürenler, sözde yapıya gelince sesleri kısık çıkıyor.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

elimizde rafa gibi ligin en iyi hücumcusu var buna yıldız bir forvet ve sağlam 2 kanat ekleyip ileri hattı sağlamlaştırmamız lazım başka yolu yok

Rafa haricinde Beşiktaş seviyesinde oyuncu yok kadroda zaten.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hoca Osayinin yanına Emre Moru istemis.
Hoca istemiş, Hoca özellikle istemiş.

Yaw bi gidin aklımızla alay etmeyin.

Çevrimiçi Samet Demir

Hoca Osayinin yanına Emre Moru istemis.
Hoca istemiş, Hoca özellikle istemiş.

Yaw bi gidin aklımızla alay etmeyin.
Hoca nereden tanısın Emre Moru, aynı zihniyet taraftar izin verseydi cengizi de alacaktı. Ah bu yabancı hocalar ah.

Çevrimiçi Samet Ç

fener devin özeki dinlerse bizim iş hep zorlaşacak graftan bir mucize bekliyorum tek beklentim olan adam

Çevrimiçi Samet Ç

İki büyük yaratmalarına bizim yönetim de karşı çıkmıyor ki, bu yorumum fazla acımasızca olacak ama durum aynen bu. Herşeye ılımlı yaklaşıyorlar. Mevzu eski yönetim olunca ateş püskürenler, sözde yapıya gelince sesleri kısık çıkıyor.
anç ile başladı bu iş kimsenin de umurunda değil

Çevrimiçi gokhans

Satın alma opsiyonlu kleindienst haberi dönüyor..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

anç ile başladı bu iş kimsenin de umurunda değil
O zamanlar tek derdimiz şenolu geri getirmekti...

Çevrimiçi Samet Demir

Serdal Adalı: "Avrupa'da özellikle bu yaz, bizim de aradığımız sol bek, sağ bek, santrfor konusunda sıkıntı yaşanıyor. Buralara takviye yapmakta, kaliteli oyuncu bulmakta zorlanıyoruz." (Kartal Yiğit)

Çevrimiçi Samet Demir

Fikret Ormanın kapısında yatıp geri getirme vakti geldi geçiyor bile. Bu başkanlarla bizim işimiz zor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Satın alma opsiyonlu kleindienst haberi dönüyor..

Meniskus Eylül ayı dönüş gözüküyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Serdal Adalı: "Avrupa'da özellikle bu yaz, bizim de aradığımız sol bek, sağ bek, santrfor konusunda sıkıntı yaşanıyor. Buralara takviye yapmakta, kaliteli oyuncu bulmakta zorlanıyoruz." (Kartal Yiğit)

Kaliteli santraforu 5m euroya bulmayı hedefliyorsan evet doğru kaliteli oyuncu bulamazsın. Bir de Schick, Sorloth haberleri falan yaptırıyorlar.
Valla ben Romulo ya fitim

Çevrimiçi Samet Ç

Dorde Petrovic gese bize isterdim iyi kaleci

Çevrimiçi Samet Demir

Kaliteli santraforu 5m euroya bulmayı hedefliyorsan evet doğru kaliteli oyuncu bulamazsın. Bir de Schick, Sorloth haberleri falan yaptırıyorlar.
Valla ben Romulo ya fitim
Anç neyse Adalıda odur ne eksik ne fazla. Bu adamlar bu kulüpte en fazla 2.yönetici olabilirler.

Çevrimiçi murat

ilk yapılması gereken ttansferler sğ ve sol bek mi? bu kadar mı uzaksınız futbola?

Çevrimiçi Samet Demir

ilk yapılması gereken ttansferler sğ ve sol bek mi? bu kadar mı uzaksınız futbola?
Bunu yazdığım için kızan olacak belki ama bu yıl ligde defans verilerinde en üst sıralardayız. Az gol yiyip az gol atmışız. Yani sıkıntımız ileride. Gol atamıyoruz biz. Ama öncelikli olarak hala stoper ve bek bakıyoruz.

Çevrimiçi mayguntr

https://x.com/sercan_dikme/status/1932858474720890908
yaslanmis sakatlik riski olan adama niye eski maasini veriyolar anlamak cidden zor.

koca avrupada sag sol bek yok demek de anca bizim yonetime yakisirdi zaten

Çevrimiçi Samet Demir

yaslanmis sakatlik riski olan adama niye eski maasini veriyolar anlamak cidden zor.

Garip bir şekilde ilk defa oyuncu yok bahanesi sunuldu. :)

Çevrimiçi Kartal Ç

benim asıl merak ettiğim maaş teklifinde biz kiminle rekabetteyiz ki 1.5 tan 2 ye doğru çıkıyoruz?
avrupa liglerinden bu paraları bulursa salın gitsin zaten.
ortadoğu liglerinden tekliflerle rekabet ediyorsak her türlü bizden fazla verirler yine salın gitsin.

hem para yok diyorlar hem böyle şeyler dolaşıyor ortalıkta.

Çevrimdışı 38life

Hala aynı yerdeyim. Beşiktaş yarışamaz, yarışamayacak. Rakiple aynı seviyeye gelmek için önce bir iki adım geri gidip sonra öne sıçramalı Beşiktaş. Feda'dan başka hiçbir yol yok. Serdal Adalı yanlış bir politika izliyor. Oysa scout ekibini kurması, buralara yatırım yapması vs. çok iyi fakat feda sezonu aciklamadığı sürece ne yaparsa yapsın boş. Beşiktaş yine "iyi oyuncu alacaz" diye yola çıkıyor. Sen ne kadar iyi oyuncu getirirsen getir rakiplerinki kadar iyi olmayacak. Yarım yamalak iş yapilmis olacak ve bunlara para harcayacaz. Ne sportif başarı gelecek ne de ekonomik olarak düzlüğe çıkacağız. Oysa Beşiktaş bu yazı sadece bedelsiz ya da kiralık, 2m€ üstü maaş talep etmeyen, imza parası veya kiralama ücreti istemeyen futbolcular almalı. Bu kriterlerin dışındaki futbolculara herhangi bir teklif götürmemeli. Beşiktaş bu şekilde de zaten üçüncülük yarışı verecek, "iyi oyuncular" alırsa da üçüncülük yarışı verecek. Ama benim söylediğim gibi bir strateji izlenirse bir sonraki yıl veya ertesi yıl için Beşiktaş'ın rakiplerin getirdiği gibi futbolcular getirme imkanı doğar. Bütçen birikir. Sportif olarak zaten geri kalmazsın. O şekilde kurulan bir kadro onuncu falan olmaz. Hatta şuanki takımdan daha çok savaşır.

Etiketler: