2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Savaş, gokhans, levitate, Özgür Gültekin, kartalizma190399, Kapkarakartal, golazokartal, hasankale, cornelius, bull74, Yusuf Berberoğlu, NioHH, Necmi, Umutcan Kaya, kartal meriç, underworld, Samet Ç, MUSTAFA_, annoca, Serdar3444, Rasim, Georgetown, Kartal Ç, tolga1903, Monza, Sinan66, Gökhan Kurt, ulumemo, murat, pinehitman ve 237 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 73422 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yahu bu Osayi dediğiniz adam Svensonun zenci olanı gerek yok yani.

Çevrimiçi Samet Demir

Yahu bu Osayi dediğiniz adam Svensonun zenci olanı gerek yok yani.
Ben alacağımıza ihtimal vermiyorum. Menejeri fb den daha çok para koparmak için bizi kullanıyor bence.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ben alacağımıza ihtimal vermiyorum. Menejeri fb den daha çok para koparmak için bizi kullanıyor bence.

Embolo isminin çıkması, Osayi ismi falan beni korkutuyor.
Sanki arka planda başkan bu konuda Sergenden destek alıyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Embolo isminin çıkması, Osayi ismi falan beni korkutuyor.
Sanki arka planda başkan bu konuda Sergenden destek alıyor.
Birkaç günden beri üfürmecilerin yazdıklarına göre Embola arka planda gözüküyor.

Başkandan o kadar yatırım yaptık dediği scout ekibini gölgede bırakacak sergen hamlesinin geleceğini düşünmüyorum. Grafı akıl hocası olarak tutan biri sergenden fikir almaz yani. Alıyorsa da tez zamanda o başkanla vedalaşırız inşallah.

Böyle yazıyorum ama bende emin değilim. İlk 3 transfer yönetimin niyetini belli edecektir diye düşünüyorum
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş, Milan'dan Noah Okafor için bir girişimde bulundu. (Maurizio Russo)

İki kritik konu var:

🔹 Milan, oyuncuyu ya bonservisiyle ya da satın alma zorunluluğuyla göndermek istiyor.
🔹Okafor'un bu transferi kabul edip etmeyeceği.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Beşiktaş, Milan'dan Noah Okafor için bir girişimde bulundu. (Maurizio Russo)

İki kritik konu var:

🔹 Milan, oyuncuyu ya bonservisiyle ya da satın alma zorunluluğuyla göndermek istiyor.
🔹Okafor'un bu transferi kabul edip etmeyeceği.

Su an dönüş tarihi belirsiz bir sakatlığı gözüküyor.

Çevrimiçi murat

https://www.transfermarkt.com.tr/hakon-volden/profil/spieler/1126113#google_vignette                                     al kiraya ver
https://www.transfermarkt.com.tr/felix-horn-myhre/leistungsdaten/spieler/367274/plus/0?saison=ges               sekiz alternatifi
https://www.transfermarkt.com.tr/aune-heggebo/leistungsdatendetails/spieler/587222/plus/0?saison=&verein=&liga=&wettbewerb=NO1&pos=&trainer_id=                                                                         yedek santrafor
https://www.transfermarkt.com.tr/fredrik-bjorkan/leistungsdatendetails/spieler/364938/wettbewerb/NO1/saison/2024    sol bek
https://www.transfermarkt.com.tr/kasper-hogh/profil/spieler/542877                                                                        santrafor
https://www.transfermarkt.com.tr/jens-hjerto-dahl/profil/spieler/923535                                                                  sekiz ortasaha

ole nin hemşerilerinden haberi varmı acaba?
madem scaut vs yapılanması ile başladık bu tarz transferler yapsınlar.yine 30 yaş üstü ekmeği yenmiş oyuncular yerine yolun başınmda keşfedilmeyi bekleyen oyuncuları alsınlar.tabi bunlar direk oyuncu değil kadroyu zorlayan isimler olarak gelecekler.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş, Niko Sigur ile ilgileniyor.

Beşiktaş, Atiba Hutchinson'ın tavsiyesi üzerine genç oyuncuya olan ilgisini yeniledi.

(Sport Vijesti)

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş’ın, Simon Banza için Joao Mario ve Al-Musrati’yi takasta kullanmak istediği söyleniyor.

(Ali Aydın)

Hedef embolo + banza mı acaba?
haber kaynağından bir şey çıkmaz ama Al Musrati'yi Horta ile takaslarım böyle bir muhabbet varsa

Çevrimiçi Samet Ç

Svensson’un gitmesi, Osayi’nin gelişiyle bağlantılı.

Svensson’la ilgilenen iki kulüp var.

(Murat Özen)

Hoca, Demir Ege’yi beğeniyor.

Henüz Rio Ave’den “opsiyonu kullanıyoruz” haberi gelmemiş.

(Murat Özen)

Murat Özen: "Onur Bulut ayrılmak istiyor. Başakşehir de bonservissiz şekilde oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Başkan Serdal Adalı, 500 bin Euro getirdiğin takdirde gidebilirsin demiş."

Çevrimiçi Samet Ç

Masuaku’nun yerine bir oyuncu bakılıyor.

(Murat Özen)

Çevrimiçi Samet Ç

Embolo için 15 istiyormuş Monaco biz 8 vermişiz Araplarda 10 vermiş

Çevrimiçi Samet Ç

Su an dönüş tarihi belirsiz bir sakatlığı gözüküyor.
ben almam zaten sakatlığı olması bile kafa yapısı sorunlu bunun

Çevrimiçi Özgür Gültekin

(Murat Özen)

@Samet Ç  kardeşim kusura bakma sen sadece paylaşıyorsun tepkim sana değil ama şu an falcılar bile Murat Özen den daha çok bilgi verir. Adamın haberleri(!) bomboş muhtemelen hiç bilgi alamıyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Embolo için 15 istiyormuş Monaco biz 8 vermişiz Araplarda 10 vermiş

Embolo haberleri bana su haberi hatırlatıyor. (Alah rahmet eylesin.)

https://x.com/Alkolikyorumlar/status/1853165413032480919

Çevrimiçi Kartal Ç

(Murat Özen)

bi mevkide daha iyisini bulunca değiştirecez deyip koca gezegende 2 milyon maaş artı imza parasıyla afrika kupasına gidecek fener çıkması osayiye dümeni kırıyorlarsa masuaku yerine birini bulamadık diyip masuakuya dümen kırabilirler. afirka kupasına da gidiyor. ocakta sağ bek sol bek ortada yok. zaten yedekleri de yok.

Kaybetme alışkanlığı edinmiş aynı travmatik oyuncularla devam edeceklerine gitsinler championshipten bi sağ bek, fransa ikinci liginden bi sol bek kiralasınlar getirsinler ona da razıyım ben.

Çevrimiçi Samet Ç

bi mevkide daha iyisini bulunca değiştirecez deyip koca gezegende 2 milyon maaş artı imza parasıyla afrika kupasına gidecek fener çıkması osayiye dümeni kırıyorlarsa masuaku yerine birini bulamadık diyip masuakuya dümen kırabilirler. afirka kupasına da gidiyor. ocakta sağ bek sol bek ortada yok. zaten yedekleri de yok.

Kaybetme alışkanlığı edinmiş aynı travmatik oyuncularla devam edeceklerine gitsinler championshipten bi sağ bek, fransa ikinci liginden bi sol bek kiralasınlar getirsinler ona da razıyım ben.
Osayi'yi bende almam maaş yüzünden ama Svensson sonrası Osayi hatırı sayılır bir kalite artışı demek bazı yerleri diğerlerine göre daha pahalı olsa bile gözünün önünde oluşan fırsatlardan kurtarmak kötü bir şey değil ayrıca bu sene afrika kupası oynanırken bizim lig devre arasında olacak

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş, Niko Sigur ile ilgileniyor.

Beşiktaş, Atiba Hutchinson'ın tavsiyesi üzerine genç oyuncuya olan ilgisini yeniledi.

(Sport Vijesti)
bunun orjini sağ bek ama her yeri yedekler

Çevrimiçi Samet Demir

bunun orjini sağ bek ama her yeri yedekler
Atiba kendisinin muadilini bulmuş bize desene :)

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş, Nordi Mukiele ile ilgileniyor.

(Africafoot)

Çevrimiçi levitate

Beşiktaş, Nordi Mukiele ile ilgileniyor.

(Africafoot)
mantıklı olur sakat mı bilmiyom ama

psg bu yaz eskilerini elden çıkartıyormuş sulanmak lazın
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Birçok Arap Kulübü Al-Musrati’yi bonservisiyle transfer etmek istiyor. Al-Musrati için Beşiktaş’a “ilgi yazısı” gönderen takımlar şunlar: @SportsDigitale

* Neom SC
* Al Najma
* Al Fateh

Çevrimiçi Samet Demir

Besiktas 🦅

Gedson ispanyadan gelen tekliflere hayir demeyebilir.  sanirim baskan da onu tutmakta zorlanabilir !

@evrenchicago

Etiketler: